ohooo ben geldim anam kinse yok yahuuu .neyse yavrularım bana zırsızdan hayalottan bi haber yazıverin özelden girince okuyayım oldumu geçmişe bakamıyorum malum.birde bana süt yapıcı şeyler yazdınızmı lalemin dediği ni yaptım inciri suda kaynattım içtim.başka şeyler varmı yamişim mamişimmm sen en yapıyorsun yavrum süt için bana yazıverin nolur toprağım çok emiyo bazen yetmiyor ağlıyo yavrum bende mama vermek istemiyorum daha çok erken bir aylık bile değil kuzum .noluuuuuur bana süt yapıcı şeyler söyleyinnn :)
kızlaaaar nasılsınız bakalım :)
benim yavrum hayırlısıyla 20 günlük oldu bugün teyzeleri yaaa :) yıkadık annemle az önce emzirdim uyuttum size bir bakayım dedim valla vakit olmuyor kızlar gelemiyorum ama inşallah bir düzene girecek uyku saatlerimiz falan bide kv derdim var biliyorsunuz :) annemle kalamadık bir doğru düzgün be öffff çatlak kadın oğluna gitti dün eltimde hamile ya grip olmuşta ona bakmaya gitti çok şükür ay gelemez inşallaaaaaah :) neyse zırsızımdan haber varmı kızlar geçmişi okuyamadım bi haber ediverim bakalım.hayalotum benide geçecek herhalde ben 39+2 de fırtlattım fırtlatmadımda çıkarttırdım desem dahamı doğru olur bilmem.ya sizinde öylemi oldu lalem sana diyorum sezeryanlı sen geldin aklıma benim bu dikişler hala acıyor yahu ne iş kız yaştanıdır nedir karta kaçtıkya hani ondan mıdır acaba :) valla ikinciyi nasıl yapıcam tırs tırs düşünüyorum daha ahstane yatağımda 2. günü aklıam geldi ah ben 2. ciyiy yaparım hemen diyordum kocişe ama şimdi 3,5 atıyorum he :) karnımın içi özellikle de sağ taraf perişan oldu yahu bende bir sorun var herhalde. neyseeee .yamişim geçmiş olsun tatlım lalem senin o kocana akıl fikir insaf vicdan her ne gerekliyse allah hemen nasipetsin aklını başına getirsin kv nide kahretsin allahım inşallah içinde benimkini de :) amiiiiiiiinnnnn
esha moriş sera hayalot nerelerde bu domates gelmiyor herhalde artık demi.
tatlım sana bir sorum var .sen kırkını nasıl yaptın bebişin .yani ben bilmiyorum da neler yapılır.birdeee bana süt yapıcı bişeyler söyle tatlım :)
Gecmis olsun kizcem bende dedim bunar nereye kaybolduu iyi oglana bulastirma bari hastaligini cok samimi olmayin bu aralarr tamammi ben deliricem kizcem artik bu kv ile kocam yuzunden dun pazar di ya benim kv yine kocamla kizimi cagirmis haberim yok benim kocada kizi parka goturuyorum diye cikti evden oraya gitmis yine eve geldi saat onn kiyamet kopuyo geceden berii yine bizim evdee ama uzulen kirilan harap olan ben kocam hala ne varki bunda diyoo bende dedimki az once yeter artik bu annenin yaptiklari babani ariycam gelsin konusucam dedim uzerime yurudu nerdeyse beni dovecek ole bisey yaparsam beni annemin evine yollarmis ya dun pazar gunuydu hic bana demiyo ki sen bi yere gitmek istiyiormusun evin bi eksigi varmi markete falan gidilecekmi ama yokk annesi aradiysa benide alip gidemezmiydi yamiss ne istiyo bu kadin ya yeter artikk cokk bunaldim stresten bas agrisindan bende yatiyorum simdi yatak dosek bide bana gecen hafta seni gezdirdim yaa diyo ya onun hesabini ypiyo hamile olmasam bana yapacagini bilirmis ama hamileymisimm pazar gunerinin gelmesini hic istemiyorum artik pazarlardan nefret ettirdi bunlar beni her pazar ayni dava biktimm
kızlaaarrr gelemiyom kaç gündür.. faranjitim var benim boğazımda o saolsun azdı. yatak döşek yatıyorum günlerdir. heryerim kırılıyo yaa. daha bugün biraz elim ayağım tutuyo. ama yinede geçmiş değil. kulaklarıma vuruyo ya burnum desen çeşme mübarek.. ağzımda tat kalmadı. öfff çok kötü bu yaaa.. bu ara salgında varmış zaten. dikkat edin hamişler bebişli anneler.. oğluşa bulaşmadı ama onunda karnı ağrıyıp duruyo. geçmiyo bi türlü ağrsı yavrumun, sancısı tutunca nasıl kıvranıyo gözümün önünde((((( herşeyi yapıyorum ama geçmiyo. dr götürücem bakalım neymiş sıkıntısı... sizlerde ne var ne yok
zırsızım kağan alp iyle meşguldür şimdi. arada gel de haberlerini ver tosunun
kız hayalot doğurmucanmı anam biz berrine derken bu hatun da doğurmicakmış iyi mi...
lalem canım geçti mi kızının ağlama atakları. oğluşun iyi demi. eşinle aran nasıl... o cadı kaynanan cadılık yapıyomu sana.. yapıyosa bi haber et de şu üstümdeki kırıklığı onun üstünde atayım olar mı
morişim benim kader arkadaşım sende ne var ne yok tosun paşa napıyo sen nasıl oldun
esham canım oğluşun nasıl senin dikişler ne alemde...
berrinde geleydi iyiydi hee bi ce diyo geri gidiyo
unuttuğum varsa affedin lütfen daha yeni kafamı toparlamaya çalışıyorum. başım bi ton. hpinizi öpüyorum. topikimizi sahipsiz bırakmayın kıııııııızzzzzzzzz aaaaaaaa
kızlar bide söylemeyi unuttum ben ilk mesaja tabloyu yapmıştım. bi bakıverin bakem güzel olmuşmu eksik yada fazla varsa fikirlere açığız bilineee
Gecmis olsun kizcem bende dedim bunar nereye kaybolduu iyi oglana bulastirma bari hastaligini cok samimi olmayin bu aralarr tamammi ben deliricem kizcem artik bu kv ile kocam yuzunden dun pazar di ya benim kv yine kocamla kizimi cagirmis haberim yok benim kocada kizi parka goturuyorum diye cikti evden oraya gitmis yine eve geldi saat onn kiyamet kopuyo geceden berii yine bizim evdee ama uzulen kirilan harap olan ben kocam hala ne varki bunda diyoo bende dedimki az once yeter artik bu annenin yaptiklari babani ariycam gelsin konusucam dedim uzerime yurudu nerdeyse beni dovecek ole bisey yaparsam beni annemin evine yollarmis ya dun pazar gunuydu hic bana demiyo ki sen bi yere gitmek istiyiormusun evin bi eksigi varmi markete falan gidilecekmi ama yokk annesi aradiysa benide alip gidemezmiydi yamiss ne istiyo bu kadin ya yeter artikk cokk bunaldim stresten bas agrisindan bende yatiyorum simdi yatak dosek bide bana gecen hafta seni gezdirdim yaa diyo ya onun hesabini ypiyo hamile olmasam bana yapacagini bilirmis ama hamileymisimm pazar gunerinin gelmesini hic istemiyorum artik pazarlardan nefret ettirdi bunlar beni her pazar ayni dava biktimm
normal doguraydımda bu dikişlerin acısını hiç çekmeyeydım hala acıyo yaa bugun okadar agrım vardıkı eşim baktı oğlana bende uyumusum 2 saat ama bana 1 yıl gıbı geldı harıkaydı
haftaya inşallah 40mız cıkcak ama ben daha toparlanamadım :/
sanada gecmıs olsun tatlım dıkkat ette tosuncgma gecmesın. faranjıtı ıyı bılırım az bı üşütmeye gelmez en azından bı saglık ocagna gıdeydınde bı ilaç vereydı emzırmede zararı olmayan.
tatlım benim bugün tam 3 hafta oldu ama ben hiç dinlenmediğim hep ayakta olduğum için şişti dikişlerim çok acı verdi bana hala da şiş .hele bir ara içten çatlakmı olmuş ne doktor öyle dedi yani aşağıya doğru morardı korktuk kocişle doktora gittik daha bir haftalıktı toprağıda kontrole götürmüştüm doktor baktı bandajı açtı önemli bir şey yok çatlak olabilir geçer dedi şişlikleride dinlenmediğim için dedi.öyle işte tatlım sen sen ol aman ha ayakta fazla kalma canım hatta yattığın yerde bile emzirsen senin için iyi olur karnının üstüne koyma ben hep öyle emzirdim göbeğimin altındaki iç dikişlerimde çok acıdı .kızlar ben geldim
öncelikle laleme çok üzüldüm , Allahım o kocayı ne yapsa bilemiyorum ki
Rabbim yanında olsun kuzum
hayalotum cuma alttan bakar eğer müsaitsen doğurmaya öyle suni verir korkma lütfen
bol bol dua et
ayrıca biliyorsun ki neyi istemezsek başımıza geliyor o yüzden de suni olcak gibi görünüyo seninki de
bak ben istemeye istemeye sezeryan morişimde normal doğum yaptı
yamişim geçmişolsun aman dikkat et
esham nasıl oldun bebişim, lohusa depresyonu ne alemde
sen çık ki yerine girmeyi bekleyen bak kaç kişiyiz
bugün nerdeyse kaçacaktım evden
sürekli ağlayasım var neen böyle oldum bilemiyorum
morişim senin teke gibi ötme konusunu bizzat test ettik
valla tuvaletteyim ve uyandı yaaa bildiğin gırtlaklıyolarmış gibi ağlıyo
rabbim yardım etsin
göbeği kanayacak ağlarken diye korkuyorum
berrinim bidenem bu dikişler varyaaaaa bu dikişler ahh ahh ne desem nasıl anlatsam sadece sen anlarsın şu an beni
aramızda fazla günde yok eminim sende aynı derece de acı çekiyorsundur
nerde kaldığımı bile hatırlamıyorum da kızlar benim bebişin hiç gece uykusu yok
valla süründürüyo sabaha kadar hepimizi
az da değil tam 4 kişiyiz ama başa çıkamıyoruz
altına yaptı mı temizlenene kadar kök söktürüyo
öyle çok bağırıyo ki kaynanamla annem dörrt dönmelerine rağmen zor değiştiriyolar
bense sütüm gelsin diye sürekli sıvı tüketmek zorundayım
perşembeden beri sıvılı gıda tüketmekten bıktım
10 gün sıvı tüket dedi doktorum sezeryan olduğum için
incir suyu ve jayısı suyu en çk içtiğim içecekler
tabi 3 litreden fazla su içmeye çalışıyorum
böyle böyle devam ederken bugün bebişim ishal oldu
off yaaa bi ağlıyorki canım benimn
altına yaptı mı dakika beklemeye sabrı yok
bu arada biz bi hata yaptık hayalotum aklında bulunsun sen yapma
göğüs ucu çıkarıcı kullanıyorum ben mecburen, çünkü bebişim alana kadar içine kaçıyo
neyse benim kociş doğumdan önce almıştı ama bedeni varmışbu uçların
saf ben bilmediğimden ilk 3 gün bunu kullandım
bugün kocişi yenisine bak diye yolladım belki dedim bedeni vardır
cidden de varmış , küçüğünü aldı geldi
çok şükür daha rahat emiyo
işin komiği büyükken de emdi çok ükür yavruşum
cuma günü sezeryan öncesi beni nstye soktular
bende zerre sancı yoktu ama nst de sancılarım 82 ile 90 küsür gözüktü
dedi ki kadın senin şuan doğuruyo olman lazım
ama bende tık yoktu
valla azıcık kafası girse doğum yoluna çıkacakmış kereta
ilk doğum notlarında 4150 görünüyo kilosu, şişii indikten sonra sanırım 3900 tartıldı
ya da tartı farkından kaynaklanıyo
bu arada iyiki doğurmuşum kızçelerim yaaa
öyle bi bakışı var ki yersiniz
ışığa bakamıyo bebişim bi bi gözünü bi diğerini açıyo
öyle bakıyo ki burası neresi siz kimsiniz der gibi
annannesinin sözlerini anlıyomuş gibi dinliyo
sen çok yaramazsın dedi mi hemen dudaklarını büküyo ağlayıveriyo
en güzel duyguyu anlatıyım size
emiyo emiyo sonra doydu mu fırt diye bırakyo memişi
sonra da kafasını yaslayıveriyo göğsüme orda yastık diye kullanıyo memişimi ve uyuyo
öyle mükemmel bir duygu ki rabbim herkese nasip etsin
son bir not sizlere hamileyken kime en çok bakarsanız sanırım bebişiniz ona benziyo
benim bebiş babasına o kadar benzetiliyo ki bilemezsiniz
dedim yakışıklı buldum da aldım, bakmışımdır tabi
inadı tam ben ama
aynı annesi gibi dediği anında yapılmazsa surat beş karış ve ağla ağla mahvediyo bizi
öncelikle gelelim doğum hikayeme
kızlar sabah ben bi kalktım öyle sakinim ki sanki ben değilim de bi başkası doğuracak
kocişim ise tam tersi panik atak geçiriyodu nerdeyse
bilmiyorum da ben doğuma girmeden 4-5 tuzlu ayran içirdiler, ben doğumdayken ne yaptı Allah bilir
doğum fotocumuz geldi doğum öncesi çekiyor fotolarımı
ben de bir neşe bir neşe
abuk subuk pozlar kahkahalar falan
herşey güzel olmasına güzeldi ama bi ameliyat önlüğünü geçirdiler üstüme üşümeye başladım ben
sonra sonda takılırken gerildim azıcık nedense
ameliyatjhaneye indirmek için götürüyorlardı beni ve ben tir tir titriyordum soğuktan
asansörde eşime falan el sallıyordum ama öyle şiddetli titremeye başladım ki utanmasam bataniye isteyecektim
-1 e indik ameliyathanelerin önünden geçiyoruz
neyse benimkine geldik, damar yolu açtılar yeniden
ama açan acemi patlattı elimin damarını yeniden açtılar
ameliyathane ne kadar soğuk bir yermiş yaaaa titremekten kaslarım bildiğiniz histeri krizine girmiş gibi odu
durduramadım da titrememi
neyse beni bağladılar , herşey hazır dedim epidurali ne zaman yapıcaz
şaşkoloz hemşireyi bi azarladı anestezi uzmanı bu son hatan gerizekalı bidaha yaparsan atacam dedi7
hastayı bağladık ve epidurali söylemedin öyle m aferin dedi
anestezi uzmanım çok tatlı dilliydi bak namaz da rukudaymış gibi duruyoruz
elleri şöyle bağlıyoruz şuan uyuşturmak için iğne yapıyorum
şimdi spinal için şöyle yapıyorum falan anlattı bana
ne korkuyorum ne de gerginim tek derdim üşümek ve tir tir titremek
epidural için kateterde takılınca yatırdılar tekrar yatağa
vücudumu boyadılar ama hala titriyorum
halime gülersiniz tekma atar gibi yapıyorum bakıyorum hala oynuyo bacaklarım
bi süre sonra sadece ayak parmaklarım kımıldıyordu
doktorum geldi nasılsın tatlım dedi üşüyorum sadece süperim dedim
bak tatlım dedi sadece çekilmeleri hissedeceksin bir de bebeği çıkartırken karnına bastıracaz korkma dedi tamam dedim
ve hayatımda ilk kez felç neymiş onu tattım
ayaklarımı hissediyorum evet ama hareket ettiremiyorum
öyle komik ki
test ettiler klemple ve operasyona başlıyoruz dedi doktor
şekerime müzik açsana dedi doktorum
ne istersin canım dedi oynak bişeyler olsun bebişim seviyo dedim tamam dedi
ve işin komik tarafı bana senin bu kadar sakin olacağına hayatta inanmazdım dedi
müziği açtılar ve başladılar operasyona
hissettiklerimden korkmadım ama sadece doğurmam için bastırırlarken acayip yüklendiler
dedi ki şekerim bu kadar yerden çıkmadı bebiş öteki türlü hiç doğurmazdın baksana
neyse bebek çıktı çıkacak benim tansiyon düşmüş bir midem bulandı
kafamı yana çevirdiler ve oksijen verdiler
bebeğe de gitsin diye sakin sakin nefes aldım ben
veeeeeeeeeeeeeeeee vıyykkkkkkkkkkkkk gibi bir ses ve bebişimin hayata merhabasını duydum
fotocumuz fotosunu çekiyordu ama ben ağlıyorum göremesem de duyduğum o ses varyaaaaaaaa dünyada duyamayacağım bir şey
sonra getirdiler kuzumu o sustu ben ağlıyorum
baktım ki kapkara mı desem bembeyaz mı desem bilemeyeceğim bir bebiş şipil şipil bakıyor bana
sonra onu çıkardılar bana dikiş attılar
neyse kızçeler bebişim bu kadar müsade etti
ağlıyor
ben bi emzirip geleyim devamını yazacam
Miram nerelerdesin coktandir yoktun vallaha nasilsin bebis nasil bakalm offf canim y o kadar sikildim ki artik bu kocisimle kv de den anlatamam dun agliyordm ben o arada esim geldi kizimda dediki baba annem agliyo geld sarildi ozur faln diledi ama boss yarin bi gun yine aynisini yapar eminimm allaha havale ettim miram ama er yada gec bana muhtac oacaklar hep diyo zaten benim kocamdan yana bize bkarsa o bakar baskasi bakmaz diye allhindan bulsun hamile adina bu kadar eziyet ediyo allah gelsin hakkindannCanim benim yaaa inan senin icin cok üzüldüm kesken yardim edebilsemallah böyle kaynanalari bildigi gibi yapsin.ne geciyorki eline kocanla aran bozuk olursa sonucda olan yine kendi ogluna oluyor.ne geri kafa insanlar var ya. Insanda biraz vicdan olur sen nekadar kötü olursan ol sen onun torununu tasiyorsun.lalem ne olur üzme kendini degmez böyle insanlara.kocan arada kaldigi ve aslinda sucunu bildigi icin öyle davraniyor.annesinin yaninda kücük cocuk gibi oluyor annesi ne derse onu yapiyor sen simdi babasiyla konusursan babasinin yaninda kücük düsmekden korkuyordur.
Ayyy zirsizim kendi dogumum geldi aklima simdi veee korkmaya basladim yinee ne olacam biemiyorum dun gece yatamadim yine kasilmalardann nefesimde daraliyo imdat diye bagracaktim nerdeyse hadi bakalim sende aldin yavrunu kucgina sira hayalotta veeee ondan sonrada bennn alahim korkuyorummmm yaaaaöncelikle gelelim doğum hikayeme
kızlar sabah ben bi kalktım öyle sakinim ki sanki ben değilim de bi başkası doğuracak
kocişim ise tam tersi panik atak geçiriyodu nerdeyse
bilmiyorum da ben doğuma girmeden 4-5 tuzlu ayran içirdiler, ben doğumdayken ne yaptı Allah bilir
doğum fotocumuz geldi doğum öncesi çekiyor fotolarımı
ben de bir neşe bir neşe
abuk subuk pozlar kahkahalar falan
herşey güzel olmasına güzeldi ama bi ameliyat önlüğünü geçirdiler üstüme üşümeye başladım ben
sonra sonda takılırken gerildim azıcık nedense
ameliyatjhaneye indirmek için götürüyorlardı beni ve ben tir tir titriyordum soğuktan
asansörde eşime falan el sallıyordum ama öyle şiddetli titremeye başladım ki utanmasam bataniye isteyecektim
-1 e indik ameliyathanelerin önünden geçiyoruz
neyse benimkine geldik, damar yolu açtılar yeniden
ama açan acemi patlattı elimin damarını yeniden açtılar
ameliyathane ne kadar soğuk bir yermiş yaaaa titremekten kaslarım bildiğiniz histeri krizine girmiş gibi odu
durduramadım da titrememi
neyse beni bağladılar , herşey hazır dedim epidurali ne zaman yapıcaz
şaşkoloz hemşireyi bi azarladı anestezi uzmanı bu son hatan gerizekalı bidaha yaparsan atacam dedi7
hastayı bağladık ve epidurali söylemedin öyle m aferin dedi
anestezi uzmanım çok tatlı dilliydi bak namaz da rukudaymış gibi duruyoruz
elleri şöyle bağlıyoruz şuan uyuşturmak için iğne yapıyorum
şimdi spinal için şöyle yapıyorum falan anlattı bana
ne korkuyorum ne de gerginim tek derdim üşümek ve tir tir titremek
epidural için kateterde takılınca yatırdılar tekrar yatağa
vücudumu boyadılar ama hala titriyorum
halime gülersiniz tekma atar gibi yapıyorum bakıyorum hala oynuyo bacaklarım
bi süre sonra sadece ayak parmaklarım kımıldıyordu
doktorum geldi nasılsın tatlım dedi üşüyorum sadece süperim dedim
bak tatlım dedi sadece çekilmeleri hissedeceksin bir de bebeği çıkartırken karnına bastıracaz korkma dedi tamam dedim
ve hayatımda ilk kez felç neymiş onu tattım
ayaklarımı hissediyorum evet ama hareket ettiremiyorum
öyle komik ki
test ettiler klemple ve operasyona başlıyoruz dedi doktor
şekerime müzik açsana dedi doktorum
ne istersin canım dedi oynak bişeyler olsun bebişim seviyo dedim tamam dedi
ve işin komik tarafı bana senin bu kadar sakin olacağına hayatta inanmazdım dedi
müziği açtılar ve başladılar operasyona
hissettiklerimden korkmadım ama sadece doğurmam için bastırırlarken acayip yüklendiler
dedi ki şekerim bu kadar yerden çıkmadı bebiş öteki türlü hiç doğurmazdın baksana
neyse bebek çıktı çıkacak benim tansiyon düşmüş bir midem bulandı
kafamı yana çevirdiler ve oksijen verdiler
bebeğe de gitsin diye sakin sakin nefes aldım ben
veeeeeeeeeeeeeeeee vıyykkkkkkkkkkkkk gibi bir ses ve bebişimin hayata merhabasını duydum
fotocumuz fotosunu çekiyordu ama ben ağlıyorum göremesem de duyduğum o ses varyaaaaaaaa dünyada duyamayacağım bir şey
sonra getirdiler kuzumu o sustu ben ağlıyorum
baktım ki kapkara mı desem bembeyaz mı desem bilemeyeceğim bir bebiş şipil şipil bakıyor bana
sonra onu çıkardılar bana dikiş attılar
neyse kızçeler bebişim bu kadar müsade etti
ağlıyor
ben bi emzirip geleyim devamını yazacam
Offff esham evlendigim gunden beri ne istiyorki bu kadin benden bilmiyorumki kizcem iste tamda bnu yapmaya calisiyo sen dis kapinin dis mandalisin demeye calisiyo beni hep dislamaya calisiyo oda yetmemis gibi esimle kizimla arama giriyoo kizima demiski senin annen sana iyi bakamiyo gel burada kal demiss kizim anne babaannem bole diyo bana dedi beni zaten yolayamaz esham o beni korkutmaya calisiyo aiem almanyada gidersem bi daha gelemeyecegimi biliyo cunkuu dun geldi eve ozur diedi am b kac gn sonrao nasıl bı ınsan yaa oğlu torunu gıderde sen dış kapının dış mandalımısın gelinisin sen onların torununun annesısın suna bak hamıle kadın evde durcak tek basına kocasıda parka dıye kızıyla anasına gıtcek oh ne ala.
annenın evıne yollamak okadar kolaymıymıs yolluycagından degılde senı korkutmak için dıyodur bence. lalecım ama sen üzülme bebegıne zarar verırsın senin iyi nıyetını kul bılmesede hak bılır oda sana en guze mukafatı onlarada en güzel cezayı verır merak etme.
işte lalem zatem sorun normal yada sezeryan yapmam değilki sonuçta ilk doğumum değilmi bu kendi sancımı beklemesi lazım değilmiydi benim canım ona sıkılmıştı ama olumlu konuşulanları duyunca biraz daha rahatladı içim.bakalım hakkımızda hayırlısıİyi aksamlar kizlar tek tek alinti yapamadin biliyorsunuz zaten durumlari kafam bozukk hala
Yamisim kizcem vallaha ben artik biktim ya
Aman esim kizim yuvam var yuvama bisey
Olnasin dagilmasin diye cabalyorum yillardr
Ama hersey bosmus kimseye yaranamyorum
Kayinbabami ararim deyince esim diyorki
Rezillik cikarmali degilmisim yasli basli
İnsanlarin huzurunu kacirmali degilmisim
Bilmem ne ama olar benim huzurumu kaciriyo
Degilmi allah gelsin haklarindan hicbisey
Demiyorum artikk cok yoruldum cokk
Baksoyum hosgeldin ohhh ne guzel yikamisin
Mis kokulunu saglik banyolri olsun sifa olsun
Teyzosumaa kizcem totonun uzerine oturup
Yada yatip dinenmezsen iyilesemessin tabi sen
Surekli ayakta olur kendini yorararsan dikislerin
Siser ve kavusmaz o yuzden yat dinen birde terletme dikiserini o zamanda enfeksiyon
Kapar surekli kuru tut kirkin cikana kadar duzelirsin kizcem merak etmee okk birde
Sut icin yamisin dedigi cay varya humana still tee ondan l ben yazmayi unutmusum gcen cok ise yariyo gercektenn birde ayva demistim onu yaptunmi oda ise yarioo burde rezene cayi oda arttirio sutu birde ga onluyo canimcimm
Su kv yi benide gidip parcalayasim var resmen
Ama sabrediyorum allah nasil biliyorsa ole yapsin bu Kadini insallah
Hayalotum kizcem demek seninde dogumun
Geldi ha hadi bakalim hayirlisi olsun ama
Kizcem sen zaten normal doguramayacak
Olsan sana suni sanci vermezler ki bana
Vermediler mesela o yuzden karar senin hala
Gec kalmis sayilmazsin istiyorsan sezeryan oll
Kendine guvenemiyorsann ama bence cati muaynende sorun yokk normal dogurursunn
Yinede karar senin egerki o nst deki acilari sancilari hissetsen zaten dogumun baslardi
Ama hissetmiyorum diyorsu bilemedimki
Kizcem allah yardimcin olsun insallah
zirswizimize kocaman opucuklertebrik ederim canim rabbim saglikli hayirli evlat nasip eylesin ohhh sonunda kurtuldun annelik dunyanin en guzel seyi tarifi tarif bile edilemez bir duygu rabbim isteyen herkese nasip eylesin lale senin ne kadar kaldi kuzum yaaa he bide hayalot kaldi
yamısıım cok ama cok gecmıs bende hastaydım salgın var kaç gundur ugruyamıyorum pek:26:bugun cok sukur bıraz daha ıyıyımkızlaaarrr gelemiyom kaç gündür.. faranjitim var benim boğazımda o saolsun azdı. yatak döşek yatıyorum günlerdir. heryerim kırılıyo yaa. daha bugün biraz elim ayağım tutuyo. ama yinede geçmiş değil. kulaklarıma vuruyo ya burnum desen çeşme mübarek.. ağzımda tat kalmadı. öfff çok kötü bu yaaa.. bu ara salgında varmış zaten. dikkat edin hamişler bebişli anneler.. oğluşa bulaşmadı ama onunda karnı ağrıyıp duruyo. geçmiyo bi türlü ağrsı yavrumun, sancısı tutunca nasıl kıvranıyo gözümün önünde((((( herşeyi yapıyorum ama geçmiyo. dr götürücem bakalım neymiş sıkıntısı... sizlerde ne var ne yok
zırsızım kağan alp iyle meşguldür şimdi. arada gel de haberlerini ver tosunun
kız hayalot doğurmucanmı anam biz berrine derken bu hatun da doğurmicakmış iyi mi...
lalem canım geçti mi kızının ağlama atakları. oğluşun iyi demi. eşinle aran nasıl... o cadı kaynanan cadılık yapıyomu sana.. yapıyosa bi haber et de şu üstümdeki kırıklığı onun üstünde atayım olar mı
morişim benim kader arkadaşım sende ne var ne yok tosun paşa napıyo sen nasıl oldun
esham canım oğluşun nasıl senin dikişler ne alemde...
berrinde geleydi iyiydi hee bi ce diyo geri gidiyo
unuttuğum varsa affedin lütfen daha yeni kafamı toparlamaya çalışıyorum. başım bi ton. hpinizi öpüyorum. topikimizi sahipsiz bırakmayın kıııııııızzzzzzzzz aaaaaaaa
kızlar bide söylemeyi unuttum ben ilk mesaja tabloyu yapmıştım. bi bakıverin bakem güzel olmuşmu eksik yada fazla varsa fikirlere açığız bilineee
kızlaaaar nasılsınız bakalım :)
benim yavrum hayırlısıyla 20 günlük oldu bugün teyzeleri yaaa :) yıkadık annemle az önce emzirdim uyuttum size bir bakayım dedim valla vakit olmuyor kızlar gelemiyorum ama inşallah bir düzene girecek uyku saatlerimiz falan bide kv derdim var biliyorsunuz :) annemle kalamadık bir doğru düzgün be öffff çatlak kadın oğluna gitti dün eltimde hamile ya grip olmuşta ona bakmaya gitti çok şükür ay gelemez inşallaaaaaah :) neyse zırsızımdan haber varmı kızlar geçmişi okuyamadım bi haber ediverim bakalım.hayalotum benide geçecek herhalde ben 39+2 de fırtlattım fırtlatmadımda çıkarttırdım desem dahamı doğru olur bilmem.ya sizinde öylemi oldu lalem sana diyorum sezeryanlı sen geldin aklıma benim bu dikişler hala acıyor yahu ne iş kız yaştanıdır nedir karta kaçtıkya hani ondan mıdır acaba :) valla ikinciyi nasıl yapıcam tırs tırs düşünüyorum daha ahstane yatağımda 2. günü aklıam geldi ah ben 2. ciyiy yaparım hemen diyordum kocişe ama şimdi 3,5 atıyorum he :) karnımın içi özellikle de sağ taraf perişan oldu yahu bende bir sorun var herhalde. neyseeee .yamişim geçmiş olsun tatlım lalem senin o kocana akıl fikir insaf vicdan her ne gerekliyse allah hemen nasipetsin aklını başına getirsin kv nide kahretsin allahım inşallah içinde benimkini de :) amiiiiiiiinnnnn
esha moriş sera hayalot nerelerde bu domates gelmiyor herhalde artık demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?