Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim nasılsın nerelerdesiniz neler oldu kaçırdım yaaa
hoşgeldin canım nerelerdesin yaaaa aaaaaaaaaa kızıcammm sana.... neler kaçırmadın kiiii esha, baksoy ve zırsız doğurdu. hayalot da cumaya doğuruyo inşallah bi lale kaldı da nisana

ayy yavruummm herkesi birer posta ıslatmış sıpa ben ona çok güel bi çözüm buldum. altını açınca hemen pipisinn üstüne pamuk mendillerden koyuyorum işerse ona işiyo ama kakasına çözüm bulamadım. ayda en az bir sefer tazyikli olarak üstüme püskürtür kakasını saolsun sıpam niye emmek istemiyo acabaa. uyumamış ya uykusuzluktan olabilir. uyursa hemen memeye al emer ozaman. sende depresyon felan çıkarma sakın heee olumlu düşün bişeim yok benim de geçecek inşallah

gıslaaar ben gelmiş bulunuyorum ayooool :)

zirvem gelmiş amanda aman gelmişte gidivermiş .zırsızım benim toprakcığımda ıslattı kaç kere altını açtığımda birde yıkamadan önce ben zeytinyağıyla birgüzel masaj yapıyorum vücuduna sarıyorum bekletiyorum peteğin önünde sıcacık okadar hoşuna gidiyor ki hemen şişşşşş :) hayalotum geri sayımda heycan tavandır şimdi yada benim gibi buzdolabı gibi ruhsuz hissiz bekliyordur :) ama ben sakin olmak zorundayım diyordum kendi kendime zaten kociş benim yerime de heyecandan ölecekti .amaaan oldu da bitti işte üsütünden 3 hafta bile geçti sağlık olsun yavrularımız kucağımızda :) laleeemmmmm bidenem bi sen kalacaksın yavrum günün de çok vaa daha yahu artık dört gözle seni bekleriz :) eshamm morişim yavrularınız ve siz nasılsınız bakalım inşallah herşey yolunda dır fazla giremediğim için sizlerden de haber alamıyorum geçmişe fazla bakamadan yazıp birşeyler çıkıyorum fındığım uyanıyo :) yahu bu sera halamı tatil modunda herhalde veletler evde kadın kafayı yedi gelmiyor .yamiş mamişşşşşş yavrun kocaman oldu ne tatlıdır şimdi maşallah.benim kociş toprağa diyorki biraz büyü seni yuvarlıcam oğlum senle oyun oynıcam seni yanıma yatırıcam :) fazla dokunamıyor ben arada çağırıyorum emdikten sonra sakin olduğunda gel sev diye ellerini tutuyo sadece kokluyo yazık tutamıyo senin yavrun şimdi tam yuvarlamalık maşallah.

hosgeldin tatlım nasıl olalım oğlanla uğrasıp duruyorum sımdı 2 defa kustu 2 defa üstunu degstrdım bugun bıtmeeezzz
senin oğluş nasıl. yaa ben tek basıma yıkayamıyorum bebeği :26: sen yıkayabılıyomusun tatlımm

hoşgeldin kuzum.. ayy sorma teyzesi hormonlu gibi oldu çucuuumm hormonlu bu çocuk diyorum da kociş gülüyo hareketlendi tabi, dünde ilk kez yuvarlandı yatakta üstünü değiştiriyodum hafif yan çevirdim eneee bide baktım oğlan kaptırdı gidiyoooo yüzüstü döndü totuşuda havaya dikti ayyy şaka maka 4 ay olcek benim oğluşum yaaaa sıpaaaaa sıpa bu... oooyy yerim senin fındığını ben benimki ne masaj ne banyo seviyo yaa banyoyu nasıl sevdircem bilmiyorum. küvetinin içine oyuncak koyuyorum yüzüstü dururken onlarla biraz susuyo ama çok da durmuyo. ama banyo bitipde kaldırınca bana öyle bi bakışı varki ağlarken ayy yavrum benim kurtar beni der gibi içim gidiyo o öyle bakınca... kurulanırken keyifleniyo neyseki...önce gülmeye sonra uyuklamaya başlıyo sen nasıl oldun dikişlerin ne halde

yamişim sana bir şey sorucam yada eshacığım sana da olabilir yavrum.dün sütümü sağdım dolabın kapağına koydum ama cam biberona koydum ben .internetten araştırdım cam biberon mikrop üretebildiği için koyulmazmış ona .birde ben sağıp buzluğa atayım diyorum canlarım neyle sakladınız siz yamişim senin dolaba attığını biliyorum neyle saklıyorsun galiba süt torbaları varmış canım.nereden alabilirim nasıl yapayım birkerelikmi yapayım ne kadar sağıp koyayım ay bilemedim gıs bi yardım anammmm acildir nüffen :) he buarada ben kayısı meyvesuyu aldım kızlar süt için iyi geldi bi deneyin canlarım.

canım bende daha tek başıma denemedim annem var yanımda onunla yıkıyoruz ama o gidince tek başıma yıkarım ne yapalım mecburen.iyi çok şükür benim fındığımda işte teyzoşu 3 haftalık oldu benim oğlum salı günü :)

oy oy oyyy yerim ben onuuuuu yuvarlanmasını annem benimmm yavrum.canım sever biraz daha büyüsünde .bazı çocuklar daha fena ağlıyormuş canım seninkinde bişey yok maşallah.benim fondıkta ağlıyor yıkanırken ama fazla değil çok şükür daha minicikte ondan herhalde nebileyim.üzerini değiştirirken arada da bezini alırken ağlıyo .kıyafet değiştirmeyi hiç sevmedi benim ufaklık.gecengün 3 kere kıyafet değiştirdim işemiş taaa beline kadar çıkmış ikincisinde yıkadım üçüncüsünde de kustu değiştirdim :) benim dikişler yeni yapıştı :) şişlikler sertlikler var kenarlarıda hafif kanamıştı iç dikiş göbeğin altından olan sağ tarafı karnımın daha çok acıyo canım toprakta karnımın üzerinde duruyo ya emerken acıyo ama eskisi gibi değilim tabii çok şükür geçiyo işte.valla normal doğum yapanlar çoooook şanslı allah onlara büyük bir lütuf vermiş diyorum ben kıymetini bilin ben 2. nasıl yapicimmmm :)

canım ben sağıp atıyorum buzluğa iyi oluyo süt azaldığı dönemlerde geceleri aç olunca uyumuyo oğlan bende çözdürüp veriyorum. lansinoh un süt saklama poşeteri var onlardan kullanıyorum. her seferinde 150 cc koyuyorum. ben e-bebekten alıyorum. sağım yapacaksan devamlı ve düzenli yapman lazım yoksa sütünü azaltırsın. ve iyi bi makine bulman lazım her pompa herkeste aynı etkiyi yaratmıyor çünkü.

gııııııız ben ilk banyosundan beri ben yaptırıyorum hiç başkası yaptırmadı.

ayy benimkide iki gündür kakasını çıkartıyo beline yhu.. meğer bezimiz küçülmüş neyseki bugün aldık 4 numarayı da iyi oldu...

morişimmm hoş geldin tatlım nasılsın ? yavrun nasıl nasıl gidiyor bakalım .

aa morişimmi geldiiiii

Son düzenleme:
bugün aşımızı olduk. oğluşum 10 sanıye agladı sonra sustu ama benımde yüreğim parca parca oldu. 5 kilo olmusuz maşallah

anladım lalem aç gıtmeye karar verdım zaten gece 12 ye dogru yemek yıyecegım sonra yemem zaten sabah gıttıgımdede doktor bırseyler der herhaldeozaman ben önce doğum yapayımda allahın izniyle sonra korse meselesını dusunuruz

anladım lalem aç gıtmeye karar verdım zaten gece 12 ye dogru yemek yıyecegım sonra yemem zaten sabah gıttıgımdede doktor bırseyler der herhaldeozaman ben önce doğum yapayımda allahın izniyle sonra korse meselesını dusunuruz

oyy o fındıgı yerımm ben ne ara dogurdukta haftalar gectı demı dunyaya gelen büyür anlayamazsın derlerdıde ınanmazdım

oyy o fındıgı yerımm ben ne ara dogurdukta haftalar gectı demı dunyaya gelen büyür anlayamazsın derlerdıde ınanmazdım

evet canım ya 3 haftasını doldurdu salı günü benim toprağım.daha sanki dün teyzoşları dalga geçiyordu karnında okula yazdırıcaksın çıkmayacak bu herhalde diye :) doğduda abi bile oldu zırsızla hayalotumun bebişlerinin abisi :)

ayy hıc sorma bakk buyudude abi oldu. anasının karnında okula gıtmekten kurtuldu yavrucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…