o nasıl oluyo baco yaaaa
un yumurta mı sürecez karıştırıp da
canım beni 1 gğn yatırdılar hastahanede
seni neden 2 gün tuttular?
beni mi erken çıkardılar acep
o dikişler daha çok çektirecek sanırım bize
hele düğümler varyaaaa o düğümler düğüm düğüm ediyolar insanı
sanada günaydın canım hayırdır ne iş yapıcan bugünngünaydın kızçelerim topiği iyi terk ettınız hee !!yine yorucu bi gün beni beklıyo :/
ben adanadayım eşimin memleketınde benim memleketım safranbolu bızımkılerde orda tatlım kardesımın okulu fılan vardı gelemedıler yazın goruscez ınsallah. cookk özledım öle içim doldu
senın kız uyanınca senınde kalkma vaktın geldı demektırazmı uyuyo yoksa ? ayy inşallah tecrubemden yararlanırımda dedıgın gıbı sitressız olur canım ya
yavrum benim doğum yaptığım hastanede yleymiş demekki normalde 1 sezeryanda 2 gün.ben salı günü 10 da doğrudum perşemde öğleden sonra çıktım hastaneden dahada akşama kadar kalabilirdik sorun olmazdı acele etmeyin bebeğin herşeyini yaaplım dediler birde benim mm ler şişti sütten düğüm düğüm oldu bebek hemşiresi çok iyiydi sağolsun makineyle sağdı boşalttı hasta olursun sen böyle eve gitme dedi süt sağma makinası kirala evdede yap dedi sağolsun süperdi ilgileri valla tavsiye ederim istanbulda olanlar için :) ay nereden nereye atlıyorum bir şey anlatırken neyse 2 gün kaldım tatlım hastaneyle alakalı yani sorun yok bir günde kalabilirsin bir şey değil.o düğümler fena ya dün acıyordu yine bugün daha iyiyim.birde hastanede kociş beni güldürdü öyleeeee fena oldum ki hapşuramadım öksğremedim aaah ah :) cuma 1 ay olucak doğum geçeli ama hala yavaş yavaş öksürüp hapşuruyorum sormayın fenayım fenaa :)canım beni 1 gğn yatırdılar hastahanede
seni neden 2 gün tuttular?
beni mi erken çıkardılar acep
o dikişler daha çok çektirecek sanırım bize
hele düğümler varyaaaa o düğümler düğüm düğüm ediyolar insanı
ohhhhhhhhhhhhhhhhh
misler gibi oldun desene
hadi gözün aydın tatlım
hangi makineyi kullanıyosun sağımda canım?
ben daha sağmadım hiç, biberonda vermedim
korkuyorum o yüzden alsam mı biran evvel diye
tatlım sabah da sabah ediyoruz, üstümü değiştirmek bile işkence oldu
yürüyen sağımlık inek gibi hissediyorum
emzirmek dışında bi faaliyetim yok
sonunda gelebildim hemde mini minnak oğluşumla
başıma neler neler geldi bi bilseniz anca kendimi toparlıyabılıyorum
çok şükür ama herşey yolunda miniğim yanımda uyuyor sımdı teyzelerı
doğum hikayeme gelince cuma sabahı gittik ben yine ruhsuzdum tabi
eşim kayganam ve eltim yanımdaydı.ben tabi inanmıyordum hiç hep dedim bugün eve geri döncez doğum olmaz diyorum eşime falan
neyse işte doktor baktı alttan 1 parmak açıklık var dedi sonra üstten baktı bebeği zaten bugün yada yarın almam lazım suyu azalmış dedi :26:öyle deyince dedim hayalot bugün dogurcan anlaşıldıneyse işlemleri hallettik fotoğrafçı geldi ve başladık doğum olayına damar yolu açıldı saat 10 bucuk gıbı sunı sancı dusuk hızda başlatıldı.doktor bebegın tepkısıne bakmam lazım dedi 1 saat kadar 11 e kadar az sancıyla bebek takıp edıldı.zaten onu hıc hıssetmedım bıle.yavaş yavaş sunı sancı cogalttı hesıre ama sancı nasıl desem adet oluruzda belımız agrır ya tatlı tatlı oyle bı sancı hıssettım 2 ye kadar 2 bucuk gıbı yıne kontrol oldu sancılar cok guzel ama ben hıssetmıyorum doktorlar guldu sankı buyuk tuvaletım gelıyormus gıbı kasıklarım agrıyodu tek bu arada herkes sancı cekıyor tabı etrafımda annemler falan ama bende tık yok doktorlar hemsıreler hep guldu bana
saat 3 bucuk gıbı doktor muane etti ama acılmam hıc olmamısbana sordu cok ısımız var hayalot dedi. bu cocuk sunı sancıyla dogar ama kımbılır kac saat sonra dedı.saat kaç oldu acılman artmamıs hıc dedı izin veriyosan seni sezeryana alıcam istiyorsan bekle dedi bende biraz daha beklıyelım dedim sonra saat 4 e dogru sezeryan kararı vermıs son muaneden sonra aglamamak için zor tuttum kendımı tabi hazırlanmalar falan yıne cekımler esım falan herkes aglıyo ben guluyorum ama içim aglıyo neyse amelıyata gırdık eşim kapıda sarıldı sonkez nasıl aglıyo eşek hiç bişey diyemedim nekadar katıymışım ya neyse anam beni bir soydular orda gögüslerimi önlukten cıkardılar falan doktorum kızdı hayalotun memıslerını kapayın onun cekımı olcak kızcagız cıplak cıkmasın resımlerde deıd ama neden oyle actılar bılmıyorum girerken saate baktıgımda saat 4 tü sanırım hayal meyal kalmış aklımda:44:4ü 21 gecede bebegım dogdu ayılttıklarında çıglıklarla uyanmısım hatırlıyorum sankı karnımı kapamammıslarda oyle uyandırdılar gıbı cok fenaydı dedım daha bıtmedımı onlarda bıttı dedıler sonrada bebegımı sordum hemen ıyı dedıler hatta bı ara o halımle doktora demısımkı tek aglayan benmıyım bu acıdan yoksa abartıyormuyum demısım doktorda abartıyon demıs bana susmusum hemen doktor sonra anlattıda ne gulduk bana dıyorkı o halınle bıle hala kendı canını dusunmuyorsun dedı nasıl bı ınsan dıyor neyse odaya geldık Allahım bebegım sadece bakabıldım koynumdayken koklayabıldım nasıl uyudu bı bılsenız bana gelınce sustu hemen rabbım herkese yasatsın acısı cok buyuk zor ama deger
sonrasında ılk yuruyus kotuydu allahım dedım bu nasıl bi iş yardım et çok şükür atlattım amatuvalet sorunum hıc olmadı ameleıyat sonrası 2 saat ıcınde gazımı cıkardım üütümde hemen geldı ama nezamankı eve geldım pazar sabahı kara kabuslar ağlamalar felaket bı gece gecırdım gelen gıden ustune bı sıkıntı stres bı kasıntı tuuttu benı
herkeskorktu gece gece tam 5 hastene dolastık kımse bısey dıyemedı ve verdıklerı ılaçlar yuzunden cınarımı emzırmıyorum artıko gece mama aldık aglama krızıne gırdım emmıycek benı dıye.sımdı sutumu sagıp atıyorum kızcelerım cınar hala mamaya devam 2 gun boyunca goguıslerımı el ompasıyla sagamadıgımdan hep şişti ateş yapt agrı yaptı yıne aglama krızlerı bı yandan kasıntı bı yandan eşim bana baka baka ağlıyo halımı gordukce felaket bı ıkı gunde dogumda cekmedıgımı 2 gun boyunca fazlasıyla cektım sonra dun kontrolumuz vardı cınarımın sarılıgı azmıs degerı 9 ama sarılık için deger 17 ımıs oyuzden sorun yokmus sımdılık benım de dıkıslerım ıyı dedı yaram cok guzel ıyılesıyormus agrılarım oluyor ama dınlenmedıgımden yatamadım hıc geldıgımden berı hala temızlık derdındeyım işte boyle canbonlarım bugun bıraz daha ıyıyım kasıntılarım felaket güğüslerime geleek olursak özel pompalar varmıs ondan aldık tam 6 mılyarmıs doktor soyledı gıttık onu kıraladık aylık kıralanıyormus kendımı sagımlık inek gıbı hıssedıyorum felaket durumdayım anlatammm ama olsun hersey yoluna gırıyor sonunda cok sukur bugun 5 gunlukolduk teyzelerı aaa bu arada cınarım cok tatlı ya aglıyo cıkıyorum gelcem yıne
sonunda gelebildim hemde mini minnak oğluşumla
başıma neler neler geldi bi bilseniz anca kendimi toparlıyabılıyorum
çok şükür ama herşey yolunda miniğim yanımda uyuyor sımdı teyzelerı
doğum hikayeme gelince cuma sabahı gittik ben yine ruhsuzdum tabi
eşim kayganam ve eltim yanımdaydı.ben tabi inanmıyordum hiç hep dedim bugün eve geri döncez doğum olmaz diyorum eşime falan
neyse işte doktor baktı alttan 1 parmak açıklık var dedi sonra üstten baktı bebeği zaten bugün yada yarın almam lazım suyu azalmış dedi :26:öyle deyince dedim hayalot bugün dogurcan anlaşıldıneyse işlemleri hallettik fotoğrafçı geldi ve başladık doğum olayına damar yolu açıldı saat 10 bucuk gıbı sunı sancı dusuk hızda başlatıldı.doktor bebegın tepkısıne bakmam lazım dedi 1 saat kadar 11 e kadar az sancıyla bebek takıp edıldı.zaten onu hıc hıssetmedım bıle.yavaş yavaş sunı sancı cogalttı hesıre ama sancı nasıl desem adet oluruzda belımız agrır ya tatlı tatlı oyle bı sancı hıssettım 2 ye kadar 2 bucuk gıbı yıne kontrol oldu sancılar cok guzel ama ben hıssetmıyorum doktorlar guldu sankı buyuk tuvaletım gelıyormus gıbı kasıklarım agrıyodu tek bu arada herkes sancı cekıyor tabı etrafımda annemler falan ama bende tık yok doktorlar hemsıreler hep guldu bana
saat 3 bucuk gıbı doktor muane etti ama acılmam hıc olmamısbana sordu cok ısımız var hayalot dedi. bu cocuk sunı sancıyla dogar ama kımbılır kac saat sonra dedı.saat kaç oldu acılman artmamıs hıc dedı izin veriyosan seni sezeryana alıcam istiyorsan bekle dedi bende biraz daha beklıyelım dedim sonra saat 4 e dogru sezeryan kararı vermıs son muaneden sonra aglamamak için zor tuttum kendımı tabi hazırlanmalar falan yıne cekımler esım falan herkes aglıyo ben guluyorum ama içim aglıyo neyse amelıyata gırdık eşim kapıda sarıldı sonkez nasıl aglıyo eşek hiç bişey diyemedim nekadar katıymışım ya neyse anam beni bir soydular orda gögüslerimi önlukten cıkardılar falan doktorum kızdı hayalotun memıslerını kapayın onun cekımı olcak kızcagız cıplak cıkmasın resımlerde deıd ama neden oyle actılar bılmıyorum girerken saate baktıgımda saat 4 tü sanırım hayal meyal kalmış aklımda:44:4ü 21 gecede bebegım dogdu ayılttıklarında çıglıklarla uyanmısım hatırlıyorum sankı karnımı kapamammıslarda oyle uyandırdılar gıbı cok fenaydı dedım daha bıtmedımı onlarda bıttı dedıler sonrada bebegımı sordum hemen ıyı dedıler hatta bı ara o halımle doktora demısımkı tek aglayan benmıyım bu acıdan yoksa abartıyormuyum demısım doktorda abartıyon demıs bana susmusum hemen doktor sonra anlattıda ne gulduk bana dıyorkı o halınle bıle hala kendı canını dusunmuyorsun dedı nasıl bı ınsan dıyor neyse odaya geldık Allahım bebegım sadece bakabıldım koynumdayken koklayabıldım nasıl uyudu bı bılsenız bana gelınce sustu hemen rabbım herkese yasatsın acısı cok buyuk zor ama deger
sonrasında ılk yuruyus kotuydu allahım dedım bu nasıl bi iş yardım et çok şükür atlattım amatuvalet sorunum hıc olmadı ameleıyat sonrası 2 saat ıcınde gazımı cıkardım üütümde hemen geldı ama nezamankı eve geldım pazar sabahı kara kabuslar ağlamalar felaket bı gece gecırdım gelen gıden ustune bı sıkıntı stres bı kasıntı tuuttu benı
herkeskorktu gece gece tam 5 hastene dolastık kımse bısey dıyemedı ve verdıklerı ılaçlar yuzunden cınarımı emzırmıyorum artıko gece mama aldık aglama krızıne gırdım emmıycek benı dıye.sımdı sutumu sagıp atıyorum kızcelerım cınar hala mamaya devam 2 gun boyunca goguıslerımı el ompasıyla sagamadıgımdan hep şişti ateş yapt agrı yaptı yıne aglama krızlerı bı yandan kasıntı bı yandan eşim bana baka baka ağlıyo halımı gordukce felaket bı ıkı gunde dogumda cekmedıgımı 2 gun boyunca fazlasıyla cektım sonra dun kontrolumuz vardı cınarımın sarılıgı azmıs degerı 9 ama sarılık için deger 17 ımıs oyuzden sorun yokmus sımdılık benım de dıkıslerım ıyı dedı yaram cok guzel ıyılesıyormus agrılarım oluyor ama dınlenmedıgımden yatamadım hıc geldıgımden berı hala temızlık derdındeyım işte boyle canbonlarım bugun bıraz daha ıyıyım kasıntılarım felaket güğüslerime geleek olursak özel pompalar varmıs ondan aldık tam 6 mılyarmıs doktor soyledı gıttık onu kıraladık aylık kıralanıyormus kendımı sagımlık inek gıbı hıssedıyorum felaket durumdayım anlatammm ama olsun hersey yoluna gırıyor sonunda cok sukur bugun 5 gunlukolduk teyzelerı aaa bu arada cınarım cok tatlı ya aglıyo cıkıyorum gelcem yıne
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.htmlkızlar şu bebeğimizin gün takibini nasıl yapıcam hani hamileliğin gün takibi gibi olan vardıya kullanıcı kontrol paneline baktım yapamadım nereden yapıcaz
çektirdim canım. bişe çıkmadı bizde çok şükür. canım kolundan olan verem aşısı oda 2. ayda. 1. ay aşısı bacağa diye hatırlıyorum ama ayy emin olamadım şimdi :26: zor olmadı bizde ateş felan yapmadı hiç bi aşısı.yamişim mamişim sen kalça usg çektirdinmi tatlım bebişine ? bide 1 aylıkken yapılan aşısı kolundanmı zor oluyor mu canım.
hoşgeldin bacım ayyy minik paşamızıda öpüver yerimize emigeçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün.. biz biliyoz bacım senin sezeryan olduğunu. arkidişin haber veriverdi saolsun. emzirememen kötü olmuş yaa.. kız ne bu daha 5 günlükten depresyona mı girilir aaa tut kendini motive et azıcık.. ayy anam bu hala temizlik diyo yaa kız sen tam sopalıksın haaaaaa.... anam dikişlisin otur oturduğun yerde ne temizliği yahu lohusa kadın ev işi mi yaparmış.. kız bak gelirim oraya heeee... sen otur oğluşunla ilgilen yada uyu..
şöyle düşün canım kendini toparlayamazsan o ilaçlara devam etmek zorundasın ve bu da demek oluyo ki emziremiceksin. oğlum için diye düşün. düşün ki o seni emmezse aç kalacak başka yiyeceği hiçbişe yok. ben böyle düşüne düşüne çok bulaşmadım o depresyona çok şükür.. yoksa bende çoookkk ağlama nöbetleri geçirdim. hatta yusuf efeyi bile bazen istemedim. düşün yani. bazen emzirirken fenalık geliyodu. bayılacak gibi oluyodum sinirden. psikolog dedi ki kendine vakit ayır. bebekten ayrı zaman geçir. çık 1 saat parkta otur. yada tv izle oyun oyna. oğlanla aynı odada bile olma dedi. gün içinde onun olmadığı odada uyu dedi. çok şükür ne ilaç kullandım ne sütten vazgeçtim. ve gerçektende anne sütü dışında hiçbişe almadı daha bak 4 aylık oldu çok şükür.ahh yamısım sen yerımde olaydın bırak ddeprosyonu tımarhanalık olurdun herhaldeya bu cocuk cok sukur gecelerı cok zırlamıyor ama korkuyorum sesını duyamıycam dıye cok az aglıyo ılk baslarda ya oyuzden sık sık kalkıyorum bo yere uykumu boluyorum cocuk uyurken:26:kızçem bu kaşıntı cok kotu hertarafım cızgı cızgı oldu ve sıs sıs ve bos yere cope gıden onca sut hemde yaglı cok zoruma gıdıyor yaa
şöyle düşün canım kendini toparlayamazsan o ilaçlara devam etmek zorundasın ve bu da demek oluyo ki emziremiceksin. oğlum için diye düşün. düşün ki o seni emmezse aç kalacak başka yiyeceği hiçbişe yok. ben böyle düşüne düşüne çok bulaşmadım o depresyona çok şükür.. yoksa bende çoookkk ağlama nöbetleri geçirdim. hatta yusuf efeyi bile bazen istemedim. düşün yani. bazen emzirirken fenalık geliyodu. bayılacak gibi oluyodum sinirden. psikolog dedi ki kendine vakit ayır. bebekten ayrı zaman geçir. çık 1 saat parkta otur. yada tv izle oyun oyna. oğlanla aynı odada bile olma dedi. gün içinde onun olmadığı odada uyu dedi. çok şükür ne ilaç kullandım ne sütten vazgeçtim. ve gerçektende anne sütü dışında hiçbişe almadı daha bak 4 aylık oldu çok şükür.
ben emziriyom zaten kıııızzzzevet canım bende sana katılıyorum herşey bebeğimiz için onun emmesi çok önemli kendimizden önce hatta herkesten önce onu düşünmeliyiz tatlım.herkeste oluyor depresyon lohusalıkta hamilelik gibi ciddi geçiyor .ama ne yap et emzir sen oğlunu canım.
ben emziriyom zaten kıııızzzzsen bunu hayalota dedin herhal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?