Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

bacım benimki hemen tadını aldı
ve nefret etti
inat etti sütümde kokusu varken emmedi yavv
zorla verdim geri çıkardı sütü, bende içmiyorum artık

tatlım benımkıde ögurmustu rezeneyı ama pes etmedım 30 gunde anca alıstı sütündendemı etkılendı az degıl beyefendı yaa yerimmm

benim sol tarafımdakı dikişlerde bi şişlik varr sımdıde o basladı yavrum tuvaletımı yaparken 15 gun cok zorlanmıstım yanma ve acı vardı ama 15 gun sonra kendılıgınden gectı belkı senınde oyle olabılır. ama sen yınede bı doktora gözuk enfeksıyon fılan olmasın.

tatlım bende mılupanın rezenesı var bebekler ıcın senınkı ondan mı ? yoksa aktardan mı aldın ?
aktardan aldım canım ya nebileyim hiç duymamıştım ben sütü artırıcı yiyecekler diye araştırdım netten rezene de çıktı hem bebeği rahatlatır sakinleştirir yazıyordu aha dedim alayım kocişe söyledim aktardan almış koca bir paket :) nasıl yapıcam bilemedim şimdi yanlış bir şey yaparım süte zararı olur emen çocuğu tiksindirmiyim bende .

yavrum benim hastaneden geldiğimden beri o şişlikler var ben yatmadığım için çok zorladım zaten kanadı bile dikişlerim.çok fena acıdı canım sağ taraf benim daha beter perişan oldu ayağımın üstüne basamadım elimle bastırıyordum öyle yürüyordum 2 gün çok fena oldum.doktora gittim sonra baktı kadın bir şey yok dinlenmen lazım dedi o kadar.birde benim iç dikişte çatlamamı olmuş ne öyle demişti doktor çünki dikişin altı morardı kociş korktu ama çok şükür şimdi iyiyim.hala sağ taraf ta şişlik var baya var hemde sertlik ve uyuşukluk var dikişlerin üstünde karnımda .bilmiyorum bunlar normalmi sonuçta ameliyat olduk karnımız kaç kat dikildi ve sadece 2 gün yattık hastanede .ben enfeksiyondan korkuyorum inşallah böyle bir şey yaşamayız.

tatlım ben aktardakının yapılsını bılmıyorum ama sen dedıgımı al hem tadı guzel bebek kolay ıcer benımkı zor alıstı ama sonradan sevdı smdı cok cok ıcıyo. marketlerde fılan vardır eşine söylede alıversın yapılısıda basıt kutuda yazıyo ben o tarıfe gore yapıyorum.
catlamamı olmus dıkkat et yavrum dınlen bırak işi gucu bebek uyuyunca sende uyu ole toparlanır ancak. ben kendımı cok yordum hala acısını cekıyorum 25.de kontrole gıtcem inşallah dıkısmde bı sorun cıkmaz. benımde bazı yerlerınde morluk var hafıf :26: o uyusuklugu sordumda normalmıs.

Kızlar beni de aranıza alır mısınız? Taze hamiş olarak :)
gel canım tbii hoşgeldin aramıza. hayırlı olsun bebişin allah bi avazda kurtarsın inşallah.

yarın 40 mız cıkıyo cok sukur hemde kandıl mubarek gune denk geldı
oohh ne kadar büyümüş göktürk abimiz maşallah yaa hayırlı olsun canm.

bacooooo nirelerdesin yaahu çık şu tatil modundan artıkın gııııı kıızz hamiş kalmadı laleden başka bacım herkes doğuruverdi... sen çok fransız kaldın

bacım tabii saate bi emecek.. emsin iyidir o saattte emdiği için sütün nasıl artacak bk gör
oohh iyi gezmeler olsun.. arabada huysuzlanan bebeğide ilk dfa duydum hee

bacım sıpamda bişeler var çözemiyorum yaw biryeri ağrıyo ama sanırım diş çıkarıyo.. öyle bi kıvranıyoki kuzum.. bugün akşam dr gitccez bakalım. uyku dzeni bozuldu. gece 2den önce uyumuyo artık. hep nazar değdirdiler oğlıuşuma yaaa ne güzel uyuyodu saatinde.

yowrem ben humananın kimyonlu rezene çayı var onu içiyorum hemde doğduğundan beri.. hiç bişe olmadı valla. hatta dün gece ilk defa kendisine de verdim iki çay kaşığı. işe yaradımı bilmiyom ama
yowrem o dikişlere çok dikkat et yaaaw aaaa

humananın süt çayını içiyorum canım.çok şükür hamdolsun gaz problemi olmadı ama ben sadece akşamları huysuzlanıyor zor uyuyor da sakinleşsin diye vereyim dedim ama bilemedim aktardan alınanı ben kendime yapıp içeyim hem sğt artırır hemde bebeği sakinleştirir diye yazıyordu internette.yavrum dikişler aaaah o dikişler helede büküm yerleri göbek deliğimin altında var bir büküm alttaki dikişlerin sağında solunda var ikişer büküm onlar acıyo.dün yine coştu dikişlerimin acısı topallıyorum resmen ya ayağımın üstüne basamıyorum sanki dün olmuşum sezeryan gibi.şişiyor sağ tarafta benim hep sorun baştan ebri.birde kanamıştı zorladığım için.bitişmiş et tamam görünürde bir sorun yok ama o büküm yerleri şiştiği sertleştiği zaman fena acıyo basamıyorsun üstüne.üşütmemye gayret ediyorum bebişimede gaz olmasın diye.ama ooof of keşke ALLAH nasip etseydi de normal doğum yapabilseydim keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar benim kanamam doğumdan sonra az az oluyor du ama 3 gündür fenayım çok geliyor halsiz kalıyorum kan kaybından acaba normalmi birde parçalı oluyor söylemesi ayıptır off utanıyorum yazmaya ama öyle sizin de öylemi oldu kızlar .birde nohut gaz yaparmı bebişime :) ne alaka demi iki soru arasında

günaydın kızçeler neee ediyonuz bakemm ne var ne yokk antepte yağmur var 2 gündür cok sıkıcııı bugün yerleride süpürüp silmem lazım ama yatasımm var hava kapalı diyee kahvaltı yapıyoruz kızcemle haydik sizde toplanıp gelin bebişlerle beraber

bu arada yamiş hoş geldin kaç gündür nerelerdeydinn

sağol canım benim valla buyudu sıpa saka maka gunlerın nasıl gectıgını anlayamadım onla ugrasmaktan ama bısey dıcem benım kanamam bı ara kesılmıstı sonra gerı baslamıstı 40ımız cıktı ama hala devam edıyo bı terslık mi var acaba :26:

gunaydın tatlım afiyet bal şeker olsun :) bizim burdada hava kapalı ama buraya yagmur magmur yagmaz anam ne bıcım memleket anlamadım :/ tam 1 saatir ayakta beşiği salladım 8den beri uyutmaya calısıyorum anca uyudu pilim bıttı

canım bendede kanama azdı 20 gun sonra bı cogaldı aynı senın dedıgın sekılde gelıyodu ve bizim 40mız cıktı hala kanamam devam edıyo :/ nohutu bılmıyorum ama ben dayanamayıp kuru fasulye yemıstım 1 gun gaz yapar 2. gune gecer

off cookk daraldım nerdesınızz kızcelerım yaa
günaydın esham anam beni idare et gelemiyorum birtane karnımda erken gelmek için can atan sıpa birde anasını beğenmeyen her dakika her yaptığıma homurdanan bi kızçe var anca gelebiliyommm neden daraldın yine anlat bacım anlat rahatlaa

canım benim 40 güne kadar olana kanama normal görülüyo ister az ister çok olsun o parça şeklindekilerde daha bebekten arta kalanlar hani biz normal doğuramadığımız için o içerdekiler sonrada geliyor benimde 40 gün oldu hemen hemen kanamam sonra doktora gittik benim kv başka bişey olmasın dedii doktor normal kırk güne kadar olan kanama dedi hatta eee ne güzel işte içerisi iyice temizlenmiş dedi

nohut aşırı derecede gaz yapar sakın ha yeme fasulyede öyle sanada bebeğede çokkk zararlıı

yok anam uyumaz bu sıpalarr insanda pil mil bırakmazlar desene ben son güzel kahvaltı ve uyku zamanlarımı yaşıyorumm

sen dınlen lalem iş guc dıyosun hala bırak yerlerı fılan ya kardesımı aılemı fılan özlemıstım cok oyle yalnız hıssetım kendımı bıan :/
ayy ben kuru fasulye yemıstım bıda yemem ıyı bısey olmamıs oğlusuma gazdan

yok anam uyumaz bu sıpalarr insanda pil mil bırakmazlar desene ben son güzel kahvaltı ve uyku zamanlarımı yaşıyorumm

hamılelık en guzelıymıste stresten kıymetını bılememısım valla bol bol uyu canım ben uyumadıgım her gune acıyorum Allah nasıp ederde 2. cocugum olursa yata yata gecırcem hamılelıgı stressız ınsallah

kız anam ne nohutu bide kuru çek istersen tübe tübeeee.. çucuuu gazman mı edecen bacım.. baklagiller yok unut onları...
kanama olurda parçalı gelirse ara demişti dr bana. hoş ben unuttum aramadım o ayrı ama bilemedim kızçem...

bacım benim sıpa dişmi çıkarıyo nedir bi sancısı var bi kıvranıyoki sorma... gece uykusu da bozuldu. onla uğraşıyom sen nasıl oldun iyi misin. çocuklar nasıl..

etmemesi lazım dr nu aradınmı ne diyo?

kızcem yatasım var zaten iş yapmaktan vazgeçtim nerde ailen canım belki yine arada sırada ben nirelere gidem kızçem benim ailem ablalarım falan teee almanyada yılda bir anca görüyorum onları
kızz çok zararlı gaz için fasulyeyle nohutt iyikide bişey olmamış oğlana senin dediğin gibii

uyuyorum ama benim kız uyanır uyanmaz dikiliyom ayağa hiçç sevmez benim kız yatan insanı kim olursa olsun hemen kaldırır inşallah kızçem ikinci bebişte daha tecrübeli olduğun için yatarsın dinlenirsin birinci kadar stres yapmazsın benim gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…