Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

he yaaa senin yazının yorumunun üstünden hayalotuma yazdımdıydııı :) kelimeye bak yazdımdıydı .benim yavrumun doğum tarihi efendime söyliyimm 17.12.2013
bi eshanınki kaldı o da verirse tam olacak tablooo baktınmı tabloya nasıl olmuş. sence eksik yada fazla bişe varmı?

oğlumun sayesınde yapacagım işlerıde yapamadım kızcem hıc uyumadı hala mızırdanıyo artık bayılmak uzereyım. ayy orda doguruver cocuk alman vatandsı olur ailen gelebılcekmı tatlım ? 2 yasındada yasıycaz yanı uyku sorununu

hayalotum canım tekrar Allah analı babalı buyutsun gecmıs olsun ole yada böyle kurtuldun istemeyerek sezeryan olduk ama demekkı böylesi bizim içim hayırlıymıs.bak oğlusun kucagındaa onların bı kokusuna hersey degısılır sütünü sagıyosun bak üzülme. benım sütüm cok az ilk gunden berı oyleydı bılıyosunuz ve oğlum doymuyo mecbur mama verıyorum benim yerımde olmak ıstemezdın

yamişim mamişim sen kalça usg çektirdinmi tatlım bebişine ? bide 1 aylıkken yapılan aşısı kolundanmı zor oluyor mu canım.

tatlımm bız yaptırdık 1. ay aşısını. bacagından yaptılar ama ates fılan hıc bısey olmadı cok sukur. 1. ay asısında olmuyomus ama 2. ayda 3 aşı oldugu için olabılırmıs

hayalotum kızçem canımcımm öncelikle oğluşunu allah analı babalı büyütsün bi ömür mutlu ve sağlıklı olsun inşallah

suni sancı almışsın o kadar ama hissetmemişin Allahtan kızçem çok zorlamamış seni sezeryan olmuşsun hakkında böle hayırlıymış demekki canım da neden genel anestezi aldın onu anlamadımm yada kendinmi istedinn ki genel oldun

canım depresyona girmişsin sen mutlaka ondan böle oldun ialç falanda kullanıyormuşsun ne ilacı depresyon falanmı ama sen kendini rahat tutup motive edeceksinki çıkacaksın bi an önce bu depresyondan biraz kafanı dinle bol bol uyu oğluşunun sana ihtiyacı var annesi ama onu düşünmelisin bu kaşıntı falanda pskolojık bence çünkü bende bişeye kızıp üzülünce falan pskolojik olarak boynum ağrır hepp allah yardımcın olsunda düzel inşallah

süt meselesine gelince emziremiyorsun demek ama ilaçları kullanmayı bırakırsan emzirirsin bunu kendine dert etme etmeki sütün çekilmesin bol bol sağ sütünü tamam annes sütü önemli ama mama yiyen çocuklarada bişey olmuyo sonuçta böle düşünn iyi düşün ki iyi olsun ilaç kullanmayı bırakınca meme emmeye başlar oğluşun merak etme mi kokulunu öp bizim yerimizede

ayyy canım ya allah yardımcın olsun vallaha maalesef bu bıraz böle devam edecek 5 6 aylık olana kadar benim kzın uykuları falan düzene girmişti 5 6 ayda neden uyumuyo acaba bi yerimi ağrıyorki yada sancızı falanmı varr kiii :26:uyku sorunu olmuyo da artık benim kızın yalnızca uyurken çok mızırdanıyor uyumak istemiyoo uyuyuncada maaşallah kalkmaz gece falan teeee sabah uyanırr

evet kızçem orada doğursam alman vatandaşı olur oğluşum ama gidemiyorum maalesef beni 8 aylık hamileyim diye almıyorlar uçağa doğuma gelemeyecek annem izni yok yaza gelir heralde artık keşke gelebilseydii

zombı gıbı gezmeye alıstım zaten tatlım :)) kakasını yapamıyodu dun kendılıgınden uyudu uyanmadı hıc sonra karnı acıktı kalktı meger kaka yapmıs ondan uyumus rahatca gaz sancısından uyuyamıyo canım artık ılac denıcem baska sansımız kalmadı. ayy masallah gece kalkmaması cok ıyı bısey delıksız uyku uyumayı özledım valla ya uyuyo benım sıpa bu seferde uyadırasım gelıyo özluyorum nasıl bıseyse

olsun canım yazın görusursunuz sızde bız gıbı bısey olmaz :)

günaydın tatlişkolarım hepinize rahat bebıslerın az agladıgı bı gün diliyorum

günaydın tatlişkolarım hepinize rahat bebıslerın az agladıgı bı gün diliyorum

amiiin amin tatlım.dün uyumadı benim toprim ama gece 2 saat falan uyuyor yatınca maşallah yavruma.artık büyüyor aklı başına geliyor emdikten sonra hemen uyumuyor kerata bakınıyor etrafa :) kızlar buarada siz hergün mü sağıyorsunuz sütünüzü dolaba koymak için ? bide size bi tarif vereyim bende işe yaradı çok güzel oluyor sütünüz.7 8 tane inciri yıkayın üstündeki beyazlığı gitsin sonra ikiye bölün 1 lt suda 5 dk kaynatın sonra bir havucu güzel soyun yıkayın dilimleyin incire ilave edin 3 dk daha kaynatın beraber ağzı kapalı olarak sonra ılıkken yada sıcakken için soğuk değil yani .günde iki kere içebiliyorunuz bunu tadı da güzel tatlı.

gazdan fılan mı uyumadı tatlım ? benımkıde uyumadı sonra kakasını yapmıs nezamandır yapamıyodu uyuyakaldı :) ben sütümü sagamıyorum cunku sagcak sut yok

bugün cok kötü bişey oldu sabah kalktım diğer odaya gectım o sırada bebekle eşim aynı odadaydı bı aglama sesı duydum ama cıglık kopuyo geldım eşimin surat kirec gıbı bebegın agzında tükürükler köpürmüş resmen onları kusuyo ama nekadar cookk burnundan bıle geldı nefessız kaldı ben bastım cıglıgı cocuk nefes alamıyo dıye hemen doktora gıttık zaten 1 haftadır hep bogazında kalıyodu benı emerken ve mama yerken doktor baktı bogazı kızarmıs dedı öksuruyomu ddı az oksuruyo ddm surup verdı bıde burnuna serum fzyoljık mı ne verdı. ama aklıma takılan agladıgından kızarmıstır belkı ya baska sorun varsa

Son düzenleme:
gazdan fılan mı uyumadı tatlım ? benımkıde uyumadı sonra kakasını yapmıs nezamandır yapamıyodu uyuyakaldı :) ben sütümü sagamıyorum cunku sagcak sut yok

canımın içi üzülme hepsi emecek diye bir şey yok yavrum beni de üzme nolursun .emen bebekte büyüyor hayırlısıyla emmeyen de sağlıklı olsunlarda yavrum önemli olan bu.gazı yok tatlım ama anlamadım nedne uyumadı huysuzluk etti mm ağzındayken çıkartıp çığlık atar gibi ağlıyo bunu günde bir defa yapıyor du ama dün baya bi yaptı neden se anlamıyorum ki .ben uykusunu dağıtıyorum diye yapıyor zannediyorum ama nebileyim.yarın kalça usg çekilecek birde ilk ay aşısı var kısmetse bakalım kaç kilo oldu benim toprim teyzesi :)

ayy içim gitti yazını okurken esha gözümün önüne geldi ALLAH korusun kuzularımızı.tatlım çok ağlıyorsa ondna kızarmışta olabilir birde sen nasıl yatırıyorsun bebişi ? yan yatırmaya gayret et emi sen biliyorsun dur mutlaka ama sırtüstü yada yüzüstü yatırma sakın kusarsa çıkaramaz yavrun.

baksoyum ,yamısım ,esham ,lalem cok teşekkurler kızçelerimm
kızlar ben depresyona gırmedım ki loğusalık olanına yani
ben şimdi taburcu oldum ya o gece kasıntı tuttu ıste doktor agıttık tam 5 hastane dolandık bırı stres bırı yok antıbıyotık dıgerı narkoz dedı o gece her bı doktor farklı ılac ıgne verdı ee halıyle emzıremedım bebegımı agla agla emzıremyorum mama yıcek dıye kendımı perısan ettım daha cok kabardımüstüne hep dıyordum ya gelen gıdenım cok dıye bı turlu yanlız kalamadım evımde
onuda gectım farkettımkı bu temızlık olayı sanırım bende hastalıga donusmus evı annem olsun kardesım eltım olsun supurup sıldıler ama benım yaptıgım gıbı olmuyor ve bunalıma gırıyorum hala gelen olur ev toplu dursun derdındeyım ama onca ınsanın ıcınde nasıl toplu kalabilirki..neyse işte çınarı mamaya baslattık 2 gun once el pompasıyla saga saga gogusler sıstı halıyle bı tanesı kafamdan buyuk oldu abartmıyorum he gercekonlarda bel agrısı ateş yaptı halıyle bı yandan kasıntı yıne yıne doktor ve bu elektrıklı pompalar var medelanın acayıp bısey kızlar sorun olursa bulmaya calısın kıralama yapılıyor ben aylık 80 e kıraladım daha az sure olmuyormus ama muhtesem bulandan Allah razı olsunve o sutlerım hepsı boşa gıttı esham sagıyorum ama hep cope doktum ben malesef yavrum sadece mama yedıdün gece yıne kasıntı tuttu bu sefr baska doktora gıttım oda farklı bı ılaç cocugu emzırebılırsın dedı bu öğlen sütümü verıdm yavruma ama almıyo eşekzarzor emzırdım aglata aglata içim gıttı amabasardım bıraz hala ac ama uyudu bırazdan denemelere devambırde sutum azalıyo gıbı nşallah cogalır ayy hepınıze cevap vercektım yazdıklarınızı unuttum ıyımı hee baksoyum yada lalem hangınız sormustunuz unuttum ama kusuruma bakmayın emı
genel anestezı aldım cunku ben ankilozan spondilit hastasıyım bu yarım anestesıde sorun yasarım dıye bılerek genel anestezı ıstemek zorunda kaldım.yavrumu dogar dogmazgoremedım ama olsun onemlı olan saglıgı yanlız bu narkozdan cıkıs felaket bısey ya benım bunyem tasıyamadı hemen ayılamadım şişliğim hemen inmedi suratım sapsarı kesıldı ama cok sukur gectı gıttıilk yuruyuste falan daha dogurcagımı sanmıyorum dedıgımı hatırlarken sımdı unuttum gectı gıttı bılecınar paşam buyuse valla yaparım bıtane daha hemennasıl benım teyzoşlarım ben hergun her saat telden gırıp okuyorum ama malum pcye oturamıyorum gelen gıdendenbı rahatlasam burdayım ınsöpüyorum hepınızı tontıslerımı opun emıesham kuzum agladıgı ıcın kızarmıs olabılır bıtanem ve bebekler ara sıra kusabılrı ama takıp et ve bebegı yan yatır sureklı yanında oldugunda sırt ustu yada yuz ustu yatır ki dengelensınhıc bıseyı yoktur tosbıgımın hıc merak etmeya bu arada cınar bugun buyuk tuvaletını hıc yapmadı kabız olmamıstır dıme:26:sancısı yok ama gayet rahat uyuyo suan:26:

iyi akşamlar kızlar bugün gelemedim yatıyordum şimdide uyuyacaktım yatmadan size bi yazıym dedim

benim başım çok kötüü ağrıyor migren krizi gelmiş gibi başımdan bişey dışarı çıkacakmış gbi baskı oluyo
offff birde dün geceden beri sürenn mide yanması midem çok kötüüüü kusucam yani artık o derecedeee
mide yanması için şurup dışında bi önerisi olan varmıı çünkü dünden beri şurup içiyorum ama hiç bi işe
yaramıyoooo
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın tekrar yatağa dönüyorum hoşçakalın öptümm hepinizi

ben kötü anneyim sendromun gırdım heralde tatlım bogazndakı sorunu bıle emzırmeye bagladım gazı olmayıncada uyumuyo bunlar benmkının suan gazı yok ama saat 5 bucuktan berı uyutmaya calısıyorum karnıda tok tam uyuttum dıyorum oturuyorum gözlerını acıyo ve benım basım donuyo sanırım bıtkın dustum :/
inşallah kılosu cookk ıyıdır annesı merak etme sen :) usg yı 26sı gıbı cektrcez doktorumuz ozmana dedı nıyeyse :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…