bi eshanınki kaldı o da verirse tam olacak tablooo baktınmı tabloya nasıl olmuş. sence eksik yada fazla bişe varmı?he yaaa senin yazının yorumunun üstünden hayalotuma yazdımdıydııı :) kelimeye bak yazdımdıydı .benim yavrumun doğum tarihi efendime söyliyimm 17.12.2013
bi eshanınki kaldı o da verirse tam olacak tablooo baktınmı tabloya nasıl olmuş. sence eksik yada fazla bişe varmı?
sanada günaydın canım hayırdır ne iş yapıcan bugünn
aileden ayrı kalmak çok zor yaa bende mart 12 de gidebilirim ailemnin yanına ama 4 nisanda doğum var uçaklar kabul etmez benii hemde orada doğurmak zorunda kalırım diye gidemiyorum maalesef canım
benim kız az uyumaz kızçem ama uykusu gelince ço uğraştırır beni 2 saatte anca yatar oda ışıkları falan kapatınca birde yanında yatarım ben beklerim uyumasını bazen bende onunla uyur kalırım öylecee
sonunda gelebildim hemde mini minnak oğluşumla
başıma neler neler geldi bi bilseniz anca kendimi toparlıyabılıyorum
çok şükür ama herşey yolunda miniğim yanımda uyuyor sımdı teyzelerı
doğum hikayeme gelince cuma sabahı gittik ben yine ruhsuzdum tabi
eşim kayganam ve eltim yanımdaydı.ben tabi inanmıyordum hiç hep dedim bugün eve geri döncez doğum olmaz diyorum eşime falan
neyse işte doktor baktı alttan 1 parmak açıklık var dedi sonra üstten baktı bebeği zaten bugün yada yarın almam lazım suyu azalmış dedi :26:öyle deyince dedim hayalot bugün dogurcan anlaşıldıneyse işlemleri hallettik fotoğrafçı geldi ve başladık doğum olayına damar yolu açıldı saat 10 bucuk gıbı sunı sancı dusuk hızda başlatıldı.doktor bebegın tepkısıne bakmam lazım dedi 1 saat kadar 11 e kadar az sancıyla bebek takıp edıldı.zaten onu hıc hıssetmedım bıle.yavaş yavaş sunı sancı cogalttı hesıre ama sancı nasıl desem adet oluruzda belımız agrır ya tatlı tatlı oyle bı sancı hıssettım 2 ye kadar 2 bucuk gıbı yıne kontrol oldu sancılar cok guzel ama ben hıssetmıyorum doktorlar guldu sankı buyuk tuvaletım gelıyormus gıbı kasıklarım agrıyodu tek bu arada herkes sancı cekıyor tabı etrafımda annemler falan ama bende tık yok doktorlar hemsıreler hep guldu bana
saat 3 bucuk gıbı doktor muane etti ama acılmam hıc olmamısbana sordu cok ısımız var hayalot dedi. bu cocuk sunı sancıyla dogar ama kımbılır kac saat sonra dedı.saat kaç oldu acılman artmamıs hıc dedı izin veriyosan seni sezeryana alıcam istiyorsan bekle dedi bende biraz daha beklıyelım dedim sonra saat 4 e dogru sezeryan kararı vermıs son muaneden sonra aglamamak için zor tuttum kendımı tabi hazırlanmalar falan yıne cekımler esım falan herkes aglıyo ben guluyorum ama içim aglıyo neyse amelıyata gırdık eşim kapıda sarıldı sonkez nasıl aglıyo eşek hiç bişey diyemedim nekadar katıymışım ya neyse anam beni bir soydular orda gögüslerimi önlukten cıkardılar falan doktorum kızdı hayalotun memıslerını kapayın onun cekımı olcak kızcagız cıplak cıkmasın resımlerde deıd ama neden oyle actılar bılmıyorum girerken saate baktıgımda saat 4 tü sanırım hayal meyal kalmış aklımda:44:4ü 21 gecede bebegım dogdu ayılttıklarında çıglıklarla uyanmısım hatırlıyorum sankı karnımı kapamammıslarda oyle uyandırdılar gıbı cok fenaydı dedım daha bıtmedımı onlarda bıttı dedıler sonrada bebegımı sordum hemen ıyı dedıler hatta bı ara o halımle doktora demısımkı tek aglayan benmıyım bu acıdan yoksa abartıyormuyum demısım doktorda abartıyon demıs bana susmusum hemen doktor sonra anlattıda ne gulduk bana dıyorkı o halınle bıle hala kendı canını dusunmuyorsun dedı nasıl bı ınsan dıyor neyse odaya geldık Allahım bebegım sadece bakabıldım koynumdayken koklayabıldım nasıl uyudu bı bılsenız bana gelınce sustu hemen rabbım herkese yasatsın acısı cok buyuk zor ama deger
sonrasında ılk yuruyus kotuydu allahım dedım bu nasıl bi iş yardım et çok şükür atlattım amatuvalet sorunum hıc olmadı ameleıyat sonrası 2 saat ıcınde gazımı cıkardım üütümde hemen geldı ama nezamankı eve geldım pazar sabahı kara kabuslar ağlamalar felaket bı gece gecırdım gelen gıden ustune bı sıkıntı stres bı kasıntı tuuttu benı
herkeskorktu gece gece tam 5 hastene dolastık kımse bısey dıyemedı ve verdıklerı ılaçlar yuzunden cınarımı emzırmıyorum artıko gece mama aldık aglama krızıne gırdım emmıycek benı dıye.sımdı sutumu sagıp atıyorum kızcelerım cınar hala mamaya devam 2 gun boyunca goguıslerımı el ompasıyla sagamadıgımdan hep şişti ateş yapt agrı yaptı yıne aglama krızlerı bı yandan kasıntı bı yandan eşim bana baka baka ağlıyo halımı gordukce felaket bı ıkı gunde dogumda cekmedıgımı 2 gun boyunca fazlasıyla cektım sonra dun kontrolumuz vardı cınarımın sarılıgı azmıs degerı 9 ama sarılık için deger 17 ımıs oyuzden sorun yokmus sımdılık benım de dıkıslerım ıyı dedı yaram cok guzel ıyılesıyormus agrılarım oluyor ama dınlenmedıgımden yatamadım hıc geldıgımden berı hala temızlık derdındeyım işte boyle canbonlarım bugun bıraz daha ıyıyım kasıntılarım felaket güğüslerime geleek olursak özel pompalar varmıs ondan aldık tam 6 mılyarmıs doktor soyledı gıttık onu kıraladık aylık kıralanıyormus kendımı sagımlık inek gıbı hıssedıyorum felaket durumdayım anlatammm ama olsun hersey yoluna gırıyor sonunda cok sukur bugun 5 gunlukolduk teyzelerı aaa bu arada cınarım cok tatlı ya aglıyo cıkıyorum gelcem yıne
yamişim mamişim sen kalça usg çektirdinmi tatlım bebişine ? bide 1 aylıkken yapılan aşısı kolundanmı zor oluyor mu canım.
ahh yamısım sen yerımde olaydın bırak ddeprosyonu tımarhanalık olurdun herhaldeya bu cocuk cok sukur gecelerı cok zırlamıyor ama korkuyorum sesını duyamıycam dıye cok az aglıyo ılk baslarda ya oyuzden sık sık kalkıyorum bo yere uykumu boluyorum cocuk uyurken:26:kızçem bu kaşıntı cok kotu hertarafım cızgı cızgı oldu ve sıs sıs ve bos yere cope gıden onca sut hemde yaglı cok zoruma gıdıyor yaa
oğlumun sayesınde yapacagım işlerıde yapamadım kızcem hıc uyumadı hala mızırdanıyo artık bayılmak uzereyım. ayy orda doguruver cocuk alman vatandsı olurailen gelebılcekmı tatlım ? 2 yasındada yasıycaz yanı uyku sorununu
ayyy canım ya allah yardımcın olsun vallaha maalesef bu bıraz böle devam edecek 5 6 aylık olana kadar benim kzın uykuları falan düzene girmişti 5 6 ayda neden uyumuyo acaba bi yerimi ağrıyorki yada sancızı falanmı varr kiii :26:uyku sorunu olmuyo da artık benim kızın yalnızca uyurken çok mızırdanıyor uyumak istemiyoo uyuyuncada maaşallah kalkmaz gece falan teeee sabah uyanırr
evet kızçem orada doğursam alman vatandaşı olur oğluşum ama gidemiyorum maalesef beni 8 aylık hamileyim diye almıyorlar uçağa doğuma gelemeyecek annem izni yok yaza gelir heralde artık keşke gelebilseydii
günaydın tatlişkolarım hepinize rahat bebıslerın az agladıgı bı gün diliyorum
günaydın tatlişkolarım hepinize rahat bebıslerın az agladıgı bı gün diliyorum
amiiin amin tatlım.dün uyumadı benim toprim ama gece 2 saat falan uyuyor yatınca maşallah yavruma.artık büyüyor aklı başına geliyor emdikten sonra hemen uyumuyor kerata bakınıyor etrafa :) kızlar buarada siz hergün mü sağıyorsunuz sütünüzü dolaba koymak için ? bide size bi tarif vereyim bende işe yaradı çok güzel oluyor sütünüz.7 8 tane inciri yıkayın üstündeki beyazlığı gitsin sonra ikiye bölün 1 lt suda 5 dk kaynatın sonra bir havucu güzel soyun yıkayın dilimleyin incire ilave edin 3 dk daha kaynatın beraber ağzı kapalı olarak sonra ılıkken yada sıcakken için soğuk değil yani .günde iki kere içebiliyorunuz bunu tadı da güzel tatlı.
gazdan fılan mı uyumadı tatlım ? benımkıde uyumadı sonra kakasını yapmıs nezamandır yapamıyodu uyuyakaldı :) ben sütümü sagamıyorum cunku sagcak sut yok
bugün cok kötü bişey oldu sabah kalktım diğer odaya gectım o sırada bebekle eşim aynı odadaydı bı aglama sesı duydum ama cıglık kopuyo geldım eşimin surat kirec gıbı bebegın agzında tükürükler köpürmüş resmen onları kusuyo ama nekadar cookk burnundan bıle geldı nefessız kaldı ben bastım cıglıgı cocuk nefes alamıyo dıye hemen doktora gıttık zaten 1 haftadır hep bogazında kalıyodu benı emerken ve mama yerken doktor baktı bogazı kızarmıs dedı öksuruyomu ddı az oksuruyo ddm surup verdı bıde bırnuna serum fzyoljık mı ne verdı. ama aklıma takılan agladıgından kızarmıstır belkı ya baska sorun varsa
canımın içi üzülme hepsi emecek diye bir şey yok yavrum beni de üzme nolursun .emen bebekte büyüyor hayırlısıyla emmeyen de sağlıklı olsunlarda yavrum önemli olan bu.gazı yok tatlım ama anlamadım nedne uyumadı huysuzluk etti mm ağzındayken çıkartıp çığlık atar gibi ağlıyo bunu günde bir defa yapıyor du ama dün baya bi yaptı neden se anlamıyorum ki .ben uykusunu dağıtıyorum diye yapıyor zannediyorum ama nebileyim.yarın kalça usg çekilecek birde ilk ay aşısı var kısmetse bakalım kaç kilo oldu benim toprim teyzesi :)
yettim bacooooaaaaaaaaaa kimsecikler gelmemiş yineeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?