Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

eneeeee alıntılar özel msj olarak geliyo ya laaaaaa

ağzından salya akıyorsa özelliklede yatarken birde ellerini kemiriyorsa diş çıkarmaya daha doğrusu kaşınmaya başlamıştır öhöm öhöööö tecrübeli ana konuşuyorrr çokkk çektiidee o diş kaşınmasından eline havuç ver geveleyip dursunn elma falan verme sakın kopar boğazına kaçar allah korusun birde diş kaşıyıcı all

bende iyiyim kızçem çok şükür ama çat kemiklerim vajinaya kadarr ağrıyo birde belim bende belfığı varya kızçem birde belden sezeryan iğnesinin yerii falan agrıyo benim kociş kaldırıyor sabahları beni yataktan yoksa kalkamıyorum gecede hangi tarafa yatarsam öle kalıyorum dönemiyorum hiçç ölüm gibi geliyor bana dönmek benim kızçe iyi teyzesi kahvaltısını yaptıı tv bakıyoo avm ye gitmek istiyormuş sabahtan beri beni sıkıştırıyoo orada oyuncaklar varya jetonlu onlarla oynuycakmışş oğluşumda ben gelecem artık burada sıkıldım deyip tepinip duruyooo içerdee

bacım dişimiz 2 aydır kaşınıyo zaten. patlamak üzere heralde ağrıları arttı ama beyazları görünmedi ki daha anlamadım gitti. salyaları çoğaldı. eline geçenni hemen ağzına götürüyo. anam dişlik aliym de daha benim sıpa eline aldığını uzun süre tutamıyoki.. tutuyo bi süre sonra elini açıveriyo. diş kaşıyıcı alacam da bi gidemedik ki ebebeğe..

senn yat bacım kalkma. oyy kızçeye bak sen jetonlularla oynicak hee.. nası gitceniz bacım yatcan sen..

eline aldığını hala tutamıyorsa sen tutuvericen kızçem başka yolu yokk maalesef gidemem zaten kızçem ben bi yere babası gelince onunla gitsin hem dışarda yağmur var hemde ben 5 dakikada bi adım atıyorum çatımın agrısındann gidemem onca yoluu

kızlar bu kanama için doktorumu aradım şimdi bana normal regli de olacak olabilirsin dedi halsizlik için kan hapını kullan dedi sadece takip et dedi .içimiz temizleniyormuş

tutuyo da istikrar yok bacım. sonra bakıyoki elindeki şey yok onu arıyo bu sefer yine istiyo evet babasıyla gitsin canım sen yorma kendini.

kızlar bu kanama için doktorumu aradım şimdi bana normal regli de olacak olabilirsin dedi halsizlik için kan hapını kullan dedi sadece takip et dedi .içimiz temizleniyormuş

aman iyi. bişey olmasında temizlensin..

canlarim geziyorum son son okul tatildeyken okul acildimi benim cocuklar 6gun okula gidiyor bende gunduz artik calisip gece okula gidicem zamani degerlendiriyorum aman kizlar agri kesici bile alirken dikkatli olun hee sera bacunuz cok migren ve penisilin kullandi sag gogsumun alti ve sirt kaburgam agriyordu dr gittim test falan yaptirdim heryil yaptiririm zaten karacigerimde buyume baslamis normal olmasi gerekenden bayagi buyuk dedi dr alkol kullananlarda gorulen birsey dedi ve sen kesinlikle kullanmiyorsun ne alkolu sigara bile icmem dedimkesinlikle haplardan dedi hemen kes 2 ay sonra tekrar test yapalim bakalim buyume devammi ediyor dedi bende korkudan agrikesici bile almiyorum :18:hbaksoy yavrum en guzel zamanlarin kuzum degerlendir kuzucuk ayaklandimi ne entrikalari ne maceralari bitmiyor anam 15lik genc kiz gibi kosacan peslerinden yarin sabah erkenden kalkip dag gezisi yapacagiz bizimkilerleyavrum siz babanizla yapin diyorum yok kaybolurlarmis dagda bende gitmezsem sonra nireleri gezecegiz bir bilseniz kocaman tencere sarma sardim dagda ac kalmayalim diye

yamisy yavrum daha erken degilmi dis icin ama belirtilere bakilirsa erken cikaracak kerata kuzu sen kasiyici oyuncakli disliklerden al bir kactane sonra jel surmeye unutma damaklari cok kasinir onun rahatlasin kuzucuk benim oglan 6 yasinda kok dislerini cikardi utancimdan kimseciklere diyemedim ya kizim yeni 11 yasina girdi daha sut dilseri yeni dokulmeye basladi gecen arkadaslarin yaninda cikmis tek disi getirdi altin bulmus gibi annneeeee annneeee bagira bagira geliyor disim cikdi arkadaslarda yavrum ne oldu biryeremi carptin panik yaptilar kalici disi cikdi zannetmisler nerden bilsinler koca kizin sut disinin yeni dokuldugunu yasitlari regl oldu benimkinde daha tikkkkk yokkkkkara ara aglamsida meshur onun killari yokmus regl olmuyormus gogusleri cikmamis tum bunlar yetmezmis gibi birde cok zayifmis cocumun icine dert oldu yamisy teyzesi arkadaslari birbirlerine anlatacak seyleri varken onun hicbirseyi yokmus hungur hungur agladi bide bunlari bana derken nifrettttt ediyormus kendinden cocuk gibi gozukmesinden sadece ayaklari ve boyu uzunmusda onunla teselli oluyormus ahhhhh ahhh ne dertliyiz o ayakdanda cok cekdik arkadaslari ayaklarin kucuk deyince anasini kandirip 2 size buyuk ayakkabi aldirmisligida var cadinin

bu dikişler gerçekten zorluyor insanı
bende geçen gün aniden kalkınca bi acıttım mahvediyo şimdi
bakalım yanma kendiliğindn geçer umarım bende de
enfeksiyona karşı ilaçta kullandım , olur mu ki

keşke normal doğurabilseydik
böyle eksik gibi hissediyorum kendimi
oğluşumla yeterince ilgilenemiyorum bile

ne utanıyosun tatlım benim
hepimiz aynı durumdayız , bi farkımız yok birbirimizden
benim ilk günler gelmişti bi kaç sefer parça
sonra parça gelmedi de akıntı azar azar devam ediyo
bakalım ne zaman tamamen durur
10 günde kesilir gibi olmuştu ama tekrar başladı az az

canım beni 1 gğn yatırdılar hastahanede
seni neden 2 gün tuttular?
beni mi erken çıkardılar acep
o dikişler daha çok çektirecek sanırım bize
hele düğümler varyaaaa o düğümler düğüm düğüm ediyolar insanı

bacım bende konuşuyorum daha imdiden
çarpık bi gülümsemesi var benimkinin
anlamıyo henüz biliyorum ama ara ara bi gülümsüyo ki yandan yandan , yersin teyzesi
tatlım sen kendine çok dikkat et emi
malum doğumun sezeryan olacak iki çocukla birde sezeryan Allah yardımcın olsun
bari hamilelikte dinlensin vücudun
sinirli ve sabırsız benim oğluş teyzesi
memeyi verene kadar yıkıyo ortalığı, o da yetmezmiş gibi emerken içini çeke çeke ağlıyo emmeye devam eiyo
ara veriyo tekrar içini çekerek ağlıyo gene emmeye devam
küsüyo bu başıyla miniğim benimmmmmmmmmm

tiksinmesin diye rezeneyi çok nadir içiyorum tatlım
aman memişden soğumasın

ohhhhhhhhhhhhhhhhh
misler gibi oldun desene
hadi gözün aydın tatlım
hangi makineyi kullanıyosun sağımda canım?
ben daha sağmadım hiç, biberonda vermedim
korkuyorum o yüzden alsam mı biran evvel diye
tatlım sabah da sabah ediyoruz, üstümü değiştirmek bile işkence oldu
yürüyen sağımlık inek gibi hissediyorum
emzirmek dışında bi faaliyetim yok

aramadım :26:

ben adanadayım eşimin memleketınde benim memleketım safranbolu bızımkılerde orda tatlım kardesımın okulu fılan vardı gelemedıler yazın goruscez ınsallah. cookk özledım öle içim doldu
senın kız uyanınca senınde kalkma vaktın geldı demektır azmı uyuyo yoksa ? ayy inşallah tecrubemden yararlanırımda dedıgın gıbı sitressız olur canım ya

bu dikişler gerçekten zorluyor insanı
bende geçen gün aniden kalkınca bi acıttım mahvediyo şimdi
bakalım yanma kendiliğindn geçer umarım bende de
enfeksiyona karşı ilaçta kullandım , olur mu ki

canım ben o enfeksıyon ılaclarının hıc bı faydasını gormedım bılıyosun hamılelıgım onla gectı. inşallah yanması kendılıgınden gecer.
anıden kalkma cok kötu oluyo bende yapıyorum onu sızlıyo cok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…