kız anam ne nohutu bide kuru çek istersen tübe tübeeee.. çucuuu gazman mı edecen bacım.. baklagiller yok unut onları...
kanama olurda parçalı gelirse ara demişti dr bana. hoş ben unuttum aramadım o ayrı amabilemedim kızçem...
bacım benim sıpa dişmi çıkarıyo nedir bi sancısı var bi kıvranıyoki sorma... gece uykusu da bozuldu. onla uğraşıyom sen nasıl oldun iyi misin. çocuklar nasıl..
etmemesi lazım dr nu aradınmı ne diyo?
ağzından salya akıyorsa özelliklede yatarken birde ellerini kemiriyorsa diş çıkarmaya daha doğrusu kaşınmaya başlamıştır öhöm öhöööö tecrübeli ana konuşuyorrr çokkk çektiidee o diş kaşınmasından eline havuç ver geveleyip dursunn elma falan verme sakın kopar boğazına kaçar allah korusun birde diş kaşıyıcı all
bende iyiyim kızçem çok şükür ama çat kemiklerim vajinaya kadarr ağrıyo birde belim bende belfığı varya kızçem birde belden sezeryan iğnesinin yerii falan agrıyo benim kociş kaldırıyor sabahları beni yataktan yoksa kalkamıyorum gecede hangi tarafa yatarsam öle kalıyorum dönemiyorum hiçç ölüm gibi geliyor bana dönmek benim kızçe iyi teyzesi kahvaltısını yaptıı tv bakıyoo avm ye gitmek istiyormuş sabahtan beri beni sıkıştırıyoo orada oyuncaklar varya jetonlu onlarla oynuycakmışş oğluşumda ben gelecem artık burada sıkıldım deyip tepinip duruyooo içerdee
bacım dişimiz 2 aydır kaşınıyo zaten. patlamak üzere heralde ağrıları arttı ama beyazları görünmedi ki daha anlamadım gitti. salyaları çoğaldı. eline geçenni hemen ağzına götürüyo. anam dişlik aliym de daha benim sıpa eline aldığını uzun süre tutamıyoki.. tutuyo bi süre sonra elini açıveriyo. diş kaşıyıcı alacam da bi gidemedik ki ebebeğe..
senn yat bacım kalkma. oyy kızçeye bak sen jetonlularla oynicak hee.. nası gitceniz bacım yatcan sen..
tutuyo da istikrar yok bacım. sonra bakıyoki elindeki şey yok onu arıyo bu sefereline aldığını hala tutamıyorsa sen tutuvericen kızçem başka yolu yokk maalesef gidemem zaten kızçem ben bi yere babası gelince onunla gitsin hem dışarda yağmur var hemde ben 5 dakikada bi adım atıyorum çatımın agrısındann gidemem onca yoluu
kızlar bu kanama için doktorumu aradım şimdi bana normal regli de olacak olabilirsin dedi halsizlik için kan hapını kullan dedi sadece takip et dedi .içimiz temizleniyormuş
bacım dişimiz 2 aydır kaşınıyo zaten. patlamak üzere heralde ağrıları arttı ama beyazları görünmedi ki daha anlamadım gitti. salyaları çoğaldı. eline geçenni hemen ağzına götürüyo. anam dişlik aliym de daha benim sıpa eline aldığını uzun süre tutamıyoki.. tutuyo bi süre sonra elini açıveriyo. diş kaşıyıcı alacam da bi gidemedik ki ebebeğe..
senn yat bacım kalkma. oyy kızçeye bak sen jetonlularla oynicak hee.. nası gitceniz bacım yatcan sen..
benim sol tarafımdakı dikişlerde bi şişlik varr sımdıde o basladıyavrum tuvaletımı yaparken 15 gun cok zorlanmıstım yanma ve acı vardı ama 15 gun sonra kendılıgınden gectı belkı senınde oyle olabılır. ama sen yınede bı doktora gözuk enfeksıyon fılan olmasın.
tatlım benımkıde ögurmustu rezeneyı ama pes etmedım 30 gunde anca alıstısütündendemı etkılendı az degıl beyefendı yaa yerimmm
gelıyoz zırsızımmunu yumurtayı hazırla 40 cıkan evde yuze surulur
humananın süt çayını içiyorum canım.çok şükür hamdolsun gaz problemi olmadı ama ben sadece akşamları huysuzlanıyor zor uyuyor da sakinleşsin diye vereyim dedim ama bilemedim aktardan alınanı ben kendime yapıp içeyim hem sğt artırır hemde bebeği sakinleştirir diye yazıyordu internette.yavrum dikişler aaaah o dikişler helede büküm yerleri göbek deliğimin altında var bir büküm alttaki dikişlerin sağında solunda var ikişer büküm onlar acıyo.dün yine coştu dikişlerimin acısı topallıyorum resmen ya ayağımın üstüne basamıyorum sanki dün olmuşum sezeryan gibi.şişiyor sağ tarafta benim hep sorun baştan ebri.birde kanamıştı zorladığım için.bitişmiş et tamam görünürde bir sorun yok ama o büküm yerleri şiştiği sertleştiği zaman fena acıyo basamıyorsun üstüne.üşütmemye gayret ediyorum bebişimede gaz olmasın diye.ama ooof of keşke ALLAH nasip etseydi de normal doğum yapabilseydim keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar benim kanamam doğumdan sonra az az oluyor du ama 3 gündür fenayım çok geliyor halsiz kalıyorum kan kaybından acaba normalmi birde parçalı oluyor söylemesi ayıptır off utanıyorum yazmaya ama öylesizin de öylemi oldu kızlar .birde nohut gaz yaparmı bebişime :) ne alaka demi iki soru arasında
aktardan aldım canım ya nebileyim hiç duymamıştım ben sütü artırıcı yiyecekler diye araştırdım netten rezene de çıktı hem bebeği rahatlatır sakinleştirir yazıyordu aha dedim alayım kocişe söyledim aktardan almış koca bir paket :) nasıl yapıcam bilemedim şimdi yanlış bir şey yaparım süte zararı olur emen çocuğu tiksindirmiyim bende .
yavrum benim hastaneden geldiğimden beri o şişlikler var ben yatmadığım için çok zorladım zaten kanadı bile dikişlerim.çok fena acıdı canım sağ taraf benim daha beter perişan oldu ayağımın üstüne basamadım elimle bastırıyordum öyle yürüyordum 2 gün çok fena oldum.doktora gittim sonra baktı kadın bir şey yok dinlenmen lazım dedi o kadar.birde benim iç dikişte çatlamamı olmuş ne öyle demişti doktor çünki dikişin altı morardı kociş korktu ama çok şükür şimdi iyiyim.hala sağ taraf ta şişlik var baya var hemde sertlik ve uyuşukluk var dikişlerin üstünde karnımda .bilmiyorum bunlar normalmi sonuçta ameliyat olduk karnımız kaç kat dikildi ve sadece 2 gün yattık hastanede .ben enfeksiyondan korkuyorum inşallah böyle bir şey yaşamayız.
sağolasın kızçem iyiyim şimdi biraz daha hamile halimde bi bu gelmemişti başıma birde bu geldi tamm olduu sen nasılsın oğluşun nasıl opp misler gibi bizim yerimize bizi anlat ona deki bi sürüü teyzen var hepsi bizi çok seviyo hele lale teyzen burada olsa seni yiyip bitirecek
ben bebeklerin doğduğundan itibaren bizi anladıklarını düşünürüm benim kızın kırkı çıktıtan sonra hep konuşurdum onunla beraber oturup çizgifilm falan izlerdim benim kv beni deli ilan etmişti küçücük bebek ne anlar diye bak benim kız ben konuşa konuşa hep onunla hem erken dillendi hemde konuşkan biri oldu bazı çocuklar adını sölemek falan istemezken o soran olunca hemen söler adını falan o yüzden sende onunla bol bol konuşş ki aynı benim kız gibi bıcı bıcı konuşup dursunn büyüyüncee
hımm sinirliymiş senin oğlan kızçem üzerine birde acıkınca dayanamıyor demekki benim kızım da öyleydi ben memeyi çıkarana kadar apartmanı başına toplardıı
aman sakın bir daha içme ozaman kızçem tiksinti olursa bı daha emmez memeyi benim kız çiğ soğan yediğiö için tiksinip 2 ay meme emmedi 2 ay sağıp verdim sütümü memeye yaklaşmazdı bilee sonra ben pes etmedim hergün deneye deneye uyku arasında falan tekrar alıştırdım onu emmeye
idrar yolu enfeksiyonun varsa bol su iç ve doktora görün bence kızçem daha yeni dikişlerin falan allah korusun ne olur ne olmaz rahmine falan yayılmasın sonra
iyiyim şimdilik kızçem sen nasılsın ne var ne yok oğluşla aranız nasıl bak kavga etmeyin uzaktayım gelip aralayamam sizi ona göree şu halimdeeyamişi çoktandır bende göremiyomrum kızçem kaybaoldu yine bizim kızçeee rezene hem gaz önler hemde uykuya yardımcı olur gecelerii ama çok vermiycen oğlana haa 2 3 çay kaşığı yeter senin oğlan küçük daha sonra alışkanlık yaparsa işe yaramazz
canım ben gecen hafta saçımı kestirip boyattım çıktım dışarı ama hepsi toplam 2 saat bile sürmedi :) sütümü sağdım anneme verdim toprağı uyuttum gittim hemen.doğumgünüm dü o gün zaten ayın 9 unda kocişe sürpriz yaptım :) allah senin iyiliğini versin emi demek donunu değiştirmek zor geliyor :) tatlım benim yaaa.daha çok erken yavrum uykularımız için.bneim toprimm saat başı kalkıp emiyo gece maşallah :) saat başı emmesi normal tatlım ne güzel emiyo daha ne isteriz kıııııııız
kız anam ne nohutu bide kuru çek istersen tübe tübeeee.. çucuuu gazman mı edecen bacım.. baklagiller yok unut onları...
kanama olurda parçalı gelirse ara demişti dr bana. hoş ben unuttum aramadım o ayrı amabilemedim kızçem...
bacım benim sıpa dişmi çıkarıyo nedir bi sancısı var bi kıvranıyoki sorma... gece uykusu da bozuldu. onla uğraşıyom sen nasıl oldun iyi misin. çocuklar nasıl..
etmemesi lazım dr nu aradınmı ne diyo?
kızcem yatasım var zaten iş yapmaktan vazgeçtim nerde ailen canım belki yine arada sırada ben nirelere gidem kızçem benim ailem ablalarım falan teee almanyada yılda bir anca görüyorum onları
kızz çok zararlı gaz için fasulyeyle nohutt iyikide bişey olmamış oğlana senin dediğin gibii
uyuyorum ama benim kız uyanır uyanmaz dikiliyom ayağa hiçç sevmez benim kız yatan insanı kim olursa olsun hemen kaldırır inşallah kızçem ikinci bebişte daha tecrübeli olduğun için yatarsın dinlenirsin birinci kadar stres yapmazsın benim gibii
bu dikişler gerçekten zorluyor insanı
bende geçen gün aniden kalkınca bi acıttım mahvediyo şimdi
bakalım yanma kendiliğindn geçer umarım bende de
enfeksiyona karşı ilaçta kullandım , olur mu ki
valla sütün tadını bilem biliyo deli oğluşum benim
yirim onun damarını ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?