Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

eneeee benim oğluşumun çizelgesini kim çaldı leeeee

eneeee evlilik çizelgemide çalmışlarrrr

hayalotum nasıl oluym kızçem vallah midemle başım belada bu gecede yatamadım yine sabaha kadar gezdim
hem yanıyo hem sancı var midemdee pazartesi doktora gidicem bakalım ne diycek kızçem neden sütünü sağıp
döküyorsun ki poşetleyip dolaba atsana sütün yetmediği zamanlarda içirirsin lasinohun süt saklama poşetlerinden al netten
biberonada koyabilirsin ama biberondaki sütü 5 saate kadar içirmen lazım buzdolabının alt kısmında saklayacksın
hemde ya kaşıntıların için birde cildiyeye gözüksen belki bi çözüm bulurlar kızçem :44::44::44:

geçmiş olsun kızçem okurken çok üzüldüm hiçte duymadım ama doğuştan kalpte açıklık olduğunu bazen onunda
1 yada 2 ayda kapandığını duymuştum sadece doktora götür bakalım bi ne diycek belkide geçecektir hemen
inaşallah geçerde müdaheleye falan gerek kalmaz dua ediyorum size dünden beri bol bol allah yardımcın olsun inşallah

kızlar gecmısı pek okuyamadım hersey yolundadır ınsallah. benım oğlum hasta yutkunamıyo gece kac defa kalkıp bakıyorum nefessız kalıyo cunku arada. off sınırlerım cok bozuk

esham geçmiş olsun kızçem neden öle olduki anlamadım yan yatırsan belki faydası olur birde en kısa zamanda
doktora götür bakalım ne diycekk inşallah ciddi bişeyi yoktur

kızlaarrrr aaaaaa nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa küscem heeeeeeeeeeeee

geldim yamişim hastayım yinee midem çok kötüü hem sancı hemde yanma var günde 4 5 defa şurup içiyorum
ama hiç bi etkisi yokk sadece yarım saat rahatlatıyor sonra yine başlıyo doktoru aradım pazartesi gel dedi
şuruptan başka yapabileceğimiz bişey yok dedi aç aç dolaşıyorum midem yanacak diye korkudan bişey yiyemiyorum offf
çok kötüyüm çokk

yaaa üzüldüm kızçeme demek oğlanın gaz sorunu var bilirim bu durumu benim kızın acillerde az sabahı ettirmedi
bize inşallah çok kötü olmaz ama 4 ay falan sürer ayy şu misafirlerde anlayışlı olamazlarmı acaba biraz daha iyileşince
gelseler olmazmıı inşallah düzelirler ikiside bi an önce kağan alpcikte kilo alırrr

esham geçmiş olsun kızçem neden öle olduki anlamadım yan yatırsan belki faydası olur birde en kısa zamanda
doktora götür bakalım ne diycekk inşallah ciddi bişeyi yoktur

götürdüm tatlım bogazna baktı kıarmıs dedı e cocuk kıcını yırttı nefes alamayınca tabı kıarır yutamadıgı ıcınde öksurdu antıbıyotık vermıs gerızekalı tukurukler bogaznda bırıkıyo hep sınırlerım cok bozuk yan yatırıyorum ama mama ıcerken bıle bogazını alıyo cıldırcam

Son düzenleme:

lalem kuzum ben cok cektım o mıde yanmasıbılırım cok kotudur ve bır damla surup buıle ıcmemıstım doktorum vermemıstı aten bılıyon bende kullanamzdım ya bıseyson zamnlarıma kadar hep mıdem yanmıstı yaıns senın gecer cok fena bısey allah yardımcın olsun.ama cok suruba yuklenme alısırsın bu sefr oda rahatlatmaz senı :26:ben sureklı sut ıcerdım gunde 2 paket bıtırdıgım bıle oluyordu vallasütümü mecbur doktum kaç gun boyunca ılaç kullanıyodum mama verıyordum ya o sıra incir agacı dıbıne doktuler sütüm güzel olsunmus dıye batıl ınanc ama denedık sımdı ilaç ırakıp cınar emmeye donunce sutumde kalıyor oyuzden artık atmak haram olursüt saklama kaplarından aldım gece ıcın kasıkla verıyorum uyku arasında cunku cınar karnını doyuruyor ama yarım yarım gece 2 ile 5 arası meme nobetı tutuyor o saatler arasında her 10 dakkada bır emmek ıstıyor memede uyumak ıstıyor oyle olunca ben uyukluyorum halıyle yerıne koydugum gıbıde vıyaklıyor sankı dovmusum gıbı bende sagdıgım sutu once kasıkla verıyorum karnı tıka basa doyuyor bırde arada 60lık mama verıyorum bu 3 saatte sonrasında 15 dakkada emıyor meme keyfı dıyelım saat tam 5te cok sukur uyuyorbu cocuk bı antıka ya gunduz boyle degıl ama 2 saatte bır duzenlı meme emıyor nıyeyse gece bu sekıl:26:cıldıyeyede randevu alcam hafta ıcıne hala devam kasıntıyavucudum türkıye harıtası gıbı oldu

kızçem ben emzıgı hastaneye goturmustum kız alıssın dedım ılk gece bı verdım anammmm 2 elıyle bı sarıldı cocukksankı karnımda emzık emmıs oyle tecrubelıydı valla sadece denedım bakalım tutcakmı dıye tuttudaevdeyken hıc vermıyorum ama sadece alt degıstırmeyı sevmıyor bızım oglan cıplak kalmasın basıyor yaygarayıozaman gıydırene kadar kandırıyorum onu bazen yutuyor bazen yutmuyoronun dısında emzık kullanmıyorum daha gun ıcınde
bu sut saklama kaplarından aldım gece vercem dıye sımdıde netten posetlerden alcam atıcam buzluga ıyı oluyormus yabıberon bıraz buyusunde oyle vercem dedıgın gıbı bıraz daha beklenmelı bencede bıberon ıcın.ben bıberonda aventın anne gogus ucuna yakın uclusunu almıstım olurda zorda kalırsam hastanede falan benı unutmasın dedım ama hıc kullanamdım bakalım nezman vercezbı beron versem gece bende cok rajatlıcam en azından 2 ıle 5 arasıyamısım benım bu cocuk hep ustune kacırıyor yahep belden sol tarafı ıslak kafayı yıcem benım kadar sık bez degıstırende yoktur sanırım ama gunde mutlaka 2 -3 kez kacırdıgı oluyor napsam ya bılemedım once molfıx almıstım kacırdı prıma sımdıkı oda aynı benımkının işeme tarzında bı sorun var galıbasımdıkılerı mecbur attım kuzum agaca doktuk ılaç kullanıyordum ya mecburdum dokmeye:26:

baksyumıcını ferah tut kuzum.cok zor ama daha kesın bısey yok..bebeklerde olur oyle sorunlar cgu bebegın kendı kapanıyo emın ol dualarım senınle canımyarın sonucu mutlaka yaz guzel haberlerle ıns..topragım saglıklı bı bebek annesı hıccanını sıkma

çok geçmiş olsun kızçem. benimde midemden sorunum vardı hamileyken en üst seviyeye çıktı saolsun sabahları aç karnına yemekten yarım saat önce lansoprol alıyodum o bna iyi geliyodu. gün içinde yanma olursa rennie emilen tablet alıyodum oda çok iyi geliyodu. inşallah geçer kuzum o çok kötü yaaaa

evet gazı var canım. vee kızçem zırsızım tam 15 kilo vermiş ve zayıflamayada tam gaz devam ediyomuş efferin ona

gitmiş çizelgeler yaa cok kötü

he yaaw neyseki geri gelmiş.

yowrem bezden dolayı kaçıyodur yada iyi bağlayamıyosundur. huggies yenidoğan al. ben onu kullandım hiç sızdırma yapmadı. sızdırmazlık var onda. primayıda denemiştim. ilk yaptığı çişi ve kakayı çocuğun üstünde buldum. primada bağlar bağlamaz bez değiştiriyodum.. huggieste saatlerce değiştirmesem üstüne çıkmıyodu. bide bedeni küçük gelirse de bez sızdırır. ona da dikkat et.

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr aaaaaaaaaaaa kızıyorum yaaaaa nerdesiniz hepiniz birden aaaaaaaa küstüm işte siz geldiğinizd de ben gelmiycem

kızçeler benim oğluş antika olduğundan giremiyorum nete ama yazdıklarınızı okuyorum fırsat buldukca
öncelikle geceleri de gündüzleri de uyumaz oldu benim oğlan
gaz sancısı için damlaya başladık bakalım etkisi olacak mı
bu arada anneyi ayırt etmeye başladı, bana gelince daha bi sakin bugünlerde çok şükür
ama en büyük derdimiz memede uyumak istiyo geceleri
beşiğine koydum mu sanki kesiyomuşuz gibi bağırıyo
hayalotum bizimkide hiç haz etmiyo altının değiştirilmesinden
bugün bi ara nefesi kesildi sandım bebişimin
bağırcam diye morarır gibi oldu mu, tıkandı sanki
hemen kaldırdık , alt malt değiştiremedik korkudan yavvvv
bu arada bende huggies kullanıyorum hiç bir sorunum olmadı çok şükür
sadece bir kez çıkardı dışarıya onda da ishal gibi olmuşkuzum epey bırakmış altına da onda çıktı
diğer bezlerde sızdırma problemi olduğunu duymuştum bende
bu arada kızlar benim kafam karışık yaaa
doğum fotocum oğluş tartılırken foto çekmiş 4120 yazıyo kilosunda ama doğum kartına 3900 yazmışlar
boyunu da acıbadem de ölçtürdüm 50 cm çıktı
ben anlamadım bu nasıl iştir yavv

hayalotum kaşıntılar bende ara ara devam ediyo, okuyabildiysen ilk doğum yaptığım zamanlar daha fena kaşınıyodum yazmıştım da hatta
benim alerjim varmış meğer , antibiyotiklerin ve anestezinin yan etkisiymiş
türkiye haritam düzelmeye başladı şükür

bugün bi hata yaptım ben
10 gibi oğluş altı değiştirilirken tıkanınca aniden çöktüm yere, bi hamlede aldım çocuğumu kucağıma ve ayağa kalktım
korkudan o an bişey yoktu ama bebiş sakinleşince dikişlerime bıçaklar saplanır oldu
hala da felaket ağrım var, ne yapsam bilemedim
iç karnımdaki dikişlere zarar vermiş olabilir miyim acaba

off offf bişey olmuş mudur acaba dikişlerime, nasıl anlarım ki herşey normal mi diye

hoşgeldin canımm
canım fotocunun çektiği hemen doğar doğmaz tartılırken. onun şişliği olur doğduğunda. o şişlik kiloyu fazla çıkarır. benimkide mesele doğum fotosunda 3.150 ama yazılan 3.030. şişi indikten sonraki kiloyu baz alıcan. birde boyu ve kilosu her yerde farklı çıkar. her hastanenin tartısı ve boy ölçümü bir değil. en güzeli başladığın yerde ölçtürmek. ben bi sefer başka hastanede ölçtürdüm 200 gr fazla çıkmış. boyuda eksik çıkmış mesela. tartı farkı oluyo yni. kafan karışmasın.
dikişlerin içinde mutlaka dr görüş bence inşallah bişey olmamıştır

ya kızlar kafayı yicem ben yaaaa.. bu salak depresif kadından bıktım heee. bu ay katı gıdalara başlamak gerekiyomuş. ben bunu netten öğreniyorum. salak kadın muayeneye geldik ne diye uyarmıyosun. ben nerden bilecem. herşeyi netten öğrenip sana geleceksem niye okadar para veriyorum sana bn yaa.. kız lale ne yapam bacım nası olcak bu katı gıda işi yaa ne vermem lazım nası vercem. pöffffffffff dur şimdi ben şunu bi ariyim de bi güzel haşliyim pis depresif

sizde gelin artık yaaa aaaaaaaaa deliriyom burda

tatlım bunlar paraya doymus gerızekalılar ara bı guzel haşla sor ne vercem dıye. bızım salak doktora dıyorum kı sutum yetmıyo 2 saatte bır mama ıstıyo dıyorum ver ver bısey olmaz dıyo bıde bashekım yardımcısı ukala manyak bı cay verdı bı ıse yaramıyo hıc bıseyde onermedı gıcık oldum !

ben gunlerdır burdayım hıc bırınız yoktunuz hıh özletmeyınde gelıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tatlım öyle egılme dıkıslerın zor ıyılesır benım hala ıyılesmedı ve kırmızı cunku hep egıldım kalktım ınan sonra pısman olursun ben gıbı kılo heryerde farklı cıkıyo bizmde oyle olmustu. ben 1 haftadır kendımı kontrol edıyorum ne kadar uyuyorum dıye 4 saat uyku 20 saat ayakta vaktım gecıyo gunduz bebek uyurken uyuyamıyorum yutkunamıyo bısey olur dıye salak gıbı bıseylerle ugrasıp duruyorum 40 ı cıkınca huysuzlugu gıder dedıler bızımkı dahada huysuzlastı damla olarak ne kullanıyosun kızcem ?

tam iki saat boyunca aradım acmadı hanım.. enson asistanlarından birine açtırdı, bugün çıkması gereken idrar kültürü vardı öyle bşee yokmuş... sonuç yok. bayan depresif yarın gelsin kaka tahlili yapılsın demiş. nasıl sonuç yok deyince de biz bakalım size dönelim dedi hala arayan yok. 5 bucukta da paydos ediyo depresif.. bende yarın gitmemki, daha kaka testi yapalı ne kadar oldu şurda niye bidaha yaptırcam. yok yok benim başka dr bulmam lazım da nerde bacım bulamıyom yaaaa valla bunlar bana kafayı yedirtcek şuan öyle sinirliyim ki anlatamam...

berrinim bacım sen hangi hastane ve dr götürüyon toprağı? memnunmusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…