canlarım nasılsınız lalecım nasıl oldun kuzum :26:
kzılar ben sonunda yavrumu alıstırdım memeye ama buutun gece uyutmadı sanırım sut yetmedı hep memede uyuya kaldı sureklı uyandı gece mama verıyım dedım ama onuda yemedı bu sefer meme ıstedı yavrumsımdıde emzırdımde uyudu kuzum yanlzı goguslerımı tam boşaltamıyor sanırım bıraz zamana ıhtıyacımız var sagıp dokuyorum hala kalanı yoksa goguslerım cok kotu bı hal alıyor.şu süt saklama poşetlerindenmi alsam napayım kullanan varmı sagıp nasıl vercem sonra onu bı aydınlatın benı yaa sizin sütünüz kalıyormu yamısım senınkı kalmaz artık ama baksoyumla zırsızım belkı bıseyler yapıyodur :44:nettende bakamıyorumkı pcyı acamıyorum uzun sure en azından sız yazarsanız telden okurum ben
şimdik cıkma zamanı bugunlukte bukadar musaıt olursam ıne gelırım bu arada benım kasıntılar devam napcagımı sasırdım
bunalımdayım yavrum ya.bugün bir aylık oldu toprim kontrole gittik kilosu boyu çok güzel gelişimi ama doktor kalbini dinledi üfürüm var dedi çocuk kardiyolojisine gitmeniz lazım dedi.kalbinde delik var herhalde öyle fena oldum ki anlatamam kadın anlattı birşeyler ama o an anlayamadım beynim döndü sonra sordum nedir bu tehlikelimi falan dedim aslında bir aya kadar kendiliğinden kaybolması lazımdı ama çok korkulacak bir şey değil muayene edilmesi lazım 6 aya kadar kapanmazsa herhalde müdehale ediliyormuş falan filan.bir doktor önerdi ama adamı bulamadık bende alman hastanesinden randevu aldım pazartesiye.aşısını yaptırdım o ağladı ben ağladım zaten kadın kalp malp diyince fena olmuştum sonra kalça usg çektirdik aldık bebeğimizi birkaç hastaneye baktık çocuk kardiyolojisi varmı diye bulamadık neyse canım öyle işte hayırlısı.
kızlar gecmısı pek okuyamadım hersey yolundadır ınsallah. benım oğlum hasta yutkunamıyo gece kac defa kalkıp bakıyorum nefessız kalıyo cunku arada. off sınırlerım cok bozuk
kızlaarrrr aaaaaa nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa küscem heeeeeeeeeeeee
kızlaarrrr zırsızımdan haber getirdm size...
kagan alp hep ağlıyomuş hatta bikaç gün önce hiç uyumamış. dün dr götürmüşler. gazlı bebekmiş ama gaz damlasına 15 günden sonra başlicaklarmış. bu zamana kadar 100 gr almış. anne sütü artsın diye laktamil vermiş. perşembeye kontrolü varmış. eğer gereken kiloyu almazsa mamaya başlicaklarmış( zısızım gelen gidenden pek uyuyamıyo. oğlan zaten uyumuyo ve uyutmuyo. en son banyo yaptırmışlarda öyle uyumuş.
esham geçmiş olsun kızçem neden öle olduki anlamadım yan yatırsan belki faydası olur birde en kısa zamanda
doktora götür bakalım ne diycekk inşallah ciddi bişeyi yoktur
eneeee benim oğluşumun çizelgesini kim çaldı leeeee
eneeee evlilik çizelgemide çalmışlarrrr
hayalotum nasıl oluym kızçem vallah midemle başım belada bu gecede yatamadım yine sabaha kadar gezdim
hem yanıyo hem sancı var midemdee pazartesi doktora gidicem bakalım ne diycek kızçem neden sütünü sağıp
döküyorsun ki poşetleyip dolaba atsana sütün yetmediği zamanlarda içirirsin lasinohun süt saklama poşetlerinden al netten
biberonada koyabilirsin ama biberondaki sütü 5 saate kadar içirmen lazım buzdolabının alt kısmında saklayacksın
hemde ya kaşıntıların için birde cildiyeye gözüksen belki bi çözüm bulurlar kızçem :44::44::44:
memeye alıştığına çok sevindim. de bacım sen niye sağıp atıyon madem emziriyon sağdığını da saklasana allalaaa... ben lansinohun süt saklama poşetini kullanıyorum. çözdürünce dr browns biberonla veriyorum. emziği çok güzel ters çevirince bile damlatmıyo illaki emmesi lazım içmesi için. eşim diyo ağzını genişlet diye manyak niye genişletiym ne güzel işte adam bulmuşta..... neyse. ama sen şimdi biberon verme. çay kaşığıyla ağzına dök.. 40 çıkmadan emzikde verme. hatta bazıları 3 aylık olmadan vermeyin diyo ama.. ben hata ettim 40 çıkmamıştı emzik verdim. emzik bağımlısı oldu. emzikle memeyi ayırt ediyo. toksa illa emziği istiyo. 40 çıktığında da bi dönem meme almamıştı emzik yüzünden. çok korktum vlla bida almicak diye hatta 3 gün emzik vermedim. neyseki normale döndü. şimdi de diş ağrısından uyumadan emziremiyorum sıpayı. emzikle uyuyo sonra emziği çekip meme veriyorum. kızçem sen şu sütünü sağıp da atmaktan vazgeç. sağdığını ya buzluğa at yada kaşıkla ver içsin. hiç emzirmiyo olsan dicemkii emzirmiyoda göğsünü ağrıtanı sağıp atıyo. ama emziriyon. yazık günah o süte kim bilir ne kadar attın sen şimdi yazık yaaaa
bunalımdayım yavrum ya.bugün bir aylık oldu toprim kontrole gittik kilosu boyu çok güzel gelişimi ama doktor kalbini dinledi üfürüm var dedi çocuk kardiyolojisine gitmeniz lazım dedi.kalbinde delik var herhalde öyle fena oldum ki anlatamam kadın anlattı birşeyler ama o an anlayamadım beynim döndü sonra sordum nedir bu tehlikelimi falan dedim aslında bir aya kadar kendiliğinden kaybolması lazımdı ama çok korkulacak bir şey değil muayene edilmesi lazım 6 aya kadar kapanmazsa herhalde müdehale ediliyormuş falan filan.bir doktor önerdi ama adamı bulamadık bende alman hastanesinden randevu aldım pazartesiye.aşısını yaptırdım o ağladı ben ağladım zaten kadın kalp malp diyince fena olmuştum sonra kalça usg çektirdik aldık bebeğimizi birkaç hastaneye baktık çocuk kardiyolojisi varmı diye bulamadık neyse canım öyle işte hayırlısı.
geldim yamişim hastayım yinee midem çok kötüü hem sancı hemde yanma var günde 4 5 defa şurup içiyorum
ama hiç bi etkisi yokk sadece yarım saat rahatlatıyor sonra yine başlıyo doktoru aradım pazartesi gel dedi
şuruptan başka yapabileceğimiz bişey yok dedi aç aç dolaşıyorum midem yanacak diye korkudan bişey yiyemiyorum offf
çok kötüyüm çokk
yaaa üzüldüm kızçeme demek oğlanın gaz sorunu var bilirim bu durumu benim kızın acillerde az sabahı ettirmedi
bize inşallah çok kötü olmaz ama 4 ay falan sürer ayy şu misafirlerde anlayışlı olamazlarmı acaba biraz daha iyileşince
gelseler olmazmıı inşallah düzelirler ikiside bi an önce kağan alpcikte kilo alırrr
gitmiş çizelgeler yaa cok kötü
kızçem ben emzıgı hastaneye goturmustum kız alıssın dedım ılk gece bı verdım anammmm 2 elıyle bı sarıldı cocukksankı karnımda emzık emmıs oyle tecrubelıydı valla sadece denedım bakalım tutcakmı dıye tuttuda evdeyken hıc vermıyorum ama sadece alt degıstırmeyı sevmıyor bızım oglan cıplak kalmasın basıyor yaygarayı ozaman gıydırene kadar kandırıyorum onu bazen yutuyor bazen yutmuyor onun dısında emzık kullanmıyorum daha gun ıcınde
bu sut saklama kaplarından aldım gece vercem dıye sımdıde netten posetlerden alcam atıcam buzluga ıyı oluyormus yabıberon bıraz buyusunde oyle vercem dedıgın gıbı bıraz daha beklenmelı bencede bıberon ıcın.ben bıberonda aventın anne gogus ucuna yakın uclusunu almıstım olurda zorda kalırsam hastanede falan benı unutmasın dedım ama hıc kullanamdım bakalım nezman vercez bı beron versem gece bende cok rajatlıcam en azından 2 ıle 5 arası yamısım benım bu cocuk hep ustune kacırıyor ya hep belden sol tarafı ıslak kafayı yıcem benım kadar sık bez degıstırende yoktur sanırım ama gunde mutlaka 2 -3 kez kacırdıgı oluyor napsam ya bılemedım once molfıx almıstım kacırdı prıma sımdıkı oda aynı benımkının işeme tarzında bı sorun var galıba sımdıkılerı mecbur attım kuzum agaca doktuk ılaç kullanıyordum ya mecburdum dokmeye:26:
kızçeler benim oğluş antika olduğundan giremiyorum nete ama yazdıklarınızı okuyorum fırsat buldukca
öncelikle geceleri de gündüzleri de uyumaz oldu benim oğlan
gaz sancısı için damlaya başladık bakalım etkisi olacak mı
bu arada anneyi ayırt etmeye başladı, bana gelince daha bi sakin bugünlerde çok şükür
ama en büyük derdimiz memede uyumak istiyo geceleri
beşiğine koydum mu sanki kesiyomuşuz gibi bağırıyo
hayalotum bizimkide hiç haz etmiyo altının değiştirilmesinden
bugün bi ara nefesi kesildi sandım bebişimin
bağırcam diye morarır gibi oldu mu, tıkandı sanki
hemen kaldırdık , alt malt değiştiremedik korkudan yavvvv
bu arada bende huggies kullanıyorum hiç bir sorunum olmadı çok şükür
sadece bir kez çıkardı dışarıya onda da ishal gibi olmuşkuzum epey bırakmış altına da onda çıktı
diğer bezlerde sızdırma problemi olduğunu duymuştum bende
bu arada kızlar benim kafam karışık yaaa
doğum fotocum oğluş tartılırken foto çekmiş 4120 yazıyo kilosunda ama doğum kartına 3900 yazmışlar
boyunu da acıbadem de ölçtürdüm 50 cm çıktı
ben anlamadım bu nasıl iştir yavv
hayalotum kaşıntılar bende ara ara devam ediyo, okuyabildiysen ilk doğum yaptığım zamanlar daha fena kaşınıyodum yazmıştım da hatta
benim alerjim varmış meğer , antibiyotiklerin ve anestezinin yan etkisiymiş
türkiye haritam düzelmeye başladı şükür
bugün bi hata yaptım ben
10 gibi oğluş altı değiştirilirken tıkanınca aniden çöktüm yere, bi hamlede aldım çocuğumu kucağıma ve ayağa kalktım
korkudan o an bişey yoktu ama bebiş sakinleşince dikişlerime bıçaklar saplanır oldu
hala da felaket ağrım var, ne yapsam bilemedim
iç karnımdaki dikişlere zarar vermiş olabilir miyim acaba
off offf bişey olmuş mudur acaba dikişlerime, nasıl anlarım ki herşey normal mi diye
ya kızlar kafayı yicem ben yaaaa.. bu salak depresif kadından bıktım heee. bu ay katı gıdalara başlamak gerekiyomuş. ben bunu netten öğreniyorum. salak kadın muayeneye geldik ne diye uyarmıyosun. ben nerden bilecem. herşeyi netten öğrenip sana geleceksem niye okadar para veriyorum sana bn yaa.. kız lale ne yapam bacım nası olcak bu katı gıda işi yaa ne vermem lazım nası vercem. pöffffffffff dur şimdi ben şunu bi ariyim de bi güzel haşliyim pis depresif
sizde gelin artık yaaa aaaaaaaaa deliriyom burda
kızçeler benim oğluş antika olduğundan giremiyorum nete ama yazdıklarınızı okuyorum fırsat buldukca
öncelikle geceleri de gündüzleri de uyumaz oldu benim oğlan
gaz sancısı için damlaya başladık bakalım etkisi olacak mı
bu arada anneyi ayırt etmeye başladı, bana gelince daha bi sakin bugünlerde çok şükür
ama en büyük derdimiz memede uyumak istiyo geceleri
beşiğine koydum mu sanki kesiyomuşuz gibi bağırıyo
hayalotum bizimkide hiç haz etmiyo altının değiştirilmesinden
bugün bi ara nefesi kesildi sandım bebişimin
bağırcam diye morarır gibi oldu mu, tıkandı sanki
hemen kaldırdık , alt malt değiştiremedik korkudan yavvvv
bu arada bende huggies kullanıyorum hiç bir sorunum olmadı çok şükür
sadece bir kez çıkardı dışarıya onda da ishal gibi olmuşkuzum epey bırakmış altına da onda çıktı
diğer bezlerde sızdırma problemi olduğunu duymuştum bende
bu arada kızlar benim kafam karışık yaaa
doğum fotocum oğluş tartılırken foto çekmiş 4120 yazıyo kilosunda ama doğum kartına 3900 yazmışlar
boyunu da acıbadem de ölçtürdüm 50 cm çıktı
ben anlamadım bu nasıl iştir yavv
hayalotum kaşıntılar bende ara ara devam ediyo, okuyabildiysen ilk doğum yaptığım zamanlar daha fena kaşınıyodum yazmıştım da hatta
benim alerjim varmış meğer , antibiyotiklerin ve anestezinin yan etkisiymiş
türkiye haritam düzelmeye başladı şükür
bugün bi hata yaptım ben
10 gibi oğluş altı değiştirilirken tıkanınca aniden çöktüm yere, bi hamlede aldım çocuğumu kucağıma ve ayağa kalktım
korkudan o an bişey yoktu ama bebiş sakinleşince dikişlerime bıçaklar saplanır oldu
hala da felaket ağrım var, ne yapsam bilemedim
iç karnımdaki dikişlere zarar vermiş olabilir miyim acaba
off offf bişey olmuş mudur acaba dikişlerime, nasıl anlarım ki herşey normal mi diye
tatlım bunlar paraya doymus gerızekalılar ara bı guzel haşla sor ne vercem dıye. bızım salak doktora dıyorum kı sutum yetmıyo 2 saatte bır mama ıstıyo dıyorum ver ver bısey olmaz dıyo bıde bashekım yardımcısı ukala manyakbı cay verdı bı ıse yaramıyo hıc bıseyde onermedı gıcık oldum !
ben gunlerdır burdayım hıc bırınız yoktunuz hıhözletmeyınde gelıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?