Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

nasıl oyle bısey yokmus yaptırdıgıız test nasıl yok olur gerızekalımı bunlar koskoca hastanede testın sonucundan haberımı yokmus salagın? sonuc cıkmasa bıle test yapıldıgına daır bılgı vardır hey Allahım yaaa bıda tahlılmı ıstenır oyuncak mı bu

valla anlamadım bacım ya bizim depresif istek kağıdına kültürü işaretlemedi yada laboratuvardakiler onu es geçti.. benden istenen oğlanın çişiydi onuda verdik daha ne yapim.. benmi gidip incelicem. bu seferdee kaka tahlili demiş hanımefendi. yaptırmam ki.. başka dr bulcam. hatta aynı hastanede adı sanı olan bi dr daha var eşim diyo ki ona gidelim anlasın. ama aynı hastanede de ne kadar etik olur bilemem. daha öncede bizimki yokken acil gittiğimizde başka kadın bakmıştı. acilde o baktı diye 2. ay muayenesini ona yazmışlar. ona gitmiştik. aynı hastane içinde bidaha dr değişirsek nasıl olur bilemiyorum..

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr aaaaaaaaaaaa kızıyorum yaaaaa nerdesiniz hepiniz birden aaaaaaaa küstüm işte siz geldiğinizd de ben gelmiycem

geçmiş olsıun canım yeni okudum az birşey oğluşunun durumu nasıl ya ama var ya siz beni unutmuşsunuzzzz

biz sebze çorbası,tarhana çorbası ezilmiş patates vs yiyoruz artık

kızlar dün alman hastanesinde 6 da randevumuz vardı ama haftasonunu ve dün akşamı zor ettin sormayın.yavruma baktıkça eridim gittim bir şey çıakrmı diye.kocişle biraraya bile gelmedik konuşmayalım konu açılmasın diye ayrı ayrı kendimizi yedik içten içe.oda sabahı zor etmiş yazık .ALLAH kimseyi yavrusuyla sınamasın terbiye etmesin kızlar.neyse gittik doktor süperdi çok şükür.genç bir doçentti herşeyien baktı toprağın kalbine ciğerlerine falan ama toprak nasıl ağladı nasıl ağladı susturamadım içim gitti öldüm ya resmen.elini tuttum ayağını okşadım bacaklarını sevdim yok susmadı yavrum yarım saat nerdeyse ağladı doktor muayenesini yapana kadar.usg de baktı ayrıntılı ayrıntılı sağolsun.bende durmadan soruyorum adama bir şey varmı bir şey varmı diye yok diyor bir taraftan da hala hertarafa tekrar tekrar bakmaya devam ediyo .sonra neyse çok şükür bitti muayenemiz doktor çok diri bir bebek sağlıklı korkmayın sizin ilk bebeğiniz belli çok fazla telaşlısınız dedi :) kalp kapakçığından gelen bir sesmiş bu üfürümmüdür nedir ama önemli değil korkulacak bir şey değil 6 aya kadar tam belli olmaz 6 aylıkken bana getirin dedi.çalıştığı hastaneyi söyledi medical parktaymış adam ve oranın çocuk bölümünün aletleri daha iyidir dedi neyse reklam yaptı azıcık ama benim derdim topraktı tabii :) kızlar çok şükür bir şey çıkmadı bebişimde yavrumda diri bir bebek kuvvetli dedi elimi hiç bırakmadı kuvvetli tuttu diyo bende aynındaydım adamın elini bi tuttu yavrum yazık nasık bağardı ama canım gitti ya.gecen gün ilk aşısı olurken de ağladım ben dayanamadım.annem kv de geldiler yanımızda cümbür cemaat gittik çok şükür bir şey çıkmadı .

yamişim ben ecomar da doğum yaptığım hastanenin çocuk doktoruna götürüyorum toprağı iyi bir doktor abenziyor şidilik daha yeniyiz zaten 2 kere gittik daha muayeneye ama şimdilik memnunuz bakalım.kadın toprağı muayene ederken seviyor önce muayene ediyor yien seviyor çok tatlısın çok şirinsin diye :)

kızlar buarada hasta olanlara geçmiş olsun lalem iyileşmişsindir inşallah .yavrularımıza ALLAH şifa versin mis kokulularımız kıymetlilerimiz.uykusuz gecelere değer .gün içinde uyutuyorum mm de uyuyup kalıyo emerken beşiğine yatırıyorum bekliyorum başında uyansa da sevsem diye :) kalkıyo önce bi kokluyorum seviyorum oynuyorum emziriyorum sonra.şimdide konuşunca sanki anlıyo gibi tepkiler veriyo bana konuşacakmış sanki cevap verecekmiş bana :) kızlar benim civcivn gözleri mavi kaldı galiba anada yok babada yok nerdesen çıktı bilmem :) değişirmi acaba ama görenler kalır böyle diyorlar.laciverte yakın koyu mavi gözleri

msj tekrarııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
Berrinim topraginda bisey cikmamasina nasil sevindim bilemezsin. Allah oglunuzu size bagislasin.

Canim bebegin gelisimiyle ilgili mi? Yani sen sormadan herseyi soyluyomu. Benimki gibi olmasin. Ben diyom oturmaya nezaman baslicak kadin diyoki haa bu ay baslayin. Ben soyluyom oda onayliyo. Ve doktorunuzun adi ne canim.

huhuuuuuuuuuuuuuu

yamişim hastanenin adı özel Ataköy (ecomar) doktorun adı lale ... soyadını hatırlayamadım tatlım ama bakayım kartviziti vardı bulayım sana yazarım ama randevu alırken zaten lale hnm deyince veriyorlar.ay cahallık işte kusura bakma :) bi git bakalım memnun kalacak mısın canım inşallah memnun olursun sonuçta hayattaki en önemli varlıklarımız onlara emanet.

buyuk ıhtımal dedıgın gıbı unutmustur tatlım salaklık paraylamı farklı doktora gecıste bı sorun olmuyo ama aynı hastanede 2. kere olmasında bısey oluyomu onu bılmıyorum :26:

tatlımm tekrardan cok gecmıs olsun bısey cıkmamıs cok sukur

merhaba kızlarrr uzun bir aradan sonra tecrubelerınıze danısmak ıstedım :)

ben nasıl dogum yapacagıma bı turlu karar veremıyorum.. Allah buyuktur eğerki olursa normal ısterım tabı ama bılemıyorum sız naptınız
etrafımdakıler epıdural onerıyor ama normal dogum gıbı olmazmıs.. içimin temizlenmesi açısından normal dogum daha ıyıymıs.
40 tane kafadan 40000 tane ses cıkıyor..
bi akıl versenız

gözler değişir :) uzgunum ama benım yegenımın masmavı gozlerı 5 yasında yesıle dondu suan 10 yasında ela.. ınsallah degısmez tabı ama anada babada yoksa bıraz zor :)
Allah hayırlı saglıklı sıhhatlısını versın.

saol canım bi araştırayım bakalım.
buyuk ıhtımal dedıgın gıbı unutmustur tatlım salaklık paraylamı farklı doktora gecıste bı sorun olmuyo ama aynı hastanede 2. kere olmasında bısey oluyomu onu bılmıyorum :26:

canım istersen her ay başka dr git aynı hastanede sorun yok o konuda da ben etik olurmu ondan dedim..

canım ben normal epiduralli doğurdum. çok çok güzel geçti doğumum. güle oynaya doğurdum çıktım. hiç bi sorunumda olmadı çok şükür. üstelik epidurali aldım ama ben kendim ıkınarak doğurdum. doğumu kendim yaptım epidural benim için ağrı kesici gibi oldu. ama yaptıracağın yer ve dr çok önemli. doğru doz ve doğru şekilde yapılması çok çok önemli. bunlara dikkat et. ve sakın sezeryan olma. mecburiyet dışında isteğinle sezeryna girme. inanki çok çok çok pişman olursun. bu topiktekiler hep sezeryanlı. bi moriş ve ben normal doğurduk. onlar sana sezeryanı anlatırlar. çok değil bikaç sayfa geri gidersen okuyabilirsin. ama hepsi de mecburiyetten sezeryan oldular yoksa hepsi normal istiyodu. allahım onların dikiş acılarını bir an önce yileştirsin inşallah...

sağol canım ınsallah Allah bana o gucu verır de normal dogururum.

merhaba kızlar nasılsınız ne zamandır gelemedim daha doğrusu geldim yazdıklarınzı okudum ama cevap yazamamıştım
ben biraz rahatsızım geçende yazmıştım size hala kötüyüm hem baş ağrısı hem kusma devam ediyoo
bugün doktora gittim oğlum iyiymiş ama başını doğum kanalına getirmiş zaten eşide önde ve aşağıdaydı
doğuma hazırlanıyo bebek dedi doktor ama sorun şu ki erkenmiş başını aşağıya çevirmesi ve doğum kanalına
girmesi için o yüzden artık yatıcam sadece çünkü erken doğum riski başlamış doktor öle dedi çok kötüyüm şimdide
baş ağrısı beni mahvediyoo midem yanıyo sancılanıyoo her an kusmaya hazırım offf ya ne zaman geçecek bunlarr
bir doğursam rahata erecem ama onada daha varrrr

gelgelelim sizee kaç gündür okuduklarım dan başlayayım bakalımm

hbaksoyum çok sevindim bebeğinin iyi olup bi sorunu olmamasına daha önceden de demiştim bebeklerde böle
sorunlar oluyormuş ama sonrada büyüdükçe geçiyomuş diye rabbim acısını göstermesin inşallah yavrunun
demek gözleri mavişş maaşallah ona ama büyüdükçe değişebilir gözlerinin rengii
sen nasılsın kızçem neler yapıyon iyileştinmi birazz

esham sen nasılsın ne var ne yok geçtimi oğlunun yutkunma sorunu iyidir umarım şimdi uykuları falan nasıl
düzeldimi biraz senin ruh halin nasıll kızçem umarım iyisinnn

zırsızım sen nasılsın ohhh vermişin kiloları falan ama oğluşun gaz sorunu varmış üzüldümm biraz çekeceksin
bu durumu maalesef kızçem 4 aya kadar falan gaz yapacak şeylerden uzak dur biraz dıyet falan yaparsan daha iyi olur
dikişlern nasıl oduu iyileştinmi birazz

hayalottt sen nerelerdesin gelde biraz anlat bakıymm Çınarcık nasıll büyüyormu kuzucuk sen nasılsın

yamişşş oğluşş nasıl oldu buldunmu doktor evet artık senin katı gıdalara başlaman lazımm aklıma gelenleri yazıym
sana sabahları yarım rafadan yumurta pekmez peynir verebilirsin bal sakın verme 1 yaşına kadar yasakk
öğlen akşam içinde çorba sebze şehriye pirinç olabilir ama blendırdan geçir ama çok değil hafif geçir çok
geçirisen öyle alışır sonra normal yemekleri yiyemez muz ezip verebilirisin bi kasede bi muzun 3 te biri 2 tane cicibebe ve süt veya suda olabilir ez püre gibi verr sonra rendelenmiş elma olurr verebilrin 4 aydan itibaren olan kaşık mamalarını verebilirsin
yoğurt verr puding pişirebilirsin kendin yap ama evde hazır olanları tercih etme pekk çorbaların içine cicibebe
ekmek var ondan koyy ama çok azz çorbalarıı tavuk suyula yapp hoşuna gidecektir haaa şunuda söylüym başta yemeyecek
reddecek senin oğlan bütün bebeklerde bu böyledir 2 kaşık 3 kaşık derken zamanla alışacaktır sen yemedi diye vazgeçme
birde ucu silikon kaşıklar var bebedorun ondan all damaklarını acıtmasıın kaşığı meme gibi emmeye çalışır başta çünkü
sonradan alışacaktır haşlanmış patates de verebilirsin yoğurtla ver damağına yapışmasın ha birde katı gıdaya geçişte
ilk başta ilk 1 2 hafta falan kusma ve kabızlık olabilir bunlar normal görülüyo doktorlar tarafından o yüzden endişe etme
olurmu aklıma başka bişey gelirse yazarım yine sende aklına takılan olursa yazzz

merhaba neshh maalesef bu doğumun nasıl olacağı bizim elimizde değil canım normal istiyoruz ama olmuyo sezeryan oluyo
yada sezeryan olalım diye gidiyoruz normal doğuma müsaitsiniz diye yapmıyorlar tabi şimdi sezeryan yapmayan
doktor çok nadır de neyse ben sezeryanlıyım canım ikibuçuk yaşında bi kızım var bu doğumum da szeryan olacak bana
sorarsan ilk tercihin normal olsun ağrıya dayanamam dersende epidural alırsın bişey hissetmezsin ama yok olmaz şartlar uygun olmaz da sezeryan olursan yine epidural oll bebeğinin doğar doğmaz görürsün hemen emzirirsin ayılma problemin falan olmazz
ya ne alaka epidural alırsan normal doğumda içinin temizlenmemesi gibi bişey ne fark oluyomuş gibiepidural sadece
uyuşturur acı duymazsın acı hissedersen için mi temizlecekmişş yine ıkınarak yapacan doğumu ve bebekle beraber içindeki
içindekilerde gelecek ve tertemiz olacaksın hakkında hayırslısı olsun inşallah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…