tam iki saat boyunca aradım acmadı hanım.. enson asistanlarından birine açtırdı, bugün çıkması gereken idrar kültürü vardı öyle bşee yokmuş... sonuç yok. bayan depresif yarın gelsin kaka tahlili yapılsın demiş. nasıl sonuç yok deyince de biz bakalım size dönelim dedi hala arayan yok. 5 bucukta da paydos ediyo depresif.. bende yarın gitmemki, daha kaka testi yapalı ne kadar oldu şurda niye bidaha yaptırcam. yok yok benim başka dr bulmam lazım da nerde bacım bulamıyom yaaaa valla bunlar bana kafayı yedirtcek şuan öyle sinirliyim ki anlatamam...
nasıl oyle bısey yokmus yaptırdıgıız test nasıl yok olurgerızekalımı bunlar koskoca hastanede testın sonucundan haberımı yokmus salagın? sonuc cıkmasa bıle test yapıldıgına daır bılgı vardır hey Allahım yaaa bıda tahlılmı ıstenır oyuncak mı bu
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr aaaaaaaaaaaa kızıyorum yaaaaa nerdesiniz hepiniz birden aaaaaaaa küstüm işte siz geldiğinizd de ben gelmiycem
ya kızlar kafayı yicem ben yaaaa.. bu salak depresif kadından bıktım heee. bu ay katı gıdalara başlamak gerekiyomuş. ben bunu netten öğreniyorum. salak kadın muayeneye geldik ne diye uyarmıyosun. ben nerden bilecem. herşeyi netten öğrenip sana geleceksem niye okadar para veriyorum sana bn yaa.. kız lale ne yapam bacım nası olcak bu katı gıda işi yaa ne vermem lazım nası vercem. pöffffffffff dur şimdi ben şunu bi ariyim de bi güzel haşliyim pis depresif
sizde gelin artık yaaa aaaaaaaaa deliriyom burda
Berrinim topraginda bisey cikmamasina nasil sevindim bilemezsin. Allah oglunuzu size bagislasin.yamişim ben ecomar da doğum yaptığım hastanenin çocuk doktoruna götürüyorum toprağı iyi bir doktor abenziyor şidilik daha yeniyiz zaten 2 kere gittik daha muayeneye ama şimdilik memnunuz bakalım.kadın toprağı muayene ederken seviyor önce muayene ediyor yien seviyor çok tatlısın çok şirinsin diye :)
Berrinim topraginda bisey cikmamasina nasil sevindim bilemezsin. Allah oglunuzu size bagislasin.
Canim bebegin gelisimiyle ilgili mi? Yani sen sormadan herseyi soyluyomu. Benimki gibi olmasin. Ben diyom oturmaya nezaman baslicak kadin diyoki haa bu ay baslayin. Ben soyluyom oda onayliyo. Ve doktorunuzun adi ne canim.
valla anlamadım bacım ya bizim depresif istek kağıdına kültürü işaretlemedi yada laboratuvardakiler onu es geçti.. benden istenen oğlanın çişiydi onuda verdik daha ne yapim.. benmi gidip incelicem. bu seferdee kaka tahlili demiş hanımefendi. yaptırmam ki.. başka dr bulcam. hatta aynı hastanede adı sanı olan bi dr daha var eşim diyo ki ona gidelim anlasın. ama aynı hastanede de ne kadar etik olur bilemem. daha öncede bizimki yokken acil gittiğimizde başka kadın bakmıştı. acilde o baktı diye 2. ay muayenesini ona yazmışlar. ona gitmiştik. aynı hastane içinde bidaha dr değişirsek nasıl olur bilemiyorum..
kızlar dün alman hastanesinde 6 da randevumuz vardı ama haftasonunu ve dün akşamı zor ettin sormayın.yavruma baktıkça eridim gittim bir şey çıakrmı diye.kocişle biraraya bile gelmedik konuşmayalım konu açılmasın diye ayrı ayrı kendimizi yedik içten içe.oda sabahı zor etmiş yazık .ALLAH kimseyi yavrusuyla sınamasın terbiye etmesin kızlar.neyse gittik doktor süperdi çok şükür.genç bir doçentti herşeyien baktı toprağın kalbine ciğerlerine falan ama toprak nasıl ağladı nasıl ağladı susturamadım içim gitti öldüm ya resmen.elini tuttum ayağını okşadım bacaklarını sevdim yok susmadı yavrum yarım saat nerdeyse ağladı doktor muayenesini yapana kadar.usg de baktı ayrıntılı ayrıntılı sağolsun.bende durmadan soruyorum adama bir şey varmı bir şey varmı diye yok diyor bir taraftan da hala hertarafa tekrar tekrar bakmaya devam ediyo .sonra neyse çok şükür bitti muayenemiz doktor çok diri bir bebek sağlıklı korkmayın sizin ilk bebeğiniz belli çok fazla telaşlısınız dedi :) kalp kapakçığından gelen bir sesmiş bu üfürümmüdür nedir ama önemli değil korkulacak bir şey değil 6 aya kadar tam belli olmaz 6 aylıkken bana getirin dedi.çalıştığı hastaneyi söyledi medical parktaymış adam ve oranın çocuk bölümünün aletleri daha iyidir dedi neyse reklam yaptı azıcık ama benim derdim topraktı tabii :) kızlar çok şükür bir şey çıkmadı bebişimde yavrumda diri bir bebek kuvvetli dedi elimi hiç bırakmadı kuvvetli tuttu diyo bende aynındaydım adamın elini bi tuttu yavrum yazık nasık bağardı ama canım gitti ya.gecen gün ilk aşısı olurken de ağladım ben dayanamadım.annem kv de geldiler yanımızda cümbür cemaat gittik çok şükür bir şey çıkmadı .
kızlar buarada hasta olanlara geçmiş olsun lalem iyileşmişsindir inşallah .yavrularımıza ALLAH şifa versin mis kokulularımız kıymetlilerimiz.uykusuz gecelere değer .gün içinde uyutuyorum mm de uyuyup kalıyo emerken beşiğine yatırıyorum bekliyorum başında uyansa da sevsem diye :) kalkıyo önce bi kokluyorum seviyorum oynuyorum emziriyorum sonra.şimdide konuşunca sanki anlıyo gibi tepkiler veriyo bana konuşacakmış sanki cevap verecekmiş bana :) kızlar benim civcivn gözleri mavi kaldı galiba anada yok babada yok nerdesen çıktı bilmem :) değişirmi acaba ama görenler kalır böyle diyorlar.laciverte yakın koyu mavi gözleri
yamişim hastanenin adı özel Ataköy (ecomar) doktorun adı lale ... soyadını hatırlayamadım tatlım ama bakayım kartviziti vardı bulayım sana yazarım ama randevu alırken zaten lale hnm deyince veriyorlar.ay cahallık işte kusura bakma :) bi git bakalım memnun kalacak mısın canım inşallah memnun olursun sonuçta hayattaki en önemli varlıklarımız onlara emanet.
buyuk ıhtımal dedıgın gıbı unutmustur tatlım salaklık paraylamıfarklı doktora gecıste bı sorun olmuyo ama aynı hastanede 2. kere olmasında bısey oluyomu onu bılmıyorum :26:
merhaba kızlarrr uzun bir aradan sonra tecrubelerınıze danısmak ıstedım :)
ben nasıl dogum yapacagıma bı turlu karar veremıyorum.. Allah buyuktur eğerki olursa normal ısterım tabı ama bılemıyorum sız naptınız
etrafımdakıler epıdural onerıyor ama normal dogum gıbı olmazmıs.. içimin temizlenmesi açısından normal dogum daha ıyıymıs.
40 tane kafadan 40000 tane ses cıkıyor..
bi akıl versenız
saol canım bi araştırayım bakalım.
canım istersen her ay başka dr git aynı hastanede sorun yok o konuda da ben etik olurmu ondan dedim..
canım ben normal epiduralli doğurdum. çok çok güzel geçti doğumum. güle oynaya doğurdum çıktım. hiç bi sorunumda olmadı çok şükür. üstelik epidurali aldım ama ben kendim ıkınarak doğurdum. doğumu kendim yaptım epidural benim için ağrı kesici gibi oldu. ama yaptıracağın yer ve dr çok önemli. doğru doz ve doğru şekilde yapılması çok çok önemli. bunlara dikkat et. ve sakın sezeryan olma. mecburiyet dışında isteğinle sezeryna girme. inanki çok çok çok pişman olursun. bu topiktekiler hep sezeryanlı. bi moriş ve ben normal doğurduk. onlar sana sezeryanı anlatırlar. çok değil bikaç sayfa geri gidersen okuyabilirsin. ama hepsi de mecburiyetten sezeryan oldular yoksa hepsi normal istiyodu. allahım onların dikiş acılarını bir an önce yileştirsin inşallah...
merhaba kızlarrr uzun bir aradan sonra tecrubelerınıze danısmak ıstedım :)
ben nasıl dogum yapacagıma bı turlu karar veremıyorum.. Allah buyuktur eğerki olursa normal ısterım tabı ama bılemıyorum sız naptınız
etrafımdakıler epıdural onerıyor ama normal dogum gıbı olmazmıs.. içimin temizlenmesi açısından normal dogum daha ıyıymıs.
40 tane kafadan 40000 tane ses cıkıyor..
bi akıl versenız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?