kızlarrrr aaaaaa nerdesiniz yahuuu kimsecikler yokkkk
merhaba kızlar nasılsınız ne zamandır gelemedim daha doğrusu geldim yazdıklarınzı okudum ama cevap yazamamıştım
ben biraz rahatsızım geçende yazmıştım size hala kötüyüm hem baş ağrısı hem kusma devam ediyoo
bugün doktora gittim oğlum iyiymiş ama başını doğum kanalına getirmiş zaten eşide önde ve aşağıdaydı
doğuma hazırlanıyo bebek dedi doktor ama sorun şu ki erkenmiş başını aşağıya çevirmesi ve doğum kanalına
girmesi için o yüzden artık yatıcam sadece çünkü erken doğum riski başlamış doktor öle dedi çok kötüyüm şimdide
baş ağrısı beni mahvediyoo midem yanıyo sancılanıyoo her an kusmaya hazırım offf ya ne zaman geçecek bunlarr
bir doğursam rahata erecem ama onada daha varrrr
gelgelelim sizee kaç gündür okuduklarım dan başlayayım bakalımm
hbaksoyum çok sevindim bebeğinin iyi olup bi sorunu olmamasına daha önceden de demiştim bebeklerde böle
sorunlar oluyormuş ama sonrada büyüdükçe geçiyomuş diye rabbim acısını göstermesin inşallah yavrunun
demek gözleri mavişş maaşallah onaama büyüdükçe değişebilir gözlerinin rengii
sen nasılsın kızçem neler yapıyon iyileştinmi birazz
esham sen nasılsın ne var ne yok geçtimi oğlunun yutkunma sorunu iyidir umarım şimdi uykuları falan nasıl
düzeldimi biraz senin ruh halin nasıll kızçem umarım iyisinnn
zırsızım sen nasılsın ohhh vermişin kiloları falan ama oğluşun gaz sorunu varmış üzüldümm biraz çekeceksin
bu durumu maalesef kızçem 4 aya kadar falan gaz yapacak şeylerden uzak dur biraz dıyet falan yaparsan daha iyi olur
dikişlern nasıl oduu iyileştinmi birazz
hayalottt sen nerelerdesin gelde biraz anlat bakıymm Çınarcık nasıll büyüyormu kuzucuk sen nasılsın
yamişşş oğluşş nasıl oldu buldunmu doktor evet artık senin katı gıdalara başlaman lazımm aklıma gelenleri yazıym
sana sabahları yarım rafadan yumurta pekmez peynir verebilirsin bal sakın verme 1 yaşına kadar yasakk
öğlen akşam içinde çorba sebze şehriye pirinç olabilir ama blendırdan geçir ama çok değil hafif geçir çok
geçirisen öyle alışır sonra normal yemekleri yiyemez muz ezip verebilirisin bi kasede bi muzun 3 te biri 2 tane cicibebe ve süt veya suda olabilir ez püre gibi verr sonra rendelenmiş elma olurr verebilrin 4 aydan itibaren olan kaşık mamalarını verebilirsin
yoğurt verr puding pişirebilirsin kendin yap ama evde hazır olanları tercih etme pekk çorbaların içine cicibebe
ekmek var ondan koyy ama çok azz çorbalarıı tavuk suyula yapp hoşuna gidecektir haaa şunuda söylüym başta yemeyecek
reddecek senin oğlan bütün bebeklerde bu böyledir 2 kaşık 3 kaşık derken zamanla alışacaktır sen yemedi diye vazgeçme
birde ucu silikon kaşıklar var bebedorun ondan all damaklarını acıtmasıın kaşığı meme gibi emmeye çalışır başta çünkü
sonradan alışacaktır haşlanmış patates de verebilirsin yoğurtla ver damağına yapışmasın ha birde katı gıdaya geçişte
ilk başta ilk 1 2 hafta falan kusma ve kabızlık olabilir bunlar normal görülüyo doktorlar tarafından o yüzden endişe etme
olurmu aklıma başka bişey gelirse yazarım yine sende aklına takılan olursa yazzz
merhaba kızlarrr uzun bir aradan sonra tecrubelerınıze danısmak ıstedım :)
ben nasıl dogum yapacagıma bı turlu karar veremıyorum.. Allah buyuktur eğerki olursa normal ısterım tabı ama bılemıyorum sız naptınız
etrafımdakıler epıdural onerıyor ama normal dogum gıbı olmazmıs.. içimin temizlenmesi açısından normal dogum daha ıyıymıs.
40 tane kafadan 40000 tane ses cıkıyor..
bi akıl versenız
canım benim metsil kullandığımız damlanın adı
valla ilk durumuna göre gaz sancıları epey azaldı çok şükür
patır patır bırakıyo , bir tek dün gaz sancısı olmuştu yeniden
bu arada artık doktorlar mama meraklısı olmuş yaaa
benim doktor da yarın ne diyecek merak ediyorum
bebek doymuyosa daya mamayı daya mamayı , kurtarıyolar kendilerini resmen
valla bana laktamil önerdi
ben geçen haftadan beri ondan içiyorum günde 1 bardak
faydası olup olmadığını da ancak yarın anlayacaz
eğer kilo aldıysa sütüm artmıştır ve laktamil de işe yarıyodur diyecek
eğer kilo almazsa bi işe yaramamış demektir
evet kızçem hemen mama diyolar sinir oluyorum. banada demişti ben vermedim inat ettm vermicem anne sütü varken mama neymiş. bacım senin oğlan uyumadığından almıyo. onun uyumasına çözüm bulmak yerine mamayı dayayacak işte. laktamil işe yaramadı diye mama mı verilirmiş. herkeste işe yaricak diye kuralmı var. o olmadıysa başkasını dene. allalaa çok sinirleniyorum böylelerine yaa
valla yaa herşeye mama diyolar
çocuk doktorları mamacıl , kadın doğumcular da sezeryanci olmuşlar
ahh bacım ahh uyusa iyi olacak belki kilo alırdı
kusmalarımız da arttı, gece ağız dolusu kustu bi kaç sefer
ağzından sızıntı şeklinde geliyodu önceleri ama geceki korkuttu beni
bakalım mama dese de yarın, alıp vermeyecem oğluma
ne gerek var yaaa, sütüm kesilene kadar sütle idare etmeye çalışacam
canım sana ne diyen oursa olsun kulaklarını kapat etrafındakilere
ben sana nacizane şunu söyleyebilirim
sezeryan odum ben, hem de normal doğurmayı deli gibi isterken
ilk bir hafta ağrılarım o kadar deliydi ki bebeğimle bile doğru dürüst ilgilenemedim
eğilip kalkamıyordum , zar zor emzirebiliyordum
gecelerim kabus gibi oldu, dikiş ağrısı kadar kötüsü var mıdır normal doğumda bilmiyorum
ama normal doğu sancısı da çektim ben ve bana öyle korkutucu gelmedi
sezeryana girmeden yarım saat önce sancım nst de 90 çıkmıştı
ve bana rahatsızlık verecek kadar aşırı değildi
ama sezeryanın ağrıları..........
ahh ahh isteyerek sezeryan olanlara varyaaa hiç bir haklı sebep bulamam olmaları için
normal doğurabilirsen alttan bi kaç gün dikiş ağrın olur, birde doğumda ağrın olur o kadar
doğumda da epidural alırsın ohhh mis
sezeryanda da için temizleniyo canım sonuçta ikisinde de gidiyo içindekiler
normal de daha çabuk ve doğal yollardan oluyo o kadar
kızlar hayat ne garip dimi daha dün sanki hamileliğimiz paylaşıyorduk bana şu oluyo bu oluyo aman erken olacak aman geç olacak derken hatta benim toprağım içeri 1+1 ev yaptı çıkamayacak derken bakın şimdi bebeklerimizi konuyoruz yok gaz oldu yok emdi emmedi yok hangi doktora gitsem diye :) ayyyy ne güzel dimi gıslaaaar
canım benim metsil kullandığımız damlanın adı
valla ilk durumuna göre gaz sancıları epey azaldı çok şükür
patır patır bırakıyo , bir tek dün gaz sancısı olmuştu yeniden
bu arada artık doktorlar mama meraklısı olmuş yaaa
benim doktor da yarın ne diyecek merak ediyorum
bebek doymuyosa daya mamayı daya mamayı , kurtarıyolar kendilerini resmen
valla bana laktamil önerdi
ben geçen haftadan beri ondan içiyorum günde 1 bardak
faydası olup olmadığını da ancak yarın anlayacaz
eğer kilo aldıysa sütüm artmıştır ve laktamil de işe yarıyodur diyecek
eğer kilo almazsa bi işe yaramamış demektir
merhaba kızlar nasılsınız ne zamandır gelemedim daha doğrusu geldim yazdıklarınzı okudum ama cevap yazamamıştım
ben biraz rahatsızım geçende yazmıştım size hala kötüyüm hem baş ağrısı hem kusma devam ediyoo
bugün doktora gittim oğlum iyiymiş ama başını doğum kanalına getirmiş zaten eşide önde ve aşağıdaydı
doğuma hazırlanıyo bebek dedi doktor ama sorun şu ki erkenmiş başını aşağıya çevirmesi ve doğum kanalına
girmesi için o yüzden artık yatıcam sadece çünkü erken doğum riski başlamış doktor öle dedi çok kötüyüm şimdide
baş ağrısı beni mahvediyoo midem yanıyo sancılanıyoo her an kusmaya hazırım offf ya ne zaman geçecek bunlarr
bir doğursam rahata erecem ama onada daha varrrr
gelgelelim sizee kaç gündür okuduklarım dan başlayayım bakalımm
hbaksoyum çok sevindim bebeğinin iyi olup bi sorunu olmamasına daha önceden de demiştim bebeklerde böle
sorunlar oluyormuş ama sonrada büyüdükçe geçiyomuş diye rabbim acısını göstermesin inşallah yavrunun
demek gözleri mavişş maaşallah onaama büyüdükçe değişebilir gözlerinin rengii
sen nasılsın kızçem neler yapıyon iyileştinmi birazz
esham sen nasılsın ne var ne yok geçtimi oğlunun yutkunma sorunu iyidir umarım şimdi uykuları falan nasıl
düzeldimi biraz senin ruh halin nasıll kızçem umarım iyisinnn
zırsızım sen nasılsın ohhh vermişin kiloları falan ama oğluşun gaz sorunu varmış üzüldümm biraz çekeceksin
bu durumu maalesef kızçem 4 aya kadar falan gaz yapacak şeylerden uzak dur biraz dıyet falan yaparsan daha iyi olur
dikişlern nasıl oduu iyileştinmi birazz
hayalottt sen nerelerdesin gelde biraz anlat bakıymm Çınarcık nasıll büyüyormu kuzucuk sen nasılsın
yamişşş oğluşş nasıl oldu buldunmu doktor evet artık senin katı gıdalara başlaman lazımm aklıma gelenleri yazıym
sana sabahları yarım rafadan yumurta pekmez peynir verebilirsin bal sakın verme 1 yaşına kadar yasakk
öğlen akşam içinde çorba sebze şehriye pirinç olabilir ama blendırdan geçir ama çok değil hafif geçir çok
geçirisen öyle alışır sonra normal yemekleri yiyemez muz ezip verebilirisin bi kasede bi muzun 3 te biri 2 tane cicibebe ve süt veya suda olabilir ez püre gibi verr sonra rendelenmiş elma olurr verebilrin 4 aydan itibaren olan kaşık mamalarını verebilirsin
yoğurt verr puding pişirebilirsin kendin yap ama evde hazır olanları tercih etme pekk çorbaların içine cicibebe
ekmek var ondan koyy ama çok azz çorbalarıı tavuk suyula yapp hoşuna gidecektir haaa şunuda söylüym başta yemeyecek
reddecek senin oğlan bütün bebeklerde bu böyledir 2 kaşık 3 kaşık derken zamanla alışacaktır sen yemedi diye vazgeçme
birde ucu silikon kaşıklar var bebedorun ondan all damaklarını acıtmasıın kaşığı meme gibi emmeye çalışır başta çünkü
sonradan alışacaktır haşlanmış patates de verebilirsin yoğurtla ver damağına yapışmasın ha birde katı gıdaya geçişte
ilk başta ilk 1 2 hafta falan kusma ve kabızlık olabilir bunlar normal görülüyo doktorlar tarafından o yüzden endişe etme
olurmu aklıma başka bişey gelirse yazarım yine sende aklına takılan olursa yazzz
kızlarrrr aaaaaa nerdesiniz yahuuu kimsecikler yokkkk
aaaa bende alayım gıııııııısayy ne guzel gaz sancılarınız azalmıs tatlımm Allah bızede nasıp etsın yoksa bayılıp kalcam bıgun evde yorgunluktan :/ bende o metsili denemek ıstıyorum daha rezeneden baska gazla ılgılı bısey vermedım ama artık baska carem kalmadıanam butun doktorlar mama meraklısı zaten laktamıl nasıl fayda ettımı? bende süt artırıcı malt ıcecegı almsıtım o cok sut yapmıstı demınde multılac multı more içtim sut artırıcı cok guzel meyve suyu gıbı bı ıcecek bebek magazasndan almıs esım bakalım 2 saate sutum cogalıp oglum doyarsa tavsıye etcem :) inşallah oğlusun kılo almıstırda mamaya gerek kalmaz
zırsızım sureklı emzır kuzum ..tık agzına yavrunun.benımkılerde bana kızdı gece 1 defa mama verıyorum dıye ama napam onu vermesem cocuk ac.o aç kalmazmıs nerden bılıyolar cocuk delı gıbı aranıyo sanırım sutum yetmıyor:44:ama doktora gore yeter dıyo sankı gece benle beraber gerzekbak gece emzırıyorum sutu sıkıyorum daha gelmıyor yok bellı mama verıyorum sonra yıne gelenı emzırıyorum anca doyuyor cınar aga :2:mamada vermesem erıyıp gıtcek yavrum doktorun dedıgı nekadar emmek ısterse emsın zaten emıyo ama boş çekiyo cocuk anlamıyokı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?