Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

şükür kavusturana tatlımm :) öncelıkle belırtmek ısterımkı avatarına bayıldım patlıcan aılesı harıka bızde göktürk beyle; cınar ve senı öpüyoruz gunde bı ögun mamadan bısey olmaz sıkma canını takma kımseyı cocuk acmı kalcak bak benım hıc sutum yok 5 dakıka emıyo sonra cekıyo gelmıyo basıyo cıglıgı napıyım mama verıyorum gozumun onunde aglasınmı bugun bı ıcecek denedım bakalım faydası olcakmı
hala kusuyo tatlımm yutkunma problemımız devam edıyo malesef
ayrıca bende hesapladım aynı sen gıbı 20saat mesai
4 saat uyku

anaların anasıı zirveeem güzeller güzeli bir kızın anası nasılsın yavrum tatlım balım peteğim :)

yazıyorum cevap yazmıyorsunuz ağlayacaktım bu seferde yazmasanız yaa nasıl olayım kızımdan ayrı yaşamaya devam, çalışıyorum işe girdim. Kızım annemde kalıyor cumartesi pazarları görüyorum bir tek depresyondayım :'2:

hıc sorma tatlım yaaa :) şükür Allahımıza iyiki dogdular

hiiiiiiiiiiiiiii yavrum kıyamam ben valla saçlarımı kestirip boyatmaya gittim toplamda 2 saat sürdü koşa koşa geldim aldım kucağıma kokladım kokladımmm ağlayacaktım valla.ama sakın sözlerimi yanlış anlama tatlım eğer çalışmam gerekirse bende işe girer çalışırım sonuçta herşey onun geleceği için ve anneme yakın olsaydım inan bende girerdim tekrar işe önceki çalıştığım yere .üzülme canımın içi herşey yavrun için sonuçta ne yapalım.
hıc sorma tatlım yaaa :) şükür Allahımıza iyiki dogdular

he vallaha gııııııı :) uyuyor dört gözle uyansında seveyim diye bekliyorum teyzesi :)

nasıl özlüyorum var ya kokusu burnumda tütüyor resmen. Mecburiyetten dayanıyorum ama gittikçe sinir sistemim çöküyor ne doğru düzgün emzirebildim ne de bakabildim. Hasta olduğunda bile başında yoktum

doktor serum fzyolojık mıdır nedır ondan verdı tatlım gunde 3 defa damlat 1er kere dedı. ama damla acıldgnda 1 kez kullanınız yazıyo e ıcınde 10 tane var 2 gune bıter nasıl kullancam ben bunu anlamadım :26:

bende kullandım o damladan kullandıktan sonra buzdolabına koy canım

hepimizin yavrusunu saklasın mevlam nazardan canım sıpacık kocaman oldu

evet nede cabuk büyüyorlar dimi cicim :) benim yavruma ahanda bu teyzoşları çıkmaz dediler karnında okula yazdırırsın dediler ama fırtlayıverdi ve pazartesi 40 ı yaaaaaaaaaaa :)

ya ben mevlüt te bebek şekeri gülsuyu ve lokum dağıtsam acaba kötümü eksik mi olur ne dersiniz kızlar ? ve bebek şekerini nereden temin ederim bildiğiniz er varmı İstanbul da ama :) yamiş sen ne yaptın yavrum bu mevlüt işini canım ?

kızlar gögsum asırı şiş ve içinde sertlık var ama oglum emıyo gelmıyo napıcam ben :26: sutum az dıye pompa fılanda almamıstım

maşallah ne guzel uyuyolar benım oğlum nıye uyumuyo ya

evet nede cabuk büyüyorlar dimi cicim :) benim yavruma ahanda bu teyzoşları çıkmaz dediler karnında okula yazdırırsın dediler ama fırtlayıverdi ve pazartesi 40 ı yaaaaaaaaaaa :)

zaman su gibi geçiyor biz 4,5 aylık oldu bile farkına varmadan

ben mevlütte cantıkla ayran dağıttım şeker falan yaptırmadımm çok masraflı oluyor diye ama burda tespih veya başörtüsüde dağıtıyorlar

hosgeldın tatlım tam sana yazcaktım benım sıpa kalktı yaa gazdan uyuyamıyo bayılmak uzereyım. su prensesın fotosuna bı bakıyım hele

sab simplex diye bir damla var onu kullansana doktorunla görüşüp biz öyle aştık gaz sıkıntımızı biz mamada kullanıyorduk günde 3 defa 7 damla veriyordum öylece kurtuldum gece gündüz uyku kalmamıştı öyle rahatladık ikimizde

heyy masallah topiğimizn tek prensesıne kızz bu cemre hanımda masallah kılolu Allahım nazarlardan saklasın hee :))

evet tek kız benim ki senin yavrunuda Allahım nazardan saklasın canımm şimdiden taliplerimiz çıkıyor

ayy sagol canım ya napıcagmı bılemedydım 5 tanesı bosa gıttı salak gıbı

başka türlü yetişemezsin o damlaya ben hep o şekilde kullandım sonra otrivine perdiatrik verdiler onunla rahatladı çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…