ben varım ama bana yazmıyorlar
kızçelerimmm şükür kavuşturana
nasılsınız ıyımısınız der çınarım ellerinizden öper teyzeleriiiee tabi anasıda teyzoşlarının totosundan öper
bize gelecek olursak biz iyi sayılırız daha dogrusu çınarcık ıyıde anası kötümektup gibi oldu he girişimmm:44:neyse çınarım gazlı bizde sonunda gazımız yok derken 4 gündür gazımızı tam atamıyoruz gaz damlasına başladık dun geceden ıtıbaren onun yanında rezene cayı bıraz daha rahatladı ama hala huzusuz halıyle:26:bu arada yamısım bezı dogru baglıyorum kuzum sorun yok ama hala cıs kacımına devam edıyoruz baskasına baglattırdım bırkac defa yıne aynısını yapıyor.zaten benım ılk baktıgım bebek cınar degıl daha oncesınde derın tecrubelerım var ama evlat bakımı gıbı baska bırseyde tecrube sayılmıyor yıne de ama bu çişi hep sızıyor belıne kadar ya
bu arada sen nasılsın okudum doktor olayını dengesız o doktor ben olsam gıtmem.aynı hastanede baska bır doktor olayına gelınce gıtmek zaten senın hakkın ve etıklıgı hıc dusunme o durumda.ama çalışan kadro yıne aynı olacak ben olsam hastane degısıklıgınde karar kılardımınsallah gonlune gore bı doktor bulurjsun kuzum
zırsizim balım maşallah ne guzel kılo vermısın bende bugun 12. gunumuz dun tarıldım 16 kılo vermısımşişlikler iniyor inmesine ama yaglar kalınca ayvayı yedık ama agladıgım gunleri aklıma getırdıkce nasıl cıldırıyorum yavrumu nekadarda uzmusumdur karnımda neysekı gectı gıttı cok sukur harıtalarımla bas basa kalsamda nasıl mutluyumki anlatamam onun dısında kağanalpim 4 küsür dogmustur ama şişi inince o kiloya ulaşmıstır .ama doktorunun san soylemesı lazım mesela benım kartımda dogum kılosu ve hastaneden cıkıs kılosu yazıyor sende yazmıyormu.onun dısında fotocuda dogar dogmaz tartıya koyuyorlar ya onun resmını cekmıs kanıtı var yanı zate dogum kılosuna takılma sıslıgı ındıkten sonrakı kılo alımına bakılıyor.onuda karıstı dersen bundan sonrakılerı takıp edersın kuzujm..yeterkı canları sagolsun
esham kuzum gecmedı daha kusması teyzesumun ya:26:bugun ılk defa cınarda kustu emzırdım gazı cıkarttım tam yatırdım su gıbı butun yedıgını cıkardı Allahtankı yanındaydım.bundan sonra bellı bı sure yedıkten sonra yanında durcam:26:sabah cıp cıp yaptırdım onu ıns hasta etmemısımdır aklım cıkıyo
lalem daha kotusun ya sanbır kuzum az kaldı sende dogum yaptınmı bıttı bu ısbol bol dınlen kuzum kızın nasıl annesı ıyımı oda baksoyummm kuzum nasıl sevındım dun gece okudugumda yazdıklarını maşallah rabbım bıdaha boyle korku yasatmasın saglıklıdır demıstım ben sana allahın ıznıyle hersey yoluna gırer zamanla hıc merak etme benım kardesımde kırklıydı yok oyu var yok buyu var derken cocuk zature baslangıcıymıs meger ıgne verınce atlattık sukurler olsun .ıyı doktor bulmak cok onemlı boyle konularda gecmısler olsun kızçem
zirvem gelmış hosgelmıs kız bız senı az sormadıknerelerdesın kızcen nasıl buyuttun valla he darısı bıze ıns
neshcım bayadır yoktun kuzum hosgeldınkımsey dınleme canım ya sana kım sezeryanda ıc temızlenmıyo dedıyse ondan cahılı yok sanırım normalde dogal yolla ıkınma esnasında oluyor temızlenme sezeryanda zaten karnını yarıyor bastan basa doktorlar elcezlerıyle bı guzel temızlıyorlar kzuum ıcını ferah tut onun dısında normal dogumu yasamadım ama sunı sancı aldım acılmam olmadıgı ıcın sezeryan oldum.normal dogum ve sezeryan herkese gore degısır bence ..herkesın bunyesı farklıdır.mesela zırsızım ve baksoyum dıkıs acısı cekerken benım dıkıslerım gecmek uzere.ben 2. gunu ayaga dıkıldım ama agrısı cok kotu tabı.canından can gdııyor sankı helekı ılk yuruyuste.benı ılk ayaga kaldırdıklarına daha dogurmsam herhalde demıstım sonra 4. gunu yaparım ya gecıyo dedım kendı kendıme.normal dogumda kolay degıldır ama oan yasıyorsun o agrıları sancıları sonra turp gıbısın ama sezeryanı kuzum olene kadar cekıyorsun dıkıs yerlerının agrısını..bziim içlerimiz daha yara sonucta 7 kat dıkılıyoruz anı hareket yapamıyorsun mutlaka ılk zamanalr yardım alman sart oluyor.ama normal dogumda tek basına kalabılırsın rabbım hakkında hangısı hayırlısı ıse onu nasp etsın ınsss ama baskalarına bakma hangısı olursa olsun hersey o melegın cıkana kadar onu kucagına aldıgında hersey bıtıyor bı anda ve sonra uykusuzzz her geceee
oyyy cok yazdım morısııımmm bayadır gelmıyor öpüypruuuuuuuuuummmmmmmmm kuzum senı ve teyzesumuseramdakayıp:26:
ve ben uyukusuzum ve cok yorgunum gunde sadece hesapladımda tam 4 saat uyuyormusum bencınar gunduz uyuyunca malum ev ıslerı gece oluncada cınar kendımı cok halsız ve bıtkın hısseıdyorum umarım duzene gırerız benım kasıntılar yvas yavas kayboluyor sukurler olsunkı
anaların anasıı zirveeem güzeller güzeli bir kızın anası nasılsın yavrum tatlım balım peteğim :)
kızlar hayat ne garip dimi daha dün sanki hamileliğimiz paylaşıyorduk bana şu oluyo bu oluyo aman erken olacak aman geç olacak derken hatta benim toprağım içeri 1+1 ev yaptı çıkamayacak derken bakın şimdi bebeklerimizi konuyoruz yok gaz oldu yok emdi emmedi yok hangi doktora gitsem diye :) ayyyy ne güzel dimi gıslaaaar
hiiiiiiiiiiiiiii yavrum kıyamamyazıyorum cevap yazmıyorsunuz ağlayacaktım bu seferde yazmasanız yaanasıl olayım kızımdan ayrı yaşamaya devam, çalışıyorum işe girdim. Kızım annemde kalıyor cumartesi pazarları görüyorum bir tek depresyondayım :' 2:
hıc sorma tatlım yaaa :) şükür Allahımızaiyiki dogdular
anaların anasıı zirveeem güzeller güzeli bir kızın anası nasılsın yavrum tatlım balım peteğim :)
yamisy[/QUOTE .!.:esha01[/QUOTE .!.:zirsizdeli[/QUOTE .!.:
hiiiiiiiiiiiiiii yavrum kıyamamben valla saçlarımı kestirip boyatmaya gittim toplamda 2 saat sürdü koşa koşa geldim aldım kucağıma kokladım kokladımmm ağlayacaktım valla.ama sakın sözlerimi yanlış anlama tatlım eğer çalışmam gerekirse bende işe girer çalışırım sonuçta herşey onun geleceği için ve anneme yakın olsaydım inan bende girerdim tekrar işe önceki çalıştığım yere .üzülme canımın içi herşey yavrun için sonuçta ne yapalım.
he vallaha gııııııı :) uyuyor dört gözle uyansında seveyim diye bekliyorum teyzesi :)
doktor serum fzyolojık mıdır nedır ondan verdı tatlım gunde 3 defa damlat 1er kere dedı. ama damla acıldgnda 1 kez kullanınız yazıyo e ıcınde 10 tane var 2 gune bıter nasıl kullancam ben bunu anlamadım :26:
anammmmmmmmmmm kuzum beniiiiiim çok kocaman maşallah yavruna .allah nazarlardan saklasın yavrunu maşallah maşallah
hepimizin yavrusunu saklasın mevlam nazardan canımsıpacık kocaman oldu
ben varım ama bana yazmıyorlar
hiiiiiiiiiiiiiii yavrum kıyamamben valla saçlarımı kestirip boyatmaya gittim toplamda 2 saat sürdü koşa koşa geldim aldım kucağıma kokladım kokladımmm ağlayacaktım valla.ama sakın sözlerimi yanlış anlama tatlım eğer çalışmam gerekirse bende işe girer çalışırım sonuçta herşey onun geleceği için ve anneme yakın olsaydım inan bende girerdim tekrar işe önceki çalıştığım yere .üzülme canımın içi herşey yavrun için sonuçta ne yapalım.
he vallaha gııııııı :) uyuyor dört gözle uyansında seveyim diye bekliyorum teyzesi :)
bende kullandım o damladan kullandıktan sonra buzdolabına koy canım
evet nede cabuk büyüyorlar dimi cicim :) benim yavruma ahanda bu teyzoşları çıkmaz dediler karnında okula yazdırırsın dediler ama fırtlayıverdi ve pazartesi 40 ı yaaaaaaaaaaa :)
ya ben mevlüt te bebek şekeri gülsuyu ve lokum dağıtsam acaba kötümü eksik mi olur ne dersiniz kızlar ? ve bebek şekerini nereden temin ederim bildiğiniz er varmı İstanbul da ama :) yamiş sen ne yaptın yavrum bu mevlüt işini canım ?
hosgeldın tatlım tam sana yazcaktım benım sıpa kalktı yaa gazdan uyuyamıyo bayılmak uzereyım. su prensesın fotosuna bı bakıyım hele
heyy masallah topiğimizn tek prensesınekızz bu cemre hanımda masallah kılolu Allahım nazarlardan saklasın hee :))
ayy sagol canım ya napıcagmı bılemedydım 5 tanesı bosa gıttı salak gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?