Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum hala aramadı beni kocacığım birde hafiften korkuyorum evde tek uyumaktan ilk defa ben onsuz uyuyacağım nerelerdesiniz kızlaaaaar

kapalımı hala telefonu canım oda sınırlı demekkı:26:canım içini ferah tut nas ve felak suresi oku rahatlarsın

kapalımı hala telefonu canım oda sınırlı demekkı:26:canım içini ferah tut nas ve felak suresi oku rahatlarsın

kapalı canım kapalı okurum sağolasın arkadaşım.herkese iyi geceler kendinize bebişlerinize iyi bakın uyuyamazsam gelirim yine öpüyorum hepinizi,

kapalı canım kapalı okurum sağolasın arkadaşım.herkese iyi geceler kendinize bebişlerinize iyi bakın uyuyamazsam gelirim yine öpüyorum hepinizi,

açar sen merak etme bide şarjı falan bıtmıs olmasın şansa:26:
tamam tatlım yı geceler allah rahatlık versın

ohoooo bi gittk topiki gene uçurmuşunuz kızlar ben size kudurmayın dmedim mi bakem
doğsunda kafayı atsın kafayı gömsün hakedıyoruz biz kudurmayız inşalaah

gördüm canım hiiiçç kudurmamışınız maşallah

canım üzülme yaa... kavgaımıydınız ki ben anlamadım... nye bişe söylemeden gitti??? hem gideceği bellimiydi ki bianda nası gitti??? valla ben hiçbişe anlamadım canım ama üzülme yaa seni hamile halinle aramadan etmeden duramaz merak eder... ahh niye bunlar odun yaaa

ben hepinize yeterim canlar gelin bakkem yamacıma anlatın güzin aplanıza

sürekli wc isteği bebeğinin mesaneye baskı yaptığından oluyo canım korkma

ayyyy çok tişikkür iderim cınıımmm bi ödül de ben kaptım desene

ayy benimki de hep mideme oturuyo yaw iki bacağının arasına alıyo midemi oynuyo resmen... şimdi de yeni oyuncağımız kaburga kemiğim sağ tarafımdaki kemiğime taktı kafayı ayağını içerden atıyo kemiğin öbür tarafından çıkarıyo hey yarebbim diyorum kemiğimle çıkıcan heralde çucuuum

morişimmm cınımmm sen nirelerdesin yavrucuuum yaw yzünü gören cennetlik vallaa....

evet tatlım çoaldık üredik resmen aman nazar değmesin...

anacım sen 41 de doğurucan enson ben sana diyim

ayyy cınıımm çok teşekkür ederim ama şımartmayın beni canlarım

canım oynak bebeğin var senin de bi durmamış yerinde habire dönmüş durmuş maşallah benimkinin ne halde olduğunu kestiremiyorum ama hep sağımda yaaa, göbeğimden başlıyo sağ arka tarafımdan ayaklarını çıkartıyo... solum düşük olduğundan mı hep sağda kalıyo acaba orya gidemiyomudur ki bilemedim niye hep sağımda....

Yowrem çok sessizsin

yowrem kociş pc me el koydu oyun oynadı bende tabletten giriym dedim bi mesaj okuyup cevapla dediğimde hep tek tek her işlemde tekrar üye girişi yapmamı istedi mnyak bende dellendim zaten tabletten beceremiyom biliyosun en son bıraktım uyumuşum.. kocişte yeni bıraktı pc yi ps3 e geçti iyi mi

ben sıkıntımın kaynağını buldum
çok mutsuzum çooooook

sen niye mutsuzsun anacım anlat güzin ablacıına

eneee bu hatunda hocaymış iyi mi

ooo o daha nasıl vurucak sana karnının aldığı şekilleri görünce gözlerine inanamayacaksın

ayakların şişmiştir uzat, sarkıtıp oturma... yüksek biyere de uzatıp durabilirsin artık seçim senin

evet yaw en küçük anne en yaşlı gebeyim burda iyi mi tezatlığa bak yaf

yaaa okadar ağlayıp sızlandığına değmiş mi okadar dil dökmüştüm sana bak herşey ozamankinden daha güzel gidiyo maşallah senden de bu sözleri duyacakmıydım aman allahım

evet öyle hareket ediyolarki şaşar kalırsın yaaa... karnım varya karından başka herşeye benziyodu benim sanki deniz dalgası gibi oluyodu ama şimdi öyle yapmıyo yaaa niye yapmıyodur ki acep :44:

gel canım gel tabiiki hep buralardayız... bugünün konusu: toplu aşerme

yaaaa 21 yaşındayım canım çok şaşırdın yaşı küçük ama gebeliği sizden büyük... yaşlı hissediyorum kendimi aman allahım yaşlandırdınız beni

ohh maşallah 4 çikolata 1 litre de içecek... afiyet olsun canım lop lop et olsun

vaay babaya karşı işbirliğine girdiniz hee iyiymiş szinki de yaw

sen de yenilerdensin heralde arkadaşım hoşgeldin.... boşver takma kimseyi canını sıkma bebeği üzme sen

ayy ne güzell allah sana bağışlasın canım yavrunu inşallah bizde görürüz o günlerimizi...

oh oh analı babalı büyüsün hayırlı evlatçık olsun inşallah .senin doğum nasıl geçti zorlandın mı ? kusura bakma benim şimdiki sıkıntım buda :) korkuyorum azıcık

anacım sana nooluyo daha şimdiden yumurta delğin ağzında olan benim yaf doğurdum doğurucem nerdeyse hatunun dediğine bak daha 30una gelmemişin otur oturduğun yerde bacım ne doğumu bebiş hazırlığı yap sen doğuma daha çok var şimdiden düşünüp de bide onun için strese girme...

gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum hala aramadı beni kocacığım birde hafiften korkuyorum evde tek uyumaktan ilk defa ben onsuz uyuyacağım nerelerdesiniz kızlaaaaar

arar be canım sıkma canını....

tek tek cevap yerine toptan yazayım dedim
çok sevdiğim bi arkadaşım var, kendisi hamileydi 14. haftada doktor bebişin kafasının yarısı, bazı organları, kalbinin yarıdan fazlası, beyni falan gelişmemiş demiş
bize hiçbirşey demedi, gebeliği sonlandırmalısınız demiş doktor
karı koca dua edip beklemeye başlamışlar, Allahım sen bize bi yol göster canlı bebeği biz öldüremeyiz
sen bi çözüm bul diye dua ediyorlarmış gece gündüz , Rabbim seslerini duymuş ki 16. haftada anne karnında kalbi durmuş bebişin
bugün kürtaja alıp, bebişini almışlar
o kadar ağladım ki, çoooooooook ama çok üzüldüm
16 haftadır hayalleri varken şimdi bomboş, Allahım vermesin

telefon konusuna gelince radyasyonu bilgisayarınkinden kat kat fazlaymış, özellikle batarya zayıfken
telefon ya da pc dedi, ama pc daha az zararlı dedi bende bunu seçtim

valla güzin ablamız da olmasa gelip bizi toparlayacak kimse olmayacak sanırım
sen çok yaşa güzin abla
sen yaşlandım diyosan biz napalım anacum
biz daha çıtırız çıtır deme yaşlılık falan, aman diyim
zaten dana gibi oldum diyom herife füze gibi karın ve fazladan 9 kilo

bebiş de bir hafta önce 400 gramdı üstelik, 2 kiloyu geçince ben kaç kilo olurum Allah bilir

yaaa benim karnımın sol tarafı basık , sağ tarafı daha şişkin neden olabilir acaba

günaydınlar topiğin tatlı hamişleri, hepinize iyi hafta sonları bana değil ama kocacık bugunde çalışıyo gece karnımın üztüne uyumuşum inşallah çocuk ezilmemiştir :26:

aradaşın için çok üzüldüm canım... inşallah rabbim sağlııklı bi bebiş verir onlara...

rice ederim canım ne demek her zaman bekleriz

ayrıcana bi bak bakalım topike benden başka 36 hafta varmı?? siz 24-28 arası koro kurdunuz hepiniz aynı haftalardasınız ben yaşlı kaldım bu durumda eneeeeeeeeee benim oğluşum daha doğmadan abicik olmuş yirim ben onun abiliğini yiriiimmm

vala benimde karnımın sol tarafı içe göçük çünkü çocuğum sağımda... hiç soluma geçmiyo... ben bunun solumun düşük olduğundan kaynaklandığını düşünüyorum... ee ama sende sol taraf düşük değil... o zaman seninki de keyfine oralarda takılıyo desene

günaydınlar topiğin tatlı hamişleri, hepinize iyi hafta sonları bana değil ama kocacık bugunde çalışıyo gece karnımın üztüne uyumuşum inşallah çocuk ezilmemiştir :26:

günaydın canım ezilmemştir korkma.... kız karnının üstüne nasıl dönebildin ben dönemyom sırtüstü vaziyetten sağa yada sola bile dönerken kırk takla atıyom kocişde anca gülüyo uleee ben ne hallere geldim diyom dobiş diyo bana bide kocişim üstelik 14 kilo aldım ama hiç de belli olmadığını söylüyolar, gerçekten leee ben bukadar kiloyu nereme aldım acep

Son düzenleme:
herkese günaydın :)

hepinize dün gece verdiğiniz cevaplardan ötürü çok teşekkür ederim. :)

sabah kalktığımda sağ kasığımda ve belimde hafif sancım vardı.
adet sancısı gıbı degıl onun daha hafıfi..
sıkıntı olmaz dıye umuyorum.. sızınle paylasayım dedım :)

bende hikayemi anlatasım geldi hoş öncesi var ama biraz karanlık o yuzden 5 Eylül'den başlayayım diyorum :)

5 eylulde doktora gıttım. alttan ultrason yaptı. 5.haftamdaydım.kese 3.3mm dedi.
ben de Rabbim ne verirse kabulum tabi ama içimden hep ikiz geçiriyordum. internetten araştırdığım kadarıyla ikiz olma ihtimalinin hala olabileceğini doktorların 8. haftaya kadar dogru duzgun ıkız olup olmadıgını goremeyecegını bılıyordum. bunu doktora deyınce "yoo yok öle bısey öle bı ıhtımal yok " falan dıye kapadı konuyu.. içim sıkıldı o gun.. kısacası doktorumu değiştirmek istiyorum ama işyerinde butun kızlar ona gıttıler cokta memnunlardı

ne yapsam bılemedım sorun bende mi diye düşünmeden edemiyorum ..

canım arkadaşın adına çok üzüldüm rabbim sabır versin inş:26:bebişe gelince senin sıpa sola geçmek istemiyordur kimbilir o sivrilik bacaklarımı kafasımıpoposuda olabılır

günaydın tatlımmmezilmemeiştir korkma yavrun iyidir içerde allahın izniyle

günaydın canımo sancı ara ara olur hatta benim hala oluyo bende çok ikize takmıştım rüyadan sebepmidir yada çok istediğimdenmidir bilinmez ama tek çıktı.rabbım uzun ömür versin.sende takılma şuan içinde bi minnak varmı var tek olsa bile peşinden bi kardeş gelir belki

sabah 6 dan buyana açlıkla savaşıyoruz yataktaama sanırım ben kazandım o inat ben inat 3 üzüm tanesi ile bu saate durmayı başarabildim yataktaşimdi uyandık teyzeleri bebeğimi doyurma saati geldide geçti bile

bu arada baksoyun eşi aradımı acaba:26:

senın kiloyu oğluş almıs demekkı 14 kilo bence cok iyi bide belli olmaması hepsinden daha iyi ya canm nasıl döndugmu bende bılmıyom bı farkettım fırladım yataktan bıda uyumadım benimkide bana tombulum dio hiç hoş değil

cocugu nıe ac bırakıyosun aaa hemen yede bebiş bı kendıne gelsın yahuu hoplasın zıplasın

benimkide aksine hiç kilo almadınki sen hayatım diyorhemde bana:44:şuana kadar 10 kilo almışımoturup kalkamıcam artık adam zayıfsın demıyormu deliriyoruminsan azcıkta doğruları söyler canım böyle daha cok üzüyorum kendmi

üzüldügün seye bakk güzel iltifat edılıyo sana işte sevınsene bi tombul dobiş fılan desınde görürüm ben seni demekkı yapın göstermıyo kiloyu ayy ne guzellllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…