sorun neydi peki tatlım, neden olmuyomuş
özelse söylemek zorunda değilsin, yanlış anlamanı istemem
klomen ne işe yarıyo onu da bilmiyorum ama bildiğim tek şey bebişinin tekmelerini hissetmen ve bu dünyanın en güzel hissi
gerisi unutulacak, acılar sancılar
benim de düşük için vurdurduğum iğneler çok sancılı dönem geçirtmişti ama çok şükür diyorum bebişimin tekmelerini hissettikce
zira bugün öğrendim ki en yakın arkadaşımın biri hissedemeyecekmiş, kürtaj olmuş
ahh kuzum annelerin gelmemesine çok üzüldüm ama sıkma canınıeşinede ne diyim erkekler bazen sapıtıyor böyle gerçi benimki hep sapıtık olsada üzme kendını ve bebeğini düzelir herşey bak bende 2 gündür benimki yüzünden ağlıyorum ama yanlış yapıyoruz toparlamamız gerek kendımızı
bizde tam tüpe başlıycağımız sırada geldi minnaktam fiyatta anlaştık merkezle kontroller oldu bi bakarım hamileyim onca uğraştan sonra kendiliğinden geldi sıpam .inşallah sonundada kucaklarımıza alırız.rabbım kımseyı evlat hasretiyle sınamasın onun esnemesini yirim ben
hepinize bana bugünki destekleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar...benim hormonlar yüksek çıkıyordu tahlillerde ve yumurta zayıflaması var dedi doktor hemen tedaviye başlamamız lazım zaman kaybetmeden dedi korkuttu beni zannettim hiç yaşayamıcam bu sevinci.neyse klomen yumurtalığı büyütüyor çatlatma iğneside çatlatıyor gün aşırı ilişki öneriyor sonrada hamiş kalabilirsen kalıyorsun bu tedaviyi 3 defa tekrarlıyor sonra aşılama yöntemini uyguluyır en sonda tüp bebiş.benim ilk klomende oldu adetin 4. yada 5. gübü başlıyorsun işte öle.senin adına çok sevindim canım tüp bebek olmadan seninki kolay bebek olmuş canım yavrum benim...
bende moral toplamaya çalışıyorum burda canım
adamla küs ayrılmasaymışsınız iyiymiş canım ama oluyo maalesef böyle olaylar
hamilelik hassas dönem ve erkekler tam olarak anlayamıyo bu durumu
konu henüz gelişmedi, kaçtı kızlar
biz yeniler kaldık
aahhhh ahhh!! yarama tuz bastın arkadaşım !
hele benimki tam bir odun .. kanser edecek beni .. zaten kendimi yalnız hıssettıgımden evın nufusunu arttırmaya calısıyorum. yavrum dogsun da benden mutlusu olmayacak o gun.. eşime göre cok abartıyormusum bu durumu.. bu forumları falan okuyunca abartmıs oluyomusum... halbukı aslında kımse degıl bırtek onun ılgısı benım moralımı yuksek tutuyor ama nerdeee.. amaan takmıyorum artık.. 8 senedir tanıyorum belkı evlenınce degısır dedım daha kotu oldu .. cocuk olunca gorucez.. hıc sanmıyorum bı gelısme olacagınıya benım ömrüm tükendi onu biliyorum yani..
bizgeldikkkk
hoşbulduk canım nasılsın iyisin değilmi
boşver yarana tuz basmayı sen tekmeliyormu küçük bıdık onu söyle )))
boşver yarana tuz basmayı sen tekmeliyormu küçük bıdık onu söyle )))
yok benımkı daha ufak teyzesı :) 6. haftam daha hayırlısıyla tekmeleyınce ılk sızınle paylasacagım zaten :))Allah hayırlısıyla kucagımza almayı nasıp eder ınsallah
ah benim bıdışımmm daha 6 haftalık mı :) hayırlı olsun canım o günleri de görürsün merak etme sen mutlaka paylaş hepimiz buradayız hep birlikte kutlarız.
ay kızlar ya konunuza arada bı goz atıyorum 3 ay oncesını hatırlatıyosunuz bana ne tatlı heyecanlardı onlar
yavrum ozamanlar karnımda uyuyordu simdi ise kollarımdane guzel gunlerdı onlar ALLAH Benı yavruma kavuşturdu sizlerıde kavustursun sağ salim inşallah amin...
hepinize bana bugünki destekleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar...benim hormonlar yüksek çıkıyordu tahlillerde ve yumurta zayıflaması var dedi doktor hemen tedaviye başlamamız lazım zaman kaybetmeden dedi korkuttu beni zannettim hiç yaşayamıcam bu sevinci.neyse klomen yumurtalığı büyütüyor çatlatma iğneside çatlatıyor gün aşırı ilişki öneriyor sonrada hamiş kalabilirsen kalıyorsun bu tedaviyi 3 defa tekrarlıyor sonra aşılama yöntemini uyguluyır en sonda tüp bebiş.benim ilk klomende oldu adetin 4. yada 5. gübü başlıyorsun işte öle.senin adına çok sevindim canım tüp bebek olmadan seninki kolay bebek olmuş canım yavrum benim...
aahhhh ahhh!! yarama tuz bastın arkadaşım !
hele benimki tam bir odun .. kanser edecek beni .. zaten kendimi yalnız hıssettıgımden evın nufusunu arttırmaya calısıyorum. yavrum dogsun da benden mutlusu olmayacak o gun.. eşime göre cok abartıyormusum bu durumu.. bu forumları falan okuyunca abartmıs oluyomusum... halbukı aslında kımse degıl bırtek onun ılgısı benım moralımı yuksek tutuyor ama nerdeee.. amaan takmıyorum artık.. 8 senedir tanıyorum belkı evlenınce degısır dedım daha kotu oldu .. cocuk olunca gorucez.. hıc sanmıyorum bı gelısme olacagınıya benım ömrüm tükendi onu biliyorum yani..
ay kızlar ya konunuza arada bı goz atıyorum 3 ay oncesını hatırlatıyosunuz bana ne tatlı heyecanlardı onlar
yavrum ozamanlar karnımda uyuyordu simdi ise kollarımdane guzel gunlerdı onlar ALLAH Benı yavruma kavuşturdu sizlerıde kavustursun sağ salim inşallah amin...
oh oh analı babalı büyüsün hayırlı evlatçık olsun inşallah .senin doğum nasıl geçti zorlandın mı ? kusura bakma benim şimdiki sıkıntım buda :) korkuyorum azıcık
inşallah inşallah :) sizi gördükçe okudukça heyecanlanıyorum heveslenıyorum zaten :) siz de olmasanız 9 ay dayanamazdım :)
umarım döner canım, çok sıkıntı oluyomuş yoksa
ahh ahh maalesef görev için burdayız, öğretmenlik yapıyoruz
konuşacak tek bir Allahın kulu yok, doktor da telefonda 1 saatlik konuşma hakkı verdi sürekli konuşamıyorum da
konuşamaya konuşamaya şiştim resmen
yamisy kaç yaşında ki, maşallahı var valla
bende anneliğin bu kadar stresli olacağını asla düşünmezdim ama çok fenaymış
benimkinin yeri daralınca napar bilmiyorum da bugün balık gibi dönüyodu yavrum içimde
bi yukardan bi göbekten bi alttan vuruyo durmadan
bollaştı konu desenizeben ayağımı sürüdüm herşeyin sebebi o
ahh ben 28. haftaya ulaşabilir miyim ki acaba, ahh ahh
28e geleyim 32 , 32ye geleyim 36, 36ya geleyim 40ı hedefleyecem
bugün baktım da ayak bileklerimde kırmızı kırmızı yara gibi lekelenmeler olmuş neden olabilir acaba , kaşınıyorlar üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?