Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

hepinize bana bugünki destekleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar...benim hormonlar yüksek çıkıyordu tahlillerde ve yumurta zayıflaması var dedi doktor hemen tedaviye başlamamız lazım zaman kaybetmeden dedi korkuttu beni zannettim hiç yaşayamıcam bu sevinci.neyse klomen yumurtalığı büyütüyor çatlatma iğneside çatlatıyor gün aşırı ilişki öneriyor sonrada hamiş kalabilirsen kalıyorsun bu tedaviyi 3 defa tekrarlıyor sonra aşılama yöntemini uyguluyır en sonda tüp bebiş.benim ilk klomende oldu adetin 4. yada 5. gübü başlıyorsun işte öle.senin adına çok sevindim canım tüp bebek olmadan seninki kolay bebek olmuş canım yavrum benim...

ahh kuzum sağolasın biraz uğraştırdı bizi ama çok şükür kendiliğinden geldi darısı tüm istiyenlere olsun

aahhhh ahhh!! yarama tuz bastın arkadaşım !
hele benimki tam bir odun .. kanser edecek beni .. zaten kendimi yalnız hıssettıgımden evın nufusunu arttırmaya calısıyorum. yavrum dogsun da benden mutlusu olmayacak o gun.. eşime göre cok abartıyormusum bu durumu.. bu forumları falan okuyunca abartmıs oluyomusum... halbukı aslında kımse degıl bırtek onun ılgısı benım moralımı yuksek tutuyor ama nerdeee.. amaan takmıyorum artık.. 8 senedir tanıyorum belkı evlenınce degısır dedım daha kotu oldu .. cocuk olunca gorucez.. hıc sanmıyorum bı gelısme olacagınıya benım ömrüm tükendi onu biliyorum yani..

boşver yarana tuz basmayı sen tekmeliyormu küçük bıdık onu söyle )))

ay kızlar ya konunuza arada bı goz atıyorum 3 ay oncesını hatırlatıyosunuz bana ne tatlı heyecanlardı onlar
yavrum ozamanlar karnımda uyuyordu simdi ise kollarımdane guzel gunlerdı onlar ALLAH Benı yavruma kavuşturdu sizlerıde kavustursun sağ salim inşallah amin...

yok benımkı daha ufak teyzesı :) 6. haftam daha hayırlısıyla tekmeleyınce ılk sızınle paylasacagım zaten :))Allah hayırlısıyla kucagımza almayı nasıp eder ınsallah

yok benımkı daha ufak teyzesı :) 6. haftam daha hayırlısıyla tekmeleyınce ılk sızınle paylasacagım zaten :))Allah hayırlısıyla kucagımza almayı nasıp eder ınsallah

ah benim bıdışımmm daha 6 haftalık mı :) hayırlı olsun canım o günleri de görürsün merak etme sen mutlaka paylaş hepimiz buradayız hep birlikte kutlarız.

ah benim bıdışımmm daha 6 haftalık mı :) hayırlı olsun canım o günleri de görürsün merak etme sen mutlaka paylaş hepimiz buradayız hep birlikte kutlarız.

inşallah inşallah :) sizi gördükçe okudukça heyecanlanıyorum heveslenıyorum zaten :) siz de olmasanız 9 ay dayanamazdım :)

oh oh analı babalı büyüsün hayırlı evlatçık olsun inşallah .senin doğum nasıl geçti zorlandın mı ? kusura bakma benim şimdiki sıkıntım buda :) korkuyorum azıcık

ayy canım benim çok şükür atlatmışsın o durumu bak yiyosun tekmeleri

canım benim öncelikle hoşgeldin
erkekler evlenmeden önce nasılsa evlendikten sonra da öyle oluyo, ben benimkinden biliyorum hiç değişmedi
ahh o haftalarda kendine çoooook dikkat et sakın ağır kaldırma
bak ben dinlemedim ev taşıdım , çamaşır makinesini bile ordan oraya götürdüm
sonucunda haftalarca iğne yedim, bebişim düşüyordu Allah korusun, sürekli kanamam oldu
bak kaç hafta oldu hala tehlikem geçmedi
tam 6 haftalıktım aklımı başıma almayınca
aman diyim üzme kendini, bebişini düşün

o günleri bizde görürüz umarım
gözün aydın olsun annesi, hoş gelmiş sefa vermiş şekercik

oh oh analı babalı büyüsün hayırlı evlatçık olsun inşallah .senin doğum nasıl geçti zorlandın mı ? kusura bakma benim şimdiki sıkıntım buda :) korkuyorum azıcık

bende korkuyorum azıcık

inşallah inşallah :) sizi gördükçe okudukça heyecanlanıyorum heveslenıyorum zaten :) siz de olmasanız 9 ay dayanamazdım :)

o günleri hatırlıyorum da benimki kabus gibiydi
ama 12 ile 18. hafta arası çok zorlanacan tatlım
bebiş niye kımıldamıyo, ne zaman hissedicem , hiisetmek istiyorum diyordum
Rabbim sana da göstersin öyle tatlı ki içinden tekmelenmek

amiinnn rabbım yavruna uzun sağlıklı omurler nasıp eylesın ıns

daha var mı görevınızın bıtmesıne canım olsun zorunlu görev cabuk bıter neden 1 saatten fazlakonusmana ızın vermıyokı ilk defa duyuyorum :26: benımde ayak bıleklerım mor gıbı şişmiş bide cok fena. senın kırmızlıklarda şişlikten olmasın :26: benımde heedef 28 dı sonra 32 36 dıe gıdıyo

gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum hala aramadı beni kocacığım birde hafiften korkuyorum evde tek uyumaktan ilk defa ben onsuz uyuyacağım nerelerdesiniz kızlaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…