Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

senın oğlan bı alem zaten rahat yerı bulana kadar dönmüş tombul oldugundan ağrıtıyodur göbeğini 28. haftaya gelsek dıyoduk onuda atlatcaz inşallah sıra 32 de

üzüldügün seye bakk güzel iltifat edılıyo sana işte sevınsene bi tombul dobiş fılan desınde görürüm ben seni demekkı yapın göstermıyo kiloyu ayy ne guzellllll

yok canım gösteriyor göstermese hayatımda 1 defa görmüş olduğum kişi beni bir daha görünce ohhaaa neler olmuş sana dermitabi bulafa karşılık verebildiğim tek cevap hamileyim ama olmuştuben üzülüyorum ya benimkide biliyor zırladığımı adam napsın zayıfsın dıyor artık

o ağrıların olur canım takma kafana... rahim bebeğe alışıcaak, genişlicek, ona yer açıcakk.....

doktorun içine sinmiyosa herkes gitti diye gitmek zorunda değilsin... içine sinmiyosa eğer hemen değiştir... kimseye hesap vermek zrunda değilsin ki... herkes gitti diye herkes memnun diye ben memnun olmak zorunda değilimki... iyi düşün

siz neye inatlaşıyonuz bea hangniz yemek istiyo hanginiz istemiyo şşşt gidin yemeeenizi yiyin bakem aç aç durulmaz heeeee

evet ya gece bi gitti bidaha ses çıkmadı üzüntüden bişey olmasa bari kadına, bide tek başına :26:

ayyy tombulum beniimmmm ya benimkinin sıfatları bitmiyo saolsun... dobiş, tontiş, tosun, tosunum, tosuncuk göbüşlü bitmiyo benim isimler hergünde bi yenisi ekleniyo yaw alem benim herif
cok sukur hareket ettı cook sevındım nasıl dönduysem yatakta artık

aman aman şükür hareket etmiş yoksa sen oracıkta fenalık geçirirdin şimdi

ama kızçem çok yiyorum gece saat 2 idi 1 bardak süt ile dayanamadım bişeyler yedim azcıksaat 6da acıkma olurmu hiçç

olur canım olur ınsanın bunyesı sapıtıyo hamıleyken. bende gece yemek yedım yattım sonra erkenden kalktım karnım bı acıkmış sorma mıdem alarm verıyo demın kahvaltı yaptım hala açım

valla Allahım koruyo cok şükür bugun cok sıkıcı bi gün pazarları hıc sevemedım hala oyleyım uyuyamıyomda napcaz bılmıyom :44:

biraz dolaşsan dışarıda öğleden sonra belki sıkıntın geçer canım:26:yada minnaka mektup yazabilirsin ben çoğu zaman öyle yapıyorumeğlencelide oluyor çok zırlamalı yazdıklarım da olmuyor değil arada

neler olabılır bu halımle deseydın Allahım yaa bende arada ağlıyom kilo aldım benı begenmessın dıye alcazz tabıııııı onlarda begencekler cocuklarını tasıyoruzz dimiiii

ya ben bu çocuğu gece 2 de doyurdum yediği kuşun çeyreğinin çeyreği kadar zatenanlamıyorum daha neresine yiyecek sıpabide yiyorum diyor beni kandırıyor sonra doktor teyzesine gidince fırçayı ben yıyorumdoyurdum sıpamı şimdi rahat rahat uyuyor teyzesi

olur canım olur ınsanın bunyesı sapıtıyo hamıleyken. bende gece yemek yedım yattım sonra erkenden kalktım karnım bı acıkmış sorma mıdem alarm verıyo demın kahvaltı yaptım hala açım

sanırım bende hala açım:26:şu kilomu kontrol etmeseydim keşke ozaman hiç sıkmazdım kendimi rahat bir hamılelık geçirirdim ama böyle gidersem doğumdada çok zorlanıcam cumartesiye kadar 3 kilo almış olarak gitmeliyim doktor tembih etti:26:en son gidişimde 2 haftada 3 kilo almıştım düşünebiliyomusun

sana hergun yenı bı isimle hitap etmiş bakalım günün hitap şekli ne fenalık gecırıp buralarda deli olmadan bzımkı sinyal verdı cocukta artık bıktı demekkı

canım bende aynen öyle.. 14 kilo almışım bi allahın kulu demezmi yaa amaan şişmşin diye... yok anacım herkes diyoki hiç kilo almamışsın çocuk nerende bende diyom yedim hee bi de bi karnın çıkmış önde top gibi diyenler var... e peki okaadr kilo benim neremde çözemedim gitti...
ama kızçem çok yiyorum gece saat 2 idi 1 bardak süt ile dayanamadım bişeyler yedim azcıksaat 6da acıkma olurmu hiçç

acıkılır acıkılmaz mı hamilesin sen bacım alaalalaa
valla Allahım koruyo cok şükür bugun cok sıkıcı bi gün pazarları hıc sevemedım hala oyleyım uyuyamıyomda napcaz bılmıyom :44:

en güzeli aç atalay demircinin bütün gösterilerini izle (yeteneksizsiniz de vardı ya 1. oldu) ben canım sıkıldığında açıp açıp izliyom her seferinde de gülmekten yerlere yatıyom can sıkkınlığına birebir yada müzik dinliyom o da beni baya rahatlatıyo ama slow olmicek slow olursa bunalıma bağlıyorum hareketli olcek ki coşcaz bebiş de oynicak

kayınvalidemin iş yerıne geldım oturuyorum öyle ama gecmıyo skıntı. dısarda dolassam hava sıcak bıde kalbım hemen cok carpıyo ayy cokk sorunluyum yaa :26: bende mektup yazmaya kalkıstım sen gıbı ama yazamadım ağlayasım geliyo bende örgü öğrencem kışın doğacak ya bizimkiler elcagazımla oğlusa bıseyler yapıyım diyorum hem sıkıntım gıder

ama 14 kilo içinde bebek var bebeğin eşi var plesanta var bebeğin suyu var varda var sana kalacak olan orda en fazla 4 kilo bak gör belki o bile kalmıyacak 40 çıkana kadar ama ben 21 haftada 10 kilo almış biri olarak doğumu 30 kilo ile kapatsam bana kalacak kilo sanırım 15 kilosağlık olsun ne yapalım

ozman dıkkatlı olman lazım canım :26: az yıyıp sık sık yıceksın meyveye fılan agırlık ver ekmegı makarnayı kes. tatlı cok yıyosan onuda azalt kilon hemen dengeler

neler olabılır bu halımle deseydın Allahım yaa bende arada ağlıyom kilo aldım benı begenmessın dıye alcazz tabıııııı onlarda begencekler cocuklarını tasıyoruzz dimiiii

beğencek tabi hele bi beğenmesinnn
ben bu çocuk olsun diye kaç senem gitti vallahi oyarız onu oğluşumla içine ne dolduruz bilmem bulamadım şimdi

bi izlıyım bakıyım kafam dagılsın. bende slow dınlıyınce cınnete baglıyorum yamişcim oyuzden muzıkten uzak duruyorum
senın oğlan sese tepkı verır artık demı

ayy gide gide kayınvalidenin yanınamı gittinnnondan sıkılıyodur o tatlı canınkalk ordan dışarı çık bak nasıl düzelecenaa bak örgüyü unuttum bende örüyorum battaniye başladım ama omu beni örüyo benmi battaniyeyi daha anlamış değiliz

beğencek tabi hele bi beğenmesinnn
ben bu çocuk olsun diye kaç senem gitti vallahi oyarız onu oğluşumla içine ne dolduruz bilmem bulamadım şimdi

cok guldummmmmmmm Allahta senı gulursun canım öyle tabı hakeden itinayla oyulur

2 haftada 3 kilo.... senin gene iyiymiş ben haftada 2 kilo alıyodum hala da alıyorum doktor da bana dedi tuzu azalt ekmek yeme falan diye ama takan kim yedim valla ohh afiyet olsun bana alıştı artık heeey yavrum bu kızı da bu halde görcekmiydim diyo kadın

sana hergun yenı bı isimle hitap etmiş bakalım günün hitap şekli ne fenalık gecırıp buralarda deli olmadan bzımkı sinyal verdı cocukta artık bıktı demekkı

o kadar bıktırdın çucuuu sende bakıyo ki iş kötüye gidiyo stresin çocuğu sıkıyo, dur bari bi tane vurim de rahat bıraksın beni diye vuruyo çocuk naapsın

doğum çizelgeni görünce bu şekil oluyırum

az kaldığı için mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…