Yamisy benim favori annem valla..hem yaş olarak küçük hem de çok olgun..ben 30'ları geçtim ama hala aynı stress.ya hu anneliğin bu kadar stresli olacağını düşünmezdim bile :))
Bu arada benim de bebiş tam 12. haftadan 22''ye kadar hep baş aşağı idi...23'te yan döndü..26'da kafayı yukarı çıkardı..ayaklar aşağıdaydı..çok korkuyordum kafa aşağıda diye ama öyle olmadı..
şimdi yeri daraldı..dönemiyor kolay, çok komik..bir de ağı baya...kafası yukarıda olduğu için tüm popo karnımın aşağısında ve baya ağrıtıyor göbeğimi :))
üzüldügün seye bakk güzel iltifat edılıyo sana işte sevınsenebi tombul dobiş fılan desınde görürüm ben seni demekkı yapın göstermıyo kiloyu ayy ne guzellllll
eder tabiiii sen ne sandın benim teyzoşumu
herkese günaydın :)
hepinize dün gece verdiğiniz cevaplardan ötürü çok teşekkür ederim. :)
sabah kalktığımda sağ kasığımda ve belimde hafif sancım vardı.
adet sancısı gıbı degıl onun daha hafıfi..
sıkıntı olmaz dıye umuyorum.. sızınle paylasayım dedım :)
bende hikayemi anlatasım geldi hoş öncesi var ama biraz karanlık o yuzden 5 Eylül'den başlayayım diyorum :)
5 eylulde doktora gıttım. alttan ultrason yaptı. 5.haftamdaydım.kese 3.3mm dedi.
ben de Rabbim ne verirse kabulum tabi ama içimden hep ikiz geçiriyordum. internetten araştırdığım kadarıyla ikiz olma ihtimalinin hala olabileceğini doktorların 8. haftaya kadar dogru duzgun ıkız olup olmadıgını goremeyecegını bılıyordum. bunu doktora deyınce "yoo yok öle bısey öle bı ıhtımal yok " falan dıye kapadı konuyu.. içim sıkıldı o gun.. kısacası doktorumu değiştirmek istiyorum ama işyerinde butun kızlar ona gıttıler cokta memnunlardı
ne yapsam bılemedım sorun bende mi diye düşünmeden edemiyorum ..
sabah 6 dan buyana açlıkla savaşıyoruz yataktaama sanırım ben kazandım o inat ben inat 3 üzüm tanesi ile bu saate durmayı başarabildim yatakta şimdi uyandık teyzeleri bebeğimi doyurma saati geldide geçti bile
bu arada baksoyun eşi aradımı acaba:26:
senın kiloyu oğluş almıs demekkı14 kilo bence cok iyi bide belli olmaması hepsinden daha iyi ya canm nasıl döndugmu bende bılmıyom bı farkettım fırladım yataktan bıda uyumadım benimkide bana tombulum dio hiç hoş değil
cok sukur hareket ettı cook sevındım nasıl dönduysem yatakta artık
ama kızçem çok yiyorum gece saat 2 idi 1 bardak süt ile dayanamadım bişeyler yedim azcıksaat 6da acıkma olurmu hiçç
valla Allahım koruyo cok şükürbugun cok sıkıcı bi gün pazarları hıc sevemedım hala oyleyım uyuyamıyomda napcaz bılmıyom :44:
yok canım gösteriyor göstermese hayatımda 1 defa görmüş olduğum kişi beni bir daha görünce ohhaaa neler olmuş sana dermitabi bulafa karşılık verebildiğim tek cevap hamileyim ama olmuştu ben üzülüyorum ya benimkide biliyor zırladığımı adam napsın zayıfsın dıyor artık
o ağrıların olur canım takma kafana... rahim bebeğe alışıcaak, genişlicek, ona yer açıcakk.....
doktorun içine sinmiyosa herkes gitti diye gitmek zorunda değilsin... içine sinmiyosa eğer hemen değiştir... kimseye hesap vermek zrunda değilsin ki... herkes gitti diye herkes memnun diye ben memnun olmak zorunda değilimki... iyi düşün
siz neye inatlaşıyonuz beahangniz yemek istiyo hanginiz istemiyo şşşt gidin yemeeenizi yiyin bakem aç aç durulmaz heeeee
evet ya gece bi gitti bidaha ses çıkmadı üzüntüden bişey olmasa bari kadına, bide tek başına :26:
ayyy tombulum beniimmmmya benimkinin sıfatları bitmiyo saolsun... dobiş, tontiş, tosun, tosunum, tosuncuk göbüşlü bitmiyo benim isimler hergünde bi yenisi ekleniyo yaw alem benim herif
aman aman şükür hareket etmiş yoksa sen oracıkta fenalık geçirirdin şimdi
olur canım olur ınsanın bunyesı sapıtıyo hamıleyken. bende gece yemek yedım yattım sonra erkenden kalktım karnım bı acıkmış sorma mıdem alarm verıyodemın kahvaltı yaptım hala açım
o ağrıların olur canım takma kafana... rahim bebeğe alışıcaak, genişlicek, ona yer açıcakk.....
doktorun içine sinmiyosa herkes gitti diye gitmek zorunda değilsin... içine sinmiyosa eğer hemen değiştir... kimseye hesap vermek zrunda değilsin ki... herkes gitti diye herkes memnun diye ben memnun olmak zorunda değilimki... iyi düşün
siz neye inatlaşıyonuz beahangniz yemek istiyo hanginiz istemiyo şşşt gidin yemeeenizi yiyin bakem aç aç durulmaz heeeee
evet ya gece bi gitti bidaha ses çıkmadı üzüntüden bişey olmasa bari kadına, bide tek başına :26:
ayyy tombulum beniimmmmya benimkinin sıfatları bitmiyo saolsun... dobiş, tontiş, tosun, tosunum, tosuncuk göbüşlü bitmiyo benim isimler hergünde bi yenisi ekleniyo yaw alem benim herif
aman aman şükür hareket etmiş yoksa sen oracıkta fenalık geçirirdin şimdi
benimkide aksine hiç kilo almadınki sen hayatım diyorhemde bana:44:şuana kadar 10 kilo almışım oturup kalkamıcam artık adam zayıfsın demıyormu deliriyorum insan azcıkta doğruları söyler canım böyle daha cok üzüyorum kendmi
ama kızçem çok yiyorum gece saat 2 idi 1 bardak süt ile dayanamadım bişeyler yedim azcıksaat 6da acıkma olurmu hiçç
valla Allahım koruyo cok şükürbugun cok sıkıcı bi gün pazarları hıc sevemedım hala oyleyım uyuyamıyomda napcaz bılmıyom :44:
biraz dolaşsan dışarıda öğleden sonra belki sıkıntın geçer canım:26:yada minnaka mektup yazabilirsin ben çoğu zaman öyle yapıyorumeğlencelide oluyor çok zırlamalı yazdıklarım da olmuyor değil arada
canım bende aynen öyle.. 14 kilo almışım bi allahın kulu demezmi yaa amaan şişmşin diye... yok anacım herkes diyoki hiç kilo almamışsın çocuk nerendebende diyom yedim hee bi de bi karnın çıkmış önde top gibi diyenler var... e peki okaadr kilo benim neremde çözemedim gitti...
acıkılır acıkılmaz mı hamilesin sen bacım alaalalaa
en güzeli aç atalay demircinin bütün gösterilerini izle (yeteneksizsiniz de vardı ya 1. oldu) ben canım sıkıldığında açıp açıp izliyom her seferinde de gülmekten yerlere yatıyomcan sıkkınlığına birebir yada müzik dinliyom o da beni baya rahatlatıyo ama slow olmicek slow olursa bunalıma bağlıyorum hareketli olcek ki coşcaz bebiş de oynicak
sanırım bende hala açım:26:şu kilomu kontrol etmeseydim keşke ozaman hiç sıkmazdım kendimi rahat bir hamılelık geçirirdim ama böyle gidersem doğumdada çok zorlanıcam cumartesiye kadar 3 kilo almış olarak gitmeliyim doktor tembih etti:26:en son gidişimde 2 haftada 3 kilo almıştım düşünebiliyomusun
neler olabılır bu halımle deseydın Allahım yaabende arada ağlıyom kilo aldım benı begenmessın dıye alcazz tabıııııı onlarda begencekler cocuklarını tasıyoruzz dimiiii
canım bende aynen öyle.. 14 kilo almışım bi allahın kulu demezmi yaa amaan şişmşin diye... yok anacım herkes diyoki hiç kilo almamışsın çocuk nerendebende diyom yedim hee bi de bi karnın çıkmış önde top gibi diyenler var... e peki okaadr kilo benim neremde çözemedim gitti...
acıkılır acıkılmaz mı hamilesin sen bacım alaalalaa
en güzeli aç atalay demircinin bütün gösterilerini izle (yeteneksizsiniz de vardı ya 1. oldu) ben canım sıkıldığında açıp açıp izliyom her seferinde de gülmekten yerlere yatıyomcan sıkkınlığına birebir yada müzik dinliyom o da beni baya rahatlatıyo ama slow olmicek slow olursa bunalıma bağlıyorum hareketli olcek ki coşcaz bebiş de oynicak
kayınvalidemin iş yerıne geldım oturuyorum öyle ama gecmıyo skıntı. dısarda dolassam hava sıcak bıde kalbım hemen cok carpıyo ayy cokk sorunluyum yaa :26: bende mektup yazmaya kalkıstım sen gıbı ama yazamadım ağlayasım geliyobende örgü öğrencem kışın doğacak ya bizimkiler elcagazımla oğlusa bıseyler yapıyım diyorum hem sıkıntım gıder
beğencek tabi hele bi beğenmesinnn
ben bu çocuk olsun diye kaç senem gitti vallahi oyarız onu oğluşumla içine ne dolduruz bilmem bulamadım şimdi
sanırım bende hala açım:26:şu kilomu kontrol etmeseydim keşke ozaman hiç sıkmazdım kendimi rahat bir hamılelık geçirirdim ama böyle gidersem doğumdada çok zorlanıcam cumartesiye kadar 3 kilo almış olarak gitmeliyim doktor tembih etti:26:en son gidişimde 2 haftada 3 kilo almıştım düşünebiliyomusun
sana hergun yenı bı isimle hitap etmiş bakalım günün hitap şekli nefenalık gecırıp buralarda deli olmadan bzımkı sinyal verdı cocukta artık bıktı demekkı
doğum çizelgeni görünce bu şekil oluyırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?