Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

yamişe yılın annesi+psikoloğu ödülünü vercem zaten benım bebiş ters degıldı canm normal demıstı doktor hatta gecelrı mıdeme kadar cıkıyo mıdemde hıssedıyorum ama bugun nıe boyle oldu bılmıyorum canım sıkkın tersmı dondu yoksa benım butun ailemde memleketımde burda kımsem yok hasret cekıyorum ama kayınvalıdem aratmıyor cok sukur. oda olmasa ıyıce delırırım sendemı memleketınden uzaktasın :26:

o ödülü verelim hep beraber
o bizim psikoloğumuz olacak kadın doğumcumuz olacak
valla benim doktor günlük bile bin türlü döner bebek sen rahat ol dedi
önemli olan 36. haftadan sonra yönünü bulmasıymış
valla ben şu an şırnakta yaşıyorum ve kocam dışında kimsem yok
komşularıma bile çok yaklaşamıyorum, ailemi çok özlüyorum
bunalıma giriyorum evde tek başıma

konular bayaa bir ilerlemiş arkidişler..yeni yeni hamişlerimiz de gelmiş..vay hepimiz birbirimize yakın haftalar olmuşuz koro gb

yeni gelen arkadaşlarıma hoş geldiniz diyerek başlayayım..yamisy bu topiği kurduğunda yalnız yalnız takılıyorduk buralarda.. ne güzel oldu ya bir sürü kişi olduk..

ben gene ağrı sızı içinde bir gün geçirdim..artık diyorum 28. haftanın belirtileri bunlar ne yapalım çekeceğiz..belim, karnım, popom her tarafım..sanki kamyon geçti üstümden..

ben de esha'ya diyordum 28'e bir yertişsem..şimdi insşallah 32'ye de varabiliriz ..hedef her adımda büyüyor çünkü..

Yamisy benim favori annem valla..hem yaş olarak küçük hem de çok olgun..ben 30'ları geçtim ama hala aynı stress.ya hu anneliğin bu kadar stresli olacağını düşünmezdim bile :))

Bu arada benim de bebiş tam 12. haftadan 22''ye kadar hep baş aşağı idi...23'te yan döndü..26'da kafayı yukarı çıkardı..ayaklar aşağıdaydı..çok korkuyordum kafa aşağıda diye ama öyle olmadı..

şimdi yeri daraldı..dönemiyor kolay, çok komik.. bir de ağı baya...kafası yukarıda olduğu için tüm popo karnımın aşağısında ve baya ağrıtıyor göbeğimi :))

sen merak etme bu eşlere arada gelıyolar demekkı arada bızımkıde yapar oyle. sıkma sen canını sınırı gecınce arar evdede teksın ya onunda etkısı var bende tek olunca aglayasım fılan gelıyo :/ benımde annem babam gelemıyo aylardır görmedım yuzlerını uzulme sen bebeğinde üzülür yazık.

insan korkuyo yaa zamanına döner inşallah. ozman geldıgındede dönmemesi sıkıntı inşallah yollarını bulur bebişler
görev içinmı ordasınız canım ? haklısın tek olmak insanı cok yıpratıyo senınkı daha zormus kocaylada bıyere kadar dertlesılıyo benımde burda hıc arkadasım yok derdımı anlatacagım oyuzden banada gelıyolar arada

umarım döner canım, çok sıkıntı oluyomuş yoksa
ahh ahh maalesef görev için burdayız, öğretmenlik yapıyoruz
konuşacak tek bir Allahın kulu yok, doktor da telefonda 1 saatlik konuşma hakkı verdi sürekli konuşamıyorum da
konuşamaya konuşamaya şiştim resmen

yamisy kaç yaşında ki, maşallahı var valla
bende anneliğin bu kadar stresli olacağını asla düşünmezdim ama çok fenaymış
benimkinin yeri daralınca napar bilmiyorum da bugün balık gibi dönüyodu yavrum içimde
bi yukardan bi göbekten bi alttan vuruyo durmadan

bollaştı konu desenize ben ayağımı sürüdüm herşeyin sebebi o
ahh ben 28. haftaya ulaşabilir miyim ki acaba, ahh ahh
28e geleyim 32 , 32ye geleyim 36, 36ya geleyim 40ı hedefleyecem
bugün baktım da ayak bileklerimde kırmızı kırmızı yara gibi lekelenmeler olmuş neden olabilir acaba , kaşınıyorlar üstelik

Canımm ben de öğretmenim..ve tam da dersler başlıyor..edirne'deyim ben de ..Türkiye'nin iki ucundayız yani

yamisy çok minnoş anne daha canım, 21 yaşında.. ben ise dinozor anneyim tam 33 yaşımdayım.. sen kaç yaşındasın peki?

benimki de 20'li haftların başında çok dönüyor ve çok sevimli tekmeler atıyordu..eşimle her sabah elimizi koyup bekliyorduk; resmen acıktığı zamanı tekmelerden biliyordum..ağzıma bir lokma atınca sakinliyordu oğluş

ne olduysa 25 ve 26'da yeri daralmaya ve karnım daha bir sert olmaya başladı..şimdi poposu, kolları bacakları bile elime geliyor, o kadar garip bir duygu ki

ben de o haftalardayken acaba 28'e gelebilir miyim diye ağlayıp duruyordum..valla çok şükür ilk hedef tamam...sen de geleceksin ve buradan konuşacağız bak gör ama tekmeler şimdi daha kuvvetli, bir de göbeği resmen kaldırıyor yerinden ya..sanki bir canavar karnının içinden çıkacak

Son düzenleme:
neredesiniz kızlar ? ben yeni kendime gelmeye çalışıyorum sağ olun desteğiniz için moralim çok bozuk adamı küs gönderdim uzun yola diye mi üzüleyim kendime mi yalnızlığıma mı karnım acıktı çocuk tekmelemeye başladı ama saat geç oldu onamı üzüleyim :) ben birkaç gündür buradayım ama size alıştım mutlaka giriyorum her gün bakıyorum nerelerdesiniz gelmiş misiniz günün konusu nedir diye ?

ahh ahh bi hamiş öğretmen gördüğüme sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
valla bu halimizle nasıl çalışacaz diye kara kara düşünüyorum ben
neeeeeeeeeeey 21 yaşında mı, amanınnnnnnnnnnnnnnnnnn pek bi çıtı pıtıymış bizim hatun
sözleri falan çok olgun ve çok destekleyici sağolsun
bende 25ini bitirip 26ya doğru yol alan bi anne adayıyım
benim çocuk açken hiç oynamıyo, uyuz oluyo açlığa
bu arada kocam dalga geçiyo tam 4 tane çikolata yemişim ve tam 1 lıtre içecek içmişim yuhhh dedi bana
bende birini oğlun için birini benim için yiyip içiyorum sırayla, ondan çok yiyorum dedim
benimkinin yeri daralmadı sanırım henüz, ama epey kuvvetli tekme atar oldu
bazen öyle canım yanıyo ki noluyo oğluşum diyorum
en çok da babasına kızarken tekme atıyo, sanırım o da kızıyo babaya
babası karnıma kulağını koydumu pırtlatıveriyo kulağını

küçücük bişey doğuracaz ama canavar gibi hareket ediyolar, oncacık vücuttan o kuvvet nasıl çıkıyosa

bende moral toplamaya çalışıyorum burda canım
adamla küs ayrılmasaymışsınız iyiymiş canım ama oluyo maalesef böyle olaylar
hamilelik hassas dönem ve erkekler tam olarak anlayamıyo bu durumu
konu henüz gelişmedi, kaçtı kızlar
biz yeniler kaldık

Son düzenleme:
sende gençmişsin canım ben 31 yaşındayım :) hatta çocuğumu kucağıma aldığım zaman 32 olacağım kısmetse.2.çocuğa ne zaman kalkışıcam bilmem

sende gençmişsin canım ben 31 yaşındayım :) hatta çocuğumu kucağıma aldığım zaman 32 olacağım kısmetse.2.çocuğa ne zaman kalkışıcam bilmem

bir tanesini hayırlısıyla doğuralım da canım ileriyi o zaman düşünürüz
sende gençsin sanki yaşın ne ki, takılma böyle şeylere

bir tanesini hayırlısıyla doğuralım da canım ileriyi o zaman düşünürüz
sende gençsin sanki yaşın ne ki, takılma böyle şeylere

yoo takılmıyorum da ben zaten 26 yaşında evlendim.5 yıl çocuk olmadı kısmet değilmiş.sonra doktor klomen verdi kullandım sonra çatlatma iğnesi vurdurdum baya bi acılı ve sancılıydı 2 hafta belim karnım ağrıdı .ve çok şükür ilk denemede oldu bebişim.şimdi tekmelerini hissettikçe okadar mutlu oluyorum ki.canım yavrum benim içerde davul çalışyor sanki çokta kuvvetli şaşkınım benim.ultrason görüntüsünde hep esnedi doktor amcası bile ne kadar çok esnedin yahu dedi benim mındığıma

sorun neydi peki tatlım, neden olmuyomuş
özelse söylemek zorunda değilsin, yanlış anlamanı istemem
klomen ne işe yarıyo onu da bilmiyorum ama bildiğim tek şey bebişinin tekmelerini hissetmen ve bu dünyanın en güzel hissi
gerisi unutulacak, acılar sancılar
benim de düşük için vurdurduğum iğneler çok sancılı dönem geçirtmişti ama çok şükür diyorum bebişimin tekmelerini hissettikce
zira bugün öğrendim ki en yakın arkadaşımın biri hissedemeyecekmiş, kürtaj olmuş

ben ağladım ağladım şimdi sustum evde tek başımayım kimseler yok bi tv sesi birde yandaki komşunun duvara yaslanan tv sesi o kadar .gözlerim burnum davul gibioldu ağlamaktan.

ahh kuzum annelerin gelmemesine çok üzüldüm ama sıkma canınıeşinede ne diyim erkekler bazen sapıtıyor böyle gerçi benimki hep sapıtık olsada üzme kendını ve bebeğini düzelir herşeybak bende 2 gündür benimki yüzünden ağlıyorum ama yanlış yapıyoruz toparlamamız gerek kendımızı

hoşbuldukkkkkkkdahada çok kişi oluruz inşallahnasılsın iyimisin kardeş

bizde tam tüpe başlıycağımız sırada geldi minnaktam fiyatta anlaştık merkezle kontroller oldu bi bakarım hamileyimonca uğraştan sonra kendiliğinden geldi sıpam .inşallah sonundada kucaklarımıza alırız.rabbım kımseyı evlat hasretiyle sınamasınonun esnemesini yirim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…