Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

amaaaaaaan sefamız osssuuuun gıslaaar .oh oooooh yandan ortadan sağdan soldan .emzir yavrum emzir piş piş yavrum piş pişşş.ya ben birde şarkı yazdım yavruma söleri de şudur efemmmmm.böyle güzel olunurmu böylede güzel kokulurmu böyle dudak büzülürmü anne öyle üzülürmü aman aman aman amannn

kızlaaaaar beğenenler beni dürtsünler efeeemmm

sorma kuzum ya bide bu geldi basima bugun saglik ocagina goturdum doktor direk hastaneye yolladi kirik cikik olabilir dedi film cektirdik bisey cikmadi ama yanik olmus elinin uzeri surtunmeden dolayi pansuman yaptiricaz iki gunde bir iz kalmasin diye
seni anliyorum.kizcem cok iyi hemde vallaha bunu cekeksin 3. 4. ay zirsizada dedigim gibi bu donemlerde biraz huysuz oluyo bebekler uyaninca seni goremedigi icin de agliyo olabilir yada ac oldugu icin ama bebek arabasinda sallanmaya alisirsada sorun cikarir sana ilerde dikkat et amann sagikli sihattli olsunda cinarcik bunlar gelip gecer emin ol bak benim kiza daha dun gibi bebekligi ama simdi kocaman oldu maasallah sende goreceksin insallah bugunleri

kızlar biz geldik
oğluşum benimle küsssss

foto çekmek için yatırdık foto çekene kadar almadık diye yaklaşık yarım - bir saat ağladı
memeyi zar zor aldı sonra, ve uykusunda bile dudağını büküyo , ağlıyo
off offf çok inat yavv
berrin hanımlar da gelmişler, hemi de türkü bestelemişlerrrrrrrrrrrrr
kağanı bende öyle uyutayım barim
hayalotum nasıl geçti kontrol
lalem kıyamam bebişim sana yaaa kusmak zor
kızına da çok üzüldüm
nasıl sıkıştırmış ki elini koşu bantına yaaaa

yavrum geçmiş olsun çok üzüldüm minicik eli nasıl acımıştır kıyamam.kız buarada şaka maka 33. haftandasın lalem az kalmış yakında sende fırtlatacaksın yavrum :)

beğendinmi canım bestemi :) yerim ben onun duduş büzüşünüüüüü benim toprimde öğrendi dudak bükmeyi naz yapmayıııı ne tatlı oluyorlar yaaaa.yerim ben sizi.bana bak o fotolardan koy emi :)

sagol canim benim evet aciyo baya cani anne aciyo diyo hep birde sismiski sormaa evet kizcem az kaldi doguruyorum bende yakinda ama hicbiseyim.hazir degil daha off cok tembelim ben yaaa yikama utuleme yerlestirme canta hazirlama islerim duruyo halaaa

bu arada yanikta iz kalmamasi icin bildiginiz bisey varmi kizlar varsa yazinn bana yaaa

canım zeytinyağı sür bol bol .kardeşimin ve babamında elleri yanmıştı annem zeytinyağıyla iyileştirdi.inşallah birşeyi kalmaz ama korkma onun eti zaten çok taze birşeyi kalmaz canım benim.o minik ellerinden öpüyorum.

sağol canım benim yaa uyansında sürüym bari zeytinyağı ellerine inşallah dediğin gibi olurda iz kalmaz elindee kuzumun

kızçelerim nasılsınız kzuularım
çınarımı doktora gotrduk anca yazabılıyorum 5 kilo 100 gram olmus teyzelerigelişimi güzel gidiyro dedi.burun tıkanıklıgı için bişey demedi olabılen sey dedı spreye devam et dedi gercı bıraz daha duzelıyo gıbı ama bu aralar gazımın son gaz devam.2 gundur hıc kucagımdan ındıremıyorum cınarı sancı geldıkçe kıvranıyor yavrum lalem sen bu şurubu gunde nekadar verıyordun ya ben 1 tatlı kaşığı verıyroum acaba yetmıyormu anlamadım gıttı zıncoyuda alamadım hala napsam bı akıl berın bana emi:26:
lalem kuzum yavrun nasıl oldu bıtanem gectımı bıraz daha elı .valla yanıga zeytınyagı surerler koca karılarama bılmıyorum başka ne ıyı gelıyo dişmacunu falanda suren var ama sen surme o arz seyler daha cok etı yakıyormus doktorlar oyle soyluyor zeytınyagının bı zararı olmaz amabeste kızçem sen nerelere kayboldun dogurmadın dıme daha sana var gel bakım sen buraya

süpermiş şarkı bende besteledim ama benimki daha bi slow kalıyor seninkinin yanında
benim küçük çınarım
çınar efem büyüyor
annesinin kolunda
mışıl mışıl uyuyor53:tabi çınar hiçte uyumuyor o sıra:44:)
babası akşamları hemen eve geliyor
çınarın bibisini öpe öpe seviyor

sanırım benden kaynaklı oluyor lalem :44:
çünkü dün çınar uyamaya calısırken aglamaya basladı o başladıgı gıbı ben onla konusmaya basladım.oyle olunca her dudak buzusunde konustum.ve ılk defa aglamadan gozlerını actı yavrum rahat bı 10 dakka surdu bu durum.yoksa hemen basıcaktı yaygarayı
dün çınar ilk defa bana bılınclı olarak guldu.gozgoze geldık bayagı bı yakınlastım ona konustum konusum avvv aguu falan yaptım sonra guldu sonunda tekrarladım yıne yaptı sonundanasıl mutlu oldum anlatamam bugun gaz sancımız cok dunde oyleydık kafayı yemek uzereyım

oyyyy kıyamam kuuma ya bende cekım yapıcam ama cesaretım yok cınardanbu ara cok huysuz zırsızm hep kucgımda korkuyorum yerıne yatırmaya

hosgeldin kizcem oglanin gazi var demisin okudumm kizcem bebe yagiyla karnina masaj yap iyi gelir gazi icin gaz surubuda bitkisel oldugu icin gunde 4 5 defa verebilirsin birde milupanin iyi geceler cayi var ondan veya rezenede verebilirsin icerse biraz rahatlatir sende yedigine ictigine dikkat et gaz yapici seylerden kacinn

kizin eli biraz daha iyi canim iz kalmasin diye ugrasiyorum simdi dun iki kreme dunya para verdim iz birakmiyormus onlar neyse saglik olsun bakalim sen neler yapiyon cinarcik nasil ise guce yemege zaman ayirabiliyonmu bari vallah ben simdiden bunlari dusunuyom is guc yemek yapabilirmiyim diye e yine siz disardan yesenizde olur yada temizligi ogun yapmasanda olur ama malum benim kizim var birde onun alerjisi var ev mutlaka hergun supurulmeli yemekte yapilmali kizima biraz zorluk cekicem gibi ben sanki

bu arada kizlar dogum cantami yapsammi erkenmi diye dusunuyorum off sanki cantayi hazirlarsam hemen doguracam gibi geliyo yarin 34 haftaya giriyoruzz birde kiyafetler hazir bi tane biberon da aldim kucuk lazim olur diye birde emzik benim kisisel olan ped ic camasiri pijamam falanda hazir gogus ucu kremide aldim pamuk bez falan onlarda tamam baska unuttugum bisey varmikii hersey tamam bi cantaya koyucam baska bisey unuttuysam yazin bi bana yaaaaa

sonuna bayıldım bibisi bölümüne

sen kendin için olanları almışsın yavrum zaten bebişin içinde 2 takım hastane çıkışı birde pijama takımı battaniye bez falan koydunmuuuuuuuu tamamdııır .gerçi bez falan lazım olmuyor onlar kendileri hallediyorlar.hadi bakalım hayırlısı anam b, sen kaldın kız sende gel uykusuz geceler takımına tatlım .kızının eli nasıl oldu zeytinyağı sürdünmü hiç.

bebeğin kıyafetleri tamam kızçem çoktan almıştım bı benimkiler eksikti onlarıda aldımm
hiç sorma canım ya ben uykusuz gecelerden ziyade bebekle uğraşıp kızımı ihmal etmekten korkuyorum
malum oda küçük daha
kızımın eli biraz daha iyi teyzesi evet günde bir kez kremlerini bir kezde zeytinyağını sürüyorum
az bişey sulanıyo ama hala inşallah iyileşir bi an önce kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…