Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

evet dogurmadan biraz geziym dedim hayirli olsun senin oglanda kucaga alismis zor vallaha isin kuzum gaz icin zincoyla nurseharveysi birbiriine katip veriyordum ben benim kiza malum cok gazliydi sende bi al dene istersen burun tikanikligi suruyormu hala ya eve gelenler grip falan bulastiriyo olmasinn bu zamana kadar gecmedigine gore birde biseylere alerji oluyorsa toza falan o zamanda kapanir burnu takip et bi bakalim valla canim bn telefona kk kulubu uygulamasini indirdim gayetde guzel calisiyo hatta tabletten daha iyi oluyo benim icin ama demekki senin telefonla alakali bi sorun oluyo

kızçem bugun eşim almış bu nurse harveysı ama zınco almadım ondanda aldırayım ozaman yarın ben:26:bu burunda akmıyodu ya sprey ıse yarıyor sımdı 3 gundur gelıyor aspiratore ama boşaltamadık hala ben cekıyorum o tıkanıyor 10 dakka gecmedenodayıda havalandırıyorum gundelık ama pazartesı zaten kontrolumuz var bakalım nedıyecek kendı doktoru bu kk ıcın bısey ındırmedım ben ne ındırılıyokı :44:

kızcelerım nasılsınız napıyosunuz ben uzun zamandır gıremedım gecmisıde okuyamadım bebişlerıniz ve sız iyisinizdir inşallah :) oglum daha yenı ıyılestı onunla ugrastım hep bugunde kabız olmus okadar yorgunum kı gözlerımın altı morardı şişti

yowrem bende indirdim o kk uygulamasını çalışmıyo simsiyah bir ekran..

baksoyum berrınım nassın kuzum

iyiyim yavrum sağolasın :) toprimle meşgulüm ne yapayım canımcım ya.akşam olmasını hiiiçmi hiç istemiyorum inan ki.sabah bir kalkışı var beşikten yersin akşama kadar emip uyuyor ama akşam oldumuuuu yandık bi ağlama bi ağlama .canı sIKILIYO diyorum ben akşama kadar yatıyo hep .artık ne yapacağımızı şaşırıyoruz ev ahalisiyle.inan dün kociş bacaklarında salladı olmadı sonra annemle battaniyesinde salladık ağzına emzik evrdik uyuttuk zorla.bi bağırıyor varya sanki biyerlerini koparmışım gibi.içim gidiyo o ağladıkça ama yapacak bir şey yok.annem diyoki bebek bu ağlaya ağlaya büyür tabi en bebekler var sabah akşam durmadan ağlar diyor bende teselli buluyorum şükür diyorum yani :) sen nasılsın nasıl maceran :)

kızlaaaar nasılsınız bakalım herkesi öpüyorum bebişleriyle birlikte.hepiniz iyi olun sağlıklı mutlu huzurlu sevidklerinizle inşallah :) kızlar siz emzik evrdinizmi verdiyseniz ne zaman başladınız vermeye :)

ben sana küsüm iste hıhh.. niye sen özeline cvp vermiyon kızzzz

evet kuzum goremedik birbirimizi himm almismi babasi gaz ilaci cinara birde zinco aldir canim yanina zaten cogu bebek zincoyu tek icemiyo zinco yag gibi oldugu icin mide bulandiriyo sen bir kasik nurseharveys bir kasikta zincoyu katip ver insaallah ise yarar canim ben gogleplay store den kk uygulamasi indirdim telefonuma ayni face gibi telefondan girip kullaniyorum ne zamandir bi sikinti yok sende indi istersen telefonuna iyi oluyo kizcem oglanin odasini gunluk havalandir yerleride dalinin yuzey temizleyicisi var ondan al sil dezenfekte olsun benim kizin alerjisi varya bem ole yapiyorum insallah senin oglanin alerjisi falan olmaz git bakalim doktor ne diycekk

ne olsun.kuzum valla biraktigin gibiyiz agri sizi mideyanmasi bulantisi nas agrisi derken aksami ediyoz vallaha oglusun kabizmi oldu yine kayisi suyu ver canim cok falydasi olur valla senin gozlerine kadr morardiysa durum vahim oglanla bakalim ben.ne halt edecem iki sipayla

himm olabilr yamisim telefondanda farkediyo olablir benimki samsung telefon ama sorun yok simdi ordan yaziyorum mesela sana eee sen nasilsin kuzum neler yapiyonn

bu uygulamanın çalıştığı nadir kişilerdensin heralde lalem yorumlarına veya sitedeki konulara bakarsak bendede samsung note 2 var. tablettede indirmiştim ordada çalışmadı. neyapim kuzum valla aynı işte. şimdi kalkıp yemek yapıcamda bi bakıniym dedim. oğlanı yıkadım uyudu sıpa. ya bu hiç suyu sevmiyo yaaaaa nedicem ben bununla. nasıl sevdirecem... sen napıyon

Son düzenleme:
baksoy hanim ben artik sana yazmayacam belki on defa yazdim.sorularina cevap verdim ama bigun yazmadin bana ben sana ne yaptim acip bakadabilirsin gecmise hadi onceleri alinti bildirimi gelmiyordu ama simdi gayet geliyo o yuzden senle kusum artik iste

kızçeler biz evimize geldik
tüm gün ev işiydi, yerleşmeydi, kağanın emmeleriydi derken tükendim resmen
anam evi de yabancıladı benim oğluş
sağına bakıyo bi, bi soluna bakıyo
sonra da ağlıyo memeye gelmek istiyo meeeeeee meeeeeeeeee diye ağlıyo
beşiğine yatırdım bi kaç sefer iğne dürtmüşüm gibi bağırdı
şimdi babasında da ben ancak giriyorum nete
hala bağırıyo ve alacam memeye mecbur
girerim inşallah tekrar

yavruşum miden başın geçmedi mi
kıyamam hiç sanaaaaaaaaa
valla ben bır taneyle bas edemiyorum allahım sana kolaylık versin

kıyamam tatlım yaaa
bende sana benzer hallerdeyim yorgunluktam
rabbim yardımcımız olsun
kağanım sol kolumda emiyo da o satede yazabiliyorum şu an

vermezler bacım vermezler
senin kız kv ne gidiyomuş en azından
benim oğluş kimselere gitmiyo sürekli anne istiyo
bana geliyo başlıyo meeeeeeeeeeeee demeye
veriyorum memeyi uyuyo emiyo uyanıyo emiyo
görsen göğsümü üşüttüm kapatamadığımdan

ahh lalem ahhhhhhhhhhh
nerde yanıma almıyım kuzum
dün gece yoldan geldik ve gram durmadı ağlayacam diye
birine versem ya da beşiğe koysam yırtınan çocuk yanıma yatırıp meme verdim mi uyuyo
kaldırırsam gene bağırıyo
o yüzden mecburum anlayacağın

bursa geemlik ama gemlikte hiç özel yok bursaya gidiorum hem 45 dk ya yakın yol benzin hem özel....wowww harbi şerefsiz depresiff hem özel hem kaprisli tutmyın beni

yavrucum seninki gene yakınmış
ben mecburiyetten 300 km giderdim muayene olurdum ve 300 km yolu geri dönerdim aynı gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…