evet dogurmadan biraz geziym dedim hayirli olsun senin oglanda kucaga alismis zor vallaha isin kuzum gaz icin zincoyla nurseharveysi birbiriine katip veriyordum ben benim kiza malum cok gazliydi sende bi al dene istersen burun tikanikligi suruyormu hala ya eve gelenler grip falan bulastiriyo olmasinn bu zamana kadar gecmedigine gore birde biseylere alerji oluyorsa toza falan o zamanda kapanir burnu takip et bi bakalim valla canim bn telefona kk kulubu uygulamasini indirdim gayetde guzel calisiyo hatta tabletten daha iyi oluyo benim icin ama demekki senin telefonla alakali bi sorun oluyo
evet dogurmadan biraz geziym dedim hayirli olsun senin oglanda kucaga alismis zor vallaha isin kuzum gaz icin zincoyla nurseharveysi birbiriine katip veriyordum ben benim kiza malum cok gazliydi sende bi al dene istersen burun tikanikligi suruyormu hala ya eve gelenler grip falan bulastiriyo olmasinn bu zamana kadar gecmedigine gore birde biseylere alerji oluyorsa toza falan o zamanda kapanir burnu takip et bi bakalim valla canim bn telefona kk kulubu uygulamasini indirdim gayetde guzel calisiyo hatta tabletten daha iyi oluyo benim icin ama demekki senin telefonla alakali bi sorun oluyo
baksoyum berrınım nassın kuzum
kızlaaaar nasılsınız bakalım herkesi öpüyorum bebişleriyle birlikte.hepiniz iyi olun sağlıklı mutlu huzurlu sevidklerinizle inşallah :) kızlar siz emzik evrdinizmi verdiyseniz ne zaman başladınız vermeye :)
evet kuzum goremedik birbirimizi himm almismi babasi gaz ilaci cinara birde zinco aldir canim yanina zaten cogu bebek zincoyu tek icemiyo zinco yag gibi oldugu icin mide bulandiriyo sen bir kasik nurseharveys bir kasikta zincoyu katip ver insaallah ise yarar canim ben gogleplay store den kk uygulamasi indirdim telefonuma ayni face gibi telefondan girip kullaniyorum ne zamandir bi sikinti yok sende indi istersen telefonuna iyi oluyo kizcem oglanin odasini gunluk havalandir yerleride dalinin yuzey temizleyicisi var ondan al sil dezenfekte olsun benim kizin alerjisi varya bem ole yapiyorum insallah senin oglanin alerjisi falan olmaz git bakalim doktor ne diycekk
himm olabilr yamisim telefondanda farkediyo olablir benimki samsung telefon ama sorun yok simdi ordan yaziyorum mesela sana eee sen nasilsin kuzum neler yapiyonn
ne olsun.kuzum valla biraktigin gibiyiz agri sizi mideyanmasi bulantisi nas agrisi derken aksami ediyoz vallaha oglusun kabizmi oldu yine kayisi suyu ver canim cok falydasi olur valla senin gozlerine kadr morardiysa durum vahim oglanla bakalim ben.ne halt edecem iki sipayla
himm olabilr yamisim telefondanda farkediyo olablir benimki samsung telefon ama sorun yok simdi ordan yaziyorum mesela sana eee sen nasilsin kuzum neler yapiyonn
baksoy hanim ben artik sana yazmayacam belki on defa yazdim.sorularina cevap verdim ama bigun yazmadin bana ben sana ne yaptim
evet ya sitedeki yorumlari bende okudum hep.acilmiyo yaziydu ama bende sorun yok simdilik ama sarji cok cabuk bitiriyo o konuda sikintiliyim birazz kizcem senin oglani oturmaya baslayinca suyun icine oyuncak falan koy o zaman alisir
ne olsun.kuzum valla biraktigin gibiyiz agri sizi mideyanmasi bulantisi nas agrisi derken aksami ediyoz vallaha oglusun kabizmi oldu yine kayisi suyu ver canim cok falydasi olur valla senin gozlerine kadr morardiysa durum vahim oglanla bakalim ben.ne halt edecem iki sipayla
kızcelerım nasılsınız napıyosunuz ben uzun zamandır gıremedım gecmisıde okuyamadım bebişlerıniz ve sız iyisinizdir inşallah :) oglum daha yenı ıyılestı onunla ugrastım hepbugunde kabız olmus okadar yorgunum kı gözlerımın altı morardı şişti
off valla bende okurken yoruldum yeni dogum yapmis kadina bi firsat verin
yaa biraz cocuguyla uyum surecini ayarlasin yatsin dinlensin ama yok bi
rahat vermezler bende cok gicik olurdum kizcem anliyorum senii ama ben
benim kv ye teslim eder kizimi uyurdum bakalim bunda ne yapicaz
insallah biraz zaman gecince rahat birakirlar seni allah yardimcin olsun
cok zormus isin cevrendekilerle
zırsızdelim haırlı olsun kızçem senin oğlan hem sana hemde kucağa alışmış çokkk zor bir durum maalesef
sakın yanında yatırmak gibi bi hatada bulunmayasın dahada kötü olur ölede alışıp gider
işte ben dua ediyorumki kızçem benim kız artık biraz buyudu diye yoksa işim dahada zordu vallaha
bursa geemlik ama gemlikte hiç özel yok bursaya gidiorum hem 45 dk ya yakın yol benzin hem özel....wowww harbi şerefsiz depresiff hem özel hem kaprisli tutmyın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?