kızçem valla çınar gece misafirler gündüz yoruyor beniiideli oluyorum birde hep aynı kişiler aynı kişiler hiç ara vermeden çıanrı sevmeye gelıyolar hayır tamam özlüyorlar anladım ama gelıyosunuz madem saatlerce oturmayın ya işim olur uyumam gerekir belki:26:birde artık gözlerimden yaşlar akıyor uykusuzluktan bana diyorlarki ayyy uykunmu var evet cınar uyutmadı dıyorum gunduzlerı uyusan bıraz dıyorlar deliler gidin evlerinize nasıl uyuyayım siz varken.ee halıyle onlar gıdınce yemektı camasırdı utuydu zaten gundelık makıne ve utu cınarın yetıyorda artıyor bıle işte boyle yazarken yoruldum yaa
lalem kuzum gezmelere gıtmısınkuzum cınar benı mahvedıyo 2 gundur hıc fırsat vermıyor bana sanırım kucak ıstıyo ve benden kopmuyo yerıne koydugumda sureklı aglıyo buna ek olarak gaz sancımız ve burun tıkanıklıgıda devam edınce hayalot pcyı acamıyokı kuzum okuyorum ama yazamıyorum ıste telden.telden gırebılseydım boyle olaycaktı
evet belkide ayni yerlerdeyizdir zirsizla.
dis cikariyo demek senin oglan allah yardimcin olsun canim vallaha isin zor ilk disler biraz sikintili cikar cunku benim kizce avm de yoruldu vizlayip duruyo vallaha oglusum da sabah gelirken arabada cok hareketliydi ama simdi sesi sedasi cikmiyo oda yoruldu sanirsamm bendede felaket bi bas agrisi ve mide bulantisi var sanirsinki yeni aseriyorumm
yok zırsızım yok geçmedi anam çok kötüyüm birde kusma eklendi üstüne ne yesem hazmedemiyorumyavruşum miden başın geçmedi mi
kıyamam hiç sanaaaaaaaaa
valla ben bır taneyle bas edemiyorum allahım sana kolaylık versin
evet yaa kızım kv dede duruyordu ama senin oğlan alışmış iyice sana ve kokunavermezler bacım vermezler
senin kız kv ne gidiyomuş en azından
benim oğluş kimselere gitmiyo sürekli anne istiyo
bana geliyo başlıyo meeeeeeeeeeeee demeye
veriyorum memeyi uyuyo emiyo uyanıyo emiyo
görsen göğsümü üşüttüm kapatamadığımdan
evet o ev değişikliğini de anlamış rahatsız olmuş olabilir ama senin yanında uyursada bu defa sen rahat edemezsin üstüne dönerim falan korkusuyla gözüne uyku girmezzahh lalem ahhhhhhhhhhh
nerde yanıma almıyım kuzum
dün gece yoldan geldik ve gram durmadı ağlayacam diye
birine versem ya da beşiğe koysam yırtınan çocuk yanıma yatırıp meme verdim mi uyuyo
kaldırırsam gene bağırıyo
o yüzden mecburum anlayacağın
kayseri ye gittim canım benim odunun işleri vardı orada benimde arkadaşım vardı onun yanına gittimkızçem nerelere gittin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yok zırsızım yok geçmedi anam çok kötüyüm birde kusma eklendi üstüne ne yesem hazmedemiyorum
geri çıkarıyorum özelliklede geceleri kusmaktan herseydende tiksinti oldum valla bişey yemek istemiyo artık canımm
evet yaa kızım kv dede duruyordu ama senin oğlan alışmış iyice sana ve kokuna
e o da haklı ama kızçem 9 ay boyunca karnındaydı şimdi senin yanından ayrılmak istiyo
bi kitapta okumuştum bebekler anneleri odadan bile çıkınca anlarlarmış annesinin kokusundann
ne yapcam kızcem biraz sabır et belkim düzelir
evet o ev değişikliğini de anlamış rahatsız olmuş olabilir ama senin yanında uyursada bu defa sen rahat edemezsin üstüne dönerim falan korkusuyla gözüne uyku girmezz
kayseri ye gittim canım benim odunun işleri vardı orada benimde arkadaşım vardı onun yanına gittim
biraz gezip dolaştık bugünde eve geldimm
yavrucum seninki gene yakınmış
ben mecburiyetten 300 km giderdim muayene olurdum ve 300 km yolu geri dönerdim aynı gün
evet zirsizim birde kusma isi cikti basima.doktora gidiyorum oda bi mide surubu yazip yolluyo baska bisey yapamayiz diyo bazen nefesim daraliyo midem bulaniyo kusunca cokk rahatliyorum nefesimde duzeliyo uyuyorum yoksa sabaha kadar kivraniyorum bazende hic biiseyim olmuyo yaaa demek gaziniz var damla vereydin oglana ahh canim ya biraz zorlanicaksin basta ama emin ol geciyo bi muddet sonra ben uykusuzluktan kizimin aglamasindan kendimle ilgilenememekten bagira cagira aglardim evin icinde.yeter artik ne zaman bitecek bunlar diyee bi defasinda artik komsu dayanamayip kapiya gelmisti.ne oldu lale sana diyee ama kizim 4 aylik olunca sikintilarmiz gecti kendi kendine oynamaya surunmeye falan basladi cevresini tanidi tv ye bakmaya basladi reklamlara bayilir gozunu kirpmadan izlerdi bende rahatladim az kaldi kizcem senin oglanda 4 aylik falan olsun rahatlarsin.
aaaaaaaaaa döverim bak lale .ben kime cvp yazdım akıllım ne zamandır giremiyorum bile şaşkın :) giriyorum arasıra hemen çıkıyorum.annem bende zaten biliyorsun babamla teyzemin kızıda geldiler 10 gün falan kaldılar dün yolcu ettik .onlarla birlikteydim e zaten malum toprimde var :) yerim ben onu yıkadım yatırdım şimdi kuzumu mis gibi koktu yavrum .elleri başının yanında uyuyor kuşum :) lale söyleyiver kız birdaha ben kaçırmıçım demeki emziği sen ne zaman verdin yavrum :)baksoy hanim ben artik sana yazmayacam belki on defa yazdim.sorularina cevap verdim ama bigun yazmadin bana ben sana ne yaptimacip bakadabilirsin gecmise hadi onceleri alinti bildirimi gelmiyordu ama simdi gayet geliyo o yuzden senle kusum artik iste
kızçeler biz evimize geldik
tüm gün ev işiydi, yerleşmeydi, kağanın emmeleriydi derken tükendim resmen
anam evi de yabancıladı benim oğluş
sağına bakıyo bi, bi soluna bakıyo
sonra da ağlıyo memeye gelmek istiyo meeeeeee meeeeeeeeee diye ağlıyo
beşiğine yatırdım bi kaç sefer iğne dürtmüşüm gibi bağırdı
şimdi babasında da ben ancak giriyorum nete
hala bağırıyo ve alacam memeye mecbur
girerim inşallah tekrar
aaaaaaaaaa döverim bak lale .ben kime cvp yazdım akıllım ne zamandır giremiyorum bile şaşkın :) giriyorum arasıra hemen çıkıyorum.annem bende zaten biliyorsun babamla teyzemin kızıda geldiler 10 gün falan kaldılar dün yolcu ettik .onlarla birlikteydim e zaten malum toprimde var :) yerim ben onu yıkadım yatırdım şimdi kuzumu mis gibi koktu yavrum .elleri başının yanında uyuyor kuşum :) lale söyleyiver kız birdaha ben kaçırmıçım demeki emziği sen ne zaman verdin yavrum :)
hoşgelmişsen gurban .
gunaydin herkeslereee nerdesiniz yine arada bi ses verinde sesinizi duyalim kizcelerr
ne olsun yamisim bende saglikocagina gidicem gebelik takibi icin cagirdilar kan falan alacaklarmis birde kizim dun elini kosu bandinin arasina sikistirdi sanirim eti ezildi morarmis cunku onu gosterip doktora krem yazdiricamm
ne olsun yamisim bende saglikocagina gidicem gebelik takibi icin cagirdilar kan falan alacaklarmis birde kizim dun elini kosu bandinin arasina sikistirdi sanirim eti ezildi morarmis cunku onu gosterip doktora krem yazdiricamm
senin sipa dizinde uyumak istiyo oy kiyamam o datluya yazik annesi birak keyif yapsin biraz cocuk ne yapsin oda evin icinde bi sen varsin senin yaninda durmani istiyo cani sikiliyordur sikica giydirip gunesli havalarda biraz disari cikarsan keske bebek arabaniz varsa cok iyi gelir simdi ona
gunaydin herkeslereee nerdesiniz yine arada bi ses verinde sesinizi duyalim kizcelerr
canım gelenlerin birde o lafı oluyo
bana da derlerdi çocuk uyuyunca hemen sende uyuyacaksın diye
eee evde misafir varken veeee durmadan bana gel azıcık otur derlerken nasıl uyuyacaksam
şimdi evime geldim bunda da oğlumun uykusu tekrar sıfıra indi
bağırıp durdu gün boyu
evi yadırgadı sanırım, alışamadı
hayalotum bu haftadaki çocukların genel özelliği mi acaba anne ve kucak isteği
yoksa bizim şımarıklar mı alıştı acaba
benim çocuk doktoru yatır yanına merak etme sana ihtiyaç duyuyo dedi
6 aya kadar en büyük ihtiyacı anne sevgisi ve kokusu dedi
ama ya alışır da bırakmazsa
gıslaaaar nasılsınız bakalım görüşmeyeli yazışmayalı :) annem bende babamda geldi teyzemin kızıyla 10 gün falan kaldılar dün gittiler ne güzeldi :) toprimle oynadı dedesi çok zor ayrıldı yazık ama gitmek zorunda maalesef.neyse canlarım siz nasılsınız bakalım.bu ayın 17 sinde toprimin 2. ayı bitecek kısmetse birde 20 sinde aşısı yani aşıları var inşallah hayırlısıyla atlatsak şunu da.yazık 3 aşı birden olacakmış en önemliside verem aşısıymış. annem onun için kaldı gitmedi babamla.kociş dedi annen kalsın toprağın aşısıda geçsin .e annem zaten gitmek istemiyor bense hiiiiiç gitsin istemiyorum hatta babamda gelsin ohhh beraber kalalım toprimle oynayalım akşama kadar ne güzel olurdu :) sizler nasılsınız yavrularınız nasıl.yeni yeni şeyler öğreniyorlar hergün.benim toprim nerdeyse konuşacak yüzüne gülünce konuşıunca nasıl atılıyo ellerini kaldırıyor ağzını açıyo gülüyo yüzüme canım benim.öylede ağırlaştıkiağlamalarımız azaldı kızlar akşamları ağlama krizi oluyor demiştim ya oyalıyoruz onu uyuytmuyoruz iyice uykusu geliyor ondan sonra yatırıyorum uyuyor 3 saat falan.
ben daha doktora gıdemedım kızçem bugun randevum bakalım çınarın gelişimi nasıl ilerlemiş çok merak ediyorum.geçen sefer gıttıgımde 4 gunlukken benı rezıl etmıstı evden cıkarken doyurmustum 10 dakkada hastaneydık zaten ve actı.hem dogum doktorum hem cocuk doktorum benle dalga gecmıstı doyurdumda geldım dememe ragmen bıde dalga gectıler benlebakalım çınar bu seferde aynısını yapmaz bana şu yanına yatırma meselsei çınar sabaha karsı uykusunda yanımda olmak ıstıyor alıyorum ama benımde derın uykuya daldıgım saat oluyor cunku gece abartısız 5 saat uyanık kalıyor ve halıyle bende .bu sabah cınar aglıyo ses gelıyo eeeee dıyomusum ben.eşim kaldırmıs benı kalk çınar aglıyo dıye ben kollarımı acıp sallamaya başlamısım.eşim yıne durtmus benı kalksana dıye.demişimki çınar kucagımda sallıyorum ya karnı tok onun dmeısım ben hatırlamıyorum ama bu uykusuzlukla yanımızda yatırmak nekadar dogru bı davranıs olur kendı acımdan bılemıyorum.gecen gunde çınar besıgınde yıne aglıyo ben eşimin sırtına pişpiş yapıyomusum ee dıyerek nolcak benım bu halım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?