Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

lalem ben depend külot şeklinde satılan bezlerden aldım
çok da kullanışlıydı açıkcası
benim hastanem kendisi vermiyordu
kavanoz ya da termosa komposta yap onları da yanında götür
ben gece sürekli içmiştim hem süt için hem de gaz için

ahhh lalem bu suruptan dun yavrumu gıdıyordugenzıne kaçtı surup cok kotu olduk hem o hem ben.hatırlamak bıle ıstemıyorum cok sukurkı hersey yolunda sımdıbu surubun tadını sevmıyor zaten cınar halbukı tadıda bılındık su azcık sekerlı ama acımı gelıyor anlmadımkı.normaldede verdıgımde suratı eksıyordu dun oyle yaparken genzıne gıttı.gözleri ters donecek kadar tıkandı kendıne zar zor kendıne getırebıldık cınarı.bebe yagıya yapıyorum kuzum.bırde zeytınyagı ıstıyorum hafıf ılık sekılde masaj yapıyorum.rezene verıyorum bırde ben valla gaz yapcak ne varsa cıkardım hayatımdan ama peynırden vazgecemıyorum sadece :26:bunun gazı nasıl dıyeyım sana kolık gıbı saatlı kaka saatlerınde vuruyor tek.gazı bıkere pırtlatıp kaka yapmaya baslayınca rahatlıyor.ama ıste o ılk gazı atana kadar ömrümden ömür gıdıyoraman kuzum ıyı olsunda ız falanda kalmaz ınsbıtanem cınar huysuz oldugu ıcın gunduz derın uykusu 20 dakkalara dustu bu son zamanda sonra dırek kucak 1 saate yakın kucagımda uyuyor sıralamalı olarak. oyuzden gunduz yerıne koydugumda sadece ev ısı oluyor. cogu gun aksam esım gelınce yemek yapıyorum anca vaktım kalıyor.benım gunluk evı sılıp supıurup toz almam gerek aynız zamanda kedımızde var cunku.oyuzden gunduz kendıme vakıt ayıramıyorum daha.senın kızla ıns basedersın kzuum.ama bıraz buyumus o bırazdaha sanslısın en azından.eger senı dınleyen bı cocuksa evcılık oynuyabılırsın mesela kardese bakarkenAllah yardımcın olsun kuzum ya ısın cok zor senın
sonuna bayıldım bibisi bölümüne

Son düzenleme:

canım zeytinyağı acısınıda hafifletir .yani babam öyle diyordu onun eli 2 kere yandı sıcak sudan annem kremlerini sürerdi sonra birarada zeytinyağı sürerdi tam iyileşmesien yakın daha fazla sürki iz kalmasın tatlım.çok üzüldüm yavruna ya nasıl acıyordur biz bile azıcık brşey olsa dayanamayız çocuklar çok dayanıklılar maşallah.öpüyorum sizi.

tatlım genzine bir şey kaçarsa yavrunu hemen kaldır dik tut ozaman kolay kendine geliyor benim topri çok hızlı emiyor bide süt çok gelince nefes alırken genzine kaçıyo kuzumun hemen kaldırıp sırtına pıt pıt vuruyorum geçiyo sende dene belki biliyorsun sende yapıyorsundur ama işte bir tavsiye :)

dogrudur canim senin oglan sevmiyodur gaz ilacini benimde kizim zinco yu sevmez icince illaki kusardi genzine bisey kactigi zaman cinarin hemen ayaga kaldir panik yapmadan surtina hafif vur duzelir insallah benim kiz huy degistirmez sikinti cikarmaaz bana bebek dogunca yoksa halim yamann benimm vallaha

Mukemmelsin yaaa bayildim pozitifligine bebitonu almissindir insaallah kucagina :) ben de iki ay once tas dusurdum ardindan kum doktum simdi de suyum artti senin kadar pozitif olamiyorum ama yine de denemeliyim sanirim :) insaallah saglikla kucagima alirim ben de kuzumu

komposto yapip goturcez hem gazimiz cikcak hemde sutumuz gelcek dogrumu anladim

kizlar ah 1 haftadir neler le ugrasiom bi bilseniz .....suan kafami kaldirdigima sukur ediiiommmm..dr um so gittgimizde beni dowmekten beter etti werdigi cewaplarla bende esimde cok gerildik....ustune 2 gun sonra seker yuklemem wardi 75 lik damar bulamadilar siringala cek cek testi tamamlamaya calisirken en son saatte bayildim istifra ettim test iptal oldu....2 gun sonra yine...ve yine kan yok ama bu sefer damla damla kanla tamamladik testi....kollarim odem ve beze yapti 3 gun tutmadi...sonuclar kotu insulinlik degil ama 4 kez takip ediorum parmaklarimi deliorum ve diyet yapiorum...diyet bi yandan stres bi yandan deliom habire korku bi yandan ....disim de basladimi 3 gece 3 gundur icim cekildi artikkkk 7 aydir ilk kez bir minoset ictim esimin zoruyla ve oylece uyuya kalmisim...bu kadar da degil bilipsunuz akintimdan otuu erken dogum risikom war....45 dk lik uzakliktaki ozel hastanemde yeni dogan yogun bakim unitesi yokmus alkislayin kizlar.....bu kadar sikintima dr um bundan nasil bahsetmez....en ufak seyde baska hastaneye sewk edior mus...dusunun sarilik oldu ben orda o baska hastanede kuzumdan ayri allahim daha neler neler o hastaneye gitcem 1 saatte erke olsa dogum ordan da baska yerre gitcem bizim kiz ambulansta dogar zate hemde normal sezaryen istegimi kim dusune o anda.artik yeni hast arastirmayada basladim ama kabul etcek dr yok....yani iste bole kizlar allah buyuk alahima siginiom biz ne yaparsak yapalim bos allahim buyuk ama insaniz etkilenip telas etmeden de yapamioz...direk kopyalamaya calistim insaalh olmustur
canikolar

hosgeldin canim evet yamisy sagsalim aldi bebisini kucagina darisi basina insallah
ahhh kizcem bende cok cektim cokk 4 aylikken bebegim dusuk riski oldu 5 ayda cok asagiya indi dogum seviyesine esi asagida oldugu icin hep erken dogum riskim var ayrica gecen ay ayagim kaydi catim ayrildi sancim basladi dogum sancisi bi gun hastanede yattim ilaclarla durdurdular sancimi erken diye daha neler neler surda 45 gunum kaldi onuda atlatip bi dogursaydim rahatlayacam vallaha insallah sende sorunsuz bi sekilde alirsin bebisini kucagina

evet dogru anladin canim.ama olduki bi terslik oldu.komposto yapamadin o zaman kayisi suyu al yanina bol.bol ondan icc
canim doktorunu degis iyi bi hastane bulunca neden sikinti yapasin kendine ama baska doktor kabul etmez lafini anlamadim neden kabul etmesin oyle bi kural yok bence diyetini ihmal etme gebelikte riskli biraz sekerr

anladim tatlimmm saollll

nasılsınız kızçelerimm
baksoyum lalem yapıyorum dediklerinizi ogünde yaptım ama olmadı.BElkide fazla telaş yaptım çınarda anladı oda heyecana kapıldı kurtaramadı yavrum hemen düzene sokamadı nefesini..
normalde bu tarz konularda gereğinden fazla rahatımdır mesela eltimin çocugunun küçükken bogazında şeker kalmıştı direk parmağı geçirmiştim herkes napcaz derkene:26:Ama işte iş evlat olunca insan panik olmuyor değil.oan sadece kucağımda çınarla kalakaldım gözlerini görünceneyse geçti gitti birdahada olmaz nşogünü sabahladım korktum tıkancakmı dıye emzırırken falan ama şimdi eskisi gibi rahatım cok sukur tıkandıda yıne tabıama ogün daha farklı yani bu tıkanmalarla ogunkunun arasında daglar kadar fark var belkıde ondan bukadar rahatım bılemedım
lalem kuzum soyulur sımdı o kabuk ıns iz falanda kalmıycak kuzum
bende napım işte ogun cınarla full ugrastım.
bu arada dün gece ilk defa cınarım uyudu teyzelerı çok şükür rabbımeartık duzenemı gırıyor dersenız bakalım bugecede oyle olursa duzene gırıyor buyuyor uslanıyor yavrum teyzeleribu son 2 gundur nıyeyse daha bi bal oluyor gozumde.gun gectıkce kanım kaynıyor şimdi ilkzamanlar dahamı farklıydı dıyceksınız ama aynıydı ama buyudukçe benı tanıyor dınlıyor takip edıyor bırde bana güldümü aguladımı bitti bu işşbazen aglarken hatta cogu zaman aglarken anne dıyor sankı hele oan bıtıyorumee babada kıskanıyor bizi bu niye anne diyor diyo hanı baba dıycektı oda dalga gecıyor benle aslında anne dedıgı yok ya bıze oyle gelıyor ısterabbım kım nerde bekleyen varsa kucagını hayırlı evlatlarla doldursun inş

ooo Allah korusun bir daha yaşama inşaallah normal zamanlarda hastalanınca insan bir şekilde geçiyor da gebeyken hiç de kolay olmuyor. hemen moralim bozuluyor benim ...gebelikte çok dikkat etmek gerekiyor :2: çok sağol canım ya inşaallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi ben de bugun doktora gittim çok şükür sorun yokmuş içim çok rahatladı...

himmm dur bende aliym o dependen gecen markette gordum ama bakmadim detayli
sen ne kompostosu yaptin kizcem meyve olarak bende yapiym 1 gun oncedenn

tatlım 3 gün depend kullandım ben
hem külot şeklinde giyildiğinden , hem kanaman ne kadar olursa olsun sızdırmadığından hem de tuvalete sezeryanın ilk günleri koşamadığından kaçırma riskine karşıda koruyucu
ayrıca beli yukarda olduğundan acıtmıyorda
tatlım ben abartmıştım elma, kayısı ve siyah üzüm kompostosu yaptırmıştım anneme
en çok kayısı işe yarıyormuş tuvalet için
çok kan kaybettiğin içinde siyah üzüm iyi geliyormuş
elma da hazmı kolay dediler ondan yaptırdım
bir günde taburcu oldum
rahat gaz çıkarıp tuvalete çıkabildim canım
ayrıca gece çok acıkınca ikramla iyi gittiler
pipet al yanına mutlaka tatlım unutma sakın
ben doğrulamıyordum hemencecik eşim su ya da içecek getiriyordu
yattığım yerden de pipetle içebiliyordum

kıyamam canım yaaa çok geçmiş olsun
mutlaka yenidoğan servisi iyi bir hastane ve seninle ilgilenecek doktor bul
biliyorum çok zor ama inan doğum tamamen doktorla ve hastaneyle iyi ya da kötü geçen bir olay
kendini üzme lütfen
ve bol bol kan yapacak şeyler tüket

canım artık akıllanmaya başladılar, tepki veriyorlar
emmeyi öğrendiler ve ilk haftalarda yaptıkları gibi sürekli ağlamıyorlar
o yüzden de sevgin iyice artıyor
çünkü ortak yaşadık ilk haftaları yaaa çok iyi anlıyorum seni
derdini anlayamıyorsun , sürekli ağlıyor, sürekli gaz sancısı çekiyor çoooooook zor
üstüne hiçççççççççç uyuöuyor
bugün ne güzel uyumuş çocuğun , ohhhh mis dimi
bak ben sana daha öncede demiştim bilmem hatırlar mısın
banyolarını geceleri yaptırırsan , banyodan sonra uzun uyuduğundan rahat edersin ve geceyle gündüzü ayırır demişti yamiş bana
bende öyle yapmıştım ve geceleri banyo yaptırdığım gün 2-3 saat uyuyabilmişti
tabi 2 seferden sonra banyo sonra uykusu kalmadı ama olsun
gece ve gündüzü biliyo şuan bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…