Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

off sen baya ıcıyomussun canım yaa iyi bırakmıssın vala :26: Allah kolaylıgını verıyo bıanda bıraktım bende kokusundan tiskindim acaba dogurduktan sonra tekrar canımız istermı :26:

evet canım ben cok ıcıyordum o laneti bende onu düşünüyorum:44:acaba başlanırmı diye ama frenlersek kendımızı yapmayız herhalde sonuçta herşey beyinde bitiyor.en azından bidaha başlasam bile emzirme dönemininde bitmesi lazım çünkü sigara sütün tadını değiştiriyormuş bebek sütten kesiliyormuş

bencede beyınde bıtıyo emzırme donemınde tiskınmelerım fılan gecıcek ya canım ıster dıye korkuyorum :26: ama frenlememiz lazım haklısın. sütten kesmemek lazım sonra basedemeyız ugrasır dururuz

aaaa yok bakım can çekmesi bitti benim çekmiyor size noluyo aaaaahem bak canım bırakmışın işte cok zor oluyor buılıyorum ama yapabılırsın değilmibiz iyi anneleriz bunu bebeklerimiz için yapmalıyızbi bardak su iç gel sigara niyetine

bencede beyınde bıtıyo emzırme donemınde tiskınmelerım fılan gecıcek ya canım ıster dıye korkuyorum :26: ama frenlememiz lazım haklısın. sütten kesmemek lazım sonra basedemeyız ugrasır dururuz

evet canım baş etmesini de geçtim anne sütü çok faydalı bence hiç bi mama yerini tutamaz.inşallah bebeklerimiz emer yada bol bol yağlı sütlerimiz olur ben cok ısterım emzırmeyi

ben biraz çıkıyorum kızlar
evi toparlıyayım belki babamız bizi bugün gezdirir eger kafasına falan taş düşerse
işte umut dünyası o gezdirmesse bundan sonra biz gezicez oğlumla akşam üzerleri dün gece bi karar kaldık yatakta anne oğul
size bol sohbetler çok fazla konusmayında bizde yetişelim size

çok fena çaya vurdum kendımı o da kotuymus ama sıgaradan ıyıdır.. butun gun cay ıcıyorum..bal gıbı gelıyo tadı sekersız ıctıgım halde..

evet canım baş etmesini de geçtim anne sütü çok faydalı bence hiç bi mama yerini tutamaz.inşallah bebeklerimiz emer yada bol bol yağlı sütlerimiz olur ben cok ısterım emzırmeyi

inşallah canım şöyle tombik tombik olurlarda severız

bende güzel oyarım
ay ritim tutmasını yerim ben ya

bende yirim yirim
çok güzel ritim tutarız teyzesi

yooo o beni parmağında oynatamaaazzz müsade etmemek lazım yoksa ömrü billah parmağında oynatır... bebekten yetiştirmek lazım.. eğer bana karışanım olmazsa çok güzel yapcam ama bakalım çocuğumu ne hale getircekler... izin vermem tabiiki ama başımda olcak 3 tane kadın needicem bilmiyom yaf

ama öyle 40 ı tamamlarsa tam bomba olcak biz doğum bekliyooruz paşa yerinde sayıyo mşallah

bende öyle dusunyorum aslında aksılık cıkmadıgı surece bencede normal. epidural yaptırcanmı canım ?

epidural den emin değilim yaa dayanamazsam yaptırırm heralde...

yok canım merak etme nişan olayı gerçekleşipte haftalar sonra doğum yapan kişilerde var ama sen yinede 40 tamamlarsan ilke adım atmış olabılırsınde

evet nişandan 5 haftasonra doğurdu sloganımız da hazır

oyy kıyamam ben ona muzıgı sevıyo demekkı kerata :) streslı olunca gercekten pısıyolar senın durtmelerın meshur zaten

evet dürtüom ben çocuumu o da yeter bee ne halin varsa gör diyip kaçıyo

günaydınlar topiğin tatlı hamişleri, hepinize iyi hafta sonları bana değil ama kocacık bugunde çalışıyo gece karnımın üztüne uyumuşum inşallah çocuk ezilmemiştir :26:

ahh ahh nasıl uyuyabildin tatlım karın üstü
benim ki yüz kere teper sırtüstü çevirirdi muhakkak beni
ezilmemiştir merak etme canım, kolay kolay etkilenmiyormuş bebişlerimiz yatış şeklimizden doktorum öyle demişti

arkadaşıma çok ama çok üzüldüm canım
umarım sağlıklı bebiş verir Rabbim onlara
daha evleneli uzun zaman olmadı ama bir kere bebiş hayali kurdun mu kendini ona adapte ediyorum
kardeşimin kilo takıntısı vardır benim, 1-2 kilo alsam hemen başımın etini yer ama o bile hayır abla diyo sen fazla kilo almadın
karnım çıkmış füze gibi gerisi aynı duruyomuş
beni aylardır görmeyen arkadaşlar da aynısını söyledi hocam karnınız olmasa kilolu bile sayılmazsınız , almamışsınız ki kilo dediler
beni mi avutuyolar gerçeği mi söylüyolar bilemedim ki
valla benimkinin kafa tarafı hep sağımda görünüyor ultrasona girdiğimde
sanırım sağ tarafta vakit geçirmeyi daha bi seviyor
canım arkadaşın adına çok üzüldüm rabbim sabır versin inş:26:bebişe gelince senin sıpa sola geçmek istemiyordur kimbilir o sivrilik bacaklarımı kafasımıpoposuda olabılır

çok zor bebişini kaybetmek, umarım Allah bizlere yaşatmaz
yaaav sola geçmiyo, sola yatırmıyo nolcak benim halim böyle
ahh sıpacımın popişini yerim ben

Arkadaşım sen bebişi aç bırakmaya utanmıyo musun
bak hep beraber bebişlerimiz döver seni haaa, ahh ahh der teyzesi sen bizim arkadaşımızı aç bırakıyosun diye
aramadı mı acaba hala

benim herifim tehlikeli sularda yüzmez hiç
kilo almış mıyım diyorum tartı orda aldıysan da almadıysan da sana söyler diyo

olur canım olur ınsanın bunyesı sapıtıyo hamıleyken. bende gece yemek yedım yattım sonra erkenden kalktım karnım bı acıkmış sorma mıdem alarm verıyo demın kahvaltı yaptım hala açım

ben gece eşimi kaldırmıştım misafirlikte çooook açım diye, sabahın 7sinde de kahvaltı kokusuyla uyanmıştım kurt gibi aç olarak
bu günlerde geçer diyorum artık napalım

neler olabılır bu halımle deseydın Allahım yaa bende arada ağlıyom kilo aldım benı begenmessın dıye alcazz tabıııııı onlarda begencekler cocuklarını tasıyoruzz dimiiii

beğenmezlerse oyarız gözlerini napalım
diyorum ki senin yüzünden çirkinleştim, beğenmezsen bu hep senin yüzünden olmuş olacak
ben gençtim güzeldim sana vardım yaşlandım, kilo aldım, çirkinleştim diyorum

valla 1 ayda 6 kilo aldım kayınvalideme gittiğimde
doktorun gözleri patlayacaktı nerdeyse tartıya çıktığımda
kız naptın sen bir ay önce dal gibiydin şimdi, karnında füze taşıyan dalsın ama azıcık kalın dal olmuşsun dikkat et dedi

tuz yasak, ekmek yasak, hamur işi yasak, tatlıya bişey diyemiyo çünkü doktorcuğumu pes ettirdim
şunu yeme diyo tamam , bunu yeme diyo tamam ama çikolata yeme dedi mi ağlayasım geliyo, çöküyorum resmen
bacım sen manyak mısın dedi en sonunda çikolata versem eline hayatta hiç derdin olmayacak yemeğe dair
tavuk yemiyorum, balık yemiyorum, et yemiyorum diyorum ne yiyosun diyo sonra dur dur tahmin edeyim çikolata dimi diyo

ben de sıkılıyorum ama napcam bilmiyorum

beğencek tabi hele bi beğenmesinnn
ben bu çocuk olsun diye kaç senem gitti vallahi oyarız onu oğluşumla içine ne dolduruz bilmem bulamadım şimdi

bizde oğluşumla sana yardım ederiz teyzesi
nasıl beğenmezlermiş, var mı öyle bi ihtimal

ben günlük tutuyordum, sık sık babişi şikayet ediyordum onu da bıraktım
2 tane yelek ördüm bebişime, yeni model bulamayınca onu da bıraktım
battaniyesi var elimde motif motif örülüyor canımdan bezdirdi bırakıyorum sık sık
bir de 4 görümce olunca, bunlardan biri de süper örgüler örünce, sana da sen rahat ol tatlım ben örüyorum deyince insanın öresi gelmiyo

sigarayı bırakınca, hamilelik hormonlarıyla da birleşince kilo alınıyo canım normal

benimki arabeske tepki vermiyo, zira babaya çekecek mi diye denedim ben
çikolata ve vişne suyuna acayippppppppppp tepki veriyo
vişne suyunun yudumunu alınca hoppidi hoppidi başlıyo oynamaya tosuncum benim
sezen aksu'yu dinledim mi ona da tepki veriyor
birlikte ritim tutuyoruz, gülüyor babişi bize

Zırsizdeli ben 32'de doğum öncesi iznimi alacağım..Aslında 32. haftam allah'ın izni ile bayramdan önce görünüyor..Artık mecalim kalmadı..Çok hastalıklar çekince ayakta kalamıyorum..aslında 37. haftaya kadar çalışmak şsterdim ki o 3 ayı en azından doğumdan sınraya atayım ama maalesef ağrıdan ayakta kalamıyorum artık..(

benim bebiş o hatalarda açlıktan oynar, karnı doyunca susardı.Ben hiç kilo alamamıştım..ve hiç düzgün beslenebildiğimi de sanmıyordum..çünkü karnımdaki sertlikten yemek yiyemiyordum, sanki patalayacaktım..ben de etsuyuna çorbalar, süt ceviz badem yedim..bunları o kadar çok tükettim ki bebişin sağlığı çok şükür iyi oldu..

Çikolata bende çok fazla reflü yapıyor artık, durmadan öksürüyorum..o yüzden günde bir minnak parça o kadar :))

valla yamisiym de yazmış neredesin diye..artık ağrılarım çok arttı..korkuyorum ..hemen ayaklarımı havaya kaldırıp uzanıyorum..somra gece 3'te kalkıp baktım buralara..ama site rstorasyon halindeydi, giriş vermedi :)

sende gençmişsin canım ben 31 yaşındayım :) hatta çocuğumu kucağıma aldığım zaman 32 olacağım kısmetse.2.çocuğa ne zaman kalkışıcam bilmem

canım içinizde en yaşlı benim galiba..ben de 34 olacağım bebişi kucağıma aldığımda..

hoşbuldukkkkkkkdahada çok kişi oluruz inşallahnasılsın iyimisin kardeş

iyiyim kardeş sen nasılsın, tekrardan hoş gelmişsin neşe getirmişsin topiğimize

bizim yıl dönümümüz ve babasının başına taş falan düşmedi
bulaşık yıkanacak, ev toplanacak, çamaşır yıkanıp asılacak toplanacak ve ütü yapılacak üffff üffff
biz anne oğul gezemicez de yorgun uyanıyoruz iki gündür

çok fena çaya vurdum kendımı o da kotuymus ama sıgaradan ıyıdır.. butun gun cay ıcıyorum..bal gıbı gelıyo tadı sekersız ıctıgım halde..

valla çay çok zararlı aslında aynı sigara gibi
üstüne üstlük besinlerle aldığın demiri tutuyor çay bence azalt
yoksa kansızlık çekersin, Türkiyedeki kadınların en büyük sorunu kansızlık zaten
ben hiç çay içmem, çok nadir belki çooook açık bi bardak içerim
kanım 14 çıktı, 6. aya kadar kan ilacına bile gerek duymadı doktor
iyiki içmiyomuşsun çay dedi bana

inşallah canım şöyle tombik tombik olurlarda severız

ayyy oğluşlarımız tombiş olsalarda o gıdılardan bacaklardan kollardan ısırsak

valla insanın ayakta kalması da, çocuklarla uğraşması da zor
benim eşim de diyo 32. haftadan sonra doğum iznine ayrıl diye ama çalışabilsem süper olacak
2 haftalık doğum iznim 15 tatile denk gelecek zaten, 2 haftada 15 tatil öncesi, kalıyo oğluşumla bana 4 hafta
eee okulun 18 haftasından kalıyo çalışmam gereken 14 hafta
eğer 4 hafta çalışırsam , 2 haftada devlet artıracak gibi duruyo doğum iznini o zaman doğumdan sonra okul zamanına kalıyor 10 haftalık izin
2 haftada rapor alsam ediyor 12 hafta , 6 hafta da çalışırız artık napalım

Yowrem senkornize olamadık, kavuşamadık gitti..bizim topik coşmuş çoşmuş okumadım bile hepsini..takip edemedim konuları .yeni bir çok ciciş anne gelmiş valla

hee valla 28'i gördük..allah'a çok şükür doktor bana 30. hafta görünüyorsun didi :) Çok sevindim ama ağrılarım artı..belki çocuğun kilosu artıyor olduğu için benim göbek de hala küçük olduğu için bu sıkıntı belki

günaydınlar topiğin tatlı hamişleri, hepinize iyi hafta sonları bana değil ama kocacık bugunde çalışıyo gece karnımın üztüne uyumuşum inşallah çocuk ezilmemiştir :26:

esha conem nasıl yattın kız karnının üstüne..yok yok ezilmezmiş bebiş..benim kardeşim de yatarmış ama çok allta kalırsa strese girebilirmiş bebiş..ben hala bacak arama yastık koyuyorum..yoksa deli deli yatmaya devam ediyorum

Nesh hoş gelmişsin sen de.. bu arada aramızda en miniş senin bebişin..

sancıların çok normal bu haftalar..ayı sancılar benim 28'e kadar geçmedi gitti..hatta uterus özelliğine göre daha da fazla olabiliyor..mesela benim uterus tersmiş..yani bağırsaklara bakıyor, bu nedenle adetlerim çok sacnılı geçerdi..hep 2 tane apranax fort alırdım bir günde gene geçmezdi..şimdi de sürekli adet sancısı..

doktor konusu hep konuştuk burada da ..çok mühim bir konu bence..içinin rahat olmadığı, rahat soru soramadığın strese girdiğin doktoru ne yapacaksın? zaten hamilelik çok stressli bir süreç bu anlamda bence gecikme..Allah Kasap doktorulardan korusun bizi

Öyle çok zor, su an bile gidemiyorum diye izin aldım ben..haftaya 40 günden kalanı bitirp daha önceden dediğim gb 32'ye kalan 3 hafta için heyet alacağım..benim de subata geliyor iznimin bitişi..ondan sonra ya 10 gün 10 gün şeklinde rapor alacağım..ya da bir yerden heyet bulmaya çalışacağım ama heyet zor gb.. neden dersen bu an doktorum benim sürekki yatmamı söylese ile vermek çok zor diyor...

düşünsene şu öğrenciler nasıl alıyorlardı 45 günlük heyeti ve derslere gelmiyorlardı..bu sağlık durumda bile ben alamıyorum..

eğer yarım gün olursa doğum izni sonrası süt izni..artık annem 2.5 aylık bebişe bakacak ben sabah derslere gidip geleceğim hemen...

kızlar en çok süt, peynir, yoğurt beslenmenin özünü oluşturuyor..mesela ben 4 bardak çay içerim günde ama hiç kansızlık yaratmadı bende..ama günde 3 koca bardak süt içiyorum..her öğünde mutlaka bir iki koca dilim kaşar peynir yiyorum..ve son olarak ceviz..ceviz bebğin beynini güçlendiridği gb derisini de yağlandırıyor ve kilo aldırıyormuş..bunu resmen test ettim..hamur işlerinde uzak durun çünkü sadece kendimize kilo aldırıyor, bebek beslenemiyor ondan..her akşam elevit ve omega yağınızı unutmayın..bakın ben 68 ile başladım gebeliğe..semiz mi semizdim.. ama sadece 2 kilo aldım.. şimdi bebeğim 1 buçuk kilo civarında..ben de inanmıyorum ama gerçekten oluyor..aslında üzülüyordum yemek yiyemiyorum kilo alamıyorum diye..

tanıdık olması gerekiyo ki doktorların heyet raporu versinler
öteki türlü çok zor veriyolarmış
aile hekiminle konuş canım pazartesi 5er 5er alabilirsin 4 hafta alsan bebişin bir ay daha büyümüş olur
ocaktan itibaren 40 gün rapor hakkın olacak yeniden
o yüzden rahat rahat 20sini de kullanabilirsin
ama 10 10 ya da 15 15 alma bence
hafta sonlarını boş yere rapor gününe dahil etme
onları da kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…