Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

süt içiyordum günde 2 bardak ama artık içemiyorum
peyniri çok seviyorum ama sürekli yiyorum
ben 57yle başlamıştım şu an 60ların sonuna geliyorum

çok fena çaya vurdum kendımı o da kotuymus ama sıgaradan ıyıdır.. butun gun cay ıcıyorum..bal gıbı gelıyo tadı sekersız ıctıgım halde..

Canım daha mide bulantıları dönemin başlamadı değil mi? Bazılarında başlamıyor kesinlikle ama ben 8.haftadan tam 15. haftaya kadar kusmustum..ne bir yemek ne su..midem felaketti..drum bana günde dört adet açık çayın problem yaratmayacağını söylemişti..en kötüsü salam sucuk sosis gb şeyleir dışarıdan yemek..ya da pişirmeden yemek..o zaman toksoplazma riski var işte..bir de iyi yıkanmayan salatalar tabii..

aile hekimleri burada çok sinirler ya..güya bizden para kazanıyorlar..kardeşim hamileyim ağrım var diyorum bana en fazla 2 gün izin verebilirim, gerisini kendi doktorunla konuş diyorlar..valla en son 4 ayllıken gidip 2 günlik rapor almıştım bir daha gitmedim..şimdi doktorum verecekmiş doğum öncesi ama biraz zor olacak o da diyor..kardeşim ne zoru ya riskli gebelik geçiriyor, bu hasta yatacak dyeceksin ki 2 doktor da imza atacak seninle beraber..ki yalan değil,bana rsiklisin dedi.

süt içiyordum günde 2 bardak ama artık içemiyorum
peyniri çok seviyorum ama sürekli yiyorum
ben 57yle başlamıştım şu an 60ların sonuna geliyorum

senin de bence kilon çok iyi..biraz da ara öğünlerde ceviz yiyebilirsin..o süper yapıyor bebişi işte.

canım nasıl yattıgımı bende anlamadım sabah uyandıgımda oyleyedım bende yastık koyuyodum sabah yastık bı tarafa gdıo ben bı tarafa simdi uyuyodum yastık kaymıs gerıye dogru bende alıyım dıe uzandım karnıma bı sancı hala gecmedı

bıdık gıbı olurlar ısıra ısıra öperiz ayrıca benımde kanım 9.2 cıktı kan hapı kullandıgım halde yukselmıyo doktorumda sasırdı korkuyorum dogumda kanama fılan olursa dıe :26:

valla çok şükür benim aile hekimim verdi
burda zaten kadın doğumcu sıkıntısı olduğu için mecbur aile hekimime gidiyorum
kadına pek gelen de yok zaten, ne zaman gitsem kanepe de uyukluyor

sende bıraka bıraka bı hal olmussun hepsı yarım yamalak kalmıs oh masallah gorumceler örunce sana gerek kalmaz tabı ne guzel bırsuru kıyafetı olur bebişin

sende bıraka bıraka bı hal olmussun hepsı yarım yamalak kalmıs oh masallah gorumceler örunce sana gerek kalmaz tabı ne guzel bırsuru kıyafetı olur bebişin

içim sıkılıyo napıyım yaaa
yarım yarım toparlarım heralde doğurana kadar
bebişime cicişleri gelsin de yüklerim fotograflarını

aynılarını bende dıyorum oda dıyo hormonların seni asabi yaptı karnımı kazıyolar yaa ole acıkıyom bıde ben sımdı uyuyodum uyandım ruyamda acmısım karnımdan ses gelıyomus gordum Allahım nerelere gidem

gercekten keratalara yuz vermemek lazım sonra önüne gecemeyız her ıstedıklerını yaptırmak ısterler basa cıkamayız. bende dısıplınlı yetıstrmek ıstıyorum ama cocuk cevreden yumusak yuz bulunca yıne yapıyo yapıcagını. bide bız egıtıcez babaları gelıp hadı cocugum yap bısey olmaz ben ızın verdım demez ınsallah

içim sıkılıyo napıyım yaaa
yarım yarım toparlarım heralde doğurana kadar
bebişime cicişleri gelsin de yüklerim fotograflarını

yuklede bakalım cicişlere. bende daha tam bıseyler almadım hep yarımyamalak. ekımde fılan alırım inşallah.

benimki sen zaten asabiydin, hamileliğe suç bulma diyo
vay beee uykunda bile açsın demek ki, kalk doyur karnını
arada öyle bi acıkıyorum ki kıvranıyorum resmen ağrıdan

açıkcası babalar yüz verecekler önüne geçmenin imkanı yok
kaldı ki babalardan önce daha büyük tehlikeler var annanne ve babanneleri
benim annem de kaynanam da kesin her istediğini yapacaklar
kaynanam kızdırmaz bile yanınd ao kadar yani

oyuzden bıraz korkuyorum bıde benım tansıyonum ya 8e 6 yada 9a 6 cok dusuk degıl mı :26:

yok canım hamilelikte normalmiş
benim aynı günde çooooook düşüp birden fırlamıştı anca o zaman kork dedi doktor bana
sürekli düşük gidiyo benim tansiyon, normali de bu dedi doktor emmi

yuklede bakalım cicişlere. bende daha tam bıseyler almadım hep yarımyamalak. ekımde fılan alırım inşallah.

ben hiçbirşey almadım henüz de kasım da aralıkta belkim alıcam
kurban bayramından sonra düşünüyorum aslında yavaş yavaş alsam mı diye
halası koli yapacakmış da ördüğü cicişleri gönderecekmiş

bu oğlanlar da çok oynak çıktılar canım seninki de oynuyomuş baksana ayy yerim ben onun oyununu

bende normal olsun istiyorum
bebişim yolunu bulur umarım yaaa

evet yaa nşallah ters dönmüştür dye dua ediyorum valla ama ayakları hep kaburgaarımda olduğna göre terstir diye düşünyorum ben...

ayy canım benim çok ösledim seni yaf ağrıların artar canım korkma bebişin büyüdüğü için öyle... şimdi benim de iyice arttı yaa bi oturup kalkamıyom rahat yatamıyom....

ayrıcana en yaşlınız benim kimselere vrmem ünvanımı

sorma yaa artık bende takip edemiyorum uçuruyolar hatunlar topiki kudurmayın demiştim ama dinlemiyolar

ayy sorma bende yastıklarla yatıyom heryerimden yastık çıkıyo.... en son herife yer kalmicak

yok o konuda kocişim saolsun bnden taraftır... sen ne dersen onu yaparım dyo bana... ama dediğin gibi anane ve özellikle babanemiz çok yüz vericeklerdir... fırsat vermeyi düşünmüyorum.. tepemi attırırlarsa neler olacağını herkes de gayet iyi biliyo

öyle sesli hapşuruyorum ki alt komşu üst komşu aynı anda çok yaşa diyecek yani

çok yaşa canım iyi yaşa emi

evet hele ananeler babaneler her ısteklerını yapacaklar bakalım napıcaz
daktır bey normal dedıyse sorun yok ozman
bende almadım yaa bebişimin halası alıyo onlar var bı. bende ekımde almayı dusunuyorum cunku erken dogum olursa kasım fılanda olabılıyo ya ekımde alıyım dıyorum. sen dogurana bızımkı 1 aylık olur ınsallah

canım sıkılıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…