Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

çok fena çaya vurdum kendımı o da kotuymus ama sıgaradan ıyıdır.. butun gun cay ıcıyorum..bal gıbı gelıyo tadı sekersız ıctıgım halde..
bende çay içiyorum ama günde 2-3 fincan öncesinde günde 8 kez 3ü biarada içerdim hamıle kaldığım gıbı sıgarayla bıraktım en azından çayın bu ikisi kadar tehlikeli olabılecegını sanmıyorum

inşallah canım şöyle tombik tombik olurlarda severız
amiinn inşallahdoktora söylüyorum inşallah bu balina gibi anadan kemik torbası bi çocuk cıkmazdoktorda diyor çıkmaz merak etme 3ten aşağı diyor bakalım nasıl etcez
ahh kuzum bebişi doyuruyorumda ben doymuyorum mesele ordadoktor bile diyor onun yiyeceği günde 1 haşlanmış yumurta kadar belki daha az gerisi hep bize kalıyor anlıycanız
ee sen hiç vitamin almıyonmu şimdikbana bekk et tavuk balık ye salata yemeyebilirsin bende yemiyorumama vitamin al gıı çocuğun dişleri çürük çıkıcak iyimi

maşallah canım sana ben hiç kusmadım belki ondan bukadar cok kılo aldımama mide bulantım varkende aç bırakmıyordum kendimi yiyordum yinede

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun seneye paşayla kutlarsınız inşallahbizimkide bizi markete çıkardı gıttı sağolsun işleri varmısdaha yeni temizliğimiz bitti oturabıldık sonunda

benimki kesin der ben kocamı iyi tanıyorum.bende tam tersine disiplinli bi yönüm var çocuklara karsı cok severım ama şımartmadan olmalı.çocuk bi evde birinden çekinir ya sanırım o kişi ben olucam
öyle sesli hapşuruyorum ki alt komşu üst komşu aynı anda çok yaşa diyecek yani

çok yaşa mutlu yaşa

evde bırınden cekınmelı zaten. bende o kişi olcam buyuk ıhtımal. bizimkıde yap der cunku

masşallah senınkı kılolu dogcak demekkı benım içimden hep zayıf dogcak dıye gecıyo ben anamın karnında 9 ay 10 gun kalmısım ama 2kilo 200 gr dogmusum bana cekmez inşallah :26:

süt içiyordum günde 2 bardak ama artık içemiyorum
peyniri çok seviyorum ama sürekli yiyorum
ben 57yle başlamıştım şu an 60ların sonuna geliyorum

canım buarada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bebişinizle beraber daha nice yıllara

oynaklar maşallah
doğursak kıtır kıtır yeriz hep birlikte
en yaşlımız olduğuna göre sen doğurcan, biz doğurana kadar ısıra ısıra bitirecez bebişini
bu arada ismi ne olacak delikanlının
doktor yatış pozisyonuyla ilgili bişey dedi mi, girmiş mi kanala başı

bu kadar hatun varken kudurmamak mümkün mü
hele bende bu çene varken oooo uçar gider
ben arabada bile popoma yastık belime yastık boynuma yastık koyup üç yastıkla gidiyorum okula
hamiş yastığı istedim kocişten almadı mecburen normal yastıklarla yatıyorum

ahh ahh benimkiler biliyo başlarına geleceği de kaynanam ve görümcemlerin haberi yok henüz
annişim bilir kızdığım şeyleri yaparsa karşılaşacağı manzarayı
artık erkek tarafı da şımartırsa ve yapma dediğimi yaparlarsa bebişime onlarla da tanışırız

masşallah senınkı kılolu dogcak demekkı benım içimden hep zayıf dogcak dıye gecıyo ben anamın karnında 9 ay 10 gun kalmısım ama 2kilo 200 gr dogmusum bana cekmez inşallah :26:

beni 7 aylık doğurmuş anam ama dana gibiymişim maşallah
hatta kimse inanmamış benim erken doğduğuma
sıpam bana çekerse yandık
hele annemin doğumumu bi anlatışı var ki gül gül yatıyorum yere
bende öyle doğursam keşkem

evde bırınden cekınmelı zaten. bende o kişi olcam buyuk ıhtımal. bizimkıde yap der cunku

kesin benden çekinir çünkü kocam anam babam bilem çekinir benden, çok disiplinliyimdir

bende temizlik yap yap öldüm bugün ama sonuç ne, gene dağıldı gene dağıldı
off anam offf
saol canım yaaa azıcık üşütmüşüm galiba
maşallah canım sana ben hiç kusmadım belki ondan bukadar cok kılo aldımama mide bulantım varkende aç bırakmıyordum kendimi yiyordum yinede

bende hiç kusmadım, hatta midem bile bulanmadı, ye babam ye habire yedim

yeşil olan , sebze olan herşey bayılıyorum ama et türü deme bana, öğğğğğğğğğğğ
protein sevmiyom ben yaaaa, hamile kalınca başladı
vitaminin hepsini sebze meyve verir heralde yaaa, vermez mi yosam

maşallah ne kadar az içiyormuşsun çayı
herkesin alışkanlığı farklı işte, bende soğuk çay ya da vişne suyu içiyorum
hem de hiççççççççççççççççç abartmıyorum bi oturuşta bi litrelik kutu bitiyor

kendını kasmada seslı hapşır bosver cok yasa canım

öyle sesli hapşuruyorum ki, kocam hangi odada olduğumu hapşurmamdan buluyo

valla annanne ve babanneler kesin şımartacak, eminim yani ondan
erken doğuracam muhtemelen bende ama aralıktan önce de gelmez heralde erken olsa da
siz doğurunda bana da yardımcı olun şunu yap bunu yap şunu al diye

Face de arkadaşım yazmış ki " Elalemin çocuklarına bak herşey de birinci oluyor diyen anneme baksana elalem ne çocuklar doğuruyor, sende iş yok dedim. Gene terliği yedim"

sende sabredemeyen kulübündensin demekki masallah annenin yedıgı yaramıs ozman inşallah bizde oyle kolay dogururz ya bisey dıcem yemek yaptımda nane koydum nane hamılelıkte zararlı mı korktum :26:

sende sabredemeyen kulübündensin demekki masallah annenin yedıgı yaramıs ozman inşallah bizde oyle kolay dogururz ya bisey dıcem yemek yaptımda nane koydum nane hamılelıkte zararlı mı korktum :26:

bana hiç dokunmadı nane ama yasak mıdır bişey diyemem canım bilmiyorum çünkü
bizimkilere de yarar umarım yediklerimiz

yardımcı oluruz tabii, en korktugumda sıpanın gazlı dogması hiç uyumuyolarmıs delırırz artık

kızlaaaaarrr yemege nane koydum bı zararı olur muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :44:

bana hiç dokunmadı nane ama yasak mıdır bişey diyemem canım bilmiyorum çünkü
bizimkilere de yarar umarım yediklerimiz

inşallah yarar. ya nette fılan yazıo nane zararlı fılan dıe ama acaba nanenın suyumu zararlı bılemedım bede bolca koydum yemege ama napıyım oyle cok guzel oluyo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…