yardımcı oluruz tabii, en korktugumda sıpanın gazlı dogması hiç uyumuyolarmıs delırırz artık
arkadaşımın kayınvalidesi bebiş doğar doğmaz bir çay kaşığı madensuyu vermiş
hiç gaz sorunu olmamış bebişin
bilmem ne kadar doğrudur
ben naneli çorba falan çok içtim
doktor bişey de demedi yeme diye
bende bı guzel yıyım ozaman
benım yengemde onu torununa yptı hakkaten gaz sorunu olmadı hiç. dogurunca arayıp sorcam bende yapcam etkılı olursa soylerım sende yaparsın
ben sebep olmuyom ama canım, ben bilmem
korkuyorum yapmaya ama faydası oldu diyen çok var
nettende baktımda nane limon fılan dokunurmus kasılmayı artırırmıs yemeklere koyulan bısey yapmazmıs .
küçücük mıdeye asit dokunmazmı dıyorum ama bılmıyorum doktora sorsam ters ters bakar bana kesin
az önce benden bi akıntı geldi su gibi sırılsıklam oldum, neden olabilir çok korktum
suyum geldi diyenler gibi oldum, korkuyorum
biri bebişime isim önersin yavvvv
bu arada herkes nereye kayboldu yaaaa
oynaklar maşallah
doğursak kıtır kıtır yeriz hep birlikte
en yaşlımız olduğuna göre sen doğurcan, biz doğurana kadar ısıra ısıra bitirecez bebişini
bu arada ismi ne olacak delikanlının
doktor yatış pozisyonuyla ilgili bişey dedi mi, girmiş mi kanala başı
bu kadar hatun varken kudurmamak mümkün mü
hele bende bu çene varken oooo uçar gider
ben arabada bile popoma yastık belime yastık boynuma yastık koyup üç yastıkla gidiyorum okula
hamiş yastığı istedim kocişten almadımecburen normal yastıklarla yatıyorum
ahh ahh benimkiler biliyo başlarına geleceği de kaynanam ve görümcemlerin haberi yok henüz
annişim bilir kızdığım şeyleri yaparsa karşılaşacağı manzarayı
artık erkek tarafı da şımartırsa ve yapma dediğimi yaparlarsa bebişime onlarla da tanışırız
bende bı guzel yıyım ozaman
az önce benden bi akıntı geldi su gibi sırılsıklam oldum, neden olabilir çok korktum
suyum geldi diyenler gibi oldum, korkuyorum
ohooo uçurmuşunuz yine topiki kızlaryetişemiyorum valla artık hızınıza...
ya dün eşi küs giden bacımız napmış ya gelmemiş bugün de buralara demi naptı acaba... korktum şimdi bişey falan olmasın kadıncağıza üzüntüden :26:
oğluşumun adı yusuf efe olucak teyzesisiz düşündünüz mü bişeyler???
pozisyonuyla ilgili henüz bişey söylemedi canım yaa herşey yolunda ilerliyo demişti enson... doğurmazsam eğer cuma günü kontrolum var ozaman bakıcaz artık... ama rahim duvarı normalde 2,5 cm olması gerekirken bende 1.30 cm çıkmıştı, ince çıkmıştı, yani doğurmam gerekiyodu ama bizimki hala içerdedoktor da engeç 2 haftaya doğurursun demişti, 1 haftası gitti bile ama hala ses yok kuzucuumda
hamiş yastığı değil de anne-bebek yastığı aldım ben. geceleri bacağımın arasına alıyorum karnıma da destek oluyo... bebekte de emzirme yastığı ve oturma yastığı olarak kullanabiliyosun... güzel kullanışlı bişey canım tavsiye ederim..
kızlar, bugün yine nişan akıntılarım gelmeye başladı... önce beyazdı sonra rengi gitgide koyulaşıyo şimdi de hafif kahve, pembemsi bişe... kasılmam da var sanırım karnım ağrıyo çünkü... karnımda aşağıya indi biraz, midem rahatladı çünkü , bide nefes alırken zorlanıyodum şimdi zorlanmıyorum oturamıyodum yukarı baskı yaptığından, şuan rahatım... bilemiyorum doğum mu geliyo... ama sanki bugün sabahtan beri doğurucam gibi hissediyorum... hayırlısı bakalım neler olucak bu gece başıma neler gelicek
iç çamaşırımı ve pijama altımı ıslatacak kadar geldi
bi anda kasığıma sancı girdi sonra da ılık ılık akıverdi
doktor kokla idrar gibi mi kokuyo dedi idrara benzemiyo
canom oğluş geliyo bence hazırlıklı ol 2 gune doğurcanmüneccin gıbı konustum
iç çamaşırımı ve pijama altımı ıslatacak kadar geldi
bi anda kasığıma sancı girdi sonra da ılık ılık akıverdi
doktor kokla idrar gibi mi kokuyo dedi idrara benzemiyo
topikimizin bi müneccimi eksikti o açığımızı da sen kapatmış oldun canım
bana da geliyo gibi geliyo ama dk tutuyorum sancım öyle sık değil yani yirmi dk falan sürüyo arası... daha azlıcakmı bakalım sancı sıklığı bekliyorum işte...
canım önce panik yapma sakin ol.... ne olduğunu bilmiyooruz sonuçta.. hemen nöbetçi bi eczane bul turnusol pedi al hemen... en iyi sonucu sana o söylicek... haberde ver mutlaka bize merak ederiz... inşallah su değildir... sen yine de bol su iç... eğer gelen suysa takviye olsun... önlemimizi alalım her ihtimale karşı...
topikimizin bi müneccimi eksikti o açığımızı da sen kapatmış oldun canım
bana da geliyo gibi geliyo ama dk tutuyorum sancım öyle sık değil yani yirmi dk falan sürüyo arası... daha azlıcakmı bakalım sancı sıklığı bekliyorum işte...
canım önce panik yapma sakin ol.... ne olduğunu bilmiyooruz sonuçta.. hemen nöbetçi bi eczane bul turnusol pedi al hemen... en iyi sonucu sana o söylicek... haberde ver mutlaka bize merak ederiz... inşallah su değildir... sen yine de bol su iç... eğer gelen suysa takviye olsun... önlemimizi alalım her ihtimale karşı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?