Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

arkadaşımın kayınvalidesi bebiş doğar doğmaz bir çay kaşığı madensuyu vermiş
hiç gaz sorunu olmamış bebişin
bilmem ne kadar doğrudur

benım yengemde onu torununa yptı hakkaten gaz sorunu olmadı hiç. dogurunca arayıp sorcam bende yapcam etkılı olursa soylerım sende yaparsın

ben sebep olmuyom ama canım, ben bilmem

korkuyorum yapmaya ama faydası oldu diyen çok var

nettende baktımda nane limon fılan dokunurmus kasılmayı artırırmıs yemeklere koyulan bısey yapmazmıs .
küçücük mıdeye asit dokunmazmı dıyorum ama bılmıyorum doktora sorsam ters ters bakar bana kesin

yemeklerde ki dokunmuyo bana ama kesin bilmiyorum
ama doktorum grip olunca bol bol nane limon iç demişti bana, kasılmadan falan bahsetmedi
sor sor canım doktorlar bu günler için var

az önce benden bi akıntı geldi su gibi sırılsıklam oldum, neden olabilir çok korktum

suyum geldi diyenler gibi oldum, korkuyorum

az önce benden bi akıntı geldi su gibi sırılsıklam oldum, neden olabilir çok korktum

o bendede oluyo doktora sordugumda suyun normal dıyo ama için rahat etmezse trnusol kagdı al cnm

ohooo uçurmuşunuz yine topiki kızlar yetişemiyorum valla artık hızınıza...

ya dün eşi küs giden bacımız napmış ya gelmemiş bugün de buralara demi naptı acaba... korktum şimdi bişey falan olmasın kadıncağıza üzüntüden :26:

oğluşumun adı yusuf efe olucak teyzesi siz düşündünüz mü bişeyler???

pozisyonuyla ilgili henüz bişey söylemedi canım yaa herşey yolunda ilerliyo demişti enson... doğurmazsam eğer cuma günü kontrolum var ozaman bakıcaz artık... ama rahim duvarı normalde 2,5 cm olması gerekirken bende 1.30 cm çıkmıştı, ince çıkmıştı, yani doğurmam gerekiyodu ama bizimki hala içerde doktor da engeç 2 haftaya doğurursun demişti, 1 haftası gitti bile ama hala ses yok kuzucuumda

hamiş yastığı değil de anne-bebek yastığı aldım ben. geceleri bacağımın arasına alıyorum karnıma da destek oluyo... bebekte de emzirme yastığı ve oturma yastığı olarak kullanabiliyosun... güzel kullanışlı bişey canım tavsiye ederim..

kızlar, bugün yine nişan akıntılarım gelmeye başladı... önce beyazdı sonra rengi gitgide koyulaşıyo şimdi de hafif kahve, pembemsi bişe... kasılmam da var sanırım karnım ağrıyo çünkü... karnımda aşağıya indi biraz, midem rahatladı çünkü , bide nefes alırken zorlanıyodum şimdi zorlanmıyorum oturamıyodum yukarı baskı yaptığından, şuan rahatım... bilemiyorum doğum mu geliyo... ama sanki bugün sabahtan beri doğurucam gibi hissediyorum... hayırlısı bakalım neler olucak bu gece başıma neler gelicek

korkma canım bişey değildir o normal akıntıdır... için rahat etmicekse ara bi doktoruna sor istersen yada turnusol pedi koy ama evde yoksa yarını beklemen lazım eczaneden alırsın...

canom oğluş geliyo bence hazırlıklı ol 2 gune doğurcan müneccin gıbı konustum

iç çamaşırımı ve pijama altımı ıslatacak kadar geldi
bi anda kasığıma sancı girdi sonra da ılık ılık akıverdi
doktor kokla idrar gibi mi kokuyo dedi idrara benzemiyo

aradın demı hemen doktoru? nöbetçi eczanede fılan turnusol kagıdı varmı ki baksanız :26:
suyun rengı sarımsı olurmus ve sekerımsı kötu olmayan bi kokusu olurmus dıye duymustum

canom oğluş geliyo bence hazırlıklı ol 2 gune doğurcan müneccin gıbı konustum

topikimizin bi müneccimi eksikti o açığımızı da sen kapatmış oldun canım

bana da geliyo gibi geliyo ama dk tutuyorum sancım öyle sık değil yani yirmi dk falan sürüyo arası... daha azlıcakmı bakalım sancı sıklığı bekliyorum işte...

canım önce panik yapma sakin ol.... ne olduğunu bilmiyooruz sonuçta.. hemen nöbetçi bi eczane bul turnusol pedi al hemen... en iyi sonucu sana o söylicek... haberde ver mutlaka bize merak ederiz... inşallah su değildir... sen yine de bol su iç... eğer gelen suysa takviye olsun... önlemimizi alalım her ihtimale karşı...

ne guzel işte eksik kapatıyorum senın oğlusta gündüz durdu durdu geceyi buldu

doktora gittim
ped verdi sabaha kadar koy bunu da ıslaklık olursa sabah polikinliğe getirirsin dedi
doktorun tabiri çok komik rahimden su gelmesi patlamış balondan su gelmesi gibi olur dedi, durur mu patlamış balondaki akıntı durmaz senin ki durmazsa gel o zaman endişeleniriz dedi postaladı beni eve
yanımda bir hasta ex oldu, bir başkası da normal doğurmuş ama o kadar yırtmışlar ki narkoz altında dikmişler
kadını baygın getirdiler odaya ve de başındakiler şerefsiz şerefsiz konuşuyodu yok serum dökülmüş ebenin üstüne, yok kadın çişini tutamıyomuş
bunları söyleyen ebe diyo ki durda sonda takayım sana, sağol canım dedim kaçtım
off Allahım kasap gibi resmen bunlar

müneccim bize de bi yorum yapsa
canım bu gece doğum başlayacak gibi duruyo hadi hayırlısı

panik havasını kocama bağırdıktan sonra attım üzerimden
suysa yaşamaz daha 22 haftalık dedikleri için hastane de, bayılmadığıma göre dirençliymişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…