Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ee napiym yapcak başka bişeyim yokki en güzeli kendinle dalga geçebilmek zaten onu yapabiliyosan tamamdır. ben onu yapıyom ama doğurma kısmında tıkandım kaldım... bidde onu yapaydım iyiydi

valla bende merakla ve de duayla kendimden haber bekliyorum alırsam söz sizede haber veririm

senin o koca kafalını yerim ben yerim vakti zamanı geldiğinde ne kadar da koca kafalı olursa olsun bir bakmışsın eline gelivermiş bebişin.suyu bol i.ömek gerekiyor evet .yavaş yavaş zorda olsa yürüyüşler yapman gerekiyormuş arkadaşım ihmal etme zordur biliyorum ama sen yürü hareketsiz kalma bence...

Yamisy süperdir..çok severim ben de kendisini..inşallah gelecek bebeceği sağlıkla... ama ben o halde kesin dünyalar batmış gb olacağım çok iyi biliyorum

eferim conem...bak kahvaltıyı bile yapmışsın..peki bebiğin hareketleri nasıl o halde de devam ediyor mu kaburga saldırısına ?

yahu ne diyon sen 10 cm açılırsa çıkar evde kafası dışarıya sonra bacak aranda kafa ile töbe töbe Yok canım sen lütfen uzan, eğer basınç artarsa açılma artacak ve hastaneye gideceksin..peki açılmayı hissedebiliyor musun?

canım hiç belli olmaz belki de çooooook rahat doğuruvereceksin
amaninnnnnnnnnn o kadar açılmasın evdeyken yaaa, ben bile korktum şu an

canım benim sen bu halinle onu da yaparsın, gelir bizleri de ayıltırsın
zira seni beklerken biz de dokuz doğuruyoruz
Allahım kolaylık versin doğumunda

Koca kafalı olması daha iyi aslında, kafa çıktı mı gerisi hiç zorlanmaz şekerim
sen iç suyunu bol bol, ağrını takip et

Sevgili anne adayları size bi sorum olacak
Bu bebiş doğduğunda elinin ve ayağının izini almak için üretilmiş rengarenk bi boya görmüştüm
bebğin ayağını bastırıp yıllarca saklıyorsun rengarenk izini
nerden bulabilirim ki, baktığım markayı unuttum

bence de açılmanın kolaylaşması için yürümem lazım ama doktorum kesin yatak istirahati dedi. tuvalet harici kalkmicaksın dedi... bende anlamadım... şimdilik oturuyorum bakalım...

evet sen normal doğurmaya kalksan varya dünyayı yıkarsın inşallah acısız normal doğurursun da yüzümü kara çıkarırsın canım... ama senin rahmine bakılcak demi oyüzden normal yapmazlar... fena mı senin de istediğin buydu zaten canına minnet istediğin gibi olmasına seviniyorum...

anam olsun bacağımın arasında kalsın tam açılsın yoksa çıkarmam çıkaramam ben kız tam açılsın dua edin hee 5-7 cm deme 10 cm de dua ederken açılmayı derken altımda açıklık olduğunu hisssedip hissetmediğimi mi soruyosun canım... öyleyse hayır. zaten 1 cm açıklık. daha büyük olsa belki ama bunu hissetmiyorum... yada altımı tutarak yürümemin nedeni bu olabilir mi ki acep :44: kız bilemedim şimdi... olabiler heee... sanki tutmasam bişey ordan düşecek gibi oluyo... ağırlık var vajinamda...

bebek daha hareketlendi.. sancılar sırasında hareketi artarmış ya ondan heralde... dün ebe de dedi. çok aşırı hareketli bebeğin diye... bende dedim onun garezi bana... burda oynuyo evde tık yok ama dünden beri hiç durmadı demek sancı gerçekten oynatıyo... kaburglarımla savaşı bıraktı canım çünküm aşağı indi... dünden beri öne eğilip oturabiliyrum.. normalde yapamazdım hemen baskı olurdu nefes alamazdım... şimdi çok rahat oturuyorum hafif kambur bi şekil oturuş varya onu yapabiliyorum... şimdi içimdeki bişeyle oynamıyo karnımı şekilden şekile sokmakla meşgül kendileri

yok kız açılsın açılsın daha rahat doğururum fena mı acı çekmem enazından varsın evde arabada kafası çıksın hem ben tutarım onu çıkarmam

saol canım inşallah kolay geçer...

kız nası iyi koca kafalı olması kız çıkmaz o tam açılma olmadan nası çıkarcam ben aaaaaa

canım ben aldım ondan... ebebektn aldım dur bakiym de link atiym sana

Bebek Odası Takımları, Beşik, Bebek Eşyaları Ana Kategori : Bebek Odası ve Mobilya , Alt Kategori : Albüm ve Çerçeve | e-bebek.com

benimkisi sondaki ikisinden biri ama hangisiydi unuttum rengini şimdi... güle güle kullan canım şimdiden hangisine karar verdiğini de söyle hee merak ederim ben

canım benim sorduğum şeyin boyası da vardı
ayağını boyaya bastırıyosun sonra bastığın yerde gökkuşağı gibi ayak izi kalıyo
bakalım bulursam sana da göstereyim
bunlarda çok güzel ama diğeri çok ilginç geldi

renklisini hiç görmemiştim bulursan göster bakalım merak ettim şimdi...

bende her gıttıgmde dırek sıvı normalmı dıye soruyorum adam artık bendekı sorulardan bıktı dıyolar ya bebegınızın tekmelerını sayın eger az atıyosa doktora gıdın dıye! e ben bunu yaparsam doktordan cıkmamam lazım dun cok hareketlıydı bugun yok sağ kasıgımda bı sancı var adım atamıyorum cok sinirliyim off

kendınden haber beklıosun demek he oda guzelmıs canım

karnımda ve kasığımda cok şiddetli bi ağrı varrrrrrrr

çok normal canım karnın genişliyor..benim de öyle..çok acı ve sancı..sanki alt taraftaki bağlar kopuyor..telaş ypma..doktor eğer çok acı verirse bir tane minoset al demişti..ben 2 günde bir minoset alıyorum..

ya zirsizdeli şu koyduğun avatar süper olmuş ya, bakıp bakıp gülüyorum..çok komikler..

yamisy benimki de makat geliş pozisyonunu çok sevdi tam 1 aydır o pozisyonda kafası midemde poposu göbeğimde ayaklaerı idrar kesemin üstünde oturuyor..

Midemi sıkıştırmaya başladı, nefes alamıyorum ben de ..hatta fenalaşıyorum..

yahu çucuğum akciğerlerimden ne istiyorsun, ben nefes alamazsam sen de alamazsın

içim rahatladı canım ya en ufacık bişeyde panikler oldum. bende bıraz daha cogalırsa alırım bı agrı kesıcı

kendınden haber beklıosun demek he oda guzelmıs canım

evet canım aynen öyle...

karnımda ve kasığımda cok şiddetli bi ağrı varrrrrrrr

korkma tatlım olur o haftalarda... için rahat etmiyosa doktoruna bi sor.... ama önce bi minoset tablet al geçmezse ara... çünkü doktorun ilk sorduğu minoset aldınmı olucaktır...

evet tanıdık geldi sanırım gördüm bundan biyerde ben... forum istanbul yada marmara forum da olabilir dediğin gibi... belki de orda gördüm... oraların bebek mağazalarını çok gezmiştim de belki orda gördüm...

minoset içcem canım gecmessede ararım artık ama inşallah gecer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…