Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ya zirsizdeli şu koyduğun avatar süper olmuş ya, bakıp bakıp gülüyorum..çok komikler..

eşime zorla aldırmıştım canım onları, ayaklar benim ayaklarım

çocuk keyfine göre takılıyo annesi sen ne dersen de
benimki de arada idrar keseme bi tekme atıyo inliyorum zaten
sağ tarafımı top yaptı kafa atıyo tekme atıyo durmuyo hiç
son bi kaç gündür sessizleşti ama

ayyy bulayım da alayım tatlım çok beğendim bunu ben
kelebek yapacam

ya zirsizdeli şu koyduğun avatar süper olmuş ya, bakıp bakıp gülüyorum..çok komikler..

harbi yaa sen söyleyince farkettim baya güzellermiş

ayy sen çok yaşa emi güldürdün bu halimle beni çucuum çekil ananın ciğerinden git sende efe abicin gibi kaburgalarına sarıl

minoset içcem canım gecmessede ararım artık ama inşallah gecer..

tmm canım inşallah geçer de rahatlarsın...

anammm bu ciğerlerim sıkıştı kaldı kele; valla nefes alamıyorum..aşağıdan göbeğim iyice davul gb bir de üst taraftan yedik ayvayı..

Yamisy bu nefes darlığı hangi haftada tam olarak geçiyordu yawrum öleceğim şimdi patlayarak evde..6 hafadan beri zaten sertlikten infilak etmeyi bekledim durdum...

bu hamilelik ne zormuş kardeşim, rahat hamilelik geçirenleri dövesim var fecii

annesi 23-27 bunlar bizi tekmeleye tekmeleye altımıza yaptrır, 27'den sonra akciğerine yapışır nefes aldırmaz..anam bitmiyor çilesi.. şimdi bana tepki vermeyi de öğrenci 28 haftalık velet düşün, bir yerden ona gıdık yapıyorum diğer yandan tekme atıyor..çok minnoşlar ya, çıkınca ne yapcaz biz bunlarla..:111:

yamisymmm yawrum gurban olduğum doğurmadın di mi?

anacım doğurana kadar geçmiyo o malesef benim daha dün geçti... iki gündür rahatım üst taraftan... nefes alabiliyorum, otururken zorlanmıyorum...

he yaw o kadarcık şeyler ama akılları maşallah valla... benimkinin oyunlarını gördükten sonra ben her bebekten herşeyi beklerim... görmüyonmu evde çektiriyo nstye giriyoz sen yalancısın der gibi yapıyo... vay sıpa vay...
yamisymmm yawrum gurban olduğum doğurmadın di mi?

yok bacım nerdeeeeeee... sancımla kalıyorum işte böyle.... pöff yaaa bu sancıyla da kaç gün geçiririm bn böyle bilmiyorumki... dayanılmaz oluyo... ama yolumu buldum emekler vaziyette duruyorum 4 ayak üstünde ama omuzlarımdan biyere yaslanıp kolllarımı öne sarkıtıyorum... sancıyı geçirmiyo tbiiki ama oturarak yada yatarak sancıyı hissetmekten daha az hisediyorum.. sandalyeye ters oturun diyolar ya sancıları az hisetmek için heh işte o duruş.... yalnız durusu biraz çalışmam lazm 4 ayak üstünde durunca bacaklarım dizlerim ve basenlerim iflas ediyo çünkü

valla akciğer haftasına gelince ne yaparım bilmiyorum da mahvediyo minnak
oyuncak etti idrar kesemi
duruyo duruyo orayı tepiyo

tatlım benim yaaa
sen bi doğursan hepimiz rahatlayacaz
acı çekmene dayanamıyoruz
açılma olmuş mu peki fazladan

yamisim doğurdun galiba canom :) hadı ıyı haberlerinle gel inşallah

yok be bacım nerdeee.. dün gitmedim hastaneye zaten... nstye bağlicaklar yine... sancı çıksa bile süresi fazla... bide altımı kurcalicaklar... sonra şuan doğuramazsın deyip yollivcaklar... gitmedim bende çekiyorum işte halaaa... şiddeti iyice arttı artık ama hala sıklaşmıyo... enazından 37 ye kadar böyle çekip de öyle gidiym diyorum.zaten 13ü randevum var... ozaman kadar doğmicak gibi duruyo... doğurmazsam ozaman artık suni sancı flan bi şekilde alırlar heralde... sancıyı geçiremiceklerine göre....
bugünde pek bi durgun topik :26:

he yaw geliyom gidiyom bişe yok... yazık bana yaaa bütün gün çakıldım pc başına insan bi gelir de mi hayırsızlar doğum lafını duyunca köşelerinize çekildiniz

bi doğuran olunca herkes korktu kaçtı galiba canım
en dayanıklımız doğuruyo sonuçta

doğuramıyo şekerim doğuramıyoooooo..... bi doğuraydım iyiydi
dayanıklı olanımız doğururken böyleysek biz dogururken napıcaz acaba

ayyy ne güldüm sana şu halimle inşallah gülmem açılmaya yardım etmiştr cidden sizi doğururken düşünemiyorum yaa netten olmazsa biyerlerden bağırış çığrışlarınızı kesin duyarım heralde özellikle senin

yamisim doğurdun galiba canom :) hadı ıyı haberlerinle gel inşallah

peehhhh nerdeeee.... hala oynuyo sıpa aşağıyla uğraşıyo şimdide kafayı oraya sokmaya çalısıyo... ama girmiyo çünküm açılma 1 cm

ben burdaydım ama seni gitti sanıyodum
benim bağırışımı kesin duyarsın te burdan oralara yol olur bu sıpa hala oyun peşinde ugrassın dursun 1 aya yerleşir cıkar bu gıdısle harbıden nişanı gelip 5 hafta sonra doğum yapan ilk anne olarak tıp litarütürüne geccen

dayanıklı olanımız doğururken böyleysek biz dogururken napıcaz acaba

ahhh ahhh biz doğururken Türkiyenin her tarafından duyulacak seslerimiz

senin nete girip çıktığını bilsem ben gelirdim
alttan kurcalaya kurcalaya bi hal edecekler seni, sıklaşana kadar bekle bari tatlım
bi doğursan iyiydi cidden, biz nefes egzersizlerine başladık senin yerine evde
açılman artar umarım, bebiş fış diye çıkıverir
benim annem sancıyla doğuma gitmiş , erkenciymişim üstelik
hemşire geliyo mu diye bakacakmış, eğilirken doğmuşum
hemşire bi refleksle yakalamış, yakalamasa düşecekmişim yere

günaydın yamisoş!

doğuramadığına sadece buradan uzak kalmıyorsun diye seviniyorum inan..ama elbette sen çok çekiyorsun o ayrı...bana daha 25. haftamda Allah kurtarsın diyorlardı ya asıl şimdi sana demek lazım..Allah sağlıkla bebişini ve seni kurtarsın diyorum bu sancıdan...

ben dün gece gene çok fenalaştım..akciğerlerimin ağrısı, geniz akıntım ve bitmeyen öksürüğüm yüzünden gece eşimle mahvolduk..gidecek yer olmaması da ne üzüntü verici.. şimdi de vajinamın içinde bir tokluk hissi..sanki ayrılacak da içinden bir şey çıkacak gb...acaba açılma mı oldu diyorum..sana sormuştum ya böyle bir his var mı diye? neden dersen alltan ittirdikçe üstten kese sallanıyor ve bebek hareket ediyor gb..ne dersin??

bende buralardaydım da doğuruyo diye pek girmedim nete
senin bağırışları takip ederek doğumhaneni bulacaz bu gidişle
zamanını beklerse, 4 hafta sonra da benim bağırışlar duyulur
bu çocuklar çok oyunbaz cidden

ah canım benim ya, nasıl bir doğum hikayesi o öyle..kaç aylık doğdun peki?? ben de 7.5 aylık doğmuşum..annem çamaşır leğenini asmak için göbeğine dayayrak balkona gitmiş ve su gelmiş hemen.. işte annem diyor 1.500 gramdın..ve seni hemen emer diye bana verdiler, küveze koymadılar dedi..

canım benim bitane doğum yeter, umarım seninki daha bekler gününü
ağrılarına üzüldüm, çözüm bulabilsek keşke yaaa
doktor olmaması da en büyük problem
gitsen bile bişey yapamayacaklarını biliyosun
ahh ahhh geçmiş olsun tatlım

Bu arada evdeyken Müge Anlı izler oldum
ne tutarsız insanlar var, adamın kızı öldürülmüş okey oynamaya kahveye gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…