ya zirsizdeli şu koyduğun avatar süper olmuş ya, bakıp bakıp gülüyorum..çok komikler..
yamisy benimki de makat geliş pozisyonunu çok sevdi tam 1 aydır o pozisyonda kafası midemde poposu göbeğimde ayaklaerı idrar kesemin üstünde oturuyor..
Midemi sıkıştırmaya başladı, nefes alamıyorum ben de ..hatta fenalaşıyorum..
yahu çucuğum akciğerlerimden ne istiyorsun, ben nefes alamazsam sen de alamazsın
evet canım aynen öyle...
korkma tatlım olur o haftalarda... için rahat etmiyosa doktoruna bi sor.... ama önce bi minoset tablet al geçmezse ara... çünkü doktorun ilk sorduğu minoset aldınmı olucaktır...
evet tanıdık geldi sanırım gördüm bundan biyerde ben... forum istanbul yada marmara forum da olabilir dediğin gibi... belki de orda gördüm... oraların bebek mağazalarını çok gezmiştim de belki orda gördüm...
ya zirsizdeli şu koyduğun avatar süper olmuş ya, bakıp bakıp gülüyorum..çok komikler..
yamisy benimki de makat geliş pozisyonunu çok sevdi tam 1 aydır o pozisyonda kafası midemde poposu göbeğimde ayaklaerı idrar kesemin üstünde oturuyor..
Midemi sıkıştırmaya başladı, nefes alamıyorum ben de ..hatta fenalaşıyorum..
yahu çucuğum akciğerlerimden ne istiyorsun, ben nefes alamazsam sen de alamazsın
minoset içcem canım gecmessede ararım artık ama inşallah gecer..
harbi yaa sen söyleyince farkettim baya güzellermiş
ayy sen çok yaşa emi güldürdün bu halimle beni çucuum çekil ananın ciğerinden git sende efe abicin gibi kaburgalarına sarıl
tmm canım inşallah geçer de rahatlarsın...
eşime zorla aldırmıştım canım onları, ayaklar benim ayaklarım
çocuk keyfine göre takılıyo annesi sen ne dersen de
benimki de arada idrar keseme bi tekme atıyo inliyorum zaten
sağ tarafımı top yaptı kafa atıyo tekme atıyo durmuyo hiç
son bi kaç gündür sessizleşti ama
ayyy bulayım da alayım tatlım çok beğendim bunu ben
kelebek yapacam
ayy sen çok yaşa emi güldürdün bu halimle beni çucuum çekil ananın ciğerinden git sende efe abicin gibi kaburgalarına sarıl
anammm bu ciğerlerim sıkıştı kaldı kele; valla nefes alamıyorum..aşağıdan göbeğim iyice davul gb bir de üst taraftan yedik ayvayı..
Yamisy bu nefes darlığı hangi haftada tam olarak geçiyordu yawrum öleceğim şimdi patlayarak evde..6 hafadan beri zaten sertlikten infilak etmeyi bekledim durdum...
bu hamilelik ne zormuş kardeşim, rahat hamilelik geçirenleri dövesim var fecii
annesi 23-27 bunlar bizi tekmeleye tekmeleye altımıza yaptrır, 27'den sonra akciğerine yapışır nefes aldırmaz..anam bitmiyor çilesi..şimdi bana tepki vermeyi de öğrenci 28 haftalık velet düşün, bir yerden ona gıdık yapıyorum diğer yandan tekme atıyor..çok minnoşlar ya, çıkınca ne yapcaz biz bunlarla..:111:
yamisymmm yawrum gurban olduğum doğurmadın di mi?
annesi 23-27 bunlar bizi tekmeleye tekmeleye altımıza yaptrır, 27'den sonra akciğerine yapışır nefes aldırmaz..anam bitmiyor çilesi..şimdi bana tepki vermeyi de öğrenci 28 haftalık velet düşün, bir yerden ona gıdık yapıyorum diğer yandan tekme atıyor..çok minnoşlar ya, çıkınca ne yapcaz biz bunlarla..:111:
anacım doğurana kadar geçmiyo o malesefbenim daha dün geçti... iki gündür rahatım üst taraftan... nefes alabiliyorum, otururken zorlanmıyorum...
he yaw o kadarcık şeyler ama akılları maşallah valla... benimkinin oyunlarını gördükten sonra ben her bebekten herşeyi beklerim... görmüyonmu evde çektiriyo nstye giriyoz sen yalancısın der gibi yapıyo... vay sıpa vay...
yok bacım nerdeeeeeee... sancımla kalıyorum işte böyle.... pöff yaaa bu sancıyla da kaç gün geçiririm bn böyle bilmiyorumki... dayanılmaz oluyo... ama yolumu buldumemekler vaziyette duruyorum 4 ayak üstünde ama omuzlarımdan biyere yaslanıp kolllarımı öne sarkıtıyorum... sancıyı geçirmiyo tbiiki ama oturarak yada yatarak sancıyı hissetmekten daha az hisediyorum.. sandalyeye ters oturun diyolar ya sancıları az hisetmek için heh işte o duruş.... yalnız durusu biraz çalışmam lazm 4 ayak üstünde durunca bacaklarım dizlerim ve basenlerim iflas ediyo çünkü
bugünde pek bi durgun topik :26:
bi doğuran olunca herkes korktu kaçtı galiba canım
en dayanıklımız doğuruyo sonuçta
valla akciğer haftasına gelince ne yaparım bilmiyorum da mahvediyo minnak
oyuncak etti idrar kesemi
duruyo duruyo orayı tepiyo
tatlım benim yaaa
sen bi doğursan hepimiz rahatlayacaz
acı çekmene dayanamıyoruz
açılma olmuş mu peki fazladan
bugünde pek bi durgun topik :26:
bi doğuran olunca herkes korktu kaçtı galiba canım
en dayanıklımız doğuruyo sonuçta
dayanıklı olanımız doğururken böyleysek biz dogururken napıcaz acaba
yamisim doğurdun galiba canom :) hadı ıyı haberlerinle gel inşallah
yok be bacım nerdeee.. dün gitmedim hastaneye zaten... nstye bağlicaklar yine... sancı çıksa bile süresi fazla... bide altımı kurcalicaklar... sonra şuan doğuramazsın deyip yollivcaklar... gitmedim bende çekiyorum işte halaaa... şiddeti iyice arttı artık ama hala sıklaşmıyo... enazından 37 ye kadar böyle çekip de öyle gidiym diyorum.zaten 13ü randevum var... ozaman kadar doğmicak gibi duruyo... doğurmazsam ozaman artık suni sancı flan bi şekilde alırlar heralde... sancıyı geçiremiceklerine göre....
he yaw geliyom gidiyom bişe yok... yazık bana yaaa bütün gün çakıldım pc başına insan bi gelir de mi hayırsızlar doğum lafını duyunca köşelerinize çekildiniz
doğuramıyo şekerim doğuramıyoooooo..... bi doğuraydım iyiydi
ayyy ne güldüm sana şu halimleinşallah gülmem açılmaya yardım etmiştr cidden sizi doğururken düşünemiyorum yaa netten olmazsa biyerlerden bağırış çığrışlarınızı kesin duyarım heralde özellikle senin
peehhhh nerdeeee.... hala oynuyo sıpa aşağıyla uğraşıyo şimdide kafayı oraya sokmaya çalısıyo... ama girmiyo çünküm açılma 1 cm
dayanıklı olanımız doğururken böyleysek biz dogururken napıcaz acaba
yok be bacım nerdeee.. dün gitmedim hastaneye zaten... nstye bağlicaklar yine... sancı çıksa bile süresi fazla... bide altımı kurcalicaklar... sonra şuan doğuramazsın deyip yollivcaklar... gitmedim bende çekiyorum işte halaaa... şiddeti iyice arttı artık ama hala sıklaşmıyo... enazından 37 ye kadar böyle çekip de öyle gidiym diyorum.zaten 13ü randevum var... ozaman kadar doğmicak gibi duruyo... doğurmazsam ozaman artık suni sancı flan bi şekilde alırlar heralde... sancıyı geçiremiceklerine göre....
he yaw geliyom gidiyom bişe yok... yazık bana yaaa bütün gün çakıldım pc başına insan bi gelir de mi hayırsızlar doğum lafını duyunca köşelerinize çekildiniz
ayyy ne güldüm sana şu halimleinşallah gülmem açılmaya yardım etmiştr cidden sizi doğururken düşünemiyorum yaa netten olmazsa biyerlerden bağırış çığrışlarınızı kesin duyarım heralde özellikle senin
peehhhh nerdeeee.... hala oynuyo sıpa aşağıyla uğraşıyo şimdide kafayı oraya sokmaya çalısıyo... ama girmiyo çünküm açılma 1 cm
ben burdaydım ama seni gitti sanıyodum
benim bağırışımı kesin duyarsın te burdan oralara yol olurbu sıpa hala oyun peşinde ugrassın dursun 1 aya yerleşir cıkar bu gıdısle harbıden nişanı gelip 5 hafta sonra doğum yapan ilk anne olarak tıp litarütürüne geccen
ahhh ahhh biz doğururken Türkiyenin her tarafından duyulacak seslerimiz
senin nete girip çıktığını bilsem ben gelirdim
alttan kurcalaya kurcalaya bi hal edecekler seni, sıklaşana kadar bekle bari tatlım
bi doğursan iyiydi cidden, biz nefes egzersizlerine başladık senin yerine evde
açılman artar umarım, bebiş fış diye çıkıverir
benim annem sancıyla doğuma gitmiş , erkenciymişim üstelik
hemşire geliyo mu diye bakacakmış, eğilirken doğmuşum
hemşire bi refleksle yakalamış, yakalamasa düşecekmişim yere
günaydın yamisoş!
doğuramadığına sadece buradan uzak kalmıyorsun diye seviniyorum inan..ama elbette sen çok çekiyorsun o ayrı...bana daha 25. haftamda Allah kurtarsın diyorlardı ya asıl şimdi sana demek lazım..Allah sağlıkla bebişini ve seni kurtarsın diyorum bu sancıdan...
ben dün gece gene çok fenalaştım..akciğerlerimin ağrısı, geniz akıntım ve bitmeyen öksürüğüm yüzünden gece eşimle mahvolduk..gidecek yer olmaması da ne üzüntü verici..şimdi de vajinamın içinde bir tokluk hissi..sanki ayrılacak da içinden bir şey çıkacak gb...acaba açılma mı oldu diyorum..sana sormuştum ya böyle bir his var mı diye? neden dersen alltan ittirdikçe üstten kese sallanıyor ve bebek hareket ediyor gb..ne dersin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?