Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

canım canını hiç sıkma ve üzme asla..

onunki de amniyon sıvısı olmayabilir..bazen pedleri de yanlış yorumluyor doktorlar korkutuyorlar insanları..belki o da benim gb ihityaten alındı oraya , gerçek durum görülecek ve eve gönderilecek..biraz bakmaları gerek sanırım anlamak için...

ebelerden açıklık konusunda sakın korkma..zaten çok zorlamadan yapıyorlar o işi..teyzem ebe o anlattı detaylıca..

ayrıca bizim bu hastanede tam 750 gramlık 26 haftalık bebcik yaşıyor..3 gğn önce de 500 gramlık bir erkek doğmuş canavar gb hayata tutunuyor..Allah yaşatırsa kimse bunu engelleyemez zaten..

ben her şeyin güzel olacapına inanıyorum..yeter ki sen moralini iyi tut..bebişin aslan gb olacak göreceksin

Bu arada yamisym mi döndü ?

Canım benim

hOş geldinnn!!

doğum başladı demek..paşa birkaç gÜne aramızda...

inşallah çok güzel oalcak her şey...açıklık çok iyi...eğer kafa da uygunsa..senden ballısı yok yamisy

ya hu nicedir konuşuyoruz burada..kısmet bugüneymiş...

2 ay sonra da inşallah esha ile biz seni yakalayacağız...:))

Bugün mutlaka güzel güzel dinlen olar mı? Çook uzun zaman uykusuz kalacaksın..ama tabi sen heyecandan uyuyabilirssen

Son düzenleme:

teyzesi 400 gramcık daha pek minik
hiçbirşeyi de gelişmedi, çoooook korkuyorum napıyım
valla arkadaşı aradım şimdi ulaşamadım gene ne yapıyolar bilmiyorum
umarım gerçekten de amniyon sıvısı değildir de döer evine
moralimi yükseltiyorum sayenizde teşekkür ederim

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan napalım bizde tombik oluveririz
ye çikolatayı salgıla mutluluk hormonlarını, ohhh kebap

kızlar doğuruyorum !!! evet başladı artık geliyo... 10 dk da bi vuruyo ve çooooookkk acıyoooo en baştan beri söylüyorum ben doğumdan çok korkuyorum... resmen gitmek istemiyorum hastaneye yaaa.... bebek kanala indi kızlar genital bölgenin üst kısmı top gibi oldu avuca geliyo resmen.... kafasını kanala sokmaya çalışıyo.... gidersem doğurucam kesin ama gitmek istemiyorum korkuyorum bi yandan da çok canım acıyooo sancı anları tam bi felaket...ben ki adet ağrısına bile dayanamayan bi insanım düşünün artık beni ne haldeyim... çokkkk korkuyoruuuuuuuuuummmmmmm.... sabaha kalmaz doğurucam sanırım çok zorlamaya başladı çünkü... ayyy hazır değilm yaaa bikaç gün daha dursa nolur sanki offffff

canım hepsi geçicek derin derin nefes al sancılar oldukça bol bol dua et ne olur.
az kaldı bak kavuşmana yakısıklıyla
içini ferah tut ilk olcak korku olur ama bebegını dusun cıcıler gıydırceksın ertesı güne uyandığında
yamısy bak ne dıycem eşim dıyorkı neye guluyorsundedım kızlardan bırı doğuma gıdıcek hey yarabbım ne bıtmez bı kk sevgıymıs dogururkende canlı bağlantımı olurmuş dıyor
dualarım senınle canım sagsalım kurtulcaksın evladınla ınsallahdus almayı unutma sakın

canım benim yaaa Allah yardımcın olsun
umarım şimdiye kadar doğurmuşsundur ve acıları dinmiştir
almışsındır bebişini kucağına
Rabbim kolaylık versin

canım dogurdunmu noldu yaa ayy elim ayagım dolastı sımdı kalktım okuyunca birden. senin verdıgın güçle toparladım ben şimdi sen kendını salma sakın güçlü ol o sancılar bebiş dogunca gecıcek inşallah gecmıstırde :) acık gözüküyosun ama anlayamadım son durum ne :26:

gunaydın canım :) ben zaten 40ı gözden cıkardım hep en gec 38 hafta olarak hesaplıyorum napıyım bu strese bu gergınlıge bebeğim okadar sure içerde dayanabılır. suda cok içiyorum niye böyle anlamıyorum sabah kalktıgımda bendende sıvı gelıyo su gıbı korkuyorum ama doktor suyu normal dıyo anlam veremıyorum. gece karnım cok acıdı dönemedım acısından sonra kolumun ustune uyumusum sabah felc ındı sandım uyusmus bebekte oynamıyo kan gıtmedıde bıseymı oldu dıe panik yapıyorum yamisyde okadar sıkıntı cektı ama bebegı bugun yarın kollarında Allahım bızede nasip etsın

doğuramıyorum... şuanda sinirden ve ağrıdan ağlamaktan ölüyorum ama doğuramıyorum... gece şiddetlendi yarım saatte bi gelmeye başladı. dayanamadım gittim. hmen nst ye aldılar.. veee tabiki benim sıpam yine yapacağını yaptı ve hiç sancı olmadı... sadece bi tane hafiften onuda heralde ayıp olmasın diye yaptı... dellendim hemşire başımda dedim bu evde böyle dğil evde düzenli ve çok şiddetli dedim... açıklığıma baktı... hala 1 cm... sonra doktorumu aradı... o da serum ve fitil verin bakalım gececekmi demiş. verdiler. veee bomba... benim sıpam acili ev sanmış olmalı ki yine yarım saat arayla sancı geldi hemde en şiddetlisinden... neyse serum bitti... yukarı çıktık geçmedi böyle böyle dedim. 30 dk da gelen sancıyla doğuma alamam, en az 10 dk da bi gelmesi lazım, açıklığında hala 1 cm ister burda bekleyin ister evde dedi.. bende kalktım eve geldim. gece 1buçukta gittim sabahım 5inde geldim. sancım yarım saat arayla ve şiddetlenerek devam ediyo ama süresi azalmıyo. açıklığım genişlemiyo... doktor kesin yatak istirahati verdi... ee ben yatarsam açılma olmaz... yatmazsam olmaz... sancıyı hala çekiyorum ama süresi kısalmıyo... ne yapıcam şaşırdım... doktor suni sancıyla hemen doğurturum ama bebek nekadar içerde kalırsa okadar iyi dedi. kendiliğinden gelmesi bizim için daha iyi dedi. onu bekleyelim dedi. ki doğru olan da bu ama ilerleyemiyoruz ki... doğuracam doğuramıyorum yaa....

arada komik bişey anlatym bari.. enazından bana hatırladıkça komik gelen sahneyi... ebe nst den sonra açıklığıma bakmak için beni doğumhaneye aldı.. bildiğin doğum yatağına yattım... eldiveni giydi üstüne de kırmızı bişey döktü geldi önüme... ben o kırmızıyı görünce dur dedim o ne??? antiseptik dedi eldiven acıtmasın diye... bu arada akşamüstü kendi doktorumda muayene etmişti eldivenle ama o ultrason jelinden almıştı eline... ebeninki daha çok acıttı... neyse beni aldı mı bi titreme korkudan... dur dedim titriyorum şimdi korkudan... 5 dk oldu geçmedi kadın bi anda soktu parmağını... parmağını değil resmen kolunu soktu yaw... bide diplere gidiyo ne arıyon orda anam açıklığa bakcan dibinde çocuk var işte töbe töbeee... hee doğumhaneye girerken benim sıpa yine sancı vurdu kadın eliyle karnıma baktı farketti çok şiddetli dedi bende dedim bu bile hiçbbişe değil daha şiddetliydi evde çektiklerim dedim...

yaa kızçelerim doğuramıyorum doğurmadığım ve bebeğin biraz daha içerde kaldığına seviniymmi yoksa bukadar sancıyı çektiğime üzüliymmi bilemedim... kimbilir nezaman açıklık genişlicek yada ne zaman sancı süresi sıklaşıcak... dedim ya duble ağır çekim modu... benimki duble duble arkadaş yaa... ne yapacağımı şaşırdı öyle bekliyorum... ben adet ağrısından şikayet ededim o varya melekmiş beee öpüp de başıma koycam artık onu... bidaha adet olduğumda ağrısına laf edersem... edeni de oyarım heee o bir melek melek...

not: topiki okumadım henüz okuyunca hepinize cevap yazıcam lütfen kusuruma bakmayın

Son düzenleme:

canım benim yaaa bu sıpa annesini çok üzüyo gerçekten
ağrı sıklaşmadan daha ne kadar böyle deavm edebilir acaba
kıyaamam yaaa sen orda acı çektikce ben burda fena oluyorum
bu ebeler de kollarını sokmaya ne kadar meraklılar Allammm yaaaa
korkutuyo orası ayrı , üstüne üstlük acıtıyo da
bende adet ağrısına laf edenlerdenim, demek ki bundan sonra çıtımı çıkarmayacam

yatak istirahati yaptığında açılma olmuyomuş bildiğim kadarıyla ama doktor yat dediyse vardır bi bildiği
umarım güzelce açılır da doğurursun bebişini
tatlım daha gününe epey var o yüzden içerde kalacağı bir saat bile bence de iyi
biraz daha sık dişini, biliyorum zordur katlanması ama sen bu topiğin sakinleştirici annesisin
hepimize moral verensin

şimdi sakinleşme sırası sende, sinirlerini bozma lütfen
kıyamam hiç

canım benim doğuma cok az kalmıs belli ve sen sinirlenme rahat olki dogumunda rahat olsun. tabi o sancıyı cekmeyen bılemez kımbılır nasıldır ama kendını yıprtma doktorun dedıgı gıbıde kesın yat ayaga kalma dedıgıne uy yahuu dun sana yolladıgım yazıdada yazıyodu ılk dogumlar 1 gun surebılır dıe daha dur yenı basladı kolaymı senın sıpanın 9 ay konakladıgı yerı terkedişi inşallah en kısa zamanda hemencik oglus kucagına gelırr. ve bebegın içerde kaldıgına sevın nekadar kalıyosa okadar ıyı anne karnındakı 1 gunluk gelısmesı dısardakı 1 haftalık gelısmesıyle eşdegermış. ogluş işini biliyoda agırdan geliyo bak

tatlım 6 haftalık oldu olalı ben bebeğimi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyayım
ve çok yıprandım artık
inşallah o günlere geliriz de akıl veren konumuna geçebilirim

canım arkadaşın için çok üzüldüm umarım bebeğini sağ salim alır kucağına... sn de korkma panik yapma... nesh haklı... bak moriş de aynı senin gibiydi şimdi sana akıl veriyo... geçicek sadece sabret ve panik yapma yetr...

canm ben siteden çıkış yapmıyorum pcyi sadece ben kullandığım için... giriş yaptığım haliyle yer imi koydum ordan hemen giriveriyorum... belki ondan hep online gözüküyo olabilirim...

bizde canlı herşey deseydin o da bzim doğuma bağlancak naklen doğuurtucak bizi deseydin benimki de bişey oldu mu hemen der, hemen yaz yaz ver raporunu merak ederler şimdi diye

demi daha tam oynayamadı benle biraz daha oynasın

evet adet ağrısına laf yooookk lütfen o artık benim korumam altında....
evet işte bende onu diyorum ya hem doğuruyon diyolar hem yat diyolar ama açılma yok açılması için yürümem lazım yat diyolar... anlamadım gitti. bari sancıyı çekmesem, e o da var... valla harap oldum, sinirlerim altüst oldu...

hepinize desteğiniz için teşekkür ederim... ama bu sancı bende sinir falan bırakmadı. bide dün bütün gece uyumadım uykusuzum şimdi de ağrıdan uyuyamıyorum... sıpamda oynayıp duruyo.. sancı sırasında bebek daha hareketlenirmiş ya benimki de hareketlendi iyice.. kasılmalarla hareketi birleşince daha çok canımı acıtıyo... bir de sancı girdiğnde sanki bacaklarıma felç iniyo yaa hareket etcem edemiyorum kıvranıyorum resmen... ne kadar acıyo canım yaa doğuramıyorum bari acıyı hissetmesem.. o da yok... mecbur ççekecem... oooy oy... dün hastaneye giderken benim sıpanın orda sakinliceğini anladım dedimki bak bu gece doğdun doğdun yoksa gelsen de doğurmam seni diyorum eşim gülüyo... hastaneden çıktık ağrılar yine düzenleşti... dedim garezn banamı senin sıpa doğurmuyorum işte orda kal... kalsın orda kalsın çok uğraştırdı beni... ama çok fena bişey bu belli... yetişkin insanlar olarak biz bukadar adam oynatamıyoruz benim sıpam ordan o kadarcık aklıyla neler çektiriyo bana...

Son düzenleme:
yamisy canım benim ALLAH kurtarsın seni en yazkın zamanda hayırlısıyla .annelik böyle demekki acısıyla ağrsııyla uykusuzluğuyla herşeyine katlanıyorsun .heycan yaptım valla bende dualarım seninle inşallah en yakın zamanda alırız dsenden güzel sağlıklı haberlerini.yavrum benim annesinden ayrılmak istemiyor demekki annesi içerisi güvenli sıcacık ne yapacak çocuk dünyaya gelipte :) kimbilir içerde neler neler yapıyordur tek başına oranın hakimi o canım yavrum benim yerim ben onu yerim...

Yamisy yowrem ne kadar içeride kalırsa o kadar iyiymiş gerçekten..o açıklığı artırmaya çalışma bence..sen yat uzan, dinlen..beyefendi ne zaman gelmek isterse..bu sekilde rahim ağzında bir yavrucuk kafası ile durman çok zor biliyorum, seni strese daha çok sokuyor ve rahatsız ediyor ama..o kese patlamadığı sürece senden besleniyor..

1 cm yine de iyi..düşünsene 7 cm açıklıkla kadınları 1 gün bekletiyorlar yataklarında..uyuyanlar bile varmış o halde

inşallah bir an önce hafifler sancın da rahatlarsın biraz..

esha canım doktor sıvı normal diyorsa normaldir sıkma canıı..benim de öyle..her gittiğim de manyak gb doktora "sıvı normal mi?" diye soruyorum..

ama artık esha bebeğin yeri daraldı..inan eskisi gb bende de oynamıyor..hele 30'lardan sonra günde bir sert tekme o kadar

haklsıın evinin rahatında sakin sakin beklemesi daha iyi.ALLAHın izniyle oğluşunu kucağına alıp rahatlayacak çektiği bukadar sıkıntıyı biranda unutacak bebişiyle mutlu mesut yaşayacaklar.

saol canım desteğin için... ben heyecanı falan unuttum ağrıdan... artık nolucaksa olsun modundayım... ayy sevmesin çok içeriyi yaa... rahim atmaya çalışıyo bizimki çıkmicam diyo... yada tam tersi oluyo ama oluyo bişe işte...

kalkamıyorum ki arttırmaya çalişıym... ayağa kalktımmı bebek aşağıya öyle bi baskı ypıyo ki... altımı tutarak yürüyorum, sanki tutmasam düşecek...

bide kulağım ağrımaya başladı iyi mi??? bir bu eksikti... yutkunamıyorum bir hastalığım eksikti herşey tam oldu şimdi...

altını tutarak mı yürüyon ? yamisym şu anda bile çok süpersin ya... ee kafayı dayamış rrahim ağzına..eğer açıklık 5-7 cm lursa seni hemen doğuma alırlar..kafa çıktı mı çok acı kalmıyormuş geride..vucut daha kolay çıkıyormuş..

kulak ağrısı basınçtan ve stresten..bir şeyler içip yedin mi peki? bir çobacık içebilsen ya da ıhlamur..

canım sen süpersin şu durumda bile bizi güldürüyorsun.senin gibi güçlü birisi bunun üstesinden gelir bebişinide kucağına alır ilk resminide bize buradan gönderir.ALLAH nazarlardan korusun ikinizide.bizde o an geldiğinde senin gibi güçlü vedeeeee durumla dalga bile geçebilecek halde oluruz.merakla ve duayla senden ahber bekliyoruz canlarım benim...

evet canım başın çıkması mesele... bde benimki koca kafalı oohohhoooooyyy oyyy ne çilem varmış bee.... 5-7 cm ile o kafayı çıkaramam ben tam 10 cm açılsın yaa en fazla ne kadar açılıyosa okadar açılsın yoksa çıkaramam ayyyyy ayy needicemm bn yaa

kahvaltımı yaptım canım... suyu da bol içiyorum çünkü çok susuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…