valla kızlar kocam hala toplantıda..
ders dağılım çizelgesi hazırlıyormuşlar..haftaya okullar başlıyor ya.zaten çok sinirli..artık öksürmeme de tıksırmama da dayanamıyor..bu hamilelik sonunda biz boşanmazsak iyidir..iyice birbirimizi yiyoruz..çünkü ben her gece daha çok hastalanıyorum.."uuf artık bugün de mi acile gideceğiz?" diyor..Yani ben ölüyorum o an o ise bıkkınlıkal mücadele ediyor..valla bu kadar hastalık da birbirini takip etmez..Allah'a asla isyan etmiyorum ama bir dinlenemedi vucudum..bir hamileliğimi yaşayıp oğluşumu sevemedim elimden kayıp gidecek korkusu ile her an..
banyoya gidip temizliğimi yaptım zar zor..bazı yerlere artık ulaşamıyorum ne yapcaz ne pis kadın deseler de gocunmayacağım artık..şimdi eğer kocam gelmezse ben yürüyemediğim için hasteneye gidemem..onun gelmesi lazım..çünkü biri bana refakat etmeli, merdivenleri çıkarken yürürken..öyle işte çünkü ayakta duramıyorum...off off ne anam ne kardeşim yok ki burada..tek başımıza..bir de yük olma korkusu eşine..
neyse..ben çıkıyorum kızlar..destekleriniz ve mesajlarınız için teşekkürler hepinize..sizi haberdar edeceğim..Allah'a emanet olun...
bağıra bağıra cıkcaklar artık yapıcak bisey yok
benım oğlanda bı cok hareketlı oluyo bı hıc oynamıyo merak etme o haftalarda oluyo oyle benımkının 2.3 gun hareket etmedıgını bılıyorum ve buyuzden acıle gıttım saglık ocagına gıttım beyefendı keyıf yapıomusta oynamıo. korkma
kız doğuma gidecen hala mı ütü derdindesin
idolümsün valla
valla kızlar kocam hala toplantıda..
ders dağılım çizelgesi hazırlıyormuşlar..haftaya okullar başlıyor ya.zaten çok sinirli..artık öksürmeme de tıksırmama da dayanamıyor..bu hamilelik sonunda biz boşanmazsak iyidir..iyice birbirimizi yiyoruz..çünkü ben her gece daha çok hastalanıyorum.."uuf artık bugün de mi acile gideceğiz?" diyor..Yani ben ölüyorum o an o ise bıkkınlıkal mücadele ediyor..valla bu kadar hastalık da birbirini takip etmez..Allah'a asla isyan etmiyorum ama bir dinlenemedi vucudum..bir hamileliğimi yaşayıp oğluşumu sevemedim elimden kayıp gidecek korkusu ile her an..
banyoya gidip temizliğimi yaptım zar zor..bazı yerlere artık ulaşamıyorum ne yapcaz ne pis kadın deseler de gocunmayacağım artık..şimdi eğer kocam gelmezse ben yürüyemediğim için hasteneye gidemem..onun gelmesi lazım..çünkü biri bana refakat etmeli, merdivenleri çıkarken yürürken..öyle işte çünkü ayakta duramıyorum...off off ne anam ne kardeşim yok ki burada..tek başımıza..bir de yük olma korkusu eşine..
neyse..ben çıkıyorum kızlar..destekleriniz ve mesajlarınız için teşekkürler hepinize..sizi haberdar edeceğim..Allah'a emanet olun...
eder canım eder hıc merak etme.ama sen böyle stres yaparsan oda gerılır kendımde yasadıgım ıcın bılıyorum.bu dönemlerde herzaman hıssetmeybılırız yaptığı en kuvvetlı olan hareketlerı bızlere geliyor çünküaklıma takıyorum ama takmamak için elimden hiçbir şey gelmiyor
çikolata kusucam artık, hareket etsin diye yemekten içim dışıma çıkmak üzere
umarım benim sıpacım da pır pır oynamaya başlar
burda bir daha gitmeyecem kadın doğumcuya kararım kesin
haftaya şu kritik dönemi atlatır atlatmaz 2.5 saat demiyecem daha kaliteli bi hastaneye gidecem
ahh kuzum cok dıkkat et kendıne.sen neden bukadar yürümekte zorluk cekıyorsun acaba.şöyle iyi bi doktora görünsen bı dıyorum.gercı hanı gıttınmıde onuda bılmıyorum.Allah sıfa versın ınsallahvalla kızlar kocam hala toplantıda..
kızlar ütüm bitti sonunda, birazönce yaptım
kedin için üzüldüm canım bi veterinere falan götür istersen...
evet hala bi değişiklik yok... herkes aynı tas aynı hamam...
valla sabır taşı olsa çatlar yani o sancılar nasıl vuruyo varya allahım kimseye vermesin... bari işe yarasalar... yook o da yok... öyle bana eziyet işte... ne sancılar sıklaşıyo ne bişe... kör topal gidiyoz bakalım böyle... nereye kadar gidecekse artık...
unutmamaya çalışıyorum ama acıdan bazen unutuyorum... sıpam keyfine çok düşkün teyzesi çoookk...
valla hem doğum başlasın hem sancı şiddetlensin hemde düzensizleşsin... ben de ilk defa duyuyorum... hatta yaşıyorum... acayip bi durum yaa... ilk geldiğinde hep düzenliydi bugün düzensizleşti... saatte bir falan gelyo sanırım... süresi de gittikçe artıyo... önce saatte birdi sonra yirmi dk oldu sonra yarım saate çıktı sonra 40 dk ya... şimdi de sanırım saatte bir. düzensiz olduğunu düşündüğümden takip etmedim bugün.... ama şiddeti gitgide artıyo... yalancı desem bukaadr şiddetli olmaz düzenliyken düzensize geçmez... gerçek desem bu kadar arası olmaması lazım... gittikçe sıklaşması lazım... anlamadım gitti valla yaa... yalancı olsa doktor da doğum başlamış demezdi... doktoru arayıp sorsam gel dicek... gitsem olacaklar belli... açılmadan haberim yok zaten 1-1,5 cm civarındaydı... needicem şaştım kaldım eniyisi otur çek yamisy dedim napym...
eder canım eder hıc merak etme.ama sen böyle stres yaparsan oda gerılır kendımde yasadıgım ıcın bılıyorum.bu dönemlerde herzaman hıssetmeybılırız yaptığı en kuvvetlı olan hareketlerı bızlere geliyor çünküoyuzden sen içini ferah tut seni tekmelemese bile mutlaka dönüyordur yer değiştiriyordur o
ahh kuzum cok dıkkat et kendıne.sen neden bukadar yürümekte zorluk cekıyorsun acaba.şöyle iyi bi doktora görünsen bı dıyorum.gercı hanı gıttınmıde onuda bılmıyorum.Allah sıfa versın ınsallah
canım götürücez ama fılm çeken bıyer bulamadık cevremızde hepsi normal veterıner.bu aksam kesın götürmem gerek ama degısen bısey yok cunku durumunda ıns kötü bişeyi yoktur
Beni ateş basıyor sırtımdan su boşalıyor resmen:26:
Başımda çok kötü tansiyon olabılırmı acaba ya:26:niye böyle oluyorum 2 gundur anlamadım:44:
canım benim üzülme yaa o da nerden bilsin... internette bi video izlemiştim erkeklere suni sancı verilirse nolur diyeseninkine yaptırsan belkim ne olduğunu anlar ben şahsen kociş bişe dediğinde iste yeterki hemen sanada yaptıralım diyorum herifimin cevabı: ne istemiştin bitanem hatta geçen gün babamda buna benzer biş söyledi... biz çekmiyoruz o sancıyı niye ben çekmiyorum merak ediyorum bukadar can acıtacak ne var dedi bende dedim denemesi bedava gel gidelim hemen anlarsın dedim güldü kalsın dedi
gelişmeleri mutlaka bildir bacım. kocanı da çok takma anlamıyolar bunlar anlamıyolar yapcak bişe yok odun geldiler odun gitcekler...
napiym bacım benden başka elleyen yok çocuk geldi gelecek kıyafetleri daha ütülenmemiş bekliyo... neyse ki bitirdim... şimdi sırada yerleştirmesi var... tabiiki o da ellerimden öpücek
Beni ateş basıyor sırtımdan su boşalıyor resmen:26:
Başımda çok kötü tansiyon olabılırmı acaba ya:26:niye böyle oluyorum 2 gundur anlamadım:44:
Canım geçen televizyonda görmüştüm bende erkeğe suni sancı veriyorlardı anlasın eşinin çektiğini diye
bende kocişime dedim ki sen dedim benim neler çektiğimi bilmiyosun gel bu adam gibi sana da verelim
yok hayatım yok, kalsın sen ikimizin yerine çek bende senin nazını çekeyim dedi
Allahım yaaaa sana yardım etmeyen, bu işlere elini sürmeyenleri saçından tutup sürüklemek istiyorum
hamilelikten o canım dua et yazın sıcağında başlamadı bide beni düşün btün o zamanlarım yazın sıcağına geldi... bütün gün vantilatörle oturdum ... tansiyondan değil hamilelik hormonların yüzünden
ayy çok güldüm kocanın cevabı süpermiş yaa
canım hergün gelenim de var ama böyle... illaki ben yapıcam.... napiym bişey desem suratlar, alınmalar.. demesem zaten yapılmıyo napiym bende kendim kalkıyorum mecbur... allah razı olsun enazından evin "kaba" temizliği yapılıyo...
Hamile kıyafetlerini gebe ve lcw dışında alabileceğimiz internet sitesi var mı
Nerdesiniz a dostlar
Canim kocisim PC me el koydu da giremiyorum... Tabletten girdim şuan ama bunla da beceremiyorum...
Lohusa sepeti var canim ben oradan alisveris yaptim memnun kaldim pijama ve gecelik takimi almistim. Severek kullaniyorum. Günlük kiyafette vardi sitede kaldirmadilarsa.... Bi bak istersen. Başka aklima site gelirse söylerim sana
Tatlım kocişini dövmeli, doğuracak kadının elinden PC alınır mı hiç
Özellikle kıyafet konusunda sıkıntı yaşamaya başladım da canım
Bi girip deneyeyim o siteyi
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?