Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

canım benim kıyamam yaaa
bu dönem en stresli dönemlerden hem senin için hem onun için
seni tam anlamıyla anlamasını bekleyemeyiz zaten canım
sen acıyı çekiyorsun, o ise dışardan izliyor
bu kadar da olmaz diyodur muhtemelen
çünkü arada diyo ki eşim herkes doğuruyo, niye bizimki böyle
dedim ben başkaları gibi değilim demek ki
bu benim tercihim değil ki
kim ister acı çekmeyi
eşim en kısa zamanda gelir umarım
anneni çağırmalısın bence , eğer eşin de bıkmaya başladıysa
biraz moralin de düzelir annen falan gelirse

umarım keyif için hareket etmiyodur
pazar günü yaşadıklarımdan sonra ona bişey olacak diye çok korkuyorum

kız doğuma gidecen hala mı ütü derdindesin
idolümsün valla

napiym bacım benden başka elleyen yok çocuk geldi gelecek kıyafetleri daha ütülenmemiş bekliyo... neyse ki bitirdim... şimdi sırada yerleştirmesi var... tabiiki o da ellerimden öpücek

canım benim üzülme yaa o da nerden bilsin... internette bi video izlemiştim erkeklere suni sancı verilirse nolur diye seninkine yaptırsan belkim ne olduğunu anlar ben şahsen kociş bişe dediğinde iste yeterki hemen sanada yaptıralım diyorum herifimin cevabı: ne istemiştin bitanem hatta geçen gün babamda buna benzer biş söyledi... biz çekmiyoruz o sancıyı niye ben çekmiyorum merak ediyorum bukadar can acıtacak ne var dedi bende dedim denemesi bedava gel gidelim hemen anlarsın dedim güldü kalsın dedi

gelişmeleri mutlaka bildir bacım. kocanı da çok takma anlamıyolar bunlar anlamıyolar yapcak bişe yok odun geldiler odun gitcekler...

eder canım eder hıc merak etme.ama sen böyle stres yaparsan oda gerılır kendımde yasadıgım ıcın bılıyorum.bu dönemlerde herzaman hıssetmeybılırız yaptığı en kuvvetlı olan hareketlerı bızlere geliyor çünküoyuzden sen içini ferah tut seni tekmelemese bile mutlaka dönüyordur yer değiştiriyordur o
ahh kuzum cok dıkkat et kendıne.sen neden bukadar yürümekte zorluk cekıyorsun acaba.şöyle iyi bi doktora görünsen bı dıyorum.gercı hanı gıttınmıde onuda bılmıyorum.Allah sıfa versın ınsallah

canım götürücez ama fılm çeken bıyer bulamadık cevremızde hepsi normal veterıner.bu aksam kesın götürmem gerek ama degısen bısey yok cunku durumunda ıns kötü bişeyi yoktur

Beni ateş basıyor sırtımdan su boşalıyor resmen:26:
Başımda çok kötü tansiyon olabılırmı acaba ya:26:niye böyle oluyorum 2 gundur anlamadım:44:

yaaa çok güzeldi hareketleri
kıpır kıpırdı ama şimdi hiç hareketi yok
strese girmemeye çalışıyorum

bence de daha iyi bi doktor bulsa belki sorununun çözümü bulunur

inşallah bişey olmamıştır yaaa, düzelir kısa zamanda
o da can taşıyo çünkü

Başımda çok kötü tansiyon olabılırmı acaba ya:26:niye böyle oluyorum 2 gundur anlamadım:44:

Bence bu haftaların genel özelliği canım
Ben kapı pencere açtırıyorum , ateşim var sanıyorum ama bişeyim yok
Alev alev yanıyorum içten

Canım geçen televizyonda görmüştüm bende erkeğe suni sancı veriyorlardı anlasın eşinin çektiğini diye
bende kocişime dedim ki sen dedim benim neler çektiğimi bilmiyosun gel bu adam gibi sana da verelim
yok hayatım yok, kalsın sen ikimizin yerine çek bende senin nazını çekeyim dedi

napiym bacım benden başka elleyen yok çocuk geldi gelecek kıyafetleri daha ütülenmemiş bekliyo... neyse ki bitirdim... şimdi sırada yerleştirmesi var... tabiiki o da ellerimden öpücek

Allahım yaaaa sana yardım etmeyen, bu işlere elini sürmeyenleri saçından tutup sürüklemek istiyorum

hamilelikten o canım dua et yazın sıcağında başlamadı bide beni düşün btün o zamanlarım yazın sıcağına geldi... bütün gün vantilatörle oturdum ... tansiyondan değil hamilelik hormonların yüzünden

ayy çok güldüm kocanın cevabı süpermiş yaa

Allahım yaaaa sana yardım etmeyen, bu işlere elini sürmeyenleri saçından tutup sürüklemek istiyorum

canım hergün gelenim de var ama böyle... illaki ben yapıcam.... napiym bişey desem suratlar, alınmalar.. demesem zaten yapılmıyo napiym bende kendim kalkıyorum mecbur... allah razı olsun enazından evin "kaba" temizliği yapılıyo...

valla sen yazın o sıcaklarında iyi atlatmışsın hamileliğini
ben terden sırılsıklam oluyordum, ki daha karnım büyümemişti de
tam büyüdü karnım havalar soğumaya başladı çok şükür
ama gene ateş basıyor beni, yanıyorum içten içe
kocam çözüm adamıdır sağolsun
demek ki bizde en kısa zamanda yıkamaya yerleştirmeye başlayalım ki ütüler doğuma kalmasın
en azından evini temizliyolarmış canım
ben evde raporluyum hocalar kaç kere haber yollamış oturmaya gelecez raporunun bitmesini bekliyoruz diye
arkadaş ben zaten temizlik yapabilecek, misafir ağırlayabilecek olsam niye rapor alayım ki

Hamile kıyafetlerini gebe ve lcw dışında alabileceğimiz internet sitesi var mı

Lohusa sepeti var canim ben oradan alisveris yaptim memnun kaldim pijama ve gecelik takimi almistim. Severek kullaniyorum. Günlük kiyafette vardi sitede kaldirmadilarsa.... Bi bak istersen. Başka aklima site gelirse söylerim sana

Lohusa sepeti var canim ben oradan alisveris yaptim memnun kaldim pijama ve gecelik takimi almistim. Severek kullaniyorum. Günlük kiyafette vardi sitede kaldirmadilarsa.... Bi bak istersen. Başka aklima site gelirse söylerim sana

Özellikle kıyafet konusunda sıkıntı yaşamaya başladım da canım
Bi girip deneyeyim o siteyi
Teşekkürler

Tatlım kocişini dövmeli, doğuracak kadının elinden PC alınır mı hiç

bende dizimi izledim yoksa izleyemezdim hem pc hem tv ye el koyamam malesef bide biz pc de bi oyun var onu oynuyoruz ben bütün gün oynadığım için uçtum gittim kociş daha başlarındaydı dün akşam epey yol almış yetişicem sana hele bi dizilern başlasın da diyo

Özellikle kıyafet konusunda sıkıntı yaşamaya başladım da canım
Bi girip deneyeyim o siteyi
Teşekkürler

dene canım... rica ederim... ben bütün hamile kıyafetlerimi lcw den aldım... gecelklerimi birini görerek aldım iç çamaşırcıdan dierlerini netten almıştım erken doğum tehlikesiyle yatıyodum evde çıkmam yasaktı... lohusa sepeti ve hamile.co dan aldım... hamile.co dan alma mümkünse... sipariş vermişim ve kargoya verileli 15 gün geçmiş gelen giden yok sitesi takip ettirmiyo takip noyu kargonun sitesine yazıyorum bu ürün yok diyo... sinirlendim mail attım hem kendi sitesindn hem kendi mail hesabımdan... normalde böyle maillere bikaçsaat içinde dönerler dimi??? başka sitelerden geri dönüşü hemen alıyodum çünkü... akşam oldu dönen yok gelen de yok... eşime noyu verdim ara dedim ben ararsam kavga çıkartırım çünkü çok sinirliyim.. o benden daha sakindir hemen parlamaz neyse aradı sordu kargoda demişler kargo nosunu irsalye nosunu falan verdi bakalım diye baktık çıkmadı busefer kargonun nosunu verdi arayın diye ee sen necisin orda ben aramayı bilmiyomuydum kargoyu... işte orda telefondaki ben olsam cıngarı çıkarmıştım... sonra eşime işaret ettim maile cevap gelmedi bi sor dedim. sordu mail attık iki sefer dönmediniz falan dedi. adam ne dese beğenirsin: maillere bakmıyoruz biz o sistem var ama zorunluluktan var kimse bakmıyo telefonla daha iyi oluyo demiş... ben olsaydım ikinci bı cıngar daha.... neyse sonra kargoyu aradık.. ürün elimize gelir gelmez kuryeye verdik dediler bugün teslimatta gelmediyse engeç 7 ye kadar gelir dediler. buda demek oluyo ki ürün ya sabah yada bi önceki akşam kargoya ulaşmış... sitede 15 gündür kargoda görünüyo... neyse telefonu kapattık 5 dk sonra kapı çaldı... kargooo yani aman bu siteden uzak durun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…