Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Ama pazardan önce ve pazardan sonra diye net bi şekilde fark etti bende
Tekme atsa ara ara da rahatlasam, çok gerginim

azıcık mesleğini bilen anlar heralde canım yaaa
sen de var yaaaa tam sopalıksın , niye kullanmıyorsun
doktorun da kızsın sana tabi, bebişini de kendini de düşün biraz

canım ilaç bısey yapar dıe kullanamdım sonra gunde toplam 2000 mg antıbıyotık kullamak zorunda kaldım bı guzel cektım cezamı. ama fitil vercek tekrar bu sefer kullacam aksatmıcam

Bende aynen öyle hissediyorum
Bi arkadaşımın daha bebğinin kalbi anne karnında durdu
Kafayı
yicem sanırım bu korkularla

akıntıdan farklı koku olur sekerımsı demıstı canım bende tam bılmıom :) tek gıttıgınde ınsan deılız karnımızdaki cocukta deıl ılla bırı olcak mantar gıbı yerden bıttık ya zate bız.
yabancı ulke kadar olamıyoruz ya gercekten el ustunde tutuluyolar bızde sankı inek dogum yapıyo tövbe estgfr.

canım ilaç bısey yapar dıe kullanamdım sonra gunde toplam 2000 mg antıbıyotık kullamak zorunda kaldım bı guzel cektım cezamı. ama fitil vercek tekrar bu sefer kullacam aksatmıcam

Fitilden korkuyorum açıkcası ben, bi zararı olur mu diye
Ama doktorların vardır bi bildiği diyorum kullan dediği herşeye boyun eyiyiyorum
Yoksa daha fazla çekiyoruz

Ne bi güler yüz, ne bi ilgi, ne de bi anlayış
Niye geldin tarzında hareketler, bir sen mi doğuruyosunlar falan
Arkadaşım Amerikada doğurdu da doğum koçları falan devlet tarafından veriliyormuş
Doğumdan önce doğum korkusunu yenmesi için
Bizde kadın doğumcu bile bulamazsın

Kizlaarrrr oglusum kucagimda sonunda... Şuan hastanedeyiz. Hastanenin net ini ve mecburen tablet le yaziyorum... Herkes uyudu oğlum da kucagimda uyuyo bende skildim. Bari kizlara haber veriyim dedim. Durun anlatiym

Benim kontrolum ayin 13undeydi. Ben bugünün 13 olduğunu sabah fark ettim. Ve dun gece sancvilarim çok artmisti. Uyutmamisti... Neyse öğlen 11de randevu var. Geldik önden nst ye girdim ama ben diyorumki sanciyi yine yakalayamicak... Sonra bi baktim sanci geldi. Nst ye sonunda yakalandi dedim. Doktora gittik. Alttan elle muayene etcem dedi. Elini sokmasiyla cikarmasi bir oldu. ve dedi ki cantalariniz yaninizda mi evet dedim e hadi doğuma dedi ben sokkkk......

Neyse yatisim yapildi. Nst odasina aldilar lavman yapildi doğum hazirligi yapildi. Sonra nst ye baglasndim. Yalniz Sancilar düzenli değil hala.... Sonra suni sanci verildi. Amaninnn sanci cekiyorum artik siklasti ve hala düzensiz... Bide o sanci icinde alt muayene yapiyolar... Tabiiki sanciyla cekilmiyo... Neyse odaya aldilar... Acikligim hizla artiyo... Doktor muayene ettiğinde 3cm di nstde 4olmustu daha suni yi takmadan... Odaya geldiğimde 5cm oldu. Sonra doğum haneye aldilar suyumu patlattilar... Beni orda tutucaklardi istemedim birde beni titreme adli... Sanirim doğum korkumdan... Yine odaya geçtik. Sonra acikligim 6cm olunca tekrar doğum haneye... Orda beklemeye başla dik. Kocisimide yanima aldim. Sonra sancilar art ti doğum korkumda gün yüzüne cikinca titreme yi durduramadik... Epidural istiyomusun dediler istiyorum dedim çünkü sanciyla titremem ayni anda yürümedi... Birde o sanciyhla alttan baktiklarinda oluyodum resmen... Neyse epidural taklidi.. Oda ayri hikaye... İğneyi birden geçirince istemsiz kasildim. Anestezi Dr da siz boyle yaparsaniz olmaz diye sert cikti. Bende o sinir haliyle bagirdim adama napiym birden batirinca sancim da var irkildim haliyle diye... Adam yumusadi... Neyse yapildi bitti. Beş dk sonra sancidan eser kalma di... Ohhh bee rahatladim. Sonra acilmam giderek artti . bi ara oğlumun kalp atisi 70 e düstu. Rahim kasilinca oksijen gitmemiş oğlum da kasilmis bi anda kosusturmaca başla di... Ben o ara kendimden gecmisim. Bayilmisim. Ama etrafimi görüyorum bilincim kapanmis gözlerim kaymis. Beni soluma yatirdilar bebeğe oksijen gitsin diye.. Birkaç dk sonra oğlum kendine geldi... Kalp atislari normale dondu. Ben bu seferde ona birşey oldu diye titremeye başladim... Neyse ki herşey yoluna girdi. Veeeee final aksam ustu 4te artik sirtustu yat bak alim dediler. Vakit geldi mi dedim evet dediler. Doktorum gelene kadar Alttan saclari görünmeye baslamisti ebe bacaklarimi kapatti dogurmayim diye sonra Dr geldi. Önüme oturdu esimde arkama geçti. Basi gorunuyo görmek ister misin dedi Dr kocis de gitti bakti çok sacli dedi herifim neyse sonra eşim yine arkama geçti. Artik doğuruyordum. Hic aci cekmedim. İkin dediler ikiniyorum ama epidural etkisiyle gücüm yetmiyo. Karnimdan bastirdilar veeee hop basi cikti hissettim. Acimadi ama. Sanki birşey kaydi. Neyse sonra iyice bi daha ikindim. Bu sefer tamamen cikti. Veee eğilip bi baktim küçücük bise oradan bna bakiyo kara gözleriyle sonra onu aldilar hazirlamaya. Benim son islemlerim yapildi. Dikiş atildi ufacik zedelenme olmuş. Sonra kucagima verdiler. Ayy yerim ben onu yaaa. Doğduğu anda kocam aglamis arkamda olduğundan göremedim ama sesinden duygulandigini anlamistim. Sonra bebisim yikanmaya gitti beni de sedyeyle odama götürdüler. Sonra bebeğim geldi emzirdim. Ayni babasina benziyo sanki ikiz.. Eee hep kocise baktim benzer tabi . Dudaklar bna benziyo.... Oglum 3.300 gr 50cm dogdu. Suanda kucagimda uyuyo... Kizlar anlatilmaz yasanir diyorum başka bise demiyorum. Allahim size de nasip etsin. Ve bna dua edin biran önce iyilesym yürürken zorlaniyorum sanki popom sallaniyo hadi simdilik bu kadar eve gidince firsat bulur bulmaz burdyim. Hepinizi opuyoruz teyzeleri detaylar PC me geçince yazar im. Su mesaji tam bir saatte yazdim tablet le anlasamiyoruz... Hadi bize by bye

Allahımmmmmmmmmmmmmmm o kadar duygulandım ki ağlıyorum şu an
Çok çok çok çok çooooooooooooooooooooooooooooooook tebrik ederim tatlım, Allahım bizlere de nasip eder inşallah
Ahhh bıdık erken geldi ama kilosu falan iyi maşallah
Biran önce iyileşirsin umarım, evinize dönmenizi bütün kalbimle diliyorum
Bende bebişimi kucağıma alıp senin duygularını tatmak istiyorum
Bebişine de sana da Allah uzum ömürler versin Eşini de tebrik ediyorum, baba oldu

canım nasıl ağlıyorum bilsen..sabahın köründe yaşadım sanki o anları bırebır...
Allah sana bağışlasın sağlık sıhhatle inşallah bebişini..
hadi bakalım hayırlı olsun :)

ağlıyorum napım tutamadım kendimi cok mutlu oldum cok sevındım kelımeler tarıf edemez canım hayırlı ugurlu olsun Allah eşinle beraber sağlıcakla buyutmenı nasıp etsın. normal dogum oldugu içinde ayrı bi sevindim Allahım bizede oyle nasip eder inşallah. oğluşunu kokla benim yerime

burda dogum kocu tutman için ünlü olman gerek yada cok zengın olman gerek.
dedıgın gıbı iyi bi kadın dogumcu bulamıyoruz bırak dogum kocunu.
eskı devırden hıcbı farkımız yok tek farkımız onlar evde bız hastanede doguruyoruz eminim onların ebelerı daha becerikliymiştir dogum konusuda.
sırf bu sebepler yuzunden nasıl dogurcam dıye panık yapıyorum Allahım hepımızı bı avazda kurtarsın

Fitilden korkuyorum açıkcası ben, bi zararı olur mu diye
Ama doktorların vardır bi bildiği diyorum kullan dediği herşeye boyun eyiyiyorum
Yoksa daha fazla çekiyoruz

korkma fıtılden bende gec anladım bı zararı olmıycagını. koskoca antıbıyotıgı içince fıtılde neymıs dedım. sımdı tekrar fıtıl vercek ben kullamamıstım ama bu sefer kulancam

Canımmm canım Yamisym!

Yemin ederim ağlıyorum şimdi..öyle bir zırlıyorum ki kocam içerde uyanmasın diye kapısını kapattım..

Dün bütün gün aklımdaydın..hep seni merak ettim..hep düşündüm..bu kızçe ne yapıyor..oğluş çıktı mı diye..

Çok sancı çektin ama muradına erdin değil mi? Allah bize de nasip etsin inşallah o günleri..

bir de nasıl şaşırdım kilosuna ..en son sana 2.500 demişlerdi..sen epey üzülüyordun bir türlü kilo da almadı diye..bak çıkınca gördün gerçek kilosunu.. maşallah!! Allah'ım ne olur bizimkiler de böyle tombiko olsunlar...

şimdi nasıl sevmeliktir annesi..emme refleksinin oluşması için bütün gece çalıştınız de mi? ah canım benim benim inşallha az da olsa emiyordur annesi..

bu bizim ikinci bebişimiz, bugün bayram gündür heyoooo!!!

korkma fıtılden bende gec anladım bı zararı olmıycagını. koskoca antıbıyotıgı içince fıtılde neymıs dedım. sımdı tekrar fıtıl vercek ben kullamamıstım ama bu sefer kulancam

ne oldu eshacım vajinal mantar için mi? ben de iki haftadır kullanıyorum bu fitili.alltan yerleştirmek çok gıcık bir şey..

yok arkadaşlar sanki afganistanda yaşıyoruz..yahu nedir bu kadın doğumcu mutsuzluğumuz? şimdi benim doktor " gene mi idrar enfeksiyonu yüzünden geldin?" dyecek diye, adamın yüzü kireç gb oluyor beni görünce gidemiyorum derdimi rahat anlatamıyorum ya..bugün saat 3'e kadarmış randevusu..kapısında o kadar insan var ki zaten ne sıra almak ne de içerde bu "işin bitsin hemen sıradakini alalım" stresi ile bir şey sormak mümkün değil..hele acil konusunu hiç açmıyorum..

keşke istanbulda olsam da daha fazla seçeneğim olsaydı..çok pişmanım burada olduğum için..

hasssasız ya, hamileyiz..nasıl kasap gb davranmalarına dayanabiliyoruz...bunlr yaşam koçu moçu değil, yaşam kasabı!

evet canım mantar ıcın. kullanımı benı sıkıntıya sokuyo daha kullanamadım 2 defa verdı hıcbırını kullanmadım gttıgımde kavga etcez doktorla kesın keske kullansaydım boyle ılerlemezdı butun hamılelıktekı mutsuzlugum güvensizliğim hep tıbbi yetersızlıkten. guvenmıyorum şanslıysak kolay dogurabılırız.. anne karnında bebegın kalp atısı fılan duruyo ya cok taktım hiç uyuyamaz oldum gece kalktım oturdum napıcam ben boyle ya iyice pskolojım bozuldu

esha inek gbyiz demişsin ya valla tam hakkını vermişsin konunun..çok güldüm..nedense ben de kendimi öyle hissediyorum

Bende aynen öyle hissediyorum
Bi arkadaşımın daha bebğinin kalbi anne karnında durdu
Kafayı
yicem sanırım bu korkularla

işte bu korkularımızın tek nedeni bizimle düzgün ilgilenecek nsanların olmaması..soru soramamız..onları rahatsız edeceğiz diye geride durmamız ve beklememiz kendi başımza..bu çaresizlik başımıza bir şey gelecek korkusu yaratıyor ne yazık ki...

aynwn canım evde kendi başıma zır zır ağlıyorum hep bu tıbbi yetersizlikten..nereye gitsem hep aynı..anlattım kendi doktırum artık ben sana çare olamıyorum diye üniversiteye postalıyor..diğer özel hastene yüzüme bile bakmıyor..üniversite neredeyse 4 saat acilden sonra kadın doğuma yolluyor ve orada da azarlıyorlar neden geldin diye..ne yapcam bilemedim ki..berbat psikolojim gene..ben de zombi gbyim..her gece kalkıyorum..bebeğim de huzursuz benim yüzümden..29'a vardık rahat edemedik..

ara ara sinirlerim bozulduğunda şarkı dinletiyorum bebikime..sizi rahatlatacak ve en sevdiğim şarkıyı siz de dinletin istedim bebişlerinize..müptelası olacaksınız..

göksel baktagir & yalnız sen - YouTube

eğer site çıkmazsa youtube'den göksel baktagir diye aratın yalnız sen şarkısını seçin...

nasıl bukadar duyarsız olabılır hastaneler anlamıyorum. hasta gelınce nıye geldın denır mı ya hastasın gitcen tabıı inşallah su prof olurda rahatlarsın hem fızıksel hem pskolojık olarak. gecelerın bekcısı olduk ya!
29 olmussun cok sukur darısı bana :) 32ye az kaldı ha gayret

canım nasıl ağlıyorum bilsen..sabahın köründe yaşadım sanki o anları bırebır...
Allah sana bağışlasın sağlık sıhhatle inşallah bebişini..
hadi bakalım hayırlı olsun :)

İnsan kendisi yaşıyor gibi oluyo dimi
Öyle duygu yüklüyüm ki geceden beri anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…