Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

umarım keyif için hareket etmiyodur
pazar günü yaşadıklarımdan sonra ona bişey olacak diye çok korkuyorum

pazar gunu ne yasadın canım hayırdır :26: benımkıde hareket etmıyo gun boyu ederdı ama etmıyo :26: ben bıkere panık atak gecırdım 3 gun oynamadı sınırlendıgım ıcın belkı senınde ondan olabılır

bebek dogum kanalını acmaya yeresmeye calısyo bı yerlesebılse duzenlı sancı ozman baslıcak demekkı ama senın oğlan ağırdan alıyo vardır her işte bı hayır sancı cek o içerde dursun daha iyi. bende dun akşamdan berı gaz sancısı cekıyorum berbat bısey artık ne oturabıldım ne kalkabıldım 1 saatlık uykuyla duruyorum oğlanda hareket etmıyo agrıdanmıdır nedır :26:

moricim nasılsın canım ağrıların gecti mi. bosver sen eşini benimkide oyle yınemı agrıyo dıyo naz yapıyo sanıyo benı ben bugun sabahlara kadar uyumadım kımse anlamıyo. senınde yanında kımse yok benımde. kayınvalıdem var ama oda calısıyo bende hep tekım yanımda bızımkıler olsa onla konusurum onla gıderım hastaneye ama napım yapcak bısey yok. bugunlerde gecıcek inşallah

Oyunun adı ne canım, nasıl bi oyun
güzelse bizde başlayalım oynamaya, sıkılmaya başladım evde yatmaktan
haftaya çalışmak zorundayım, çalışasım da yok napacaksam

valla lcw'nin sitesinden baktım da sadece bi kaç ürün var ve beden yok
mağazalarda bulabildiğin ürünlerin yarısını bile koymamışlar nete

hangi siteyi kullanmayacağımı görmüş bulunmaktayım
iş kıyafeti derdim başladı da ne giyeceğimi düşünüyorum kara kara

Canım su gitme olayından sonra çok gerginim ya oynamama sebebi o olabilir diye düşünüyorum
bebişimi kaybetmekten öyle korkuyorum ki, olaylarda üst üste geliyo maalesef

bende yalnızım, eşim çalışıyo
doktora gitsem ilgilenmiyo
kaçasım var valla

Arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize..inşallah sağlıklı bir gün olur bizim için..

dün geç geldi beyim maalesef bu nedenle gidemedim..zaten biliyorsunuz yaklaşık 9 haftadır hiç yerimden kalkamıyorum; 10 dakka kalırsam karnım zornklamaya kasıklarım kopmaya bacaklarım çekilmeye başlıyor..hastanede bile yürüyemiyorum..eşim bekliyor doktorun odasının önünde..kolumdan tutarak o götürüyor beni..çok ilerledi bu durum şu 3 haftadır..artık sadece yatabiliyorum bir de kısa kısa eğik pozisyonda oturabiliyorum..

dün ağrılarla bir de o basıç mahvetti beni..eşim zamanında gelmeyince ben de gidemedim sağlık ocağına..ona da söylemedim böyle oldu diye..zaten gitsem nereye gideceğim..her doktor beni tehlike arz ettiğim için üniversiteye kakalamaya çalışıyor..eşimle yaşadık gördük..en ağrılı dönemde bana nasıl davrandılar..resmen geber diyorlar..

akşama doğru tuvalete gidince o basınç azalır gb oldu.ama sabah tekrar başladı..geçen perşembe ölçtürmüştüm rahim ağzı 3.5 cm idi uzunluğu..doktor fena değil ama yatman lazım dedi..belki de vajinal enfeksiyondan böyle hissediyorum çünkü vajen bölgesinden sürekli beyaz mukuslu bir akıntı olmaya başladı..sahi vajinal mantar fitili de kullanıyorum ama nedr acaba bu işin esbabı mucibesi? çözemedim gitti gayrı..

pazartesiye kadar bekleyeceğim..heyeti verir vermez burada riskli gebeliklere bakan bir profesörün ofisi varmış..güya devlet yasaklamıştı böyle çalışmalarını diye ben de araştırmadım..çünkü aynı profesörle üniversitede konuşmaya çalıştığımda bana " sadece asistan doktorlarla konuşabilirsiniz, onlar izin verirse ve durumunuzu ciddi bulurlarsa proflarla görüşürsünüz" diye püskürtmüşlerdi beni..

geçen erken doğum şüphesiyle eşim bir öğretmen arkadaşı ile konuşmuş..o da o profesörün çok rsikli gebelikler uzmanı olduğunu onla mutlaka irtiabata geçemem gerektiğini anlatmş..çünkü onun eşi de preeklamsiymiş..yani yüksek tansiyondan gebelik zehirlenmesi geçirmiş..ve bebeği sadece 32'ye kadar gelebilmiş..bir ay da küvezde kalmış..eğer o doktor bakmasa imiş 23-24 lerde doğarmış ve burada yaşatmazlarmış o bebişi..

işte böyle...kendi doktorum zaten riskli gebelikler uzmanı ile görüşmem konusunda baskı yaypıp duruyor..ama şimdi heyeti vermez felan , git ordan al derse tam bittiğimin resmi olacak diye önce heyeti garantileyip sonra proftan randevu alacağız..

bu arada yamisy inşallah iyidir..merak ediyorum onu da çok..

Son düzenleme:

tatlım okudum ayzdıklarını ve çok üzüldüm
sen en kısa zamanda al heyet raporunu ve git konuş o doktorla
sonuçta sen başka doktora muayene olsan bile senin doktoruna söylemezsen yapabileceği bişey yok
ama dediğin gibi sen gene de garanti altına al mutlaka heyet raporunu
sonra uğraştırmasınlar bir sürü

canım sağ ol..yok zaten söyleyeceğim ama aldıktan sonra..çünkü pek hevesli değil vermeye..

ben ya idrar enfeksiyonumun tekrar ettiğini düşünüyorum ya da rahim ağzı zorlandı vajinal enfeksiyondan..pek umudum kalmadı artık bu hastalıklardan..çünkü hiç bitmediler 20. haftadan beri..bari kese zarar görmemiş mikroplar içeri girmemiş olsa..bunu da öğrenmek mümkün değil işte..

neyse..seni de sıkmayayım canım..zaten kendi sıkıntın sana yeter..yamisy herhalde doğuma gitti artık..baksana ses yok minikten? Allah yardımcısı olsun..tez zamanda inşallah kollarına alır yavrusunu...

Canım bebim bebek çok korunaklı oluyomuş içinde
kötü düşünme hiç
allahım inşallah bu çektiklerini unutturacak bebişini kucağına alınca

Aşkolsun ne sıkması canım, her zaman dinlerim seni
bizi sadece bizler anlayabiliyoruz maalesef

hayırlısıyla bi avazda doğurur umarım

slm arkadaşalr nasılsınız ? yamisy inşallah hayırlısıyla yavrusunu almıştır kucağına mis gibi kokluyordur siz neler yaptınız herkes iyimi

bende bi değişiklik yok, aslında tek değişiklik ütü yaparken basıldım ve kocam tarafından kovalandım
şimdi de aldım elime örgümü battaniyesine devam ediyorum
inatcıyım bitireceğim
sen nasılsın, napıyosun canım
inşallah kucağına almıştır da ısırıyodur o pamuk ayaklarından

canım inşallah heyet işi hallolurda bakar prof. bence bakmalıda eger olmazsa yargarayı kopar riskli olabılmem için daha ne olması gerekıyor bebegın kapıyamı dayanması gerekıyor de fitili kullanda gecsın en kullanmadım cogaldı doktorum cok kızcak :18:

bende iyiyim şükür kayınvalidem gitti az önce :) Büyükoğlu gezmeye gidiyoruz diyince atladı gitti valla :) oooooh yayılıyorum bende gel keyfim gel dünden beri ev doluydu yatıya geldiler sağolsunlar.ayakta çok kaldım yoruldum uzanamamaktan karnım çok gerildi sert sert oldu.neyseki şimdi istirahatteyim çoooook şükür senin ütüyle ne işin var yahu bırak adam yapıversin elinden geliyorsa ben ütümü yapıyorum da elektirk süpürgesine karışmıyorum çok ağır benimki birde belim ağrıyo eğilmekten onu kociş yapıyo sağolsun azıcık çalışsınlar dimi ama :) yamisy den haber alamıcaz bence uzunca bir zaman eğer doğum olduysa ki bence olmuştır yoksao her haliyle gelirdi güldürürdü bizi :) yarın öbür günde evine gelir hayırlısıyla bebişiyle ilgilenir bizede bir ara yazarda seviniriz inş.

azıcık mesleğini bilen anlar heralde canım yaaa
sen de var yaaaa tam sopalıksın , niye kullanmıyorsun
doktorun da kızsın sana tabi, bebişini de kendini de düşün biraz

yalnız gıttıgnde hıc ılgılenmıyolar nıyeyse sankı sahıpsızız su gıtme olayını merak etme eger gıtseydı boyle olmazdın aynı bende sen gıbı dusunmustum su gıttıgınden mı oynamıo dıe ama doktor normal demıstı benımkıde dunden berı oynamıo okadar cok kafaya takıyorumkı artık yoruldum haftalarımın dolmasını beklıyorum. gelen suyun kokusu cok farklı olur emıstı doktor hemen anlarsın demıstı suphelenırsen cok bak canım

kızlar içinizi ferah tutun o içerde oynuyor şüpheniz olmasın ben çok geç hissettim mesela şimdi ise maşallah futbol oynuyor içerde şimdiden çıkası var mındıkımın. herzaman içinizi ferah tutun lütfen söylemesi kolay ama öyle o küçücğk bebişlerimiz çok güçlüler.

inşallah öyledir 28 hafta olduk hergun kıpır kıpırdı kötü yazıları cok okuyorum anne karnında aniden kalbı fılan duruyo ya hıc bı sebebı yok dıyolar offf ağlayasım geliyo ya heran canlımı dıe dusunuyorum

Yabancılarda kadın doğuracak diye el üstünde tutuluyo
bir hizmet , bir hürmet
ülke nüfusuna katkısı olacak diye
bizde ise eşin yoksa yanında kötü kadınmışsın muamelesi yapıyolar, anlayamadım gitti bu zihniyeti
suyun kokusunu bilen biri değilim ki, koklasam da nasıl bi koku aradığımı bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…