umarım keyif için hareket etmiyodur
pazar günü yaşadıklarımdan sonra ona bişey olacak diye çok korkuyorum
kızlar ütüm bitti sonunda, birazönce yaptım
kedin için üzüldüm canım bi veterinere falan götür istersen...
evet hala bi değişiklik yok... herkes aynı tas aynı hamam...
valla sabır taşı olsa çatlar yani o sancılar nasıl vuruyo varya allahım kimseye vermesin... bari işe yarasalar... yook o da yok... öyle bana eziyet işte... ne sancılar sıklaşıyo ne bişe... kör topal gidiyoz bakalım böyle... nereye kadar gidecekse artık...
unutmamaya çalışıyorum ama acıdan bazen unutuyorum... sıpam keyfine çok düşkün teyzesi çoookk...
valla hem doğum başlasın hem sancı şiddetlensin hemde düzensizleşsin... ben de ilk defa duyuyorum... hatta yaşıyorum... acayip bi durum yaa... ilk geldiğinde hep düzenliydi bugün düzensizleşti... saatte bir falan gelyo sanırım... süresi de gittikçe artıyo... önce saatte birdi sonra yirmi dk oldu sonra yarım saate çıktı sonra 40 dk ya... şimdi de sanırım saatte bir. düzensiz olduğunu düşündüğümden takip etmedim bugün.... ama şiddeti gitgide artıyo... yalancı desem bukaadr şiddetli olmaz düzenliyken düzensize geçmez... gerçek desem bu kadar arası olmaması lazım... gittikçe sıklaşması lazım... anlamadım gitti valla yaa... yalancı olsa doktor da doğum başlamış demezdi... doktoru arayıp sorsam gel dicek... gitsem olacaklar belli... açılmadan haberim yok zaten 1-1,5 cm civarındaydı... needicem şaştım kaldım eniyisi otur çek yamisy dedim napym...
üzme canını..bazen öyle çok sakin kalırlar..hem uyuma saatleri var artık o dönemlerde..günün yarısı resmen uyuyorlar..ama büyüdükçe 20-30 dakk uyuyup uynaıyorlarmış..benim de o balık oğluşumdan eser yok sadece gece yan dönersem biraz tekme atıyor o kadar...biraz da mideme sarıyor elleriyle..
bende dizimi izledimyoksa izleyemezdim hem pc hem tv ye el koyamam malesef bide biz pc de bi oyun var onu oynuyoruz ben bütün gün oynadığım için uçtum gittim kociş daha başlarındaydı dün akşam epey yol almış yetişicem sana hele bi dizilern başlasın da diyo
dene canım... rica ederim... ben bütün hamile kıyafetlerimi lcw den aldım... gecelklerimi birini görerek aldım iç çamaşırcıdan dierlerini netten almıştım erken doğum tehlikesiyle yatıyodum evde çıkmam yasaktı... lohusa sepeti ve hamile.co dan aldım... hamile.co dan alma mümkünse... sipariş vermişim ve kargoya verileli 15 gün geçmiş gelen giden yok sitesi takip ettirmiyo takip noyu kargonun sitesine yazıyorum bu ürün yok diyo... sinirlendim mail attım hem kendi sitesindn hem kendi mail hesabımdan... normalde böyle maillere bikaçsaat içinde dönerler dimi??? başka sitelerden geri dönüşü hemen alıyodum çünkü... akşam oldu dönen yok gelen de yok... eşime noyu verdim ara dedim ben ararsam kavga çıkartırım çünkü çok sinirliyim.. o benden daha sakindir hemen parlamazneyse aradı sordu kargoda demişler kargo nosunu irsalye nosunu falan verdi bakalım diye baktık çıkmadı busefer kargonun nosunu verdi arayın diye ee sen necisin orda ben aramayı bilmiyomuydum kargoyu... işte orda telefondaki ben olsam cıngarı çıkarmıştım... sonra eşime işaret ettim maile cevap gelmedi bi sor dedim. sordu mail attık iki sefer dönmediniz falan dedi. adam ne dese beğenirsin: maillere bakmıyoruz biz o sistem var ama zorunluluktan var kimse bakmıyo telefonla daha iyi oluyo demiş... ben olsaydım ikinci bı cıngar daha.... neyse sonra kargoyu aradık.. ürün elimize gelir gelmez kuryeye verdik dediler bugün teslimatta gelmediyse engeç 7 ye kadar gelir dediler. buda demek oluyo ki ürün ya sabah yada bi önceki akşam kargoya ulaşmış... sitede 15 gündür kargoda görünüyo... neyse telefonu kapattık 5 dk sonra kapı çaldı... kargooo yani aman bu siteden uzak durun...
pazar gunu ne yasadın canım hayırdır :26: benımkıde hareket etmıyo gun boyu ederdı ama etmıyo :26: ben bıkere panık atak gecırdım 3 gun oynamadı sınırlendıgım ıcın belkı senınde ondan olabılır
moricim nasılsın canım ağrıların gecti mi. bosver sen eşini benimkide oyle yınemı agrıyo dıyo naz yapıyo sanıyo benı ben bugun sabahlara kadar uyumadım kımse anlamıyo. senınde yanında kımse yok benımde. kayınvalıdem var ama oda calısıyo bende hep tekım yanımda bızımkıler olsa onla konusurum onla gıderım hastaneye ama napım yapcak bısey yok. bugunlerde gecıcek inşallah
canım benim kıyamam yaaa
bu dönem en stresli dönemlerden hem senin için hem onun için
seni tam anlamıyla anlamasını bekleyemeyiz zaten canım
sen acıyı çekiyorsun, o ise dışardan izliyor
bu kadar da olmaz diyodur muhtemelen
çünkü arada diyo ki eşim herkes doğuruyo, niye bizimki böyle
dedim ben başkaları gibi değilim demek ki
bu benim tercihim değil ki
kim ister acı çekmeyi
eşim en kısa zamanda gelir umarım
anneni çağırmalısın bence , eğer eşin de bıkmaya başladıysa
biraz moralin de düzelir annen falan gelirse
canım benim üzülme yaa o da nerden bilsin... internette bi video izlemiştim erkeklere suni sancı verilirse nolur diyeseninkine yaptırsan belkim ne olduğunu anlar ben şahsen kociş bişe dediğinde iste yeterki hemen sanada yaptıralım diyorum herifimin cevabı: ne istemiştin bitanem hatta geçen gün babamda buna benzer biş söyledi... biz çekmiyoruz o sancıyı niye ben çekmiyorum merak ediyorum bukadar can acıtacak ne var dedi bende dedim denemesi bedava gel gidelim hemen anlarsın dedim güldü kalsın dedi
gelişmeleri mutlaka bildir bacım. kocanı da çok takma anlamıyolar bunlar anlamıyolar yapcak bişe yok odun geldiler odun gitcekler...
eder canım eder hıc merak etme.ama sen böyle stres yaparsan oda gerılır kendımde yasadıgım ıcın bılıyorum.bu dönemlerde herzaman hıssetmeybılırız yaptığı en kuvvetlı olan hareketlerı bızlere geliyor çünküoyuzden sen içini ferah tut seni tekmelemese bile mutlaka dönüyordur yer değiştiriyordur o
ahh kuzum cok dıkkat et kendıne.sen neden bukadar yürümekte zorluk cekıyorsun acaba.şöyle iyi bi doktora görünsen bı dıyorum.gercı hanı gıttınmıde onuda bılmıyorum.Allah sıfa versın ınsallah
canım götürücez ama fılm çeken bıyer bulamadık cevremızde hepsi normal veterıner.bu aksam kesın götürmem gerek ama degısen bısey yok cunku durumunda ıns kötü bişeyi yoktur
moricim nasılsın canım ağrıların gecti mi. bosver sen eşini benimkide oyle yınemı agrıyo dıyo naz yapıyo sanıyo benı ben bugun sabahlara kadar uyumadım kımse anlamıyo. senınde yanında kımse yok benımde. kayınvalıdem var ama oda calısıyo bende hep tekım yanımda bızımkıler olsa onla konusurum onla gıderım hastaneye ama napım yapcak bısey yok. bugunlerde gecıcek inşallah
Arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize..inşallah sağlıklı bir gün olur bizim için..
dün geç geldi beyim maalesef bu nedenle gidemedim..zaten biliyorsunuz yaklaşık 9 haftadır hiç yerimden kalkamıyorum; 10 dakka kalırsam karnım zornklamaya kasıklarım kopmaya bacaklarım çekilmeye başlıyor..hastanede bile yürüyemiyorum..eşim bekliyor doktorun odasının önünde..kolumdan tutarak o götürüyor beni..çok ilerledi bu durum şu 3 haftadır..artık sadece yatabiliyorum bir de kısa kısa eğik pozisyonda oturabiliyorum..
dün ağrılarla bir de o basıç mahvetti beni..eşim zamanında gelmeyince ben de gidemedim sağlık ocağına..ona da söylemedim böyle oldu diye..zaten gitsem nereye gideceğim..her doktor beni tehlike arz ettiğim için üniversiteye kakalamaya çalışıyor..eşimle yaşadık gördük..en ağrılı dönemde bana nasıl davrandılar..resmen geber diyorlar..
akşama doğru tuvalete gidince o basınç azalır gb oldu.ama sabah tekrar başladı..geçen perşembe ölçtürmüştüm rahim ağzı 3.5 cm idi uzunluğu..doktor fena değil ama yatman lazım dedi..belki de vajinal enfeksiyondan böyle hissediyorum çünkü vajen bölgesinden sürekli beyaz mukuslu bir akıntı olmaya başladı..sahi vajinal mantar fitili de kullanıyorum ama nedr acaba bu işin esbabı mucibesi? çözemedim gitti gayrı..
pazartesiye kadar bekleyeceğim..heyeti verir vermez burada riskli gebeliklere bakan bir profesörün ofisi varmış..güya devlet yasaklamıştı böyle çalışmalarını diye ben de araştırmadım..çünkü aynı profesörle üniversitede konuşmaya çalıştığımda bana " sadece asistan doktorlarla konuşabilirsiniz, onlar izin verirse ve durumunuzu ciddi bulurlarsa proflarla görüşürsünüz" diye püskürtmüşlerdi beni..
geçen erken doğum şüphesiyle eşim bir öğretmen arkadaşı ile konuşmuş..o da o profesörün çok rsikli gebelikler uzmanı olduğunu onla mutlaka irtiabata geçemem gerektiğini anlatmş..çünkü onun eşi de preeklamsiymiş..yani yüksek tansiyondan gebelik zehirlenmesi geçirmiş..ve bebeği sadece 32'ye kadar gelebilmiş..bir ay da küvezde kalmış..eğer o doktor bakmasa imiş 23-24 lerde doğarmış ve burada yaşatmazlarmış o bebişi..
işte böyle...kendi doktorum zaten riskli gebelikler uzmanı ile görüşmem konusunda baskı yaypıp duruyor..ama şimdi heyeti vermez felan , git ordan al derse tam bittiğimin resmi olacak diye önce heyeti garantileyip sonra proftan randevu alacağız..
bu arada yamisy inşallah iyidir..merak ediyorum onu da çok..
tatlım okudum ayzdıklarını ve çok üzüldüm
sen en kısa zamanda al heyet raporunu ve git konuş o doktorla
sonuçta sen başka doktora muayene olsan bile senin doktoruna söylemezsen yapabileceği bişey yok
ama dediğin gibi sen gene de garanti altına al mutlaka heyet raporunu
sonra uğraştırmasınlar bir sürü
canım sağ ol..yok zaten söyleyeceğim ama aldıktan sonra..çünkü pek hevesli değil vermeye..
ben ya idrar enfeksiyonumun tekrar ettiğini düşünüyorum ya da rahim ağzı zorlandı vajinal enfeksiyondan..pek umudum kalmadı artık bu hastalıklardan..çünkü hiç bitmediler 20. haftadan beri..bari kese zarar görmemiş mikroplar içeri girmemiş olsa..bunu da öğrenmek mümkün değil işte..
neyse..seni de sıkmayayım canım..zaten kendi sıkıntın sana yeter..yamisy herhalde doğuma gitti artık..baksana ses yok minikten? Allah yardımcısı olsun..tez zamanda inşallah kollarına alır yavrusunu...
Yamisy canım neredesin? Doğurdun mu? çok merak ediyorum seni..merakta bırakma..
Doğuma gitti muhtemelen canım , yoksa gelirdi şimdiye kadar
slm arkadaşalr nasılsınız ? yamisy inşallah hayırlısıyla yavrusunu almıştır kucağına mis gibi kokluyordursiz neler yaptınız herkes iyimi
Arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize..inşallah sağlıklı bir gün olur bizim için..
dün geç geldi beyim maalesef bu nedenle gidemedim..zaten biliyorsunuz yaklaşık 9 haftadır hiç yerimden kalkamıyorum; 10 dakka kalırsam karnım zornklamaya kasıklarım kopmaya bacaklarım çekilmeye başlıyor..hastanede bile yürüyemiyorum..eşim bekliyor doktorun odasının önünde..kolumdan tutarak o götürüyor beni..çok ilerledi bu durum şu 3 haftadır..artık sadece yatabiliyorum bir de kısa kısa eğik pozisyonda oturabiliyorum..
dün ağrılarla bir de o basıç mahvetti beni..eşim zamanında gelmeyince ben de gidemedim sağlık ocağına..ona da söylemedim böyle oldu diye..zaten gitsem nereye gideceğim..her doktor beni tehlike arz ettiğim için üniversiteye kakalamaya çalışıyor..eşimle yaşadık gördük..en ağrılı dönemde bana nasıl davrandılar..resmen geber diyorlar..
akşama doğru tuvalete gidince o basınç azalır gb oldu.ama sabah tekrar başladı..geçen perşembe ölçtürmüştüm rahim ağzı 3.5 cm idi uzunluğu..doktor fena değil ama yatman lazım dedi..belki de vajinal enfeksiyondan böyle hissediyorum çünkü vajen bölgesinden sürekli beyaz mukuslu bir akıntı olmaya başladı..sahi vajinal mantar fitili de kullanıyorum ama nedr acaba bu işin esbabı mucibesi? çözemedim gitti gayrı..
pazartesiye kadar bekleyeceğim..heyeti verir vermez burada riskli gebeliklere bakan bir profesörün ofisi varmış..güya devlet yasaklamıştı böyle çalışmalarını diye ben de araştırmadım..çünkü aynı profesörle üniversitede konuşmaya çalıştığımda bana " sadece asistan doktorlarla konuşabilirsiniz, onlar izin verirse ve durumunuzu ciddi bulurlarsa proflarla görüşürsünüz" diye püskürtmüşlerdi beni..
geçen erken doğum şüphesiyle eşim bir öğretmen arkadaşı ile konuşmuş..o da o profesörün çok rsikli gebelikler uzmanı olduğunu onla mutlaka irtiabata geçemem gerektiğini anlatmş..çünkü onun eşi de preeklamsiymiş..yani yüksek tansiyondan gebelik zehirlenmesi geçirmiş..ve bebeği sadece 32'ye kadar gelebilmiş..bir ay da küvezde kalmış..eğer o doktor bakmasa imiş 23-24 lerde doğarmış ve burada yaşatmazlarmış o bebişi..
işte böyle...kendi doktorum zaten riskli gebelikler uzmanı ile görüşmem konusunda baskı yaypıp duruyor..ama şimdi heyeti vermez felan , git ordan al derse tam bittiğimin resmi olacak diye önce heyeti garantileyip sonra proftan randevu alacağız..
bu arada yamisy inşallah iyidir..merak ediyorum onu da çok..
bende bi değişiklik yok, aslında tek değişiklik ütü yaparken basıldım ve kocam tarafından kovalandım
şimdi de aldım elime örgümü battaniyesine devam ediyorum
inatcıyım bitireceğim
sen nasılsın, napıyosun canım
inşallah kucağına almıştır da ısırıyodur o pamuk ayaklarından
canım inşallah heyet işi hallolurda bakar prof. bence bakmalıda eger olmazsa yargarayı kopar riskli olabılmem için daha ne olması gerekıyor bebegın kapıyamı dayanması gerekıyor defitili kullanda gecsın en kullanmadım cogaldı doktorum cok kızcak :18:
Canım su gitme olayından sonra çok gerginim ya oynamama sebebi o olabilir diye düşünüyorum
bebişimi kaybetmekten öyle korkuyorum ki, olaylarda üst üste geliyo maalesef
bende yalnızım, eşim çalışıyo
doktora gitsem ilgilenmiyo
kaçasım var valla
yalnız gıttıgnde hıc ılgılenmıyolar nıyeyse sankı sahıpsızızsu gıtme olayını merak etme eger gıtseydı boyle olmazdın aynı bende sen gıbı dusunmustum su gıttıgınden mı oynamıo dıe ama doktor normal demıstı benımkıde dunden berı oynamıo okadar cok kafaya takıyorumkı artık yoruldum haftalarımın dolmasını beklıyorum. gelen suyun kokusu cok farklı olur emıstı doktor hemen anlarsın demıstı suphelenırsen cok bak canım
kızlar içinizi ferah tutun o içerde oynuyor şüpheniz olmasın ben çok geç hissettim mesela şimdi ise maşallah futbol oynuyor içerde şimdiden çıkası var mındıkımın. herzaman içinizi ferah tutun lütfen söylemesi kolay ama öyle o küçücğk bebişlerimiz çok güçlüler.
yalnız gıttıgnde hıc ılgılenmıyolar nıyeyse sankı sahıpsızızsu gıtme olayını merak etme eger gıtseydı boyle olmazdın aynı bende sen gıbı dusunmustum su gıttıgınden mı oynamıo dıe ama doktor normal demıstı benımkıde dunden berı oynamıo okadar cok kafaya takıyorumkı artık yoruldum haftalarımın dolmasını beklıyorum. gelen suyun kokusu cok farklı olur emıstı doktor hemen anlarsın demıstı suphelenırsen cok bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?