Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Hepimizi ağlattı bu kız, ahh ahh bizde ulaşsak o günlere
Rabbim bize de nasip eder inşallah, normal doğumu bende çok istiyorum

Neden insanlığın bir kısmının sahip oldukları olanaklara biz çooooooooook uzağız anlayamıyorum
Paran varsa herşey süper, doktorlar anlayışlı, ebeler - hemşireler dost canlısı, paran yoksa ya da çok zengin değilsen it yerine koymuyo adam
Sen iki canlısın, hassas dönemdesin demiyo
O günkü doktor kadının açılmasını beklememiş eve erken gitmek için kesmiş durmuş, tam 62 dikiş atmışlar norma
l doğumdan sonra
Bu kasapları gördükce ve duydukca ürperiyorum, doğurmaktan korkuyorum

korkma fıtılden bende gec anladım bı zararı olmıycagını. koskoca antıbıyotıgı içince fıtılde neymıs dedım. sımdı tekrar fıtıl vercek ben kullamamıstım ama bu sefer kulancam

Herşeyden korkar hale geldim napıyım canım
Ağlıyacam gerçekten
Yararlı biliyorum ama ...

Hepimiz ard arda doğurup şenlendireceğiz inşallah topiğimizi
Emzirmeye çalışacağımız, gaz sorunu çekeceğimiz, uykusuz gecelerde birbirimize danışacağımız günlerde gelecek inşallah
Umarım tombiş olur bizim bebişlerimizde ve bizde kolayca doğururuz
Hala ağlıyorum eşim dalga geçiyo noldu sana , hormonlardan mı gene diyo
Bi bilse hissettiklerimi, tarifi yok inanın içimdekilerin

Canım Afganistan da olsak şartlar bu der kabul ederdik
Ama gelişmekte olan bir ülkedeyiz, sağlık sistemimizin gün geçtikce iyileştiğini bangır bangır bağırıyolar
madem öyle , nerde bu modernleşen sistem, nerde bu modernleşen hastaneler-doktorlar
valla Mardindeki kadına gidiyorum mecburen burdayken o da 5 dakikada oldu bittiye getiriyo
kapısının önü insan yığıntısı
sen içerdeyken öküzler geliyo hele bi bagın benim hanıma doktor hanım
uzak yoldan geldik
la biz neyiz, erkek halinle nasıl dalarsın odaya, yok işte akıl mantık yok
kasapların elinde kalmışız

Daha önümüzde epey yol var ve en önemli haftalar bunlar bizim için
Bu şekilde devam ederse ben doğuramıyacam orası kesin
:18::18:

ayyyyy ALLAAAAAAHHHH yamisy oğluşuna kavuştu demek canlarım benim ya.bende sizin gibi çok duygulandım yazısını okurken hem duygulandım ağladım hemde güldüm deli kız o halde bile doğumunu nasıl anlatmış darısı hepimizin başına kızlar sağlıklı sıhhatli tontiş tontiş bebeişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.negüzel kokuyordur şimdi o mındık dimi :) gönlüne göre büyütsün yavrusunu.çok sevindim vallahi ikisininde sağlıklı olmasına .birde doğumunu öyle bir anlatmışki hem tedirgin oluyorsun hem doğum korkun azalıyor o kadar sıkıntının içinde bebişini kucaklayınca anlattığı sevinci çok güzel.tam yamisy ye yakışan bir şekilde anlatmış herşeyi :) veeee birde eşine helal olsun gtmiş birde bebişin başı çıkarken bakmış gerçekten bravo

Canım ailen nerde yaşıyo
Bi süreliğine onların yanına gitsen, ya da tanıdığın varsa İstanbula gitsen
Özel hastanelere gidersin , kadın doğum polikinliklerine gidersin, olmadı üniversitelere gidersin
kafan da ruhun da rahata kavuşur en azından

inanmıyorum yaaa 62 dikişmii ben o kadının yerınde olsam doktoru mahkemeye verır attırırım koskoca ameliyatlarda okadar dikiş olmuyo bukdarda olmaz ya. cok zengın deılız evet ama bı can tasıyoruz kım bana nasıl muamele yapıyosa o ebenın doktorun ve hemsırenınde 1000 katı basına gelsın.

Herşeyden korkar hale geldim napıyım canım
Ağlıyacam gerçekten
Yararlı biliyorum ama ...

bende oyleyım canım herseyden doktorun verdıgı ılactan bıle tırsıyorum. sımdıde karımı sandalyeye carptım hafıf bı sekılde bısey olmaz ınsallah of ya

amin inşallah canım. ama ben bı okadarda korkuyorum

ahh o korku bende de var canım, yalnız değilsin
ama sezeryanden daha çok korkuyorum

yamisy'miz bizi sakinleştirmek için en korkunç yerleri hafifletmiş bence
alem kız gerçekten doğurduğu yerden de bize destek oluyo
o evlat kokusunu koklamayı Allahım bizlere de nasip etsin
benim herifim kesin düşer bayılırdı, bakamazdı
ona da dedim o iş hiç belli olmaz diyo, yalan
ben bilmem mi herifimi

Prof umarım eşşek çıkmaz da anlar kadın ruhundan
Sakinleştirir ve sorunlarına çözüm bulur

Çok dinlendirici canım, dinletiyorum oğluşuma şu an
Bu arada ben bişey keşfettim bebişimin müzik zevkiyle ilgili gülsem mi gülmesem mi bilemedim
Barış Manço'nun ninniler albümü varmış sanırım , siteden bi arkadaş da onu tavsiye ediyordu

bende oyleyım canım herseyden doktorun verdıgı ılactan bıle tırsıyorum. sımdıde karımı sandalyeye carptım hafıf bı sekılde bısey olmaz ınsallah of ya

canım birşye olmaz bebklerimiz korunaklı bir yerdeler karnımızın içinde içini ferah tut.kızlar ben istanbulda yaşıyorum avruopa yakasında eğer doktor için işiniz düşerse yada tavsiye için birini ararsanız yardımcı olurum herşekilde unutmayın önemli olan bebişlerimiz.

Kıyamam canım, geçen gün de sular gittiğinde suyu açık unutmuşum
banyoya girince kayıp düşmüştüm
şu an ne kadar korkuyorsundur kimbilir
bebek kolay etkilenmez demişti doktorum bana, karnımızın üstüne düşmediğimiz ve kanamamız olmadığı sürece korkmamalıymışız

Canım bu gidişle İstanbul da doğuracağım sanırım
Elimin altında olsun hastaneler diye
Nereyi önerebilirsin
4 görümcem de gel bizde kal diyo
Şişli, Bağcılar, Şehrimini ve Esenler de oturuyolar

Canım tek doktor, doktor sürülmüş gibi zaten Şırnağa, günde 150 kadını muayene ediyormuş, böyle yaparak burdan göndersinler diye uğraşıyomuş
Olan canlara oluyo, aminnnnnnnn canım inşallah daha beteri gelir başlarına

canım sen de 2 gün sonra 29.sun..bak gelemşycem gelmşycem derken Allah'a şükür kendi kendimize ilerliyoruz..millet hiç geçmesin tadına varayım diye uğraşırken ben hemen geçsin de aklım kurtulsun diye bakıyorum işe..

iğrençler Allah'ım..bu diplomayı hay size verene! insan ulan karşınızdaki insan, hadi hassasiyetini geçtiniz hayvan gb doğramaya mı kalktınız? Ben de buradaki hastaneden bu yüzden korkuyorum artık..düşünün yani kadına acı içinde o gün hastanede yanımdaki yataktta doğurttular..başı çıkınca bebeğin lütfettiler!

İnşallah arkadaşım..şu uzun süreci bir tamamlarsak ne uykyszluğuna ne de başka şeylerle ilgilenemyeceğime üzülmeyeceğim, dertlenmeyeceğim..Bu dünyada en zor şey bir canlının hayatı üstüne sorumlu olmakmış..bu stress ve çaresizlik yedi bitirdi beni..zaten ne uykusu? ben şimdiden 3-4 saat uyuyorum..razıyım sağlıklı doğsun da hiç uyumayayım...

amma iyileşmiş de mi ya bu sağlık sistemi..doktor buluyon hastane ve techizat yoki sana bakmaya korkuyor, sorumluluğunu almak istemiyor..hastane buluyon seni kapıda sründürüyor..peki kaç saatte gidiyorsun oradaki doktora? çok zor olmuyor mu?

Daha önümüzde epey yol var ve en önemli haftalar bunlar bizim için
Bu şekilde devam ederse ben doğuramıyacam orası kesin
:18::18:

canım ailem izmir'de ..mesafe çok uzak olduğu için artık bu tarihten sonra seyahat yasağım var..hem de benim gb iken dr hiç tavsiye etmem dedi..sahi ben hala çalışıyor görünüyorum..sadece bu hafta raporluyum..eğer doktor verirse önümüzdeki 3 hafta heyet alıp sonra en erken 32. haftada doğum iznimi kullanmaya başlayacağım..zor böyle..o zaman belki istanbul'a kayınvalidemin yanına giderim..anadolu yakasında beykoz'da onlar.orada özel hastenlere bakarım..buradan istanbul 2.5 saat çok şükür ama izmir 11 saat..zaten eşim çalıştığı için gidemiyor hiçbir yere... dediğin gb kfam burada çok bulanık..bir 32.yi görsek başka da bir şey istemem Allah'ın izni ile..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…