ağlıyorum napım tutamadım kendimicok mutlu oldum cok sevındım kelımeler tarıf edemez canım hayırlı ugurlu olsun Allah eşinle beraber sağlıcakla buyutmenı nasıp etsın. normal dogum oldugu içinde ayrı bi sevindim Allahım bizede oyle nasip eder inşallah. oğluşunu kokla benim yerime
burda dogum kocu tutman için ünlü olman gerek yada cok zengın olman gerek.
dedıgın gıbı iyi bi kadın dogumcu bulamıyoruz bırak dogum kocunu.
eskı devırden hıcbı farkımız yok tek farkımız onlar evde bız hastanede doguruyoruz eminim onların ebelerı daha becerikliymiştir dogum konusuda.
sırf bu sebepler yuzunden nasıl dogurcam dıye panık yapıyorum Allahım hepımızı bı avazda kurtarsın
korkma fıtılden bende gec anladım bı zararı olmıycagını. koskoca antıbıyotıgı içince fıtılde neymıs dedım. sımdı tekrar fıtıl vercek ben kullamamıstım ama bu sefer kulancam
Canımmm canım Yamisym!
Yemin ederim ağlıyorum şimdi..öyle bir zırlıyorum ki kocam içerde uyanmasın diye kapısını kapattım..
Dün bütün gün aklımdaydın..hep seni merak ettim..hep düşündüm..bu kızçe ne yapıyor..oğluş çıktı mı diye..
Çok sancı çektin ama muradına erdin değil mi? Allah bize de nasip etsin inşallah o günleri..
bir de nasıl şaşırdım kilosuna ..en son sana 2.500 demişlerdi..sen epey üzülüyordun bir türlü kilo da almadı diye..bak çıkınca gördün gerçek kilosunu..maşallah!! Allah'ım ne olur bizimkiler de böyle tombiko olsunlar...
şimdi nasıl sevmeliktir annesi..emme refleksinin oluşması için bütün gece çalıştınız de mi? ah canım benim benim inşallha az da olsa emiyordur annesi..
bu bizim ikinci bebişimiz, bugün bayram gündür heyoooo!!!
ne oldu eshacım vajinal mantar için mi? ben de iki haftadır kullanıyorum bu fitili.alltan yerleştirmek çok gıcık bir şey..
yok arkadaşlar sanki afganistanda yaşıyoruz..yahu nedir bu kadın doğumcu mutsuzluğumuz? şimdi benim doktor " gene mi idrar enfeksiyonu yüzünden geldin?" dyecek diye, adamın yüzü kireç gb oluyor beni görüncegidemiyorum derdimi rahat anlatamıyorum ya..bugün saat 3'e kadarmış randevusu..kapısında o kadar insan var ki zaten ne sıra almak ne de içerde bu "işin bitsin hemen sıradakini alalım" stresi ile bir şey sormak mümkün değil..hele acil konusunu hiç açmıyorum..
keşke istanbulda olsam da daha fazla seçeneğim olsaydı..çok pişmanım burada olduğum için..
hasssasız ya, hamileyiz..nasıl kasap gb davranmalarına dayanabiliyoruz...bunlr yaşam koçu moçu değil, yaşam kasabı!
esha inek gbyiz demişsin ya valla tam hakkını vermişsin konunun..çok güldüm..nedense ben de kendimi öyle hissediyorum
işte bu korkularımızın tek nedeni bizimle düzgün ilgilenecek nsanların olmaması..soru soramamız..onları rahatsız edeceğiz diye geride durmamız ve beklememiz kendi başımza..bu çaresizlik başımıza bir şey gelecek korkusu yaratıyor ne yazık ki...
Hepimiz ard arda doğurup şenlendireceğiz inşallah topiğimizi
Emzirmeye çalışacağımız, gaz sorunu çekeceğimiz, uykusuz gecelerde birbirimize danışacağımız günlerde gelecek inşallah
Umarım tombiş olur bizim bebişlerimizde ve bizde kolayca doğururuz
Hala ağlıyorum eşim dalga geçiyo noldu sana , hormonlardan mı gene diyo
Bi bilse hissettiklerimi, tarifi yok inanın içimdekilerin
Hepimizi ağlattı bu kız, ahh ahh bizde ulaşsak o günlere
Rabbim bize de nasip eder inşallah, normal doğumu bende çok istiyorum
aynwn canım evde kendi başıma zır zır ağlıyorum hep bu tıbbi yetersizlikten..nereye gitsem hep aynı..anlattım kendi doktırum artık ben sana çare olamıyorum diye üniversiteye postalıyor..diğer özel hastene yüzüme bile bakmıyor..üniversite neredeyse 4 saat acilden sonra kadın doğuma yolluyor ve orada da azarlıyorlar neden geldin diye..ne yapcam bilemedim ki..berbat psikolojim gene..ben de zombi gbyim..her gece kalkıyorum..bebeğim de huzursuz benim yüzümden..29'a vardık rahat edemedik..
Neden insanlığın bir kısmının sahip oldukları olanaklara biz çooooooooook uzağız anlayamıyorum
Paran varsa herşey süper, doktorlar anlayışlı, ebeler - hemşireler dost canlısı, paran yoksa ya da çok zengin değilsen it yerine koymuyo adam
Sen iki canlısın, hassas dönemdesin demiyo
O günkü doktor kadının açılmasını beklememiş eve erken gitmek için kesmiş durmuş, tam 62 dikiş atmışlar normal doğumdan sonra
Bu kasapları gördükce ve duydukca ürperiyorum, doğurmaktan korkuyorum
Herşeyden korkar hale geldim napıyım canım
Ağlıyacam gerçekten
Yararlı biliyorum ama ...
amin inşallah canım. ama ben bı okadarda korkuyorum
ayyyyy ALLAAAAAAHHHH yamisy oğluşuna kavuştu demek canlarım benim ya.bende sizin gibi çok duygulandım yazısını okurken hem duygulandım ağladım hemde güldüm deli kız o halde bile doğumunu nasıl anlatmış darısı hepimizin başına kızlar sağlıklı sıhhatli tontiş tontiş bebeişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.negüzel kokuyordur şimdi o mındık dimi :) gönlüne göre büyütsün yavrusunu.çok sevindim vallahi ikisininde sağlıklı olmasına .birde doğumunu öyle bir anlatmışki hem tedirgin oluyorsun hem doğum korkun azalıyor o kadar sıkıntının içinde bebişini kucaklayınca anlattığı sevinci çok güzel.tam yamisy ye yakışan bir şekilde anlatmış herşeyi :) veeee birde eşine helal olsun gtmiş birde bebişin başı çıkarken bakmış gerçekten bravo
nasıl bukadar duyarsız olabılır hastaneler anlamıyorum. hasta gelınce nıye geldın denır mı ya hastasın gitcen tabııinşallah su prof olurda rahatlarsın hem fızıksel hem pskolojık olarak. gecelerın bekcısı olduk ya!
29 olmussun cok sukurdarısı bana :) 32ye az kaldı ha gayret
ara ara sinirlerim bozulduğunda şarkı dinletiyorum bebikime..sizi rahatlatacak ve en sevdiğim şarkıyı siz de dinletin istedim bebişlerinize..müptelası olacaksınız..
göksel baktagir & yalnız sen - YouTube
eğer site çıkmazsa youtube'den göksel baktagir diye aratın yalnız sen şarkısını seçin...
bende oyleyım canım herseyden doktorun verdıgı ılactan bıle tırsıyorum. sımdıde karımı sandalyeye carptım hafıf bı sekılde bısey olmaz ınsallah of ya
bende oyleyım canım herseyden doktorun verdıgı ılactan bıle tırsıyorum. sımdıde karımı sandalyeye carptım hafıf bı sekılde bısey olmaz ınsallah of ya
canım birşye olmaz bebklerimiz korunaklı bir yerdeler karnımızın içinde içini ferah tut.kızlar ben istanbulda yaşıyorum avruopa yakasında eğer doktor için işiniz düşerse yada tavsiye için birini ararsanız yardımcı olurum herşekilde unutmayın önemli olan bebişlerimiz.
inanmıyorum yaaa 62 dikişmiiben o kadının yerınde olsam doktoru mahkemeye verır attırırım koskoca ameliyatlarda okadar dikiş olmuyo bukdarda olmaz ya. cok zengın deılız evet ama bı can tasıyoruz kım bana nasıl muamele yapıyosa o ebenın doktorun ve hemsırenınde 1000 katı basına gelsın.
Canım bu gidişle İstanbul da doğuracağım sanırım
Elimin altında olsun hastaneler diye
Nereyi önerebilirsin
4 görümcem de gel bizde kal diyo
Şişli, Bağcılar, Şehrimini ve Esenler de oturuyolar
[/QUOT
eğer imkanın varsa buraya gel derim istanbulda çok seçenek var ben alman hastanesine gitmiştim birkaç kere çok temiz ve süper birilgi alaka var.odalar tertemiz başında senin herşeyinle sonuna kadar ilgilenen bir hemşiren var.seni odaya alıyor hazırlıyor sakinleşitiriyor doktora haber veriyor doktorunu 2 dk içinde sizinle ilgilenecek efendim diyip çıkıyor odadan sen huzur içinde doktorunu bekliyorsun doktorlar zaten müthiş.ben bir başkasının doğumunda da görmüştüm odalar süsleniyor erkek yada kız bebekler için ayrıca refakatçin içinde bir oda hazırlanıyor istersen aynı odada kalıyorsun yani bilmiyorum arkadaşlar para konuşuyor.medicalpark var onun birkaç şubesi var ayrıca onuda düşünebilirsin.
Hamilelik - Gebelik Takibi
bu linketıkla medicalpark gebelik takibi diye bir yer ayırmış sayfasında .araştırıp ben senin bulunduğun yere göre sana bilgi vereceğim canım .
eğer imkanın varsa buraya gel derim istanbulda çok seçenek var ben alman hastanesine gitmiştim birkaç kere çok temiz ve süper birilgi alaka var.odalar tertemiz başında senin herşeyinle sonuna kadar ilgilenen bir hemşiren var.seni odaya alıyor hazırlıyor sakinleşitiriyor doktora haber veriyor doktorunu 2 dk içinde sizinle ilgilenecek efendim diyip çıkıyor odadan sen huzur içinde doktorunu bekliyorsun doktorlar zaten müthiş.ben bir başkasının doğumunda da görmüştüm odalar süsleniyor erkek yada kız bebekler için ayrıca refakatçin içinde bir oda hazırlanıyor istersen aynı odada kalıyorsun yani bilmiyorum arkadaşlar para konuşuyor.medicalpark var onun birkaç şubesi var ayrıca onuda düşünebilirsin.
Hamilelik - Gebelik Takibi
bu linketıkla medicalpark gebelik takibi diye bir yer ayırmış sayfasında .araştırıp ben senin bulunduğun yere göre sana bilgi vereceğim canım .
Canım Kayseri de planlıyorum aslında doğurmayı
Ama İstanbul da cazip gelmeye başladı açıkcası
Alman Hastanesini duymuştum bende
Araştırayım bakalım
Bu arada dün bi doğum fotocusuyla konuştum bence İstanbul da doğuracaklar mutlaka düşünsünler
kadının sitesinde ki fotolara bittim
Alev Durmuşoğlu – Hamilelik, Doğum, Bebek Fotoğrafçısı
Burdan bakabilirsiniz, fiyat için mail atıyorsunuz
şehir dışında doğuracaklar için sadece sezeryan doğumlar da geliyormuş
Kadının adı Alev Durmuşoğlu
nasıl bukadar duyarsız olabılır hastaneler anlamıyorum. hasta gelınce nıye geldın denır mı ya hastasın gitcen tabııinşallah su prof olurda rahatlarsın hem fızıksel hem pskolojık olarak. gecelerın bekcısı olduk ya!
29 olmussun cok sukurdarısı bana :) 32ye az kaldı ha gayret
Neden insanlığın bir kısmının sahip oldukları olanaklara biz çooooooooook uzağız anlayamıyorum
Paran varsa herşey süper, doktorlar anlayışlı, ebeler - hemşireler dost canlısı, paran yoksa ya da çok zengin değilsen it yerine koymuyo adam
Sen iki canlısın, hassas dönemdesin demiyo
O günkü doktor kadının açılmasını beklememiş eve erken gitmek için kesmiş durmuş, tam 62 dikiş atmışlar normal doğumdan sonra
Bu kasapları gördükce ve duydukca ürperiyorum, doğurmaktan korkuyorum
Hepimiz ard arda doğurup şenlendireceğiz inşallah topiğimizi
Emzirmeye çalışacağımız, gaz sorunu çekeceğimiz, uykusuz gecelerde birbirimize danışacağımız günlerde gelecek inşallah
Umarım tombiş olur bizim bebişlerimizde ve bizde kolayca doğururuz
Hala ağlıyorum eşim dalga geçiyo noldu sana , hormonlardan mı gene diyo
Bi bilse hissettiklerimi, tarifi yok inanın içimdekilerin
Canım Afganistan da olsak şartlar bu der kabul ederdik
Ama gelişmekte olan bir ülkedeyiz, sağlık sistemimizin gün geçtikce iyileştiğini bangır bangır bağırıyolar
madem öyle , nerde bu modernleşen sistem, nerde bu modernleşen hastaneler-doktorlar
valla Mardindeki kadına gidiyorum mecburen burdayken o da 5 dakikada oldu bittiye getiriyo
kapısının önü insan yığıntısı
sen içerdeyken öküzler geliyo hele bi bagın benim hanıma doktor hanım
uzak yoldan geldik
la biz neyiz, erkek halinle nasıl dalarsın odaya, yok işte akıl mantık yok
kasapların elinde kalmışız
Daha önümüzde epey yol var ve en önemli haftalar bunlar bizim için
Bu şekilde devam ederse ben doğuramıyacam orası kesin :18::18:
Canım ailen nerde yaşıyo
Bi süreliğine onların yanına gitsen, ya da tanıdığın varsa İstanbula gitsen
Özel hastanelere gidersin , kadın doğum polikinliklerine gidersin, olmadı üniversitelere gidersin
kafan da ruhun da rahata kavuşur en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?