günaydın hanımlar stres atmaya geldim
sevgili güzin abla düşündüm de çook şükür bugün atacak bi srtresim yok ama midem yanıyor gaviscon şurubumu evde unutmuşum
bu arda çalışan gebelere ne gibi iyileştirmeler yapıldı bilenler bilmeyenlere anlatsın
sevgili güzin abla düşündüm de çook şükür bugün atacak bi srtresim yok ama midem yanıyor gaviscon şurubumu evde unutmuşum
bu arda çalışan gebelere ne gibi iyileştirmeler yapıldı bilenler bilmeyenlere anlatsın
saol canım önerilerin için stresten bol ne varda bugün yok çok şükürmide yanmasına varsa yanında rennie emilen tablet alabilirsin, gebelere bi zararı yoktur kendilerinin.yalnız günde 16yı geçmesin emdiğin tablet sayısı.. onun dışında mideni rahatlatıcı şeyler yiyebilirsin... gaz yapan, yağlı vs. türü ağır şeyler olmasın ama... midenin durumunu ve neyin rahatlattığnı en iyi sen bilirsin, mesela bazılarına yanmada süt iyi gelir fakat aslında süt mide yanması ve ağrılarında mideye zarar verir işe yaramaz daha çok ağrıtır... kişiye göre değişiyo bunlar yani
çalışmadığım için çalışan gebelerle ilgili durumları bilemiyorum:44: maalesef benim güzin ablalığım da bu kadar olur işte
stres yapmamana sevindim bu aradaama aramızda çalışan gebemiz de var bu konuyu da o güzin ablamıza havale ediyorum
moriii bacım anlat bakalım çalışan gebelerle ilgili durumları
Çalışan kadınların paketi Ekim'de çıkacakmış güya hiç sorma..3 yıldır şu 6 ay meselesini konuşa konuşa çeneleri gevredi valla..Arkadaşım 2 ay artıracam ülke ekonomsi zora girecek korkusu ile yok "kadın istihdamı azalacakmış" bahaneleri ile örtpas ettiler konuyu meclis tatile girmeden önce..sanki 2 aylık bebeği beşiğinde bırakıp işe hemen başlamak kurtaracak ekonomiyi..pes doğrusu!!
Bu arada 6 ay olmuyor paket; sadece iki hafta daha ekleyeceklermiş ve yarım zamanlı çalışma getireceklermiş..öyle zırvalıklar işte..
ayy maşallah ona Zirveannesi, nşallah biz de sizin gb oluruz :) paylaşırız buradan tüm anlarımızı büyürken bebişler
tmm canım haberlerini bekliyoruz burdan...
saol canım önerilerin için stresten bol ne varda bugün yok çok şükür
yoksa ne zamn hamile kaldım herşey ters gittti
eevt canım sadece iki hafta olsun yinede bir gün bir gün ama kamu oyunda nasıl yansıttılarsa herkes altı ay oldu sanıyor
haberleri getireceğim sizebebeği alıp gelmeyeyim de daha var günümüze çünkü offf 2gecedir rüyalarımda hep doğumumla uğraşıyorum hep aynı anları yaşıyorum 3 saatten fazla uyuyamadım daha
paylaşırız elbetteben hiç kilo almayacak sandım 33 haftalıkken 1680'di çünkü
valla bende 3 saatten fazla uyuamıyorum ama korkudan değil ağrıdansırtım bacaklarım kollarım nasıl ağrıyo yaa uyuyamıyom biturlu
Çok sevindim bu habere..ben çok bir şey yiyemiyorum bu sertlikten ama inşallah kilo alıyordur benim de oğluşum..ama 26. yarın 26. haftaya girecek olmama rağmen inan çok ağırlaştı gb hissediyorum
Yamisy benim de böbreklerim zonkluyor, ondan uyuyamıyorum..sağa dönüyorum benimki tepiniyor sola dönüyorum soldan kafa atıyor, bu ne ya..
bir de gece tükürüğüm boğazıma kaçmaz mı? düşün halimi, resmen öksürmek için doğuracaktım o kadar zorlandım..
Ya bir de sizde de tuvaletiniz gekdiğinde alt tarafınızda sertlik ve ağırlık oluyor mu? ben iyice şaşmaya başladım; afedersiniz büyük abdeste çıkacağım ama sanki vajinam parçalanıyor da oradan bir şey fırlayacak gb..
öksürürken doğuracan sandın hee... bende gülerken doğurucam sanıyorum artık gülemiyorum yaaw
canım sen enfeksyon geçirdin ya bide kum dökme aşamasındasın, ondandır bukadar zorlanman... şu kumu bi dökeydin hayırlısıyla...
bak kafa atmaya şimdiden başlamış bile seninki ben demiştim ama bu çocuk sana kafa atıcak diyeşimdiden böyleyse doğunca neler yapabileceğini düşünemiyorum
canım bir özel mesa atıyorum sana ikinci mesajı yazdırmıyor ya nasıl sinir oldum..bekledim kös kös
canım bende yazdım ama yanlışlıkla kendime gönderdim iyi mi :))))))))) şimdi onu bekliyorum 5 dk dolsun da ilkinin cvbını göndercem... ikinci mesajına daha bakamadım bile.... kendime gönderdim yaaw durup durup gülüyorum hey allahım yaaa
haberleri getireceğim sizebebeği alıp gelmeyeyim de daha var günümüze çünkü offf 2gecedir rüyalarımda hep doğumumla uğraşıyorum hep aynı anları yaşıyorum 3 saatten fazla uyuyamadım daha
yaw kardeşim nasıl bir şey anlamadım burası, ben de iki tane destanımı yok ettim bekleyince kaydetmedim de uçtu gitti..sonra üçüncüyü yazdım..
Zirvecim nasılsın bugün? umarım daha iyisin...bizi merakta koyma, merak ediyoruz seni..
destan mımaaşallah nası kaybettin bacım yaw
evet zirve bugün doktora gidecekti haber vririm demişti ters bi durum yoktur umarım:26:
kapmışın pc'yi gene :) hadi hayırlısı.. destanlarım kadınlar kulubü fazla ekran başında bekleyince uçtu gitti..sonra en sonuncuyu kör topal yazdıydım işte, ehem ehem höm
evet kaptım hehhehama saltanatım uzun sürmicek sanki benimki ps3 için oyun ayarı arıyo... tablete yolladım ama bakalım isyan edip gelmesi an meselesi olabilir sen nasıl oldun bugün canım??
alltan fitil yerleştirdim endol, ancak kasıklarımda haifileme var..Allah'tan tuvalete gittim bacım biraz yer açıldı altımda..ama bebek hala deli gb hareket ediyor kardeşim bu ne ya korkuyorum
aman aman etsin hareketli olsun... benimki kaç gündür kesti hareketi valla korkuyorum bişe olmasın yaaa( arada bi ayağıyla hafif pıt pıt ediyo ama önceden böyle değildi karnım şekilden şekile girerdi şimdi bişe yok ((((((( noldu bu çocuüğa bilmiyorum ki... işin tuhaf yanı doktora hareketsiz dedim nst ye yattığımda horon tepti resmen... yataktan kalktım yine kesildi... doktorda nst sonucuna bakıyo tabiiki.... hareketli işte dedi bişe diyemedim valla ama hala yok sanki.... niye böyle oldu yaaaa ((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?