Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

son cümlene bittim yaa eşini çok takdir ettim bravo annesinin huyunu biliyomuş... körükörüne annem ne derse o diyenlerden değilmiş... çok şanslıymışsın. allah ağız tadınızı bozmasın cnım... bebeğinizle çok mutlu olursunuz inşallah.. kaynanan da daha çok kıskanır bu durumu ve daha çok saldırır sana heee... ne diye oğullarının huzurunu kaçırmaya çalışırlar ne zevk alırlar bi türlü anlamadım gitti hee

Esim baskadir cevremizde ki evli ve annesinin sozunden cikmayan karisini ezen arkadaslarina kizar niye evlndin o zaman der gicik olur oyle tiplere anneside cok kiskaniyo zaten 3 gunluk seytan icin 30 yillik anneni sildin demisti bi keresinde esim kopurmustu resmen sinirden kayinpederim olmasiydi barismazlardi sanirim Allah bozmasin Allah ayirmasin topik iyi geldi valla cok rahatladim iyi akil etmissiniz bi dahaki kv de vakasinda gorusuruz yine

Ya hu kardeşim ona neymiş evini temizliği, ne yapacakmış gelip yerlerini yalayacakmış? Allah Allah ya hu sen hamilesin yatıp uazanacaksın hem de bebeğinin sağlığı için belki sürekli yatman gerekiyorişte ben de öyle işleri olmayan şeylere karıştılar mı çok sinir oluyorum..ama sen gene bence sakin kal, çünkü en iyisi bu işlerde ne yazık ki sessizlik ve sabır..

bende senin kadar hamileyken kum döktüm Allah yardımcın olsun su içmekten kurbağa gibi olmuştum bende yalnızdım bütün işlerimi yaptm ettim sürekli acile gidip geliyordum bıkmıştım artık

İnan canıma tak etti diyeceğim ama sabır diyorum..dün minnoşumun iyi olduğunu görünce çok sevindim ve dedim kine olursa olsun dayanırım..ama geçmez de bu kum ve enfeksiyon erken doğum olur diye çok korkuyorum..peki senin hangi haftalarda geçmişti?

amaaan ne biçim bişeymiş o öyle... seninki tam oyulacak cinstenmiş... eşinden allah razı olsun.... bi dahaki kv davasında görüşürüz canım bebeğine ve kendine iyi bak

21-22 haftalıkken oldu sonra enfeksiyon oldu böbreklerim genişleme yaptı ama erken doğum riskini atlattım. Kızılcık şerbeti idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor ama kuma faydası olur mu bilmiyorum

konuşacağım ama gittiğim hastahanede normal doğumda epidural yapmıyorlarmış bebişim çok korktu o gün 9 aydır hiç o kadar hareket etmemişti

21-22 haftalıkken oldu sonra enfeksiyon oldu böbreklerim genişleme yaptı ama erken doğum riskini atlattım. Kızılcık şerbeti idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor ama kuma faydası olur mu bilmiyorum

kızılcık suyu iki defa içtim bugün ama bakalım ne zaman etkiyecek? benim de aynen önce idrar ylun enfeksiyonu sonra böbrek enfeksiyonu en son da bu kum..inşallah biter de geçer senin gb..yalnız çok feci sancı ve sertlik yapıyor kum (

çok şiddetli sancıyla acile gitmiştim kum döküyormuşum serum falan verdiler sonra ultrasona aldılar ultrasonda minik kızım yumruk olan elini açtı salladı merhaba anne der gibi o an tüm ağrım sızım kesilmişti

konuşacağım ama gittiğim hastahanede normal doğumda epidural yapmıyorlarmış bebişim çok korktu o gün 9 aydır hiç o kadar hareket etmemişti

yaa niye epidural yapmıyolarmış ki acabaa??? neyse bi konuş bakalım ne diyecek doktorun heyseyin hayırlısı gönlünce olsun inşallah canım

işte o an çok özel bir an gerçekten ben de benimkini tombul tombul yanaklarla görünce hemen yüzüm güldü..dedim ki Allah'a şükür o rahat..aslında hiç yiyemediğim için de kilosundan çok korkuyordum..

yaa niye epidural yapmıyolarmış ki acabaa??? neyse bi konuş bakalım ne diyecek doktorun heyseyin hayırlısı gönlünce olsun inşallah canım

Ya ben de onu anneme sordum..doğum bölümünde de hemşirelik yaptığı için olmaz dedi..asıl olan acı hissetmek..epidural felç ediyor belden aşağı, ıkınma nasıl olacak..zaten acı artsın diye biz doğumda suni sanı veriyoruz dedi..bilemedim valla şimdi

canım annen ya acı çekmeyi yada çektirmeyi çok seviyo bence, çok acımasız bi hemşireymiş yaaa epiduralle doğum yapan çok... belden aşağını felç etmiyo, ağrı kesici gibi bişey o, ağrıyı hissetmeni engelliyo, azıcık hissedicksin tabiki ıkınman için, tamamen kesilmemesi lazım... o durumda zaten doğum hemşireleri sen bi yandan ıkınırken bi yandan da karnından bastırıyolar bebeği itmek için...

yine de doğum hemşiresi olan annen... ama bana çok acımasız geldi annen heee ben tırstım ondan :))))

Son düzenleme:

bende korkuyordum kilosundan ama 3000 gr oldu şimdi son aylarda kilo alıyor bebekler

amin canım hepimizin gönlünce olsun cuma günü konuşacağım bakalım ne diyecekler

Canım valla kadın Gozilla gb, tüm bebkler iğneci teyze diye korkardı küçükken..ama çok şeyler görmüş geçirmiş işte gene sordum o soruyu da yahu epidural felç yapıyor adam hiç hissi yokken nasıl ıkınacak,çok zararlı töbe töbe dedi başka bir şey demedi

evet doğru iğneci teyzeee yalan değilki işi bu kadının de mi ama annenin tepkisinede hayran kaldım yaaw neyse yine de sen bilirsin tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…