Esim Allahtan yanimda anlattim olayi aksam bengider konusurum dedi inkar eder bile yemin eder oyle bi huyu var bi yalandan hasta olup gozyasi doker iste esim kanmiyo numaralarina cunku biliyo annesini iste insan ister istemez sinir yapiyo cinlerim tepeme sicradi sabah simdi gecti biraz bebisim yok bisey sen uyumana bak rahat rahat anneyle babaannenin her zamanki hali iste
Bayramda dogru durust temizlik yapmadim yormadim kendimi bide pek kimseyede gitmedim dert olmus bayramda yatmisim da evimi pok gotuyomusta ona neyse iste zaten hep yatarmisimda calismiyorum ben bi dusuk yaptim esimde bosver yat evde dinlen dedi benimde isime geldi dokundu hanfendiye esimde savunur beni yatsin ne olcak der ben temizlerim der oglusuna is yaptiriyorum ya ki ben demeden yapar kocam ac susuz birakmisim evladii tum sinirimi ziplatti bende burada saydim iste agzima ne gelirse iste esim dese kalk annene yardim et sunu yap bunu yap o zaman super olacak da dedikoducu sey ne olcak
bende senin kadar hamileyken kum döktüm Allah yardımcın olsun su içmekten kurbağa gibi olmuştum bende yalnızdım bütün işlerimi yaptm ettim sürekli acile gidip geliyordum bıkmıştım artık
Esim baskadir cevremizde ki evli ve annesinin sozunden cikmayan karisini ezen arkadaslarina kizar niye evlndin o zaman der gicik olur oyle tiplere anneside cok kiskaniyo zaten 3 gunluk seytan icin 30 yillik anneni sildin demisti bi keresinde esim kopurmustu resmen sinirden kayinpederim olmasiydi barismazlardi sanirim Allah bozmasin Allah ayirmasin topik iyi geldi valla cok rahatladim iyi akil etmissiniz bi dahaki kv de vakasinda gorusuruz yine
İnan canıma tak etti diyeceğim ama sabır diyorum..dün minnoşumun iyi olduğunu görünce çok sevindim ve dedim kine olursa olsun dayanırım..ama geçmez de bu kum ve enfeksiyon erken doğum olur diye çok korkuyorum..peki senin hangi haftalarda geçmişti?
doğum konusunda iki doğum şeklinide doktorunla konuş bence iyi ve kötü yanlarını... bir sorun yoksa bence normal yap hem şimdi epidural yapıyolar ağrısız normal doğuruyosun ağrı sızı çekmiyosun bi doktorunla konuş bakalım ne diyecek sana... bu kadar stres yapma kendine... bak başlığastres yok!! yoksa bebişin çıkar çıkmaz kafa atıcak sana heee
21-22 haftalıkken oldu sonra enfeksiyon oldu böbreklerim genişleme yaptı ama erken doğum riskini atlattım. Kızılcık şerbeti idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor ama kuma faydası olur mu bilmiyorum
İnan canıma tak etti diyeceğim ama sabır diyorum..dün minnoşumun iyi olduğunu görünce çok sevindim ve dedim kine olursa olsun dayanırım..ama geçmez de bu kum ve enfeksiyon erken doğum olur diye çok korkuyorum..peki senin hangi haftalarda geçmişti?
konuşacağım ama gittiğim hastahanede normal doğumda epidural yapmıyorlarmışbebişim çok korktu o gün 9 aydır hiç o kadar hareket etmemişti
çok şiddetli sancıyla acile gitmiştim kum döküyormuşum serum falan verdiler sonra ultrasona aldılar ultrasonda minik kızım yumruk olan elini açtı salladı merhaba anne der gibi o an tüm ağrım sızım kesilmişti
yaa niye epidural yapmıyolarmış ki acabaa??? neyse bi konuş bakalım ne diyecek doktorun heyseyin hayırlısı gönlünce olsun inşallah canım
Ya ben de onu anneme sordum..doğum bölümünde de hemşirelik yaptığı için olmaz dedi..asıl olan acı hissetmek..epidural felç ediyor belden aşağı, ıkınma nasıl olacak..zaten acı artsın diye biz doğumda suni sanı veriyoruz dedi..bilemedim valla şimdi
işte o an çok özel bir an gerçekten ben de benimkini tombul tombul yanaklarlagörünce hemen yüzüm güldü..dedim ki Allah'a şükür o rahat..aslında hiç yiyemediğim için de kilosundan çok korkuyordum..
yaa niye epidural yapmıyolarmış ki acabaa??? neyse bi konuş bakalım ne diyecek doktorun heyseyin hayırlısı gönlünce olsun inşallah canım
bende korkuyordum kilosundan ama 3000 gr oldu şimdi son aylarda kilo alıyor bebekler
canım annen ya acı çekmeyi yada çektirmeyi çok seviyo bence, çok acımasız bi hemşireymiş yaaaepiduralle doğum yapan çok... belden aşağını felç etmiyo, ağrı kesici gibi bişey o, ağrıyı hissetmeni engelliyo, azıcık hissedicksin tabiki ıkınman için, tamamen kesilmemesi lazım... o durumda zaten doğum hemşireleri sen bi yandan ıkınırken bi yandan da karnından bastırıyolar bebeği itmek için...
yine de doğum hemşiresi olan annen... ama bana çok acımasız geldi annen heee ben tırstım ondan :))))
amin canım hepimizin gönlünce olsun cuma günü konuşacağım bakalım ne diyecekler
Canım valla kadın Gozilla gb, tüm bebkler iğneci teyze diye korkardı küçükken..ama çok şeyler görmüş geçirmiş iştegene sordum o soruyu da yahu epidural felç yapıyor adam hiç hissi yokken nasıl ıkınacak,çok zararlı töbe töbe dedi başka bir şey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?