ya benım aradgım doktor tam oyle doktor yaa ama malesef burda oyle doktor yok :/
bizimki göktuğ diyo herkesede oyle soyluyo ama ben kararsızım ya bılmıyorum degısık guzel anlamlı ısımler rıyorum ama hıc yok :44:
benımde ıstıyo ama yok malesef :/
bıber gazının ne işi var evde
cancağzım bebek oynamıyor diye sen çok üüzyorsun kendini..ben de senin bu şekilde üzülmene çok üzülüyorum..yahu benimki de oynamıyor,,aramızda sadece 4 gün var..artık seninki de birbuçuk kiloya yakındır esha, ne yapsın iki pıtpıt yapıyorlar, dört duvar odaları..nasıl oynasınlar..bir de millet korkutuyor bizi yok hareketlerini sayın, yok sunu yapın..ben 21,22 gb yamysi'ye soruyordum..o benim haftalardaydı..çok oynamıyor çok sessiz diyordu..aynı zamanda bir arkadaşım var oğlu tam tarzan rifki4 yaşına girdi..ama anne karnındayken hiç ama hiç oynamazdı..çocuk şimdi mutak dolaplarını döküyor, gidiyor ocağı açıyor..deli midir nedir diyor anası..keske karnımda kaldığı gb kalsaydı diye..geçenlerde düşün açmış çamaşır makinesini bacağını içine atmış, içine girmeye çalışıyor Amanınnn...esha böyle olmasın bizimkiler
canım reflüm bir felaket..tam 2 haftadır gece gündüz öksürüyorum..artık sadece bir minnoş sabah kahvaltısı bir çorba akşam da süt içiyorum..resmen somalili gb besleniyorum..benim evladım ne yapsın böyle bir anaya düştüğü için..almıyor reflüden midem, çıkartıyor geri, kusuyorum, boğazım tahriş oluyor yaaa..neye üzüleyim esha? enfeksiyonlara mı, buna mı? sabahtan beri vajinamın içine balta giriyor sanki 2 gündür acile gitmeeyim diye direniyorum..yok ama yookkk alacaz inşallah sağlıkla bebikleri kucağımıza :nazar
ya valla insanı hasta ederler de mi? kardeşim küçük şehirler diye bu kadar da teknolojiden yoksun ve angut olunmaz ki..işte bizim hastane de o misal...dr arattırdı, bulamadılar pedi..kzdı hemşirelere..adama en son ben götürüp hediye edeceğim kalan paketi,,aman birine ihtiyac olur, garibancık stres olmasın diye..
biz o gün eşimle toptancıları her yeri arattık..garibim o silivriye gidecekti 250 km'ye sonra tekirdağda asıl firmasını buldu..tekirdağ edinrneyi aradı ve depodan çıkardılar 2 adet..ikisini de aldık..
yine alacağım bu hafta..doktora da bir tane hediyem olacak..
tatlım istanbul'a gideriz de zaten biz de borcun batağın içine girdik..geçen toksoplasma şüphesi ile teee ataşehir şifa'ya gitik kavacık'tan..bir seans görüşme için 300 lira verdik ayrıca testler felan 500 lira..tam soygunculuk derken o gidiş geliş yolumuz edirneden mahvetti bizi..
bir de uzun süre kalamıyoruz..kayınvalidem dnya iyisi bir insandır..çok çekti gebeliklerinde o da..hatta 2. gebeliğini 6.5 aylıkken kaybetti(( çok ağrısı varmış druna durmadan söylüyormuş zeynep kamilde " çok ağrım var bana rapor verin" diye ..kadın vermemiş bir türlü..ve ertesi gün sancıdan kv'min rahmi açılmış ve doğum gerçekleşmiş..bebiş tam 1700 gram doğmuş..tabii o zaman nerede öyle alaka küvez ilgi..? 3 gün sonra vefat etmiş bebiş..ertesi gün bunu gören dru "çok üzüldüm" demiş sadece..3. gebeliğinde ise yine ağrıları başlayınca rahim ağzını dikmişler e tam 8 ay ayağa kalkmadan sadece tuvalete giderek yatmış..o zaman romatizması başlamış..sonra bel fıtığı..şimdi hiçbir işini rahat yapamıyor, asla ayakta kalamıyor.. hani bir de ben gidip yatarsam orada kadın bana hizmet edecek felan..istemiyorum.valla vicdan azabından ölürüm :2:
belki 2 gün 3 gün hafta içleri o da toparlanabilirsem..dua edelim de yarın heyet raporunu versin..dr belki yarın yatış da yaptırabilir..çünkü böbreklerim sinyal veriyor..idrarı yapamıyorum yine..
sen hiç üzülme canım masraflar için yeter ki sen ve bebiş iyi olun..gerekirse hepsini bizim gb kredi kartı ile ödersiniz..ne yapalım bin sene de ödesek cebimizde 5 kuruş biirkmiyor ama bu bebişler bu sefer çok öenmli...
Canım pencereler pimapen ama öyle bi yapmışlar ki dışarda rüzgar esse evde fırtına çıkar o kadar açıklık var
biber gazı atıyolar dışarda, kokusu direk evde
Göktuğ da güzel canım
ben birsürü kız ismi beğendim ama erkek ismi yok, yok , yok
arkadaşalr bende sizin muyhabbetinizin arasına giriyorum durmadan.ama ne yapim inannın ki sizi böyle sıkıntıda görünce dayanamıyorum .bebğinin kilosu normal canım benim bebişte o civardaydı.doktor normaldir demişti.zaten onlar 28. haftadan sonra daha çabuk kiloalıyorlarmış.buarada yamisy geldimi hiç bugün buralara ? acaba ne yapıyor bebişiyle canlarım ya ne güzel sıkıntıları bitti mındıkıyla koklaşıyorladır.emzirme telaşını atlatmıştır iyice alışmıştır yavrusuyla birbirlerine.bebek için kıyafet alışverişine çıkıp gelince yada gezerken küçücük el kadar şeyler görünce birden hayırlısıyla içi doluversin istiyo insan ama birgün hepimiz sırasıyla göreceğiz o günleri ve buradan yazacağız sakın umudunuzu yitirmeyin bebeklerinize güvenin onlar sımsıkı tutnuyorlar bize.ben ilaç tedavisiyle 5 seneden sonra kavuştum yavruma ona hep ilk haftalarda sımsıkı sarıl bana anneciğim nolursun diyordum öylede yaptı sizde emin olun onlar bize sımsıkı bağlılar.
ben ağlıyordum şeker yüklemesi yaptıramayacam
şöyle olmayacak böyle olmayacak diye
zorla balık yağı iç diyolar falan demiştim
bi kere sakin ol dedi, bol bol ceviz ye dedi balık yağı kullanmak zorunda değilsin ki
şekeri tansiyonu olanlar bile tarlalarda doğurdu, sen şeker yüklemesi yaptıramasan da dünyanın sonu değil sakin ol önce dedi bana
bak 24. haftan bitince git aile hekimine mg ve ca un suda eriyen tabletlerinden yazdır, ben ilaç istemiyorum diyosan iki güne bir sade maden suyu iç dedi
arkadaşalr bende sizin muyhabbetinizin arasına giriyorum durmadan.ama ne yapim inannın ki sizi böyle sıkıntıda görünce dayanamıyorum .bebğinin kilosu normal canım benim bebişte o civardaydı.doktor normaldir demişti.zaten onlar 28. haftadan sonra daha çabuk kiloalıyorlarmış.buarada yamisy geldimi hiç bugün buralara ? acaba ne yapıyor bebişiyle canlarım ya ne güzel sıkıntıları bitti mındıkıyla koklaşıyorladır.emzirme telaşını atlatmıştır iyice alışmıştır yavrusuyla birbirlerine.bebek için kıyafet alışverişine çıkıp gelince yada gezerken küçücük el kadar şeyler görünce birden hayırlısıyla içi doluversin istiyo insan ama birgün hepimiz sırasıyla göreceğiz o günleri ve buradan yazacağız sakın umudunuzu yitirmeyin bebeklerinize güvenin onlar sımsıkı tutnuyorlar bize.ben ilaç tedavisiyle 5 seneden sonra kavuştum yavruma ona hep ilk haftalarda sımsıkı sarıl bana anneciğim nolursun diyordum öylede yaptı sizde emin olun onlar bize sımsıkı bağlılar.
Aşk olsun canım araya girmek diye bişey mi var
gel dök içini anacım sende
bizim dertlerden de sıkıldıysan söyle açık açık, zira ben bile sıkıldım artık kendimden
görümcelerim bile bünyen hassas ondan oluyo diyo
sanki kanama ya da su bünyeyle ilgili, tövbe tövbe
canım bebişini nasıl seviyordur, öpüyordur, kokluyordur şimdi
Allahım içlerini doldursun kıyafetlerin, umarım bize de evlat kokusunu almayı nasip eder Allahım
bende sürekli dua ediyorum anneni bırakma bebişim diye
Allahım alma yavrumu diyorum sürekli
Umarım hepimizinki bize sarılır tatlım
Senin de yavrun seni çok seviyo annesi, sen istemesen bile bırakmaz
bizimkiler azıcık şımarık ve nazlı, ondan .ektiriyolar böyle[/Q
hayatım ben hiç sıkılırmıyım sizin muhabbetten elimden bir şey gelse keşke diye düşünüyorum valla.görümcelerin halt yemişler ne bünyesi yahu.benimde eltim kv sağolsunlar nazlısın biz şöyleydik böyleydik diyip durdular ben ilk 3 ay arabaya filan binmedim düşük tehlikesi yüzünden onu bile laf ettiler.ben onları allaha havale ediyorrum zaten.herkesin bünyeside düşünceside bebişide hamileliğide ne varsa işte farklı olur .ben takmıyorum hiçbirini sizde takmayın benceee ooooh sefamız olsun bebişlerimiz nazlı olsun narin olsun şımarık olsun kurban olsunlar onlar bebişlerimize :)
bende hep kız ısmı begendım
erkek yok gercekten
Allah senın ve ordakılerin yardımcısı olsun canım. kıyamam. hayat işte ekmek erdeyse orda yasamak zorundayız
evet canım cok uzuluyorum buyuzden hep strese gırıyorum yok 2 saatte 10 tekme bılmem ne benımkı 10 tekme atmıyokı ıkı saatte :/ arada pıt yapıyo oh be dıyorum doguncada uslu olurlar ınsallah :)
acile gıtsene sen canım ya nederlerse desınler bosversene bebısın ve sen o laflardan daha onemlısın!
yumurta fılan ye zorlada olsa bebiş protein alsın canım ya ama masallah senın oğlusun ıhtıyacı yok kılolu tosuncuk.
ama benım bebegım zayıf ıcıme oyle doguyo hafta içi ogrencez bakalımcok daraldım ben artık
kıymetlı olur senınkı baksana tek erkek paşa:)
canım aşk olsun oyle soyleme sende topiğimizin bi parcasısın allah allah kızarım bakama bana yazmıyon gözümden kacmıyo deıl
hayatım ben hiç sıkılırmıyım sizin muhabbetten elimden bir şey gelse keşke diye düşünüyorum valla.görümcelerin halt yemişler ne bünyesi yahu.benimde eltim kv sağolsunlar nazlısın biz şöyleydik böyleydik diyip durdular ben ilk 3 ay arabaya filan binmedim düşük tehlikesi yüzünden onu bile laf ettiler.ben onları allaha havale ediyorrum zaten.herkesin bünyeside düşünceside bebişide hamileliğide ne varsa işte farklı olur .ben takmıyorum hiçbirini sizde takmayın benceee ooooh sefamız olsun bebişlerimiz nazlı olsun narin olsun şımarık olsun kurban olsunlar onlar bebişlerimize :)
dogru soylemıs doktor bu seker yuklemesı kac yıldır var kı sankı. önceden yukleme fılan yapılmıyodu sımdı yenı yenı seyler cıktıkca kafamızı daha cok yoruyolar. bende cevız alıyım bari :)
mg ve ca nın suda erıyenı var bende ama ca yı kullanmıyorum pinpirikliyim ya onu ıcesım gelmedı
ben daha seker yuklemesı yaptırmadım
valla sinirlerimi yıprattılar
güya moral veriyo bana, telefonda diyoki baştan belliydi senin bünyenin zayıf olduğu, narin olduğun dikkat edecen işte içinde can taşıyosun
sanki neyimi gördüyse
ben evlenene kadar ağrıyan yerimin olduğunu bile kimseye söylemezdim
düşük tehlikem varken bile temizliğimi yapıyordum da gene de yetinemiyordum
bende saldım gitsin artık
bebeğim kıymetli dedim oturdum, ohhhh sefamız olsun
Canım valla eskiyi düşünürsek ohoooooooooooooooo
babannem diyo ki öyle hamileyim, aş eriyorum diyemezdin herkesin ortasında
babama hamileyken canı domates istemiş dedeme demiş
o da 2 tane domates almış vermiş eline, tarlaya çapaya gidiyorlarmış o haliyle
birini yemiş de diğerini tarlada toprağa gömmüş, ertesi gün yerim diye
ertesi gün de onu yemiş
nasıl üzüldüm anlatamam, şimdi çok şükür herşey var
Ca bişey yapmaz ki iç tatlım
ya da 2 güne bir sade maden suyu iç
6. aydan sonra başlayan kramplar için demişti doktor
evet canım cok uzuluyorum buyuzden hep strese gırıyorum yok 2 saatte 10 tekme bılmem ne benımkı 10 tekme atmıyokı ıkı saatte :/ arada pıt yapıyo oh be dıyorum doguncada uslu olurlar ınsallah :)
acile gıtsene sen canım ya nederlerse desınler bosversene bebısın ve sen o laflardan daha onemlısın!
yumurta fılan ye zorlada olsa bebiş protein alsın canım ya ama masallah senın oğlusun ıhtıyacı yok kılolu tosuncuk.
ama benım bebegım zayıf ıcıme oyle doguyo hafta içi ogrencez bakalımcok daraldım ben artık
kızlar benim annem ikiz bebeklere hamileyken çok ağır işlerde çalışmış anlattığına göre.bunalrın çiftlikleri varmış ve babam hep sışarda işte annem evdeki hayvanların yanındaymış.babannem ve diğer vicdansızlarda o kadına o sıcakta gel sen otur dinlen biraz hamilesin dememişler.doğumunu bile neredeyse ayakta yapacakmış zavallı.eskiden aşerme ağrı sızı nerdeeee dedem hatta annem hep istifra ettikçe bağırırmış arkasından .bebeğini bile kucağına alıp sevememiş iyiki soğurmuşsun neyle uğraşırdın bahane bulurdun gibi saçma sapan laflar .çok üzülüyorum ben öyle insanlara ya utanıyorum valla bazen herife bişiler demeye naz zaten yapmadım hiç belli etmedim çokşeyi ama biz inanın çok şanslıyız kızlar.
kızlar birde bu mg ve ca kasılmalar için ağzılar için dimi banada doktor verdi ama almadım bile eczaneden
Canım valla eskiyi düşünürsek ohoooooooooooooooo
babannem diyo ki öyle hamileyim, aş eriyorum diyemezdin herkesin ortasında
babama hamileyken canı domates istemiş dedeme demiş
o da 2 tane domates almış vermiş eline, tarlaya çapaya gidiyorlarmış o haliyle
birini yemiş de diğerini tarlada toprağa gömmüş, ertesi gün yerim diye
ertesi gün de onu yemiş
nasıl üzüldüm anlatamam, şimdi çok şükür herşey var
Ca bişey yapmaz ki iç tatlım
ya da 2 güne bir sade maden suyu iç
6. aydan sonra başlayan kramplar için demişti doktor
ha şöyleeeee .sal gitsin amaan sefamız olsun tabi tatlım . kimin ne yaşadığını kimse bilemez onun için boşver sen .kendilerinden soğutuyorlar işte böylelikle kimin ne olduğunu anlıyor insan .valla ben onlarla mesafeliyim eltimlede kv lede hiçbirini kaale almam benim kv bana ne dedi biliyormusun gecen ay .nazdan filan bahsediyorduk işte konu konuyu açtı bana dediki bende bu yaşta hamile kalsambende nazlı olurum dedi hemde 3 defa tekrarladı .bende bu laf sokma konularında saftiriğimdir biraz anlamam hemen o an anlamadım ama bişide demedim sonradan .allah büyüktür boşver .ben evde tekim ve böyle daha iyiyim huzurluyum mutluyum inan o geldiğinde strese giriyorum çocukta benden etkileniyor herhalde kasılma ağrısı çekiyorum hep.eşime dedim ben evde nolursun tek kalayım annene gel kal deme dedim artık yüzümü kızartıp ama kadın yüzsüz geliyor durmadan bahane uydurup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?