Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ya benım aradgım doktor tam oyle doktor yaa ama malesef burda oyle doktor yok :/

ben ağlıyordum şeker yüklemesi yaptıramayacam
şöyle olmayacak böyle olmayacak diye
zorla balık yağı iç diyolar falan demiştim
bi kere sakin ol dedi, bol bol ceviz ye dedi balık yağı kullanmak zorunda değilsin ki
şekeri tansiyonu olanlar bile tarlalarda doğurdu, sen şeker yüklemesi yaptıramasan da dünyanın sonu değil sakin ol önce dedi bana
bak 24. haftan bitince git aile hekimine mg ve ca un suda eriyen tabletlerinden yazdır, ben ilaç istemiyorum diyosan iki güne bir sade maden suyu iç dedi

evet canım cok uzuluyorum buyuzden hep strese gırıyorum yok 2 saatte 10 tekme bılmem ne benımkı 10 tekme atmıyokı ıkı saatte :/ arada pıt yapıyo oh be dıyorum doguncada uslu olurlar ınsallah :)
acile gıtsene sen canım ya nederlerse desınler bosversene bebısın ve sen o laflardan daha onemlısın!
yumurta fılan ye zorlada olsa bebiş protein alsın canım ya ama masallah senın oğlusun ıhtıyacı yok kılolu tosuncuk.
ama benım bebegım zayıf ıcıme oyle doguyo hafta içi ogrencez bakalım cok daraldım ben artık

Canım pencereler pimapen ama öyle bi yapmışlar ki dışarda rüzgar esse evde fırtına çıkar o kadar açıklık var
biber gazı atıyolar dışarda, kokusu direk evde

Allah senın ve ordakılerin yardımcısı olsun canım. kıyamam. hayat işte ekmek erdeyse orda yasamak zorundayız

Aşk olsun canım araya girmek diye bişey mi var
gel dök içini anacım sende
bizim dertlerden de sıkıldıysan söyle açık açık, zira ben bile sıkıldım artık kendimden
görümcelerim bile bünyen hassas ondan oluyo diyo
sanki kanama ya da su bünyeyle ilgili, tövbe tövbe

canım bebişini nasıl seviyordur, öpüyordur, kokluyordur şimdi
Allahım içlerini doldursun kıyafetlerin, umarım bize de evlat kokusunu almayı nasip eder Allahım
bende sürekli dua ediyorum anneni bırakma bebişim diye
Allahım alma yavrumu diyorum sürekli
Umarım hepimizinki bize sarılır tatlım

Senin de yavrun seni çok seviyo annesi, sen istemesen bile bırakmaz
bizimkiler azıcık şımarık ve nazlı, ondan .ektiriyolar böyle

dogru soylemıs doktor bu seker yuklemesı kac yıldır var kı sankı. önceden yukleme fılan yapılmıyodu sımdı yenı yenı seyler cıktıkca kafamızı daha cok yoruyolar. bende cevız alıyım bari :)
mg ve ca nın suda erıyenı var bende ama ca yı kullanmıyorum pinpirikliyim ya onu ıcesım gelmedı
ben daha seker yuklemesı yaptırmadım

canım aşk olsun oyle soyleme sende topiğimizin bi parcasısın allah allah kızarım bak ama bana yazmıyon gözümden kacmıyo deıl

bende hep kız ısmı begendım
erkek yok gercekten

Kız olsa nasıl süslerdin diyolar bana
biraz süs düşkünüyümdür de ben
Ama erkek de başımın tacı, sağlıklı olsun yeter

Allah senın ve ordakılerin yardımcısı olsun canım. kıyamam. hayat işte ekmek erdeyse orda yasamak zorundayız

Mecbur canım, karnın nerde doyuyorsa oraya katlanıyorsun

Benimki bugün taş atacakları gördüğümde bi vurdu, ohhh beee dedim bebişim sağ
bırak 10 tekmeyi bi tane atsa bayram ediyoruz karı koca
eşim yüreklendirmeye çalışıyo hadi oğlum tep bakıyım, hadi tosunum falan diye ama tık yok
korkma canım zayıf ya da kilolu olması değil sorun, sağlıklı olsun da yeter
kilolar alınır da verilir de

kıymetlı olur senınkı baksana tek erkek paşa :)

dedesi yıllardır bu anı bekliyormuş teyzesi o taraftan daha kıymetli olacak
4 görümcem var , hepsinin de 2şer çocuğu
durup durup görümceme bi torunum olsa da sevsem diyomuş, o da 8 tane varya baba sende bi alemsin diyomuş
kayınbabam da onlar elin tohumu ben kendiminkini istiyom diyomuş

eşim çok kıymetlidir, kaynanam varya el üstünde tutmuş ama şımarık değil çok şükür

canım aşk olsun oyle soyleme sende topiğimizin bi parcasısın allah allah kızarım bak ama bana yazmıyon gözümden kacmıyo deıl

tamam kızma canım kızma .varya ben sizin hızınıza yetişemiyorum ki birinizinkin okuyup cvp yazarken almış başını gitmiş yazılar :) kiminkine cvp yazdım farketmiyorum bile aaaaaaaaaaaaaaaaaa

valla sinirlerimi yıprattılar
güya moral veriyo bana, telefonda diyoki baştan belliydi senin bünyenin zayıf olduğu, narin olduğun dikkat edecen işte içinde can taşıyosun
sanki neyimi gördüyse
ben evlenene kadar ağrıyan yerimin olduğunu bile kimseye söylemezdim
düşük tehlikem varken bile temizliğimi yapıyordum da gene de yetinemiyordum
bende saldım gitsin artık
bebeğim kıymetli dedim oturdum, ohhhh sefamız olsun

Canım valla eskiyi düşünürsek ohoooooooooooooooo
babannem diyo ki öyle hamileyim, aş eriyorum diyemezdin herkesin ortasında
babama hamileyken canı domates istemiş dedeme demiş
o da 2 tane domates almış vermiş eline, tarlaya çapaya gidiyorlarmış o haliyle
birini yemiş de diğerini tarlada toprağa gömmüş, ertesi gün yerim diye
ertesi gün de onu yemiş
nasıl üzüldüm anlatamam, şimdi çok şükür herşey var

Ca bişey yapmaz ki iç tatlım
ya da 2 güne bir sade maden suyu iç

6. aydan sonra başlayan kramplar için demişti doktor

ha şöyleeeee .sal gitsin amaan sefamız olsun tabi tatlım . kimin ne yaşadığını kimse bilemez onun için boşver sen .kendilerinden soğutuyorlar işte böylelikle kimin ne olduğunu anlıyor insan .valla ben onlarla mesafeliyim eltimlede kv lede hiçbirini kaale almam benim kv bana ne dedi biliyormusun gecen ay .nazdan filan bahsediyorduk işte konu konuyu açtı bana dediki bende bu yaşta hamile kalsambende nazlı olurum dedi hemde 3 defa tekrarladı .bende bu laf sokma konularında saftiriğimdir biraz anlamam hemen o an anlamadım ama bişide demedim sonradan .allah büyüktür boşver .ben evde tekim ve böyle daha iyiyim huzurluyum mutluyum inan o geldiğinde strese giriyorum çocukta benden etkileniyor herhalde kasılma ağrısı çekiyorum hep.eşime dedim ben evde nolursun tek kalayım annene gel kal deme dedim artık yüzümü kızartıp ama kadın yüzsüz geliyor durmadan bahane uydurup

kızlar benim annem ikiz bebeklere hamileyken çok ağır işlerde çalışmış anlattığına göre.bunalrın çiftlikleri varmış ve babam hep sışarda işte annem evdeki hayvanların yanındaymış.babannem ve diğer vicdansızlarda o kadına o sıcakta gel sen otur dinlen biraz hamilesin dememişler.doğumunu bile neredeyse ayakta yapacakmış zavallı.eskiden aşerme ağrı sızı nerdeeee dedem hatta annem hep istifra ettikçe bağırırmış arkasından .bebeğini bile kucağına alıp sevememiş iyiki soğurmuşsun neyle uğraşırdın bahane bulurdun gibi saçma sapan laflar .çok üzülüyorum ben öyle insanlara ya utanıyorum valla bazen herife bişiler demeye naz zaten yapmadım hiç belli etmedim çokşeyi ama biz inanın çok şanslıyız kızlar.

kızlar birde bu mg ve ca kasılmalar için ağzılar için dimi banada doktor verdi ama almadım bile eczaneden

canım iyi olacak merak etme sen..ben seninkinin pek zayıf olduğunu düşünmüyorum..bakın yamisy'ye bile durmadan 2.5 zor dediler ama bebiş tam 3.300 doğdu lütfen kendini telkin et, bebişin için..böyle dedikçe daha çok üstümüze panik geliyor..bak benimki de ne 10 tane atmayı, sen bırak başkalarının zırvalıkları onlar..ben günde 2 hareket anca duyıyorum artık..önemli olan kalp atışları ultrasonda düzgün mü vs vs..bakma sen millete...

zirszdeli canım hiç canını sıkma senin haftanda bana da bir 400- bir 500 iki doktor farklı seyler dedi..ama sonra bir kilo alıyor 25 ile aklın durur hbaksoy doğru diyor..28'e gelince daha çok..inşallah göreceksin o günleri ve bugünler tatlı bir seda olarak kalacak aklımızda... her şey güzel olacak..biz sadece tıbbi sıkıntılar yüzünden bu stresleri yaşıyoruz..düzgün insanlar bulamıyoruz dr olarak karşımızda..ama yeneceğiz bu sıkıntıları inşallah..

çok öpüyorum iyi geceler diliyorum sizlere..ve fındıklarınzaaaa....

evet canım kasılmalar için ..rahmi sakinleştiriyor..aynı zamanda bir de güzel tuvalete götürüyor.. ben günde iki sefer alıyorum mesela magnesie calsie tozunu

canım şeker yüklemesi şu anlamda gerekli..eğer çok şekerli şeyler yiyorsak bebekte kalp ya da şeker gb sorunlar çıkabiliyormuş doğdukan sonra..bu sorunları inhibite etmek için vucudunun şeker direncine bakıyorlar..ben sadece 50 mg yaptırdım..çok basit oldu eczaeden 2 liraya glukoz aldım..sonra hemen aç karına verdiler..1 defa kan alıp baktılar..doktor bir sorun yok dedi..

eski insanlar da gerçekten çok direnliymiş annem hemşire olmasına rağmen ne ilaç almış ne bir şey..ve 2 çocuunu da evde doğurdu..birini de köyde..düşün..bazen teknolojinin bu kadar gelişmiş olması da canımı sıkıyor, her şeyi görünce strese giriyor insan olur olmaz..

magnezyum çok faydalı bu arada kasılmalar ve karındaki sertlik için ben 22'den beri alıyorum..tuvalete de götürüyor

hadi ben kaçtım artıkın..öpenzii.. ve yatanziiii

Canım benimkiler arada çenelerini öyle salarlar ki bende cevap veririm konu kapanır
1 görümcem ve kv sessiz sedasızdır aynı eşim gibi, gık dediklerini duymadım
diğer 3ünün çenesi düşük benim gibi aynı
biri lafını iyi söyler, bende söylerim darılmaca kırılmaca olmaz böylelikle
seninkine de kızdım
ne varmış yaşında, niye nazlanmayacakmışız ki hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…