Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

çok guldum yaa ılk defa duyuyorum bende okadar cok kız oldugunu burda kıme sorsam erkek yuh artık dıyoruz bizde

cancağzım bebek oynamıyor diye sen çok üüzyorsun kendini..ben de senin bu şekilde üzülmene çok üzülüyorum..yahu benimki de oynamıyor,,aramızda sadece 4 gün var..artık seninki de birbuçuk kiloya yakındır esha, ne yapsın iki pıtpıt yapıyorlar, dört duvar odaları..nasıl oynasınlar..bir de millet korkutuyor bizi yok hareketlerini sayın, yok sunu yapın..ben 21,22 gb yamysi'ye soruyordum..o benim haftalardaydı..çok oynamıyor çok sessiz diyordu..aynı zamanda bir arkadaşım var oğlu tam tarzan rifki 4 yaşına girdi..ama anne karnındayken hiç ama hiç oynamazdı..çocuk şimdi mutak dolaplarını döküyor, gidiyor ocağı açıyor..deli midir nedir diyor anası..keske karnımda kaldığı gb kalsaydı diye..geçenlerde düşün açmış çamaşır makinesini bacağını içine atmış, içine girmeye çalışıyor Amanınnn...esha böyle olmasın bizimkiler

canım reflüm bir felaket..tam 2 haftadır gece gündüz öksürüyorum..artık sadece bir minnoş sabah kahvaltısı bir çorba akşam da süt içiyorum..resmen somalili gb besleniyorum..benim evladım ne yapsın böyle bir anaya düştüğü için..almıyor reflüden midem, çıkartıyor geri, kusuyorum, boğazım tahriş oluyor yaaa..neye üzüleyim esha? enfeksiyonlara mı, buna mı? sabahtan beri vajinamın içine balta giriyor sanki 2 gündür acile gitmeeyim diye direniyorum..yok ama yookkk alacaz inşallah sağlıkla bebikleri kucağımıza :nazar

ya valla insanı hasta ederler de mi? kardeşim küçük şehirler diye bu kadar da teknolojiden yoksun ve angut olunmaz ki.. işte bizim hastane de o misal...dr arattırdı, bulamadılar pedi..kzdı hemşirelere..adama en son ben götürüp hediye edeceğim kalan paketi,,aman birine ihtiyac olur, garibancık stres olmasın diye..

biz o gün eşimle toptancıları her yeri arattık..garibim o silivriye gidecekti 250 km'ye sonra tekirdağda asıl firmasını buldu..tekirdağ edinrneyi aradı ve depodan çıkardılar 2 adet..ikisini de aldık..

yine alacağım bu hafta..doktora da bir tane hediyem olacak..

tatlım istanbul'a gideriz de zaten biz de borcun batağın içine girdik..geçen toksoplasma şüphesi ile teee ataşehir şifa'ya gitik kavacık'tan..bir seans görüşme için 300 lira verdik ayrıca testler felan 500 lira..tam soygunculuk derken o gidiş geliş yolumuz edirneden mahvetti bizi..

bir de uzun süre kalamıyoruz..kayınvalidem dnya iyisi bir insandır..çok çekti gebeliklerinde o da..hatta 2. gebeliğini 6.5 aylıkken kaybetti (( çok ağrısı varmış druna durmadan söylüyormuş zeynep kamilde " çok ağrım var bana rapor verin" diye ..kadın vermemiş bir türlü..ve ertesi gün sancıdan kv'min rahmi açılmış ve doğum gerçekleşmiş..bebiş tam 1700 gram doğmuş..tabii o zaman nerede öyle alaka küvez ilgi..? 3 gün sonra vefat etmiş bebiş..ertesi gün bunu gören dru "çok üzüldüm" demiş sadece..3. gebeliğinde ise yine ağrıları başlayınca rahim ağzını dikmişler e tam 8 ay ayağa kalkmadan sadece tuvalete giderek yatmış..o zaman romatizması başlamış..sonra bel fıtığı..şimdi hiçbir işini rahat yapamıyor, asla ayakta kalamıyor.. hani bir de ben gidip yatarsam orada kadın bana hizmet edecek felan..istemiyorum.valla vicdan azabından ölürüm :2:

belki 2 gün 3 gün hafta içleri o da toparlanabilirsem..dua edelim de yarın heyet raporunu versin..dr belki yarın yatış da yaptırabilir..çünkü böbreklerim sinyal veriyor..idrarı yapamıyorum yine..

sen hiç üzülme canım masraflar için yeter ki sen ve bebiş iyi olun..gerekirse hepsini bizim gb kredi kartı ile ödersiniz..ne yapalım bin sene de ödesek cebimizde 5 kuruş biirkmiyor ama bu bebişler bu sefer çok öenmli...

Ne koyacaz bu oğluşlara yaaaa

canım ben senin kardeşinin ismini (ç)aldım artık çok güzel isim ya..valla bilmiyordum bu kombşnasyonu kullandığıızı sizin de..

bu arada yarın sen görev başı de mi? kaç saat ders vereceksin belli odu mu ders planın? yarı sabah erkenden bir de tören ufff...Allah'tan biz hastenye gidiyoruz ama öğleden sonra eşim gidecekmiş..((

canım kayın validen de çok çekmiş
gerçekten çok üzüldüm
6,5 aylık iyi kiloyla doğmuş maşallah
benim bebişe 29 ağustos da 450 gram demişlerdi , bu hafta 400 dediler işte
23. haftamız dolmak üzere , kilosu nasıl bilmiyorum
bu bebeği kaybetme korkusu insanı mahvediyo
başka insanların sorunları yok ne güzel devam ediyorlar hayatlarına
paraysa paramız çok gidiyo, sinirse benimkiler şimdiden harap oldu
bebişiminde benimde canım çok yandı üstelik

yarın umarım heyet raporu verir canım
böbreklerden bende korkmaya başladım o doktor yüzünden
iyileşeceksen hastaneye yatırsın canım
çok kötü bi duygu biliyorum ama sen gene de tedavini ol

gün gelecek bizde alacaz bebişlerimizi kucağımıza inşallah

allah kurtarsın oralardan sizi .aman dışarı çıktığında dikkatli ol hamile çoluk çocuk dinlemez onlar gözü dönmüş.

Bugün çok korktum zaten canım
maaşı çektik müdür toplantıya çağırmıştı oraya gidiyorduk ki
yolu kapatmışlar sağlı sollu dizililer
ellerinde kaldırım taşları yüzlerinde maske, kaşkol gibi yüzü kapatacak eşyalar
attılar ama ani hızlanınca kocam tutturamadılar
ama bebeğimde bende çok korktuk

benım panık atakla zor ugrasıyoruz bıde o olursa naparız bılmem
benımde arada bı yanıyo mıdem. mıde yanınca bebegın sacı cıkıyo derler ne kadar dogru bılmıyorum :44:
üzülünce iştahım gıdıyo ağlıyorum fılan ama yıcem bıda yavrum ac kalıyo

Canım mecbur başlayacam yarın
hiç gidesim yok ama bir iki hafta çalışsam ek dersle doktora muayene olurum diye düşünüyorum
24 saat ders gözüküyo şu an bana ama bilmiyorum daha ders programını yapamamışlar

arkadaşalr bende sizin muyhabbetinizin arasına giriyorum durmadan.ama ne yapim inannın ki sizi böyle sıkıntıda görünce dayanamıyorum .bebğinin kilosu normal canım benim bebişte o civardaydı.doktor normaldir demişti.zaten onlar 28. haftadan sonra daha çabuk kiloalıyorlarmış.buarada yamisy geldimi hiç bugün buralara ? acaba ne yapıyor bebişiyle canlarım ya ne güzel sıkıntıları bitti mındıkıyla koklaşıyorladır.emzirme telaşını atlatmıştır iyice alışmıştır yavrusuyla birbirlerine.bebek için kıyafet alışverişine çıkıp gelince yada gezerken küçücük el kadar şeyler görünce birden hayırlısıyla içi doluversin istiyo insan ama birgün hepimiz sırasıyla göreceğiz o günleri ve buradan yazacağız sakın umudunuzu yitirmeyin bebeklerinize güvenin onlar sımsıkı tutnuyorlar bize.ben ilaç tedavisiyle 5 seneden sonra kavuştum yavruma ona hep ilk haftalarda sımsıkı sarıl bana anneciğim nolursun diyordum öylede yaptı sizde emin olun onlar bize sımsıkı bağlılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…