Benim çevremdekiler de bu sene kız senesi diyorlar canım
ilk duydukları erkek bebek benimki
şimdi eşimin arkadaşlar aradı 3 arkadaşının da eşi hamileymiş, üçüne de kız demişler
hatta eşime kızmışlar her seferinde terslik yapıyorsun
bizim kızımız olacakken sen niye erkek yapıyosun diye
sorcam canım inşallah tamam der. altarnatif tıbbı pek sevmedikleri için bısey soramıyorum
çok guldum yaaılk defa duyuyorum bende okadar cok kız oldugunu burda kıme sorsam erkek yuh artık dıyoruz bizde
ayy benımde canım istedi biber turşusuyla fasulye tursusu ağzımın suyu akcak sımdı
benimkide isimsiz kahraman canım yalnız değil senin oğlan
Yaa turşumuz yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ve ben turşu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
biber demişken biber gazı girdi eve, gözlerim yanıyo
enfeksıyonları asamadan dogururz doguruncada asarız zateninşallah gecmsıtır :/ insanın hamıleyken ortaya yenı yenı hastalıgı cıkıyo yav ama buna sukur Allah kötüsünden korusun. reflüye nasıl dayanıosun canım bende olmadıgı halde mıdem bı yanar dayanamam ya
bu panık atakları inşallah dogum esasında gecırmeyız :18:
benım oğlan hep oynuyodu balık gıbı ama 3 gundur yıne ses seda yoksımdıde ev temızlıgı yaptım baya yoruldum makınayı fılan kaldırdım ınsallah bısey olmz ve daha kalvaltı yapmadım smdı yapıcam sabah 2 lokma ekmek yemıstım bebek oynamayınca canım hıc bısey yemek ıstemıyo
Valla korkuyorum artık suyu az mı, çok mu diye
canım senin doktorun iyiymiş en azından
burda da ped yoktu kadın umursamadı bile, aramayı bırak ben sordum böyle böyle bi ped var ondan koymayacak mısınız diye
sen nerden biliyosun diyo
sanki hepimiz cahil cühela olacaz
bu arada aramızda kalsın sen söylemesen ben de bilmiyordum
mardin de ki doktor da iyi olmamasına rağmen 5 dakika ancak ayırabiliyord
diyorum yaaa ben içerdeyim adamlar odaya dalıyo hemşiresi zor çıkarıyo
laftan da anlamıyolar
hele hocca hanımmm bi bag da gidek eve diyo
biz orda sohbet ediyoruz zaten
bence en kısa zaman da şikayet et canım belki düzelirler
Erciyes üniversitesinde acile gitmeden polikinliklerden de muayene olabiliyordun
ayrıca çok da ilgililerdi
benim gözüme japon yapıştırıcısı kaçmıştı da Allah razı olsun saatlerce uğraşmışlardı
tatlım zorunda kalsan mecbur gideceksin kayınvalidene
baksana sorununa çözüm bulamıyorlar orda
bu araada az önce bütçe hesabı yaptım da yetişmiyo bi türlü
mardine gitmek, doktora muayene olmak ekstra çıktı kara kara onu düşünüyorum
çünkü bu aydan itibaren doğum için 200 lira ayırıp kenara koysam anca doğurana kadar 800 lira olacak
o da hastaneye yeter mi yetmez mi bilmiyorum
bu parayı ayırmayı planlarken hafta sonu muayene için mardine gidecem ve oraya ödeyecem mecburen
Ne koyacaz bu oğluşlara yaaaa
sen nerdesin biber gazı nereden geldi
Evdeyim canım
burası Şırnak, burda olaydan bol ne var
hergün olay, her gün biber gazı
cancağzım bebek oynamıyor diye sen çok üüzyorsun kendini..ben de senin bu şekilde üzülmene çok üzülüyorum..yahu benimki de oynamıyor,,aramızda sadece 4 gün var..artık seninki de birbuçuk kiloya yakındır esha, ne yapsın iki pıtpıt yapıyorlar, dört duvar odaları..nasıl oynasınlar..bir de millet korkutuyor bizi yok hareketlerini sayın, yok sunu yapın..ben 21,22 gb yamysi'ye soruyordum..o benim haftalardaydı..çok oynamıyor çok sessiz diyordu..aynı zamanda bir arkadaşım var oğlu tam tarzan rifki4 yaşına girdi..ama anne karnındayken hiç ama hiç oynamazdı..çocuk şimdi mutak dolaplarını döküyor, gidiyor ocağı açıyor..deli midir nedir diyor anası..keske karnımda kaldığı gb kalsaydı diye..geçenlerde düşün açmış çamaşır makinesini bacağını içine atmış, içine girmeye çalışıyor Amanınnn...esha böyle olmasın bizimkiler
canım reflüm bir felaket..tam 2 haftadır gece gündüz öksürüyorum..artık sadece bir minnoş sabah kahvaltısı bir çorba akşam da süt içiyorum..resmen somalili gb besleniyorum..benim evladım ne yapsın böyle bir anaya düştüğü için..almıyor reflüden midem, çıkartıyor geri, kusuyorum, boğazım tahriş oluyor yaaa..neye üzüleyim esha? enfeksiyonlara mı, buna mı? sabahtan beri vajinamın içine balta giriyor sanki 2 gündür acile gitmeeyim diye direniyorum..yok ama yookkk alacaz inşallah sağlıkla bebikleri kucağımıza :nazar
ya valla insanı hasta ederler de mi? kardeşim küçük şehirler diye bu kadar da teknolojiden yoksun ve angut olunmaz ki..işte bizim hastane de o misal...dr arattırdı, bulamadılar pedi..kzdı hemşirelere..adama en son ben götürüp hediye edeceğim kalan paketi,,aman birine ihtiyac olur, garibancık stres olmasın diye..
biz o gün eşimle toptancıları her yeri arattık..garibim o silivriye gidecekti 250 km'ye sonra tekirdağda asıl firmasını buldu..tekirdağ edinrneyi aradı ve depodan çıkardılar 2 adet..ikisini de aldık..
yine alacağım bu hafta..doktora da bir tane hediyem olacak..
tatlım istanbul'a gideriz de zaten biz de borcun batağın içine girdik..geçen toksoplasma şüphesi ile teee ataşehir şifa'ya gitik kavacık'tan..bir seans görüşme için 300 lira verdik ayrıca testler felan 500 lira..tam soygunculuk derken o gidiş geliş yolumuz edirneden mahvetti bizi..
bir de uzun süre kalamıyoruz..kayınvalidem dnya iyisi bir insandır..çok çekti gebeliklerinde o da..hatta 2. gebeliğini 6.5 aylıkken kaybetti(( çok ağrısı varmış druna durmadan söylüyormuş zeynep kamilde " çok ağrım var bana rapor verin" diye ..kadın vermemiş bir türlü..ve ertesi gün sancıdan kv'min rahmi açılmış ve doğum gerçekleşmiş..bebiş tam 1700 gram doğmuş..tabii o zaman nerede öyle alaka küvez ilgi..? 3 gün sonra vefat etmiş bebiş..ertesi gün bunu gören dru "çok üzüldüm" demiş sadece..3. gebeliğinde ise yine ağrıları başlayınca rahim ağzını dikmişler e tam 8 ay ayağa kalkmadan sadece tuvalete giderek yatmış..o zaman romatizması başlamış..sonra bel fıtığı..şimdi hiçbir işini rahat yapamıyor, asla ayakta kalamıyor.. hani bir de ben gidip yatarsam orada kadın bana hizmet edecek felan..istemiyorum.valla vicdan azabından ölürüm :2:
belki 2 gün 3 gün hafta içleri o da toparlanabilirsem..dua edelim de yarın heyet raporunu versin..dr belki yarın yatış da yaptırabilir..çünkü böbreklerim sinyal veriyor..idrarı yapamıyorum yine..
sen hiç üzülme canım masraflar için yeter ki sen ve bebiş iyi olun..gerekirse hepsini bizim gb kredi kartı ile ödersiniz..ne yapalım bin sene de ödesek cebimizde 5 kuruş biirkmiyor ama bu bebişler bu sefer çok öenmli...
allah kurtarsın oralardan sizi .aman dışarı çıktığında dikkatli ol hamile çoluk çocuk dinlemez onlar gözü dönmüş.
canım enfeksiyonları atlatsanız, bende yakalanmasam çok sevinecem gerçekten
buna da şükür de sorunsuz hamileleri görünce canım sıkılıyo, özeniyorum
hiç bir dertleri sıkıntıları yok
benim reflü tam düzelmişti hamilelikten önce şimdi nolur bilmiyorum
yavaş yavaş midem yanmaya başladı
doğumda kocalarımız panik atak olur muhtemelen
benim oğlan tam bir hafta oldu oynamayı keseli
kız sen deli misin niye makineyi falan kaldırıyorsun, bebişini düşünsene
benim başıma gelenlerden bari örnek al da koru kendini
neler çektim aylarca ben
yemek yemeden de durma sakın, duymayayım bir daha
bebişini düşünmek zorundasın, biliyorum canın istemiyo ama mecbursun napalım
canım ben senin kardeşinin ismini (ç)aldım artıkçok güzel isim ya..valla bilmiyordum bu kombşnasyonu kullandığıızı sizin de..
bu arada yarın sen görev başı de mi? kaç saat ders vereceksin belli odu mu ders planın? yarı sabah erkenden bir de tören ufff...Allah'tan biz hastenye gidiyoruz ama öğleden sonra eşim gidecekmiş..((
Canım benim Kayseride gittiğim doktor da tam alternatif tıp insanı
ilaç almadan yerine koyabileceğin bi yöntem olursa, yiyecek olursa hemen söylüyo
Hadi yaaa
biz de tek erkek benimki
o yüzden hiç inanmıyorum benimkinin de erkek olduğuna
canım kayın validen de çok çekmiş
gerçekten çok üzüldüm
6,5 aylık iyi kiloyla doğmuş maşallah
benim bebişe 29 ağustos da 450 gram demişlerdi , bu hafta 400 dediler işte
23. haftamız dolmak üzere , kilosu nasıl bilmiyorum
bu bebeği kaybetme korkusu insanı mahvediyo
başka insanların sorunları yok ne güzel devam ediyorlar hayatlarına
paraysa paramız çok gidiyo, sinirse benimkiler şimdiden harap oldu
bebişiminde benimde canım çok yandı üstelik
yarın umarım heyet raporu verir canım
böbreklerden bende korkmaya başladım o doktor yüzünden
iyileşeceksen hastaneye yatırsın canım
çok kötü bi duygu biliyorum ama sen gene de tedavini ol
gün gelecek bizde alacaz bebişlerimizi kucağımıza inşallah
Yaa turşumuz yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ve ben turşu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
biber demişken biber gazı girdi eve, gözlerim yanıyo
Ne koyacaz bu oğluşlara yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?