canım şeker yüklemesi şu anlamda gerekli..eğer çok şekerli şeyler yiyorsak bebekte kalp ya da şeker gb sorunlar çıkabiliyormuş doğdukan sonra..bu sorunları inhibite etmek için vucudunun şeker direncine bakıyorlar..ben sadece 50 mg yaptırdım..çok basit oldu eczaeden 2 liraya glukoz aldım..sonra hemen aç karına verdiler..1 defa kan alıp baktılar..doktor bir sorun yok dedi..
eski insanlar da gerçekten çok direnliymiş annem hemşire olmasına rağmen ne ilaç almış ne bir şey..ve 2 çocuunu da evde doğurdu..birini de köyde..düşün..bazen teknolojinin bu kadar gelişmiş olması da canımı sıkıyor, her şeyi görünce strese giriyor insan olur olmaz..
magnezyum çok faydalı bu arada kasılmalar ve karındaki sertlik için ben 22'den beri alıyorum..tuvalete de götürüyor
hadi ben kaçtım artıkın..öpenzii.. ve yatanziiii
canım iyi olacak merak etme sen..ben seninkinin pek zayıf olduğunu düşünmüyorum..bakın yamisy'ye bile durmadan 2.5 zor dediler ama bebiş tam 3.300 doğdulütfen kendini telkin et, bebişin için..böyle dedikçe daha çok üstümüze panik geliyor..bak benimki de ne 10 tane atmayı, sen bırak başkalarının zırvalıkları onlar..ben günde 2 hareket anca duyıyorum artık..önemli olan kalp atışları ultrasonda düzgün mü vs vs..bakma sen millete...
zirszdeli canım hiç canını sıkma senin haftanda bana da bir 400- bir 500 iki doktor farklı seyler dedi..ama sonra bir kilo alıyor 25 ile aklın durur hbaksoy doğru diyor..28'e gelince daha çok..inşallah göreceksin o günleri ve bugünler tatlı bir seda olarak kalacak aklımızda... her şey güzel olacak..biz sadece tıbbi sıkıntılar yüzünden bu stresleri yaşıyoruz..düzgün insanlar bulamıyoruz dr olarak karşımızda..ama yeneceğiz bu sıkıntıları inşallah..
çok öpüyorum iyi geceler diliyorum sizlere..ve fındıklarınzaaaa....
kızlar benim annem ikiz bebeklere hamileyken çok ağır işlerde çalışmış anlattığına göre.bunalrın çiftlikleri varmış ve babam hep sışarda işte annem evdeki hayvanların yanındaymış.babannem ve diğer vicdansızlarda o kadına o sıcakta gel sen otur dinlen biraz hamilesin dememişler.doğumunu bile neredeyse ayakta yapacakmış zavallı.eskiden aşerme ağrı sızı nerdeeee dedem hatta annem hep istifra ettikçe bağırırmış arkasından .bebeğini bile kucağına alıp sevememiş iyiki soğurmuşsun neyle uğraşırdın bahane bulurdun gibi saçma sapan laflar .çok üzülüyorum ben öyle insanlara ya utanıyorum valla bazen herife bişiler demeye naz zaten yapmadım hiç belli etmedim çokşeyi ama biz inanın çok şanslıyız kızlar.
kızlar birde bu mg ve ca kasılmalar için ağzılar için dimi banada doktor verdi ama almadım bile eczaneden
canım iyi olacak merak etme sen..ben seninkinin pek zayıf olduğunu düşünmüyorum..bakın yamisy'ye bile durmadan 2.5 zor dediler ama bebiş tam 3.300 doğdulütfen kendini telkin et, bebişin için..böyle dedikçe daha çok üstümüze panik geliyor..bak benimki de ne 10 tane atmayı, sen bırak başkalarının zırvalıkları onlar..ben günde 2 hareket anca duyıyorum artık..önemli olan kalp atışları ultrasonda düzgün mü vs vs..bakma sen millete...
zirszdeli canım hiç canını sıkma senin haftanda bana da bir 400- bir 500 iki doktor farklı seyler dedi..ama sonra bir kilo alıyor 25 ile aklın durur hbaksoy doğru diyor..28'e gelince daha çok..inşallah göreceksin o günleri ve bugünler tatlı bir seda olarak kalacak aklımızda... her şey güzel olacak..biz sadece tıbbi sıkıntılar yüzünden bu stresleri yaşıyoruz..düzgün insanlar bulamıyoruz dr olarak karşımızda..ama yeneceğiz bu sıkıntıları inşallah..
çok öpüyorum iyi geceler diliyorum sizlere..ve fındıklarınzaaaa....
Canım valla eskiyi düşünürsek ohoooooooooooooooo
babannem diyo ki öyle hamileyim, aş eriyorum diyemezdin herkesin ortasında
babama hamileyken canı domates istemiş dedeme demiş
o da 2 tane domates almış vermiş eline, tarlaya çapaya gidiyorlarmış o haliyle
birini yemiş de diğerini tarlada toprağa gömmüş, ertesi gün yerim diye
ertesi gün de onu yemiş
nasıl üzüldüm anlatamam, şimdi çok şükür herşey var
Ca bişey yapmaz ki iç tatlım
ya da 2 güne bir sade maden suyu iç
6. aydan sonra başlayan kramplar için demişti doktor
huhuuu kızlar nerelerdesiniz yahu
kımse yok bugun :/
nasılsın canım
evet herkes işbaşı yaptı maalesefben iyiyim şükür evdeyim sıkılıyorum ne yapim.sen nasılsın tatlım
bende belim ve basım cok agrıyodu uyuyodum yenı kalktım canım kendıme gelmısım bıraz
iyi yapmışsın rahatına bak .sabah ben 8 yada 8,5 gibi kalkıyorum birdaha yatmıyorum zaten öyle aç uyanıyorum ki hemen mutfağa dalıyorum :) uzuuuunca bir kahvaltı sefası yapıyorum tv ve pc başında .ondan sonra evimin işine bakıyorum valla bazen hiçbişi yapmıyorum yemek bile :) aparatif bişiler yapuıyorum akşama .bugün canım hiçbirşey yapmak istemiyor aslında evde çok işim var.süpürgeyi açmam lazım toz almam lazım.makineye çamaşır atmam lazım .bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütülemem lazım.birsürüde ütüm var hepsibana bakıyor :)
merhaba yazdiklarinizi okudum masallh sizin baya buyumus bebisleriniz bn yeniyim yeni katildim araniza 8+2 melegimle insallh hayirli bi sekilde kucagima alsam :)
yarım saattir hıckıra hıckıra ağlıyorum bebege bısey olmusmudur
Hayırdır tatlım ne oldu , niye ağlıyorsun
Kıyamam hiç
canım sıkkın tatlım hasta oldum atesım var basım agrıyo üzüle üzüle oldum sonunda hasta
Canım nolursun üzülme yaaaa
bak ben stres yapmayı bıraktım suyum gelmeyi bıraktı
stres çok çok çok etkiliyo bebişi
Kızlar size sevineceğinizi düşündüğüm bi haberim var
Gece uykudan bi uyandım pıt pıt bi ses
soluma yattım, oğluşum diye okşadım ve 20 kez falan vurdu yavrum 1 saatte
öyle rahatladım ki, dünyalar benim oldu
bugün başka oynamadı ama yoruldum, ondandır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?