Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Yaptıracam gibi duruyo bu gidişle ama hayırlısı bakalım
valla teknoloji mi bizi böyle yaptı yoksa nazik miyiz bilemedim
valla bende yatsam iyi olacak da uyuyamıyorum
sabah 7 de ders başliyi, öfffff öfffffffffffffff

Yazdıkların içimi ferahlattı canım, teşekkür ediyorum
iyi geceler, öpüyoruz bizde anne-oğul sizi

yarın hayırlı haberlerini bekliyorum, herşey güzel olacak inanıyorum ben

Canım annen de çok çekmiş, yazık valla kadına
kv si kayınpederi cadıymış resmen
hamile kadına öyle davranılır mı
ama eski zihniyet işte ne yapacaksın onlarda öyle görmüş
eskiden babalar sevemezmiş çocuğunu büyüklerin yanında, ayıpmış

bence mutlaka al canım kasılmalar, kramplar için mutlaka kullanmalısın dedi doktorum bana

merhaba yazdiklarinizi okudum masallh sizin baya buyumus bebisleriniz bn yeniyim yeni katildim araniza 8+2 melegimle insallh hayirli bi sekilde kucagima alsam :)

yarım saattir hıckıra hıckıra ağlıyorum bebege bısey olmusmudur

bende belim ve basım cok agrıyodu uyuyodum yenı kalktım canım kendıme gelmısım bıraz

iyi yapmışsın rahatına bak .sabah ben 8 yada 8,5 gibi kalkıyorum birdaha yatmıyorum zaten öyle aç uyanıyorum ki hemen mutfağa dalıyorum :) uzuuuunca bir kahvaltı sefası yapıyorum tv ve pc başında .ondan sonra evimin işine bakıyorum valla bazen hiçbişi yapmıyorum yemek bile :) aparatif bişiler yapuıyorum akşama .bugün canım hiçbirşey yapmak istemiyor aslında evde çok işim var.süpürgeyi açmam lazım toz almam lazım.makineye çamaşır atmam lazım .bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütülemem lazım.birsürüde ütüm var hepsibana bakıyor :)

ben gecelerı hıc uyuyamaz oldum 6bucukta kalktım bugun. benımde ıs yapasım yok hıc vala yerımden kalkamıyorum yorgunluk var ustumde aksama ne yeriz Allah kerim :) 2 gune bır supurge acıyorum dun actım belım cok agrıyo artık fazla yapamıyorum :/ sende supururken zorlama sakın bel agrısı cok kötü

O kadar yorgunum ki uyuyakalmışım, uykudan bacağıma giren krampla uyandım
heryerim ağrıyo, çalışmak da yordu okula gelmeyen öğrencileri evlerinden toplamak da

Kızlar size sevineceğinizi düşündüğüm bi haberim var
Gece uykudan bi uyandım pıt pıt bi ses
soluma yattım, oğluşum diye okşadım ve 20 kez falan vurdu yavrum 1 saatte
öyle rahatladım ki, dünyalar benim oldu
bugün başka oynamadı ama yoruldum, ondandır diye düşünüyorum

Canım nolursun üzülme yaaaa
bak ben stres yapmayı bıraktım suyum gelmeyi bıraktı
stres çok çok çok etkiliyo bebişi

ona bişey olcak dıye korkuyorum zaten canım ama elımde degıl bu böyle nereye varcak bılmıyorum hayırlısıyla dogursamda ondan sonra aglarım bol bol

oyy yerım ben onu bak uzuluyodun o içerde iyi masallah nasıl vurmus oyle :)
yorulunca oynamıyolar canım onlarıda etkılıyo oyuzden oynamamıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…