Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

enfeksıyonları asamadan dogururz doguruncada asarız zaten inşallah gecmsıtır :/ insanın hamıleyken ortaya yenı yenı hastalıgı cıkıyo yav ama buna sukur Allah kötüsünden korusun. reflüye nasıl dayanıosun canım bende olmadıgı halde mıdem bı yanar dayanamam ya
bu panık atakları inşallah dogum esasında gecırmeyız :18:
benım oğlan hep oynuyodu balık gıbı ama 3 gundur yıne ses seda yok sımdıde ev temızlıgı yaptım baya yoruldum makınayı fılan kaldırdım ınsallah bısey olmz ve daha kalvaltı yapmadım smdı yapıcam sabah 2 lokma ekmek yemıstım bebek oynamayınca canım hıc bısey yemek ıstemıyo

herkesın kızı var ama herkes oğlana hamıle bu sene erkek senesı sanırım gercekten ben kıme sorsam hep oglu oluyor

Sizinkiler Yusuf Efenin önderliğinde benim bebişe abilik yaparlar artık canım
Ahh ahh sıkıntılarımız geçse, güzelce doğursak keşke

hehe evet sırayla abi olcaklar inşallah sıkıntımız fılan kalmaz en kısa zamanda cunku cok yıprandım

amanınnnnn hepsını yedın mı
yarasın oğluşa.
ama tursudan şişmissin sen canım korkma

baya dusukmus canım ya bunyesı kuvvetıymıs baksana.
inşallah dahada yukselır. kan gelmıstır tabı yuzune yıllardır kansız kalmıs

yok canım biliyordur sanırım..ben de şimdi hatırladım gri alanlar boşluk siyah alanlar suydu.zaten bebeğin kalp atışlarından da streste olup olmadığını rahat anlıyorar..bir ritim değişiklği bile şüphe yaratır..

ama işte sorun her dertte her tasada ve tehlike anında dinleyebilmek..ulaşabilmek kendini ilgiyle güvende hissetmek..benim doktorum buradaki özel hastaneye bayndırdan geldi..çok müşfik, ilgili ve sesszi bir doktor...amerikaya gitmiş..bilimsel araştırmalar yapmış ve hemen senin neyin var anlıyor..ama gel görelim ki buradakş doktor azlığı onu canından bezdirmiş..kapısı insan seli..bir görsen..adam 15 dakka bile günde nefes alamıyor..hastae techizat anlamında çok yetersiz zaten..ondan çok korkuyor..ve hep diyor ki biz bayındırda işleri böyle halletmiyorduk..bak o gün su geldi ve gittik ya, bu koca hstanede o pedi aradı ama bir türlü bulamadı..kimse almamış hastaneye bu pedi..ne rezillik..utandı adam...en son seni artık çok ilerlerse hastalığın üniversiteye göndereceğim dedi işte...

ne yapayım ki acile gitmek zorunda kalıyorsun önce..oradan daha kapıda yarım saat evrak işi..sonra içeri geçip derdini anlatmak istiyorsun, yok doktor..geliyorlar damar açıyorlar sana 3 saat o doktor gelene kadar o damar yolu kuruyor..kaç defa başıma geldi..damarım şişti mahvoldu..kaç tanesi patladı..oradan kadın oğuma 5 saatte gönderiyorlar..arkasından alına kanın sonucu bile çıkmıyor, sistemelerine gelse de ilgilenip bakmıyorar bu kzın enfeksiynu var mı yok mu..kadın doğuma gün biterken gidiyorum ve yukarıda kasaplar padisahı, biz böbrekle ilgilenmeyiz, yanlış gelmişsiniz..siz acillik değilsiniz diyolar..bir gün rektörülüe gidip şikayet edeceim ama az kaldı... sağlıklı olayım da ..neden dersen 29. hafta içinde olsak da ben 28. bitirdim..öyle hesap ediliyor..yani 28+4 günlük bebek deniyor..bilgin olsun..şöyle 32++ 4 felan olsam ellerine düşmekten de korkmayacağım..ama korkuyorum..

en iyisi dediğin gb eşime de rapor alıp istanbul'a gitmek ama hangi hastaneye? o bahsettiğim karsel hanım zeynep kamil'in eski başhemşiresi..o artık özel ilgileniyor hastaları ile..bir de nasıl kalacağım kayınvalidemin evinde..kadın romatizma ve sinir sıkışması hastası..belinde fıtığı..anca kendi işlerini yapabiliyor..nasıl yük olurum?

Ufff Allah'tan umut kesilmez , bir çare gösterecek elbet de mi?

Valla korkuyorum artık suyu az mı, çok mu diye
canım senin doktorun iyiymiş en azından
burda da ped yoktu kadın umursamadı bile, aramayı bırak ben sordum böyle böyle bi ped var ondan koymayacak mısınız diye
sen nerden biliyosun diyo
sanki hepimiz cahil cühela olacaz
bu arada aramızda kalsın sen söylemesen ben de bilmiyordum

mardin de ki doktor da iyi olmamasına rağmen 5 dakika ancak ayırabiliyord
diyorum yaaa ben içerdeyim adamlar odaya dalıyo hemşiresi zor çıkarıyo
laftan da anlamıyolar
hele hocca hanımmm bi bag da gidek eve diyo
biz orda sohbet ediyoruz zaten

bence en kısa zaman da şikayet et canım belki düzelirler
Erciyes üniversitesinde acile gitmeden polikinliklerden de muayene olabiliyordun
ayrıca çok da ilgililerdi
benim gözüme japon yapıştırıcısı kaçmıştı da Allah razı olsun saatlerce uğraşmışlardı

tatlım zorunda kalsan mecbur gideceksin kayınvalidene
baksana sorununa çözüm bulamıyorlar orda
bu araada az önce bütçe hesabı yaptım da yetişmiyo bi türlü
mardine gitmek, doktora muayene olmak ekstra çıktı kara kara onu düşünüyorum
çünkü bu aydan itibaren doğum için 200 lira ayırıp kenara koysam anca doğurana kadar 800 lira olacak
o da hastaneye yeter mi yetmez mi bilmiyorum
bu parayı ayırmayı planlarken hafta sonu muayene için mardine gidecem ve oraya ödeyecem mecburen

herkesın kızı var ama herkes oğlana hamıle bu sene erkek senesı sanırım gercekten ben kıme sorsam hep oglu oluyor

Benim çevremdekiler de bu sene kız senesi diyorlar canım
ilk duydukları erkek bebek benimki
şimdi eşimin arkadaşlar aradı 3 arkadaşının da eşi hamileymiş, üçüne de kız demişler
hatta eşime kızmışlar her seferinde terslik yapıyorsun
bizim kızımız olacakken sen niye erkek yapıyosun diye

canım enfeksiyonları atlatsanız, bende yakalanmasam çok sevinecem gerçekten
buna da şükür de sorunsuz hamileleri görünce canım sıkılıyo, özeniyorum
hiç bir dertleri sıkıntıları yok
benim reflü tam düzelmişti hamilelikten önce şimdi nolur bilmiyorum
yavaş yavaş midem yanmaya başladı

doğumda kocalarımız panik atak olur muhtemelen

benim oğlan tam bir hafta oldu oynamayı keseli
kız sen deli misin niye makineyi falan kaldırıyorsun, bebişini düşünsene
benim başıma gelenlerden bari örnek al da koru kendini
neler çektim aylarca ben

yemek yemeden de durma sakın, duymayayım bir daha
bebişini düşünmek zorundasın, biliyorum canın istemiyo ama mecbursun napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…