mimari restorasyon ve şehir planlama canım bi 70 üzeri almam gerekıyo sanırım
yazın basında calısıyodum kpssye ama sonradan bı tembellık coktu bıraktım hamılelık agır bastı
Ben öküz kelimesini çok kullanırdım
Zeynep'i izleyen herkes kız senin hayatından çalmışlar sanki
aynı senin lafların diyodu
şimdi yaşlandım duruldum
ayy bende bıtıyorum öküz lafına ya bıde salaksın ozan dıyo ya ona bıtıyorum
sende ne yaslanması daha dur bakalım. öküz lafını cok sevıyorum sende soylemeye devam et
çok güzelmiş bölümün canım, Allah gönlüne göre verir umarım
o zaman sen okulu bitirmeden mi evlendin?
Kocişim değişmediği sürece öküz baki kalacak sanırım bizde
Canım sabah 6.30 da ders başlıyo ben yatıyım artık
size iyi geceler oğluşunla, öpüyoruz
bu arada Moriş gelemedi merak ediyorum, hastaneye yatış falan yapmamıştır umarım
amin canım hepımızın gönlüne göre versin
evet son sınıfta evlendık aynı sınıftaydık eşimle
5.6 ay sonrada hamıle kaldım zaten
Allahım hepimizin yuvasını daim etsin
Ayyyy ne kadar romantik
sıra arkadaşlığından hayat arkadaşlığına
Allahım yuvalarımızın huzurunu bozmasın
hamiş teyzesi oğluşuma isim bul yaaaa, aklının bi köşesinde dursun hep
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerelerdesin canımmmmmmm
kızlar geberiyorum bulantıdan bu ne böyle..!! cumartesiye kadar birşey yokttu pazar gunu bır basladı mahfoluyorum o gunden berı kusamamak ıcın zor tutuyorum kendımı midem berbat.. ne yapayım ne olacak bana bısey deyın nolur hıcbısey yıyıp ıcemıyorum kaynar su harıcınde..
nolur bırı bısey desın cıldırıcam..musterılerle konusurken ustlerıne kusacak gıbı oluyorum... ne kadar surecek bu?
ayy canım bugun daha yenı gırıyorum nete kayınvalıdemın iş yerındeydım sabah gıttım yenı geldım kafam dagıldı
oğluşla geldın okuldan uyuyosun dimi
Ohhhh iyi yapmışsın valla tatlım
nerdeeeeeeeeeeeee, uyusam keşke
gaza geldim tam üç çeşit yemek yaptım yarına halim olmaz diye
sonra da halsiz düştüm oturdum kaldım, nete bile giremedim
kızlar ben gelebıldım cenazemiz vardı bizi unutmadınız değilmi
yamısım dogurdumuuuallahım sağlıkla buyuşun yavrun cok sevındım kızçem gozunuz aydın rabbım hepımıze nasıp eder ınsalalh geçmişe bakamadım aralardan karıştırdıklarımda gordum yamısım halayım senın için
moiraia cım canım nasıl oldun hep aklımdaysınız yamisyim ile iyimisin teyzoşumla
bu arada bende bugün hastaneyı aradım 2.düzey usg için ama bugüne varmış randevu bende hem maddı yönden hemde esim açısından müsait değildim açıkçası.bakalım haftaız doldu gectı dedı ama pazartesi gunu doktorla konuşup sıraya koyuıcak bızıde:26:neka pahalıymış 250 tl istedi yahu:26:sağlık olsun artık sonucu güzel cıksında para kazanılır bulunur bi şekilde
bebeğimde iyi sanırım teyzeleri tekmeler savruluyor iyice
bu sabah bi uyandum göbeğim yok diye cıglığı bastım yataktaeşim diyor orda ya göbeğin ama bana bi hafifmişim geldi göbeğimde şiş değildi sanki bi tuhaf oldum :44:üstünemi yattım anlamadım ama şimdi iyiyim sanırım tekmeleri duyunca rahatladım cenazeydı kurandı vs derken birde kardeşimi üniverste için yerleştirmeye gittik geçmiş almış başını gıtmıs.akşam buralarda olurum muhtemelen aaaaaaaa bu arada zirsizdeli akıntın ne durumda devma edıyormu:26:doktora gıttınmı canım gecmıse bakamadım.esha ve baksoyum sızler nasılsınız ıyımısınızzz
pek bi hamaratmısız bugun canım ellerine sağlık :))
yorulursun tabı yemek yaparken bıle yoruluyorum bende
yarına yemek derdın yok oh ne guzel
eve yenı geldım ya yıcek yemek yok bende patates kızartıyorum en cabuk o oluyo
kızlar geberiyorum bulantıdan bu ne böyle..!! cumartesiye kadar birşey yokttu pazar gunu bır basladı mahfoluyorum o gunden berı kusamamak ıcın zor tutuyorum kendımı midem berbat.. ne yapayım ne olacak bana bısey deyın nolur hıcbısey yıyıp ıcemıyorum kaynar su harıcınde..
nolur bırı bısey desın cıldırıcam..musterılerle konusurken ustlerıne kusacak gıbı oluyorum... ne kadar surecek bu?
Bugün ki hamaratlığımın tek bir sebebi var aslında arkadaşlar
eşim iki gündür benimle beraber kalkıyor 6.30 da okulda olmamı sağlıyor
ben dersteyken öğretmenler odasında bekliyor , okul çıkışı beni eve getirip bırakıyor ve işe gidiyor
kıyamadım yavrucuğuma, nerden baksan günün 12 saatini okulda geçiriyo
bari eve gelince karnı doysun da mutlu olsun dedim
o da sağolsun bulaşıkları yıkadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?