Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

artık sesini tanıyo annesi canım ben 2. duzey usg yı yaptıralı 1 bucuk ay oluyo hastanem sgk ile anlasmalı bi hastane 60tl mi 65 mi ne ödedim gayette iyiydi 4 boyutlu fotomuzuda verdıler memnun kaldım cok şükür. ama insana kazık atıyolar iyi arastır. yazık gunah o paraya evladının eksıklerını alırsın. bu devırde para kazanmak kolay degıl malesef

tanıyo ya teyzesi büyümüş benim sıpam
canım bi kaç hastane daha aradımda 300 fiyat verdilerdedim kalsın canım ben almıyayım yarın son 2 hastane kaldı bakım onlarda fıyat nasıl acaba.normalde benim hastanem cok uygun özel ama muane den katılım payı almıyor 12 tl ödüyorum.testleride cok uygun normalde ama demekkı bu usgda fıyatı pek oynamıyor:26:

Allah gani gani rahmet eylesin canım
insanı ölüm üzüyor ama genç insanların ölümü daha bi üzüyor
kardeşin için sevindim, benimki de Muşa gitti de nasıl özlüyor annemleri

ama bizimkisi mecburiyetten
morişi çok merak ediyorum hala ortalıkta yok, kötü bişey olmamıştır umarım
benim hastahanem de 35 lira bedel alınıp , orda yapılmıştı
benim pek çok arkadaşım çok uçuk miktarlar ödediler
bazı büyükşehirlerdeki hastaneler anlaşıyormuş, kazanç payını bölüşüyormuş diye duymuştum
İstanbul da bi semtteki bi kaç hastane hep aynı yere yönlendiriyormuş ve pay alıyorlarmış hastadan
kuzenim demişti

canım sen ist neresindesin ? hangi hastaneye gidiyorsun

Canım benim gittiğim özel hastahane de sadece muayene parası 35 lira aldı, ultrason için fazladan para istemedi
şanslıymışım diyorum verilen paraları duydukca
valla hem güldürdü hem ağlattı deli kız
biz doğurmuş kadar olduk resmen
Eskişehir tam öğrenci şehri gerçekten, bi süre sonra gelmek istemeyecektir
Anadolu üniversitesi Osmangaziye göre daha gelişmiş olsa da üniversitelerin ikisi de güzel
umarım hayırlı olur
benim göbeğim yoktu, ilk 3 ay hiçbirşey olmamıştı
4. ay biraz çıktı, 5. aya giriyordum ki dana gibi oldum ben

Canım İstanbul da da pek çok şehirde de kadın doğum hastahaneleri berbat durumda
hbaksoy'cum adın ne bilmiyorum da, sen şanslı olanlardansın gerçekten
ben Kastamonu kadın doğum hastahanesine gitmiştim zorunluluktan da amanınnnnnnnnnnnn arkama bakmadan kaçmıştım
bir odaya 4 kadın aldılar benden başka, doktor hiçbirimizin adını - sorununu bile bilmiyordu
sürekli karıştırıyordu
arkama bakmadan kaçmıştım mecburen

benim herifciğimde hiçbir iş yapamazdı canım ama benim süpürgem su hazneli ve çok ağır e oda çocuğunu düşünüyor bişey olur diye düşer müşer allah muhafaza :) sadece süpürgeyi açıyor dip köşe yapıyor valla ama suyunu bile kalkıp alımıyor .huyu kurusun annesi olacak kadıncağız kötü yetiştirmiş yüzüne söylüyorum valla kadının hep senin yüzünden nebiçim yetişmiş diye :) bana bak kendini fazla yorma inan sonra olan sana oluyor bebişinide kendini üzme yorma ev işi için olduğu kadar inanki.ben gecen pazar çok ayakta kaldım fazla yorulmuşum 2 gün kendime gelemedim hala karnımın sol tarafında bir sertlik var sanki çocuğun kafası oradan çıkacak gibi oluyor.

Tatlım benimkinin yıkaması da suya tutmaktan ibaret
ben ilk olarak bulaşık makinesi almıştım, ilk yıllarda 12 saate yakın çalışıyordum bulaşık yıkamaya vaktim de halim de olmuyordu
açıkcası kocanın mantığını kabul etmiyorum, yeni bulaşık makinelerinin pek çok özellikli olanları var ve bence büyük yardımcı
kociş suya tutuyor, fırçalıyor ve de makineye diziveriyor ohhh oldu bitti
başlarda dizemiyordu, hali çok komikti
bir ay oldu nasıl dizileceğini öğreneli

Çalışmak çok yoruyo beni gerçekten, daha nasıl devam edebilirim bilmiyorum
spor ayakkabı bile giyemiyorum yasak olduğu için, eeee babetlere de girmiyo benim ayacıklar

tatlım benim hastanem de muayene 50 tl en ufak bir kan alma bile 15 tl alınıyor.nereden para çıkarabiliriz diye bakıyorlar.valla açıkçası ben hastane arayışındayım daha uygun biryer bulursam yani temiz ve ilgili biryer hemen oraya geçicem doktorumda zaten başka bir hastaneye geçecekmiş isabet oldu.zaten kadına herifim gıcık oldu istediğimi alamıyorum bu doktordan sanki çok paragöz diyor :) şanslısın hemde çok şanslısın verdiğin muayene parasıda çok iyi aslında.ve 2. düzey usg ben bursada ailemin aynına gittiğimde devlet hastanesinde yaptırdım ama memnun kaldım orası tabii istanbula göre çok daha iyi .benim baştan beri zaten göbeğim vardı yani hamiş olmadan evvel ama 26 haftalık hamileyim 3,5 kg aldım gayet iyi gidiyorum ama doktorum bana sen hamişliğe tombik başladın dedi canımı sıktı

Canım eşinin karakterinde yoksa yapmak, yapmaz zorlama boşuna
bence bi kadınla anlaş
elden ayaktan düşmedim ki lafını deme sakın, sonuçta iki canlısın
ben burdaki kızlara güvensem hiç durmayacam çağıracam
camlarımın silinmesi lazım
yazın çamur yağmış ve güneş ışığı yakmış ve pimapenler bi kötü ki renk olarak ağlayacam
kociş silemez, bende silemem
gelip yardımcı olacak biri lazım

tontiş ayaklı seni
valla benim herif taa baştan beri yani benim hamişlikten çok önceden beri oldu olası gıcık makinaya .oooof of şaşkınım benim ben o koca göbeği yaslaya yaslaya yıkamaya çalışıyorum göbeğim nasıl ıslanıyor almıyor anam almıyor adam inatçı.

yok herifler aynı fikirde degıldır bence. benimki ertesi gün aynı seyı yemıyo ye dıyorum yok. ancak sevdıgı bısey olcak cok yemek secıyo paşam zaten 3 kilo vemıs ben aldıkca o verıyo kıyamam

Canım benim eşim yemek seçmez güya ama herşeyi yemez , nasıl oluyor deme aynen öyle
mesela herşeyi yer ama pişirilişine, tadına, tuzuna , malzemesine herşeyine takılır
benimki 60 kiloya inmiş, ağlayacam yaaaa ben alıyım o versin
pöfffffffff

şişlik mahfedıyo demi :/ tuzlu su yap canım su biraz soğuk olsun şişini alıyo benımde cok fena hala gecmedı daha yapmadım tuzllu su elım degmedı. bıde ellerımde şişti avcumun içi yanıyo :26:

Ayaklarımı tuzlu suda mı bekleteyim napıyım canım anlamadım da tam olarak
valla okulda çok zorluyo ayaklarım

sen silme sakın camları filan aman ha kalırsa kalsın boşver .benimkilerde uzun zamandır silinmiyor sabahları kocişi işe gönderince camdan arkasından bakıyorum sonra birde karşıdaki sağdaki soldaki komşuların camlarına bakıyorum tertemiz pırıl pırıl benimkinin mermerlerine kuşlar pırtlamış camlar yağmurdan bir garip olmuş seninde dediğin gibi renk değiştirmiş .ama kocişin hakkını yiyemem taaa 3 ay evvel silmişti adamcağız :) tüllerim yıkanacak pencereler silinecek sonra tüller takılacak hepsi kocişin işleri :)

Canım hiç ek ücret almayan ya da 70 falan alanlar var
Şişli Etval di sanırım o da 200 istiyormuş

Benimkinin fotoları çok çirkindi ama onu diyim
Anam aldı eline ayyy aynı benim oğlum diyo ( benden çok seviyo damadını, kavga edecez birgün)

Canım benim su hazneli süpürgemi kullanamadık da yeni aldık
seninkinin kokusu var mı? ben içine koku aradım aradım bulamadım
o koku katılmadan çok pis kokuyo süpürge yaaa, süpüremiyor kocam da bende
valla benimki 5 kızın üstüne doğmuş, kızlardan biri ölmüş ama diğer dördü ve annesi hiç elini sıcak sudan soğuk suya sokmamış
kaynanamlara gidene kadar kocamın ne kadar rahat yetiştirildiğini farketmemiştim
evde farklı, annesinin yanında farklı

Valla pahalıymış canım
benim şimdiye kadar 20 lira zeka testinde istediler fazladan
aynı gün kan testi ve üçlü testin bişeysini daha yaptılar
hastahaneler gerçekten para tuzağı olmuş
Mardinde gittiğim hastahanede muayene ücreti olarak 12 lira oluyo
kastamonu da bi özel hastahaneye gittim onun da katkı payı 40 liraydı ve beş para etmezdi, kalitesizdi
canım valla süper almışsın 3.5 ne demek
ben onun tam 3 katı aldım resmen

Bu hafta 10. kilomu da almış bulunuyorum
göğüslerimde 80ken 90 oldu hatta geçecek
çooooooooooook şiştim çooooooook

valla benim kocişim silemez camları
biz 7. katta oturduğumuzdan cama bile çıkabileceğini sanmıyorum
zira kendisinin yükseklik korkusu var

kayınvalidem gelecek doğumdan sonra, ona sildiririm artık kız tutamazsam
ben silecem de kociş izin vermiyo
azıcık gözden kaybolsa çoktan silmiştim de su geldikten sonra cesaretim kırıldı bebişime bişey olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…