Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

saol tatlım
valla gelince yaptım yaptım yoksa kalacak dedim, giriştim işte
yakınlarda olsaydın gönderirdim sana da, gerçi patates kızartmasını da severim o da güzel
afiyet olsun şekerim

sağol canım benim yemiş kadar oldum :))
bende cok sevıyorum patates kızartmasını yaa alışkanlık mıdır nedır

sağol canım benim yemiş kadar oldum :))
bende cok sevıyorum patates kızartmasını yaa alışkanlık mıdır nedır

Patatesin herşeyini çok seviyorum tatlım ben
fırında, kızartma, yemeği, püresi, haşlaması
bi ara sadece patates verseler doyuyordum o kadar yani

ne mutlu sana canım birbirinizin kıymetını ıyı bılıyosunuz ömür boyuda devam eder inşallah
bulaşıklar bıle yıkanmıs varmı daha ötesi :))

Canım sırf hamileyim ve tehlikedeyim diye bu ilgi alaka dermişim
Valla en çok bulaşıkları dert ediyorum bende , bitti çok şükür

canım berbat bısey bu yaa..hıcbıseyım yoktu..bıtek su ıcebılıyorum şimdi.. hersey ıcimi kaldırıyor.. bildiğin gibi değil..inşllh hmncik gecer..hiçbişeye halim yok..

canım berbat bısey bu yaa..hıcbıseyım yoktu..bıtek su ıcebılıyorum şimdi.. hersey ıcimi kaldırıyor.. bildiğin gibi değil..inşllh hmncik gecer..hiçbişeye halim yok..

Canım birden başlıyo maalesef
yavaş hareket et aman diyim
kokusu bol olan yerlere de girme tetikler bulantını

Patatesin herşeyini çok seviyorum tatlım ben
fırında, kızartma, yemeği, püresi, haşlaması
bi ara sadece patates verseler doyuyordum o kadar yani

aynen canım patates olsunda yeter . Allahım nasıl yaratmışsa patatessiz olmuyo yahu herseye yakısıyo hele bıde salatası ayy

Canım sırf hamileyim ve tehlikedeyim diye bu ilgi alaka dermişim
Valla en çok bulaşıkları dert ediyorum bende , bitti çok şükür

hamile olunca alakaları bıraz daha degısıyo haklısın tatlım
dun aksam bulasıkları sofradan aldıgım gıbı tezgaha koymustum belım agrıyodu bugunde evde yoktum ya Allahım 2 saat onlarla ugrastım bıda bırakmam dedım ne kötü oluyo ya
bizim beyefendı buaralar yorgun geldgınden yatıp kalıyo kıyamıyorumda yıka dıe
buarada ayaklarımın şişi hala gecmedi :26:

başın sağolsun canım Allah rahmet eğlesin. biz iyiyiz oğluşla cok şükür. siz nasılsınız senın ayrıntılı usg cok phalıymıs ya okadar ucuk fıyat olurmu hiç şaşırıdım

Bugün okuldan bi geldim, ayakkabıları çıkarınca 2 tane davulla karşılaştım
o şişlik geçmiyo yaaaa
yorgun olunca yap diyemiyosun gerçekten

başın sağolsun canım Allah rahmet eğlesin. biz iyiyiz oğluşla cok şükür. siz nasılsınız senın ayrıntılı usg cok phalıymıs ya okadar ucuk fıyat olurmu hiç şaşırıdım
sağolasın canımbizde iyiyiz kızçem sanırım duyuyor artık benielimi atıpta hadi oğlum anne seni çok özledi deyince başlıyor tekmelereahh kuzum bende duymuştum fıyatları ama gıttığım hastane testlerde ucuz dıgerlerıne gore dedım buda uygun olur sanırım.ama degılmıs dıgerlerınden bı farkı yoksen yaptırmadınmı yada kaç lira ödedin:26:
canım çabuk atlatırsın inş.benim 16 .haftama kadar sürmüştü mide yanmasıyla beraber sanki içimde otlar yeşeriyordduinş seninki okadar cabuk sürmez.ben pek faydasını görmesemde sabahları cubuk ile yeşil elma yıyordum birde açkalmamaya bak .su iç bol bol:26:
hoşbuldukkkkkkkkkkkkya olmuş maşallah benım teyzoşumaha dogdu ha olmadı derken bak sımdı kucağında şimdi sen öyle deyince
ben daha çok merak ettım nickinide bakmadan karıştırıyorum bende moriş diyeyim bundan sonracanım eşim tarafından bi amca .hastaydı zaten ama yaşı gençti yine.allah rahmet eylesin benim de arkadaşımın babası olur rahmetli.
kardeşimde eskişehire gitti maliye okumaya .bakalım inatçı keçi babam yüzünden yazmadı istanbulu şimdi pişman özlüyor tabi ağlamalara başladı
bende eşimde cok güldük benim göbişebi topıkte okumuştum benımle aynı durumu yasayan bırı vardı ne gülmüştüm ozamanlar ona şimdi aynısını ben yaşadımbu sabahta tik oldu kalktım dırek göbeğe baktımbugun yıydım ama sanırım ben dun ustune yatmışım uyuştu herhalde:44:çocuk ezılmese bariohh maşallah sanada inşallah hep böyle gıoder sorunsuz doğuma kadarsüper women hee

Moriş 400 ödemişti sanırım
epey para almışlar cidden

kızlar ben devlet hastanesinde yaptırdım bu 2. düzel ultrasonu gayette güzel ilgilendiler eğer imkanınız varsa bence paranızı özele vermeyin gereksiz yani aynı işi yapacaklar .oraya vereceğinbiz paracıkalrınızı bebişinize harcayın.ayyyy nede çok akıl verdim demi çok bilmişim :)

canım ilk başta Allahtan rahmet diliyorum başınız sağolsun.yaaaaaaaaaaaaaaa sen yokken yamisy nin miis gibi kokulu birbebişi oldu oğluşunu aldı kucağına sıra hangimizde acaba :) oğluşuna kavuştu ve nasıl kavuştuğunu buradan az ve öz olarak anlattı çok güldürdü bizi o haldeyken bile deli kız kardeşin için hayırlı olsun inşallah ben Eskişehirliyim ve kesinlikle alışacaktır diyorum ağlar şimdi daha yeni ama biraz zaman geçsin iyikide buradayım diyecek.eses çok genç bir üniversiteli nüfusa sahip 2 ünivrsitesi olan devamlı gelişen çok güzel bir şehirdir .nasılda reklamını yaptım memleketimin ya ilahi emi o göbek kaybolurmu kız :) bende ilk başlarda öyle diyordum sabah kalkınca göbeğim dümdüz oluyordu alla alla bu çocuk içerde nasıl rahatmı acaba benim göbeğim böyle değildi diyoryum hatta benim herif birgün bana dediki sen hamile olduğuna eminmisin hiç 5 aylık hamileye benzemiyorsun

o şişlik geçmiyo yaaaa

canım benim birde bu halinizle çalışıyorsunuz kıyamam ben evdeyken bile şişiyor ayaklarım akşama kadar Allah yardımcın olsun.bende en çok bulaşık yıkarken zorlnıyorum herif ev temizliğini yapıyor yani elektrikli süpürgeyi açıyor ama bulaşığa hiç girmedi girse iyi olurdu ama yapamaz her taraf berbat olur birde oraları temizlemek zorunda kalırım bi bulaşık makinam olsa diyorum bazen ilerde yıkıyamıcam alsana diye bebişi araya koyarak kandırmaya çalışıyorum ama adam taaa evvelden bulaşık makinasına gıcık.ndeymiş tam durulamıyormuş bebişe zararmış bizede zararmış töbe yarabbim töbe yaaaaa olan bana oluyor ilerde nasıl kalkıcxam altından bulaşığın bilmem bebişle neyse artık yapacak bir şey yok

canımn ben istbulda oturuyorum beni yakınımda olan devlet hastanesi kadın doğum araştırma ama ben memnun değilim.rabbım kımseyı dusurmesın oraya dıyorum.terlemelerı,sırası,bi acayıp.evet doktorları ıyı güzel ılgılı ama ya hasta bakıcıları sekreter ve asıstanları sankı profosorler.ben hamıle kalmak ıcın infertilite bolumune gıdıyordumda sınır krızı gecırıyordum.en basıdı doktor benı aşılama için gönderiyor forma adımı yazdırcam.doktor gonderdıgı halde yarına randevu al gel dıyo bana adamsırf bi imza çakmak için ertesi gününe randevu almıstımki oda şansıma normalde hayatta bulamassın 1 hafta öncesinden randevutövbe diyorum allah düşürmesin burdakine.gidenlerinde yardımcısı olsun nediyeyimmecbur alışacak kendı ıstedı canımyamısımın doğum hıkayesını ben goremedım ya kesın yazmıştır o sayfanı bılen varsa yazsında bende okuyup guleyım bıraznormal oldu degılmıbenımde karnımı gören bırı cok dıyor bırı hıc karnın yok dıyor anlamadım bende

benim adam hiç bir iş yapmıyor yanasıl yola getirirm bilemedimki
en basidi kadın tutayım dıyor onuda ben ıstemem elden ayaktan düşmedim şükürama insan birazda yardım etse odun mübarek.sızlandıgım an tek hamıle senmısın hadı ama dıyor bak mıllet neler yapıyor dıyor.bu sefer bende yedıremıyorum hadi hayalot kalkyap uyuşuk davranma dıyorumama benim makinem var baksoyum cok rahat gerçekten en azından mısafır geldıgınde.yanlız onu boşaltması çin işkencesi

Biz 7 24 patates yeriz ama herifler bizimle aynı fikirde olur mu bilmem

yok herifler aynı fikirde degıldır bence. benimki ertesi gün aynı seyı yemıyo ye dıyorum yok. ancak sevdıgı bısey olcak cok yemek secıyo paşam zaten 3 kilo vemıs ben aldıkca o verıyo kıyamam

o şişlik geçmiyo yaaaa

şişlik mahfedıyo demi :/ tuzlu su yap canım su biraz soğuk olsun şişini alıyo benımde cok fena hala gecmedı daha yapmadım tuzllu su elım degmedı. bıde ellerımde şişti avcumun içi yanıyo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…