tontiş ayaklı seni
valla benim herif taa baştan beri yani benim hamişlikten çok önceden beri oldu olası gıcık makinaya .oooof of şaşkınım benim ben o koca göbeği yaslaya yaslaya yıkamaya çalışıyorum göbeğim nasıl ıslanıyoralmıyor anam almıyor adam inatçı.
Canım benim su hazneli süpürgemi kullanamadık da yeni aldık
seninkinin kokusu var mı? ben içine koku aradım aradım bulamadım
o koku katılmadan çok pis kokuyo süpürge yaaa, süpüremiyor kocam da bende
valla benimki 5 kızın üstüne doğmuş, kızlardan biri ölmüş ama diğer dördü ve annesi hiç elini sıcak sudan soğuk suya sokmamış
kaynanamlara gidene kadar kocamın ne kadar rahat yetiştirildiğini farketmemiştim
evde farklı, annesinin yanında farklı
canım 4 yıllık öğrenci evi hayatında bulaşıkları benimkine yıkmışlar sessiz diye
bu ev arkadaşıyla da aynı okula atanınca çalışırken de garibime kalmış
biz evlenince o arkadaşı dalga geçiyodu gel bulaşıkları yıka arada özlerim diye, kocişim de dediki yooooooooo hayatta olmaz
ben bıktım bulaşıktan karıyı ve bulaşık makinesini boşuna mı aldım diyo manyak
Valla pahalıymış canım
benim şimdiye kadar 20 lira zeka testinde istediler fazladan
aynı gün kan testi ve üçlü testin bişeysini daha yaptılar
hastahaneler gerçekten para tuzağı olmuş
Mardinde gittiğim hastahanede muayene ücreti olarak 12 lira oluyo
kastamonu da bi özel hastahaneye gittim onun da katkı payı 40 liraydı ve beş para etmezdi, kalitesizdi
canım valla süper almışsın 3.5 ne demek
ben onun tam 3 katı aldım resmen
Bu hafta 10. kilomu da almış bulunuyorum
göğüslerimde 80ken 90 oldu hatta geçecek
çooooooooooook şiştim çooooooook
tatlım sen çok almışsın ne yaptın öyle yahuı :)) bende zaten en çok memişlerimin büyümesine sevindim varya 75 den 90 a çıktı yupiii
deli yaa benimkide aynı diyo valla ben yapacaksam o saydıkalrınıo sen ne yapacaksın yahu seni niye aldık diyor .kırarım senin kafanı diyeceğim olmayacak diyemiyorum tabii
hiç koku yok ama çok ağır tatlım ya herseferinde hazneyi doldur süpür suyu boşalt içini yıka kurula kaldır offf çok zahmetli çoook :)
kocan fazla şımarmış ama bak erkekler bekarken farklı evlendikten sonra farklı oluyorlar ister istemez bazı kadınlar valla adamın anasından emdiğini burnundan getiriyor meselaaa benim biricik kardeşimayağına getirirdi annem çoraplarını kıyafetlerini elini sıcak sudan soğuk suya sokmadı bi çay bile koumuşluğu yoktur yahu aam adam bi evlendi inanamazsın görsen kek bile yapıyo cam siliyo salata yapıyo çorba yapıyo daha neler neler kız çalışıyorum hayat müşterek diye oturtmuyor bile kardeşimi yerinde varya :) hadi hayatım şunu getirirmisin bunu getirirmisin şunu yaparmısın oda yazık hiç olmaz demiyo karşılıklı yapıyorlar kızda çocuğu gibi bakıyor ama sıkıcı ya bukadarıda .bir gün onlarda kaldım amaaaan dedim kardeşim ben sıkıldım senin bu halinden gülüyo zavallı
valla makineyi aldım rahat ettim canım
ben açık açık dedim canım senle senin işlerini yapmak için evlendiğimi sanıyosan fena halde yanılıyosun
ben hizmetçisi değilim paşanın
Benimkinde doğum çatlağı da oluştu canım ağladım kaç gün
alt tarafı mor mor çizgili şimdi
ühüüüüüüüüüüüü :44:
çok aldım valla yaaaa, pöfffff
valla benimki ağır kokuyo, süpürürken borusundan çıkan kokuya katlanamıyorum
kociş doldurur, boşaltır, bende kaldırtırım olduğu yere sorun değil ama kullanamıyoruz gene de
valla kocamın şımarıklığı sadece annesine karşı
onun yerinde ben olsam valla burnundan getirirdim hayatı
4 ablam , bir de annem el üstünde tutacak ve bir dediğimi iki etmeyecek bende aynı şeyi eşimden beklemeyecem
benim yanımda çok şükür gıkı çıkmıyo zavallımın
bizde senin sıkıldığın çiftlerden olabiliriz
ben onu o da beni şımartıyo, geçinip gidiyoruz
yoksa bu şehirde hayat geçmez
valla canımcım tencere kapak misalidir zaten evlilikler eğer kapağını bulamazsan işin zor eğer bulduysan ki sen bulanlardansın ozaman değme keyfine şımartta şımarda hakkındır.ama benim kardeşime yazık yaf :)))
ben hamişlikten buyana çalışmıyorum eskiden çalışıyordum hemde çok yoğun ama şimdi yan gel yat yapıyorum resmen .o öyle konuştuğu zamanda diyorum ki artık ben sanba hizmetçi değilim yapmam gereken kadarını yapıyorum sen öyle zannediyorsun ama sen sabahtan akşama kadar çalışıyorsun ben yiyeyorum oğluşumla ve bundan soınra iki kat daha fazla çalışacaksın sen onu düşün diyorum bakıyor öyle yüzüme şaşkın .. . tabiiki hizmetçi değiliz bazen şakayla derki kadınlar eşlerine hatta hatta beylerine hizmet için yaratılmışlardır :))))
tatlım sen kaç haftalıktın unuttum.üzülme ağlama ya ağlayacak ne var çizgi olursa olsun amaan sende
canım ne iş yapıyordun peki
valla bırakman iyi olmuş, benimde elimde olsa bırakacam
çok zorlanıyorum yaaaa
benimki de diyo arada şaka olarak kadınlar eşleri için yaratılmış falan
bende hı hı falan deyince tamam tamam kızma diyo
canım 23+3 günlük hamileyim, eşimde taktığın şeye bak
ben beğendikten sonra ne var çatlamış çatlamamış falan
tatlım ben özel bir şirkette personel sorumlusuydum işim çok yorucuydu personel alımından tut maaş hesaplama maaş ödeme banka işelmeleri personel özlük mesaisi yıllık izni kanuni hakları ..............uzayıp gidiyor ve sorumluluğumda 1000 taneden fazla personel vardı hergün telefon telefon telefon hiç sıkıntıları bitmezdi :) ama işimi çok seviyordum çok zor bıraktı beni patronlarım beşiği al gel buraya koyarız diyorlardı.aile şirketi gibiydik yani nebileyim çalışmak güzel aslında ama ben ay sonlarında bir hafta boyunca geç çıkıyordum eşimde isyanlardaydı adamcağız evde beni beklerdi ne yapsın .ben ayrılıcam dedim patronalra üstünden 4 ay geçti zor kaçtım :) kaçtım zaten istanbula geldim eşimin peşine düşüp.
baya büyümüş senin nur topu da maşallah.bende bazen nebiçim oldum demi kocamanım sanki şişirilmiş gibiyim diyorum heleki yatakta bir taraftan bir tarafa dönerken çok gülüyoruz halime ama sen benimsin karnındakide benim siz benim herşeyimsiniz senin bu halini yerim top gibi yuvarlansanda seni severim diyo .yok ama kadınız işte takarız biryerlerimize ama inan benim için o çatlak patlak filan son sırada.henüz çatlak filan olmadıom ben aslında karnım filan çatlar diye düşünüyordum ama annemin hiç çatlağı yok ikiz bile dünyaya getirdiği halde maşallalah hala 50 kiloda kadın ben ona çekmişim galiba :) bide ben 1,60 boyla 66 kiloda hamiş oldum zaten tombiktim yani göbüşüm vardı benim galiba ondan çatlamadım içini zaten bebiş 5 ayda anca doldurdu göbeğimin :)
Benimkinin fotoları çok çirkindi ama onu diyim
Anam aldı eline ayyy aynı benim oğlum diyo ( benden çok seviyo damadını, kavga edecez birgün)
aminn kızçem aminnn ..evet hastanemde muane için ekstra pay ödemiyorum ama bunu ödiyecegım sanırım:26:bizim hastanede dışarıya göndermiyor kendi çekiyor onuda yalnız dışardan doktor geliyormuş o yüzden miktarı bu şekil olabılır bu usgdaAllah gani gani rahmet eylesin canım
insanı ölüm üzüyor ama genç insanların ölümü daha bi üzüyor
kardeşin için sevindim, benimki de Muşa gitti de nasıl özlüyor annemleri
ama bizimkisi mecburiyetten
morişi çok merak ediyorum hala ortalıkta yok, kötü bişey olmamıştır umarım
benim hastahanem de 35 lira bedel alınıp , orda yapılmıştı
benim pek çok arkadaşım çok uçuk miktarlar ödediler
bazı büyükşehirlerdeki hastaneler anlaşıyormuş, kazanç payını bölüşüyormuş diye duymuştum
İstanbul da bi semtteki bi kaç hastane hep aynı yere yönlendiriyormuş ve pay alıyorlarmış hastadan
kuzenim demişti
anadolu yakasındayım canım.via hospital selimiye hastanesine gidiyorum.canım sen ist neresindesin ? hangi hastaneye gidiyorsun
ben 12 tl ödüyorum muane için.yoksa burada 35 ten başlıyor muanelerCanım benim gittiğim özel hastahane de sadece muayene parası 35 lira aldı, ultrason için fazladan para istemedi
şanslıymışım diyorum verilen paraları duydukca
valla hem güldürdü hem ağlattı deli kız
biz doğurmuş kadar olduk resmen
Eskişehir tam öğrenci şehri gerçekten, bi süre sonra gelmek istemeyecektir
Anadolu üniversitesi Osmangaziye göre daha gelişmiş olsa da üniversitelerin ikisi de güzel
umarım hayırlı olur
benim göbeğim yoktu, ilk 3 ay hiçbirşey olmamıştı
4. ay biraz çıktı, 5. aya giriyordum ki dana gibi oldum ben
ahh kuzum ben çalışıyorken benim herifim her işi yapardı her akşam ev silip süpürürdübenim herifciğimde hiçbir iş yapamazdı canım ama benim süpürgem su hazneli ve çok ağır e oda çocuğunu düşünüyor bişey olur diye düşer müşer allah muhafaza :) sadece süpürgeyi açıyor dip köşe yapıyor valla ama suyunu bile kalkıp alımıyor .huyu kurusun annesi olacak kadıncağız kötü yetiştirmiş yüzüne söylüyorum valla kadının hep senin yüzünden nebiçim yetişmiş diye :) bana bak kendini fazla yorma inan sonra olan sana oluyor bebişinide kendini üzme yorma ev işi için olduğu kadar inanki.ben gecen pazar çok ayakta kaldım fazla yorulmuşum 2 gün kendime gelemedim hala karnımın sol tarafında bir sertlik var sanki çocuğun kafası oradan çıkacak gibi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?