Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

canım 4 yıllık öğrenci evi hayatında bulaşıkları benimkine yıkmışlar sessiz diye
bu ev arkadaşıyla da aynı okula atanınca çalışırken de garibime kalmış
biz evlenince o arkadaşı dalga geçiyodu gel bulaşıkları yıka arada özlerim diye, kocişim de dediki yooooooooo hayatta olmaz
ben bıktım bulaşıktan karıyı ve bulaşık makinesini boşuna mı aldım diyo manyak

hiç koku yok ama çok ağır tatlım ya herseferinde hazneyi doldur süpür suyu boşalt içini yıka kurula kaldır offf çok zahmetli çoook :)
kocan fazla şımarmış ama bak erkekler bekarken farklı evlendikten sonra farklı oluyorlar ister istemez bazı kadınlar valla adamın anasından emdiğini burnundan getiriyor meselaaa benim biricik kardeşim ayağına getirirdi annem çoraplarını kıyafetlerini elini sıcak sudan soğuk suya sokmadı bi çay bile koumuşluğu yoktur yahu aam adam bi evlendi inanamazsın görsen kek bile yapıyo cam siliyo salata yapıyo çorba yapıyo daha neler neler kız çalışıyorum hayat müşterek diye oturtmuyor bile kardeşimi yerinde varya :) hadi hayatım şunu getirirmisin bunu getirirmisin şunu yaparmısın oda yazık hiç olmaz demiyo karşılıklı yapıyorlar kızda çocuğu gibi bakıyor ama sıkıcı ya bukadarıda .bir gün onlarda kaldım amaaaan dedim kardeşim ben sıkıldım senin bu halinden gülüyo zavallı

deli yaa benimkide aynı diyo valla ben yapacaksam o saydıkalrınıo sen ne yapacaksın yahu seni niye aldık diyor .kırarım senin kafanı diyeceğim olmayacak diyemiyorum tabii

tatlım sen çok almışsın ne yaptın öyle yahuı :)) bende zaten en çok memişlerimin büyümesine sevindim varya 75 den 90 a çıktı yupiii

tatlım sen çok almışsın ne yaptın öyle yahuı :)) bende zaten en çok memişlerimin büyümesine sevindim varya 75 den 90 a çıktı yupiii

Benimkinde doğum çatlağı da oluştu canım ağladım kaç gün
alt tarafı mor mor çizgili şimdi
ühüüüüüüüüüüüü
:44:
çok aldım valla yaaaa, pöfffff

deli yaa benimkide aynı diyo valla ben yapacaksam o saydıkalrınıo sen ne yapacaksın yahu seni niye aldık diyor .kırarım senin kafanı diyeceğim olmayacak diyemiyorum tabii

valla makineyi aldım rahat ettim canım
ben açık açık dedim canım senle senin işlerini yapmak için evlendiğimi sanıyosan fena halde yanılıyosun
ben hizmetçisi değilim paşanın

valla benimki ağır kokuyo, süpürürken borusundan çıkan kokuya katlanamıyorum
kociş doldurur, boşaltır, bende kaldırtırım olduğu yere sorun değil ama kullanamıyoruz gene de
valla kocamın şımarıklığı sadece annesine karşı
onun yerinde ben olsam valla burnundan getirirdim hayatı
4 ablam , bir de annem el üstünde tutacak ve bir dediğimi iki etmeyecek bende aynı şeyi eşimden beklemeyecem
benim yanımda çok şükür gıkı çıkmıyo zavallımın
bizde senin sıkıldığın çiftlerden olabiliriz

ben onu o da beni şımartıyo, geçinip gidiyoruz
yoksa bu şehirde hayat geçmez

valla makineyi aldım rahat ettim canım
ben açık açık dedim canım senle senin işlerini yapmak için evlendiğimi sanıyosan fena halde yanılıyosun
ben hizmetçisi değilim paşanın

ben hamişlikten buyana çalışmıyorum eskiden çalışıyordum hemde çok yoğun ama şimdi yan gel yat yapıyorum resmen .o öyle konuştuğu zamanda diyorum ki artık ben sanba hizmetçi değilim yapmam gereken kadarını yapıyorum sen öyle zannediyorsun ama sen sabahtan akşama kadar çalışıyorsun ben yiyeyorum oğluşumla ve bundan soınra iki kat daha fazla çalışacaksın sen onu düşün diyorum bakıyor öyle yüzüme şaşkın .. . tabiiki hizmetçi değiliz bazen şakayla derki kadınlar eşlerine hatta hatta beylerine hizmet için yaratılmışlardır :))))

Benimkinde doğum çatlağı da oluştu canım ağladım kaç gün
alt tarafı mor mor çizgili şimdi
ühüüüüüüüüüüüü
:44:
çok aldım valla yaaaa, pöfffff

tatlım sen kaç haftalıktın unuttum.üzülme ağlama ya ağlayacak ne var çizgi olursa olsun amaan sende

valla canımcım tencere kapak misalidir zaten evlilikler eğer kapağını bulamazsan işin zor eğer bulduysan ki sen bulanlardansın ozaman değme keyfine şımartta şımarda hakkındır.ama benim kardeşime yazık yaf :)))

Sanırım senin kardeşin şımartan taraf
evlilik zor yürütülen bir olay canım
Allah anlaşabileceği , hayırlı bir eş versin herkese

canım ne iş yapıyordun peki
valla bırakman iyi olmuş, benimde elimde olsa bırakacam
çok zorlanıyorum yaaaa
benimki de diyo arada şaka olarak kadınlar eşleri için yaratılmış falan
bende hı hı falan deyince tamam tamam kızma diyo

canım 23+3 günlük hamileyim, eşimde taktığın şeye bak
ben beğendikten sonra ne var çatlamış çatlamamış falan

tatlım ben özel bir şirkette personel sorumlusuydum işim çok yorucuydu personel alımından tut maaş hesaplama maaş ödeme banka işelmeleri personel özlük mesaisi yıllık izni kanuni hakları ..............uzayıp gidiyor ve sorumluluğumda 1000 taneden fazla personel vardı hergün telefon telefon telefon hiç sıkıntıları bitmezdi :) ama işimi çok seviyordum çok zor bıraktı beni patronlarım beşiği al gel buraya koyarız diyorlardı.aile şirketi gibiydik yani nebileyim çalışmak güzel aslında ama ben ay sonlarında bir hafta boyunca geç çıkıyordum eşimde isyanlardaydı adamcağız evde beni beklerdi ne yapsın .ben ayrılıcam dedim patronalra üstünden 4 ay geçti zor kaçtım :) kaçtım zaten istanbula geldim eşimin peşine düşüp.
baya büyümüş senin nur topu da maşallah.bende bazen nebiçim oldum demi kocamanım sanki şişirilmiş gibiyim diyorum heleki yatakta bir taraftan bir tarafa dönerken çok gülüyoruz halime ama sen benimsin karnındakide benim siz benim herşeyimsiniz senin bu halini yerim top gibi yuvarlansanda seni severim diyo .yok ama kadınız işte takarız biryerlerimize ama inan benim için o çatlak patlak filan son sırada.henüz çatlak filan olmadıom ben aslında karnım filan çatlar diye düşünüyordum ama annemin hiç çatlağı yok ikiz bile dünyaya getirdiği halde maşallalah hala 50 kiloda kadın ben ona çekmişim galiba :) bide ben 1,60 boyla 66 kiloda hamiş oldum zaten tombiktim yani göbüşüm vardı benim galiba ondan çatlamadım içini zaten bebiş 5 ayda anca doldurdu göbeğimin :)

canım baya yoğunmuş cidden senin iş
hamilelik döneminde dinlenmek iyi gelecektir bünyene
adamın senden önce eve gelmesi de ayrı bi sıkıntı işte
büyüdü maşallah teyzesi
valla karnımdan bekliyordum göğüslerim çatladı, nasıl oldu anlamadım gitti
ben 45 kilonun üstüne çok nadir çıkan biriydim canım
astım tedavisi sürecinde 55i görmüştüm yaklaşık 2 senede
55le hamile kaldım şimdi 6lı rakamlardayım, 7lilere de geçeceğimden eminim
off offf yuvarlana yuvarlana doğuracam bu gidişle

Benimkinin fotoları çok çirkindi ama onu diyim
Anam aldı eline ayyy aynı benim oğlum diyo ( benden çok seviyo damadını, kavga edecez birgün)

ayy damadınıda pek severmış annecin :) Allah daım etsın canım bırak oyle desın kavga etme
benım forolarda cırkındı benım oğlan rahım duvarına burnunu yapıstırmıs ( recep ivedik fılmınde otobusun camına dayıyo ya burnunu aynen oyle ) doktor gulmekten catladı duzelsınde oyle foto alalım dıe bekledık yok fayda etmedı ole cıktı fotosu şebeğimin

aminn kızçem aminnn ..evet hastanemde muane için ekstra pay ödemiyorum ama bunu ödiyecegım sanırım:26:bizim hastanede dışarıya göndermiyor kendi çekiyor onuda yalnız dışardan doktor geliyormuş o yüzden miktarı bu şekil olabılır bu usgda

canım sen ist neresindesin ? hangi hastaneye gidiyorsun
anadolu yakasındayım canım.via hospital selimiye hastanesine gidiyorum.
ben 12 tl ödüyorum muane için.yoksa burada 35 ten başlıyor muanelerevet alışır inşallah oda.mecbur alışacak.kardeşim Anadolu istiyodu ama tercihleri karıştırdığından osmangaziye düştükısmetı ordaymış demekkı

ahh kuzum ben çalışıyorken benim herifim her işi yapardı her akşam ev silip süpürürdüeve bi gelirdim detarjan kokusundan boğulurdum adetasonra işten çıktım bebek arayışına gırdık ben butun evı devraldım halıyle adamda tembelliğe alıstışimdi hamıle kalınca spor yap dıyor bana.ağır işlere gelince okadar odun degıl yardım eder ama süpürge falanda açmaz haniben oturamam işte.ilk 3 ay yatmıstımda eşim bunalıma gırmıstı ölüyo gıbısın bıraz kalk artık dıye.benımde psikolojım bozulmuştu valla yatmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…