hayalotçum canım günaydın..şu leylekli resmini çok seviyorum
moiram sen yabancı dil öğretmenimisinnnyakaladım seniii
bizim fındığa bişeyler öğretmek istediğim sen bize yardımcı olursun değilmi teyzesiiii
seracım tam anlattığın gb, aynen benim de böyle geçiyor şimdi..bir lokma atıyorum midem bulanıyor..oysa önce çok açım canım neler yemek istiyor ama sonra biraz yiyince karnım çatlayacak gb oluyor, gögsüm sıkışıyor ve midem bulanıyor..çıkarmazsam öksürük oluyor..bana da sanırım serum verecek..ama bu serum herhalde besleyen serum diye düşünüyorum bebeişi de mi? aman yavru kuşlarımıza bir şey olmasın..zor zaptettim zaten onu 31'e kadar( 34. hafta 8.5 aylık oluyor..inşallah o zamana kadar dayanır sera..ben de 1.5 kilo olarak 7.5 aylık doğmuşum..bir de nasıl olmuş anlamadım emiyorum ve nefes alıorum diye küveze koymamışlar..Allah Allah :44: şimdi öyle doğdu mu hemen yallah küveze bebiş..çünkü akciğer gelişimi 35'te tamamlanıyormuş diyorlar..bir de geçen bir profa gittik burada..sorduk şimdi doğsa yaşar mı diye..bize demez mi yüzde elli yaşama şansı var..hadi canım oradan 33 sene önce ben yaşamazdım küveze girmeden diyecektim ama demek ki 7.5 aylık bebişlerin de burada garantisi yok
senin kız ne güzel kiloda doğmuş hem de seruma rağme nmaaşallah onabir de koca kız olmuş da seni beğenmiyor.. ya biz de yapardık annemize aynsını..anne yok popon anne yok göbeğin..sanki annem manken olmak zorunda idi..o da üç kız doğurdu hani br yaş ara ile
ben de sağlıklı hamilelik geçirenlere nasıl imreniyorum Allah'ım..kardeşim öğretmendir..ayakta 37. haftasının sonuna kadar ders anlattı..eve geldi evini viledaladı , süpürdü..ben aslında deli bir temizlik hastasıyımdır ama şimdi yerde uçuşan pisliklere bakarak koltuğumda ayaklarımı uzatıp oturuyorum
günaydın kızçemmmnasılsın bugün iyimisin teyzoşum nasıl
bende çok seviyorum vallahi değiştirmek istiyorum ama bayadır kullanıyorum bu avatarı bırakamıyorumda
aa aşk olsun annesi tabiii seve seve..ama seraların ev süper hani hem arapça hem türkçe hem ingilizce..ben bir de arapçayı da çok bepeniyorum yaw..eskiden sevmezdim ama şimdi ne bileyim çok güzel geliyor kulağıma
sağ ol canım benim..dün kocam biraz ilgilendi işte dedi seni sorunlarla başbaşa bırakıyorum haklısın..evdesin tüm gün..sağlık problemlerin de var..vs vs...bu sabah sancım vardı benim de kbb'ye gitmedim..çıkamadım evden..beyim de işe kaçtı..o götürecekti beni hastaneye..neyse..bugün de dşnleyeceğim kendimi..eğer kusarsam ya da aşırı öksrürsem hemen hoopp hastaneye taksi ile
canım benimde annem biri ikiz olmak üzere 3 çocuk doğurmuş ama menapoza kadar 50 kiloyu görmemiştir.şimdi 52 kiloymuş en son maşallah annemene kalçası var ne göbeği ne tüyü var ne çatlağı bembeyaz ince uzun bir kadın ama ben allah için hiiiç benzemem tam tersiyim ben buğday tenli orta boylu kalçalı hafif göbekli bir kızdım :) amaaaaa herkes benim annem gibi olmaz kızlar ve ben şahsen durumumdan çok memnunum türk kadınlarının hepsi benim gibi doğumdan sonra ne halde olurum bilmem ama herhalimden memnunum .
canım sen demekki o zamanın mucize bebeğisin maşallah bak yaşamışsın ve şimdi sen bir bebiş dünyaya getirmeye hazırlanıyorsun.
temizliğe gelinceeeeee benim evi bir gelin görün kendi evinizi cennet zannedersiniz pazar günü kociş süpürgeyi açacaktı ama gezmeye gittik dünde evin başka tamir işleriyle uğraştı süpürgeyi yapmadı yoruldu yazık :) bugün inşallah bir güzel temizlik yaptırmam lazım kocişe.
aman canım kendını cok kotu hıssedersen bekleme zateninşallah tamamen kurtulursun ya vallahi cok zor durumun
evet seranın açık adresini almak lazımo evde ne güzel çocuk buyur valla dil bakımından zengın olurlar bizim evde anne baba Türkçeyi yanlış kullanıyoruz oysaki yazık bize vallahi arapçayı bende önceden sevmezdim ama nedense son zamanlarda benimde hoşuma gıdıyor ben çince konuşmak çok isterdim mesela gittim en zor dili seçtim iyimi
ya biz de aynı fabrikadan çıkmış gb üç kız bir yaş arayla resmen aynı vucut yapılarında asla 25'e kadar 50 kiloyu görmedik..halem onlar 50-55 arası gidiyorlar ama ben hamile kaldığımda tam bir balinaydım doğrusutam 68 kiloydum işte o yğzden vucut reflü yapıyor ; alıştığı kapasitenin üsütnde kilo istemiyor..bir de çok boğazıma düşkün biri olmaya başlamıştım..evlendik düşün hbaksoycum ben tek adana dürüm, kebap, her gün dışarıda yemek yiyor durmadan acıkıyordum..eee Allah'ın sopası yok ki şimdi hamilelikte alır musun 3 kilo ve perhiz yapmak zorunda kalır mısın..benim de bu durum tersim döndü valla ...
inşallah benimkisi bana çekmez, yoksa şu an gelir teyzesi..tam 7.5 aylık olduya o temizlik işi beni de kahrediyor.bana benimki dün beni azad et artık 15 günde bir süpürgeyi açayım diyor..eskiden haftada bir açıyordu, şimdi 15 gün diye pazarlık yapmak istiyor
bende 70 oldum moiramsen 3 kilo almışın işte şurda ne kaldı doğuma ben kaç kilo aldım yahu
yahu hayalot kociş de diyor ki abartma ne zormuş durumun, bir ay serum yersin olur biterhee tabii..insan gene bir lokma yemek ister de mi?
hakkatten de en zor dili seçmişsin yawharfleri ile zaten bir sene geçecek..gak guk seviyesine bir senede gelirsen bence sen de ispanyolcayı seç
zaten bu herifler hep böyle.geçen youtobede yabancı ülkede çekim yapmışlar 2 adama doğum sancısına benzer derecede ağrı veriyorlar kasıklarınaadamlar nasıl kıvranıyor bılıyormusun önce ağrıyı hafıf verıyorlar adamlar guluyor falan sonra sancı sıklaştıkça adamların feleği şaşıyor ki bence bu sancı bıle azdır canından can çıkıyor normalde oyuzden erkeklere herşey kolay geliyor.ama kendılerı bı grıp olsun başları ağrısın 3 gun yatarlar canları kıymetlı olur ozaman
boyun kaç peki? canım zaten 25 haftalıksın seninki bence normal..olması gereken gb..boş ver eğer yemek yiyebiliyorsan ya da neşeliysen hiç takma kafana derim..inan benim gb olmaktan daha iyidir be hayalotçum..
boyum normalde 1.60 ama zayıf olunca daha uzun durduğumu söylerlerdiiibirzamanlar tabi mazide kaldı artık.evet ama 11 kilo almışım şimdiden hatta 12 de diyebiliriz kontrole gıdene kadar 12 kilo almış olarak gıderım cunku
canım ben yemek yıyorum evet sukurler olsun hatırlarsan lıste yazmıştım sana onların hepsını yıyorumsende yersın ıns ağzının ıcı bı duzelse
bu arada bu kiloyu inan çok takıyordum ama cenazemizin olduğu zamanda bir arkadaşım 2 günlük bebeğini kaybetti.insan bişeyleri görerek ders alır ya rabbım benımde gozlerımı açtı sanırımkeşke arkadaşımda yasamasaydı böyle bı acıyı ama kısmet ıste.oyuzden yemek yesekte yemesekte gelıp gecıcı ınsallah sağlıklı olur yavrularımız uzun ömürlü olurlar mutlu olurlar kızçem sende inan bugünlerde gelip gecıcek inşallah
Hiç bakmaz canım zira raporu zor verdi bu halimle..ama ne yapayım gene gönderecek beni ben reflü ile ilglenmiyorum diye..en azından oradaki ileri derece tahlillerimi de yaptırayım da sorun olmasın sorduğunda...
Allah sağlık versin hepimize..inşallah en kısa zamanda diner acılar ve sancılar...kutlulalım hepimiz valla bşr avazda
hiç bukadar kötü olmamıstım panık yapmadıgım halde cok acı cekıyorum sağ kasıgımın altı bacagımın arasına dogru acı var ve sancı ayaga kalkıyım dedım kasıgıma yaıyılıyo sancı kalkamadım cok canım yanıyo öyle böyle değil
canım stres olma, sabah ben de sağ kasımdan bacağıma vuran br sancı ile uyandım..amanın doğum mu yoksa derken apandisit sandım..saatlerdir çekiyorum..üniversiteye kbb'ye gidecektim ama hafiflemedi bir türlü..hani kıvranırsın ya o sancılardan..bir lokma peynir attım ağzıma gaviskonla banyo yaptırdm midemi ..( üzülme normal eshacım..mutlaka bebek ya dönüyordur karnının içinde; organlarını çeviriyordur..o çok pis sancı yapıyor çünkü..
aa aşk olsun annesi tabiii seve seve..ama seraların ev süper hani hem arapça hem türkçe hem ingilizce..ben bir de arapçayı da çok bepeniyorum yaw..eskiden sevmezdim ama şimdi ne bileyim çok güzel geliyor kulağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?