Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Canım bağırmazlar mı yaaaa, hastaneyi ayağa kaldırırlardı
valla bende olsam benimde korkudan sancım kesilirdi
parmaklanmak hem acıtıyo canı hem de zor bi durum

Canım benim içini ferah tut, üzme kendini nolursun
ben günde bir tane kullandım folbiol'ü
genel olarak da hep 1 tane gördüm kullanan
3. ayda bırakıyosun zaten folbiol'ü
tatlım düşük ihtimali her gebe de var ilk 3 ay
ilaçla destekliyorlar, kanama falan olursa da 2 güne bir iğne de veriyor doktor
ama biraz can yakıyor iğnesi maalesef

ay bı an once doğsun ıstıyorum :.( iş hayatında hareketli ve seri olmak zorundayım.. tüm gün mahfediyor beni..eski halimden eser kalmadı..
sağol canım cok sağol..

Canım bağırmazlar mı yaaaa, hastaneyi ayağa kaldırırlardı
valla bende olsam benimde korkudan sancım kesilirdi
parmaklanmak hem acıtıyo canı hem de zor bi durum

iki parmağı sokup makas gibi açıp kapıyorlar ben ebenin ellerini tutup çekmiştim içimden bir daha da elletmedim sezeryan oldum

iki parmağı sokup makas gibi açıp kapıyorlar ben ebenin ellerini tutup çekmiştim içimden bir daha da elletmedim sezeryan oldum

geçen 2 hafta önce öksürüğümün tetiklediği sancı backlarıma ve rahmime vurduğunda bana da yaptı hemen bayan doktor..28 haftadaydım o zaman düşünsene..hem ekranda alltan usg ile baktı sonra da beni korkutarak bir daldırdı iki parmağını..çıkarın lütfen geri diye bağırdım acıdan..bir de soktukça sokuyor..Allah muhafaza ne sokması, 36-7-8 olmadık ve acacaktı kapıyı..bir daha asla yaptırmam..druma da diyeceğim kesinlikle..isterse sezaryen için katater taktırsın ama parmakla oymasın ya.

ay bı an once doğsun ıstıyorum :.( iş hayatında hareketli ve seri olmak zorundayım.. tüm gün mahfediyor beni..eski halimden eser kalmadı..
sağol canım cok sağol..

Ahhhh bebişim ahhh siz daha gençsiniz
ben ki okulun koridorlarında kaç kere koştururdum şimdi penguen kıvamında ancak yürüyorum
30 u geçince halim nolur merak ediyorum
ahh ahh doğursak güzelce

ayyyy yaaa demeyin öyle nolur korkuyorum
ben kaçacam galiba

neden sıkıcı gelsi ki nesh, bunların hepisni yaşadık bizler de yardımcı olabilirsek ne mutlu bize..folik asidin bazı kimselerde huzurszluk uykusuzluk rahatsızlık yaptığını duymuştum zira..ama bence senin tam mide bulanma dönemin..bu ara hiçbir şey yiyemeyeceksin..ben 12. haftaya gelene kadar tam 5 kilo verdim..durmadan kustum..çok kötüydü gerçekten..4. ayımda yemek yemeye başlayabildim ancak..

kasık ağrn çok normal..rahim gebeliği kabullenmeye ve benimsemeye çalışıyor..benim hala kasık ağrım var..bu aya kadar ilk aydan beri hiç değişmedi..öte yandan hala adet günlerimde daha çok ağrım oluyor ki 8. ayın içindeyim artık..:44:

Canım bizim rahimler bebeğe alışmaya çalışıyo sanırım hala
tam alışacak ve biz doğuracaz

Ahhhh bebişim ahhh siz daha gençsiniz
ben ki okulun koridorlarında kaç kere koştururdum şimdi penguen kıvamında ancak yürüyorum
30 u geçince halim nolur merak ediyorum
ahh ahh doğursak güzelce

canım daha yazdıklarını yeni okuyorum, başladım alttan okumaya ve cevap vermeye.

bugün çok felaket geçti..durmadan kustum ve öksürdüm..bir lokma yiyemedim..nasıl açım nasıl açım , koca bir öküzü bile yiyebilirim ama midem sıkışmış,kalbim tıkanıyor daralıyor fenalaşıyor yediklerimi kabul etmiyor...

ağladım durdum.. kocam da geldi..ilk def konuştu, sarıldı bana yatakta..ddim bana hiç destek olmuyor ve yalnız bırakıyorsun..bunlara çok içerlenip kırılıyorum..bunları unutmayacağım, unutamayacağım doğumdan sonra..anladı..çok üzüldü..özür felan diledi..neyse.biraz destek görmek yine beni mutlu etti..

ama gene yemek yiyemedim..yaw bu çocuk ne yapacak? nasıl beslenecek..? canım çok sıkılıyor buna...

yahu yemek yiyememe 3.te bitecekti hani kardeşim 8. ayda bu nedir?? :2:

bu arada ne kadar kaldı ki be canım benim senin de 30'a ..bak gör nasıl geçecek zamanlar..

çok fena yaaa millet gerdek gecesinden korkuyor ya boşuna yani bunu bir yaşasınlar acının ne olduğunu anlarlar, sezaryen için sonda taktırdım iğne yapılıyormuş gibi birşeydi ama o parmaklar ilk yapıldığında kıyameti koparmıştım çığlık çığlığa olmuştumm ııyy

sıcak su torbası çok iyi geliyor canım ya..gerçekten..istersen bir dene..bu arada biz herhalde o kramer'i alacaz..her şeyi var..yatak da veriyor..düşün zaten o kadar alıncak zımbırtı var ki daha sonra ben hiç büyük okyanuslara girmeyeceğim senin gb..en kısa ve pratik şeylerle çözmek istiyorum durumu..zaten bugün hastaneye tekrar yatarsam diye bir korku başladı bende..kocam diyor ki şimdiden sana bir valiz yapalım..ben yarından tezi yok hastane çantamı hazırlayacağım ..bir buçuk ay kaldı ama her gün yiyp bitiriyorum artık kendimi..

bulantılar son aylarda oluyor benimde olmuştu sancılarından kaynaklanıyor demilerdi

çok berbat bir şey..hani eski dönemlerde olursun da usg olmaz anlarım..ama salak kadın yukarıdan bakmışsın..nst'de sancı yoki sonra da alltan vajinal usg ile bakmışsın..niye elle daldın..hem de iki parmakla..geberiyorum sandım valla..dışarıda kocam var sesimi duymuş bağırınca..

ah canım benim sakın kalkma boş ver yerinden , insanın gözüne her şey batıyor bir şey yapamadıkça ama ne yaparsın sağlığın hepisnden önemli..Allah korusun..: nazar:

baktım bu ürüne..buna benzer evde bir çanta var kardeşimin aldığı acaba onu mu kullansam edim bir anda :44:

Aynen canım ya, biz sadece kendimizi tatmin ediyoruz güzel salon takımları ya da bebek mobilyaları alarak..şimdi yamisy okusaydı kızacaktı kesin bana yamisym hariç tabii. o artık uzamn olmuş bu konularda.. en de her şeyi en minimize olmuş şekli ile yapmak istiyorum..bence bu ilk aylar için bizi sıkıntıdan kurtaracak epey..

ya hala eşine çok süpermiş diyorum sera , ne şanslısın..benimki kokuşsa mutlfak farketmeyecek..bir de bana aynı anneme benziyorsun, çok bıktım temizlik düşkünlüğünden diyor ama tabii aslında karşındaki insanın temizlik hassasiyeti çok fazla olunca bazen insanı gerebiliyor..

Tatlım hem üzüldüm hem sevindim
eşinin sana destek olmaya başlamasına sevindim
bazen tam odun olabiliyorlar ve anlayamıyorlar maalesef bizi
tatlım çok iyi anlıyorum yaaa aç gezmek çok kötü
ben iki gündür yiyemiyor ve kusuyorum, sen nasıl dayanıyorsun bunca zamandır inanamıyorum valla
git bence yarın damardan beslen ki bebişe bişey olmasın
30 a gelecem miiii, hiç sanmıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…