kendileri çekse ölüyoruummm diye bağırır hastaneden çıkamazlar
doktora en son eh be dedim ne meraklıymışsınız 5 dakikada bir parmaklanır mı yaaa zorla açıyorsunuz dedim o gün korkudan sancım kesildi zaten
Allah razı olsun canım ya içime su serptin..içim rahat kullanayım bari.. gittiğim ilk doktor folbiol verdi gun 2 tane.. 2.doktor 1 tane ıc dedı..ne bılım bırı bırını tutmuyor..
ilk gittiğim "bebeği besleyen yumurtan var cok ıyı " dedı öbürü "bebegın yanında ur var dusuk yapabılırsın" dedı.. o kadar karıştırdılarkı kafamı canım .. ıyıkı varsınız..
Canım benim içini ferah tut, üzme kendini nolursun
ben günde bir tane kullandım folbiol'ü
genel olarak da hep 1 tane gördüm kullanan
3. ayda bırakıyosun zaten folbiol'ü
tatlım düşük ihtimali her gebe de var ilk 3 ay
ilaçla destekliyorlar, kanama falan olursa da 2 güne bir iğne de veriyor doktor
ama biraz can yakıyor iğnesi maalesef
Canım bağırmazlar mı yaaaa, hastaneyi ayağa kaldırırlardı
valla bende olsam benimde korkudan sancım kesilirdi
parmaklanmak hem acıtıyo canı hem de zor bi durum
iki parmağı sokup makas gibi açıp kapıyorlar ben ebenin ellerini tutup çekmiştim içimden bir daha da elletmedim sezeryan oldum
ay bı an once doğsun ıstıyorum :.( iş hayatında hareketli ve seri olmak zorundayım.. tüm gün mahfediyor beni..eski halimden eser kalmadı..
sağol canım cok sağol..
iki parmağı sokup makas gibi açıp kapıyorlar ben ebenin ellerini tutup çekmiştim içimden bir daha da elletmedim sezeryan oldum
geçen 2 hafta önce öksürüğümün tetiklediği sancı backlarıma ve rahmime vurduğunda bana da yaptı hemen bayan doktor..28 haftadaydım o zaman düşünsene..hem ekranda alltan usg ile baktı sonra da beni korkutarak bir daldırdı iki parmağını..çıkarın lütfen geri diye bağırdım acıdan..bir de soktukça sokuyor..Allah muhafaza ne sokması, 36-7-8 olmadık ve acacaktı kapıyı..bir daha asla yaptırmam..druma da diyeceğim kesinlikle..isterse sezaryen için katater taktırsın ama parmakla oymasın ya.
kızlar bılıyorum bu sorular sıze cok sıkıcı gelıyordur ama ben folbiol kullanıyorum folık asıt olarak.ve geberıyorum hem uykudan hem sıskınlıkten hem mıde bulantısından.. bu folık asıt yapıomu boyle seyler.? hıcbısey yemıyorum hersey agzıma gelıyor ama yıne de kılom hıc degısmıyor ve kollarım ve bacaklarım asırı siştiler!
2.ay bıtmek uzere..normalmi bunlar?inecekmi bu şişler?(( azcıkta sancım var..bişeyleri yanlış mı yapıyorum diye korkmaya başladım..
neden sıkıcı gelsi ki nesh, bunların hepisni yaşadık bizler de yardımcı olabilirsek ne mutlu bize..folik asidin bazı kimselerde huzurszluk uykusuzluk rahatsızlık yaptığını duymuştum zira..ama bence senin tam mide bulanma dönemin..bu ara hiçbir şey yiyemeyeceksin..ben 12. haftaya gelene kadar tam 5 kilo verdim..durmadan kustum..çok kötüydü gerçekten..4. ayımda yemek yemeye başlayabildim ancak..
kasık ağrn çok normal..rahim gebeliği kabullenmeye ve benimsemeye çalışıyor..benim hala kasık ağrım var..bu aya kadar ilk aydan beri hiç değişmedi..öte yandan hala adet günlerimde daha çok ağrım oluyor ki 8. ayın içindeyim artık..:44:
Ahhhh bebişim ahhh siz daha gençsiniz
ben ki okulun koridorlarında kaç kere koştururdum şimdi penguen kıvamında ancak yürüyorum
30 u geçince halim nolur merak ediyorum
ahh ahh doğursak güzelce
o ne beeeeeeeeeeeeeeeeee
ayy doğuramayacam galiba bende, dokmasınlar öyle nolur
geçen 2 hafta önce öksürüğümün tetiklediği sancı backlarıma ve rahmime vurduğunda bana da yaptı hemen bayan doktor..28 haftadaydım o zaman düşünsene..hem ekranda alltan usg ile baktı sonra da beni korkutarak bir daldırdı iki parmağını..çıkarın lütfen geri diye bağırdım acıdan..bir de soktukça sokuyor..Allah muhafaza ne sokması, 36-7-8 olmadık ve acacaktı kapıyı..bir daha asla yaptırmam..druma da diyeceğim kesinlikle..isterse sezaryen için katater taktırsın ama parmakla oymasın ya.
Ehh işte tatlım, iç güveysinden hallice diyelim
kusmalarım dursa, azıcık bişey yesem rahatlayacam galiba
sen nasılsın, belin nasıl oldu
hem de ne kadar çok şey var tatlım
banyo küveti ve filesi bile dert şu an gözümde, alsam rahatlayacam
aynen hastalıktan da sıkıldım , milletin sorunluymuşum gibi yapmasından da
ben çok memnunum sanki çektiğim çileden
su dahi içemiyorum canım, ağzıma ne alsam direk klozette kalıyor
midemi bulandırıyor herşey
sıcak su koyacam olmazsa
akşam ütülettiğim havlu biraz iyi geldi kemik ağrılarıma ama böbrekler için napıcam bilemiyorum
canım daha yazdıklarını yeni okuyorum, başladım alttan okumaya ve cevap vermeye.
bugün çok felaket geçti..durmadan kustum ve öksürdüm..bir lokma yiyemedim..nasıl açım nasıl açım , koca bir öküzü bile yiyebilirim ama midem sıkışmış,kalbim tıkanıyor daralıyor fenalaşıyor yediklerimi kabul etmiyor...
ağladım durdum..kocam da geldi..ilk def konuştu, sarıldı bana yatakta..ddim bana hiç destek olmuyor ve yalnız bırakıyorsun..bunlara çok içerlenip kırılıyorum..bunları unutmayacağım, unutamayacağım doğumdan sonra..anladı..çok üzüldü..özür felan diledi..neyse.biraz destek görmek yine beni mutlu etti..
ama gene yemek yiyemedim..yaw bu çocuk ne yapacak? nasıl beslenecek..? canım çok sıkılıyor buna...
yahu yemek yiyememe 3.te bitecekti hani kardeşim 8. ayda bu nedir?? :2:
bu arada ne kadar kaldı ki be canım benim senin de 30'a ..bak gör nasıl geçecek zamanlar..
çok fena yaaa millet gerdek gecesinden korkuyor ya boşuna yani bunu bir yaşasınlar acının ne olduğunu anlarlar, sezaryen için sonda taktırdım iğne yapılıyormuş gibi birşeydi ama o parmaklar ilk yapıldığında kıyameti koparmıştım çığlık çığlığa olmuştumm ııyy
bulantılar son aylarda oluyor benimde olmuştu sancılarından kaynaklanıyor demilerdi
Bak alırım elime seni bi güzel döverim
o bebiş aslında ne kadar şanslı, senin gibi çok tatlı bir annesi olacak
sakın öyle şeyler söyleme bir daha
Kolay gelsin canım
hiç yerimden kalkamıyorum, kalksam bende bi temizlik yapsam süper olacak aslında
ama inan öyle halsizim ki bayılırım diye korkuyorum tuvalete giderken
Morişim
Stylo Bebek Bakım Çantası S12.125 / Gri Yoncalı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Canım sınırlı sayıda indirimli ürün var
40 liraymış şu an, yamişin kullandığı bundanmış
ben daha nasıl bişey görmedim o yüzden iyi ya da değil bişey diyemeyeceğim
ama tecrübeli biri kullandığı için cesaret ettim aldım
bencede en ıyısı o canım. esya konusunda haklısın bende hep tıkış tıkış evde buyudum daralmısım bızımde pek esya yok gözum rahat olmayınca huzursuz oluyorum evde. zaten oldugum yer sıcak daha halılarıda sermedımzaten temızlık yapmakta zorlanıyoruz bıde okadar esyayı kım temızlıcek. halı bıle yokken temızlık zor bıtıyo canım aldgınız sıfonyerı gerı yollasanıza almazlarsada tuketıcı haklarını arayın anında degıstırırler :)) ole seymı olur okadar para verıyosun bıde. bende bebek odasını gereklı bulmuyorum 2 yasından sonra bebek odası sacma gelır e 2 sene ıcınde ben neden 3bın 4bın masraf yapıyım zaten hastaneydı mamaydı para gıtcek bı mama 40 lıra bez dersen oyle. bu devırde cok zengın olmadıkca ben oakadr harcama yapamam
moiraia canim cok asiri titiz bugun sabahdan cikdik evden aksam girdik esim gelmis isten nerdesiniz diye aradi surdayiz gelecem dedim 5 dk sonra arkadas musaitmisiniz dedi size gelecegiz gelin dedim Allah dedim sabah cikdik evde daginikdir simdi ama askim gelmis isten butun evi supurmus balkonu yikamis heryeri havalandirmis mis gibiydi evnasil mutlu oldum yok tatlim benim sayemde falan degil bunlarin soyu boyle esimin dedesi ogretmenmis babaanne butun gun mahalde laklak yapar birak ev temizlemeyi bir tencere yemek bile yapmazmis dede gelir siler supurur bide yemek yapar babaanneye sultanim sofra hazir dermis millet soka girermis allah rahmet eylesin olmusler ama hikayelerini herkes anlatir ya kadinpederim kayinvalidem ol desin olur daha bir kere gozunun ustunde kasin var dememistir hic sahit olmadim cok asikdir kayinvalideme yanimda bile cilvesirler ben huzursuz olunca birakirlar butun aileleri boyle genetik bunlar genetik ahhhh canim kizken ben kilise papazi gibi otururdum sofraya babam bu papaz geceden ainmi cikardi derdi annemde niye deyince baksana saca basa ben deyeyim sana bu kesin evde kalir su hale bak derdi babam cok rahat bir adam esim tam tersi ama alistim artik esin ayni benim evliligimin ilk yillari gibiymis heee bende kayinvalideyle birlikde otururken onlar bir yere gidince denemeler yapardim hele birgun mutfakda bomba patlamis gibi bir geldi ev halki kayinpeder anaaaa cok guzel birseyler koktu kizim birseyler yapmis hemen oturdu masaya su sekil onune getirdiklerimi gorunce bozuntuya vermedi tabiki azicik tuzsuz olmus dedi hadi yaptin madem niye kendini ispinliyon deme ona tuz atiliyormuyki dedim ustelik evliligimin ilk yillari tam bir sakardim kayinpederin butun sevdigi esyalari tek tek kirmistim oda herkese mum soktururmus evde ama el kizi olunca limitli davrandi ne yapacan hayat iste ama simdi herseyi benim yapmami istiyor utu yikama yemek eee gelini internetten ogrendikleriyle cigir acti
canım daha yazdıklarını yeni okuyorum, başladım alttan okumaya ve cevap vermeye.
bugün çok felaket geçti..durmadan kustum ve öksürdüm..bir lokma yiyemedim..nasıl açım nasıl açım , koca bir öküzü bile yiyebilirim ama midem sıkışmış,kalbim tıkanıyor daralıyor fenalaşıyor yediklerimi kabul etmiyor...
ağladım durdum..kocam da geldi..ilk def konuştu, sarıldı bana yatakta..ddim bana hiç destek olmuyor ve yalnız bırakıyorsun..bunlara çok içerlenip kırılıyorum..bunları unutmayacağım, unutamayacağım doğumdan sonra..anladı..çok üzüldü..özür felan diledi..neyse.biraz destek görmek yine beni mutlu etti..
ama gene yemek yiyemedim..yaw bu çocuk ne yapacak? nasıl beslenecek..? canım çok sıkılıyor buna...
yahu yemek yiyememe 3.te bitecekti hani kardeşim 8. ayda bu nedir?? :2:
bu arada ne kadar kaldı ki be canım benim senin de 30'a ..bak gör nasıl geçecek zamanlar..
ah be canım doğumhanede dinlemiyorlar ki ebe 5 ila 15 dakika arasında gelip parmaklıyor birde doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?