Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ama ama ama ben böyle giderse iki türlü de doğuramayacam içimde tutacam

Bence de yavaş yavaş hastane çantanı hazırla artık tatlım
ütüle koy içine güzelce, nolur nolmaz
kramer da güzel canım, güle güle kullansın paşa

Bugün okulda bir öğretmen arkadaşına da sormuş o da gebeliğini benim gb geçirmiş..son bir buçuk ay 8 kilo vermiş aniden kustuğu için..bu nedenle hastanede yatmış hep ..81 adat serum vermişler besleyici..

eskiden az yiyordum sadece 3 kilo almıştım diyetle..ama şimdi hiç yemiyorum ya bu nasıl durum? evet yarın gideceğim acile ama salaklar beni gene görünce kadın doğuma gönderip nst'ye bağlatıp alttan yoklatacaklar..çok bıktım bundan of offfff

bu arada göğüslerimin arasında ki krampa benzer ağrı, sıkışmada neyin nesi yaaa
çok fena oluyorum
sıcak su torbasını da deneyeceğim en kısa zamanda

Ben zaten çok geriliyorum normal muayenelerde
sanırım alttan elle olunca kitlenir kalırım

Canım kadın doğumcuna gitsen yeniden o bakmaz mı
serum falan vermez mi
illa acile mi gitmen gerek?

Canım kadın doğumcuna gitsen yeniden o bakmaz mı
serum falan vermez mi
illa acile mi gitmen gerek?

Hiç bakmaz canım zira raporu zor verdi bu halimle.. ama ne yapayım gene gönderecek beni ben reflü ile ilglenmiyorum diye..en azından oradaki ileri derece tahlillerimi de yaptırayım da sorun olmasın sorduğunda...

Allah sağlık versin hepimize..inşallah en kısa zamanda diner acılar ve sancılar...kutlulalım hepimiz valla bşr avazda

inşallah yaparım ozamanbenim eşimin patronuda hamıle ve eşimle aynı odada çalışıyorlar.benim ilk aylarımda bulantım ve uykum çok olurdu oyuzden yatarak gecırdım ılk ayları:26zamanlar kadında tık yoktueşim habire işte bak oda hamıle sen nıye hep yatıyosun dıye dıye ben sanırım bıraz kıskançlık yaptım.fırladım ayağa.kötü yaptım ama kendimi ağırdan almayı beceremedim açıkcasıinşallah loğusalıkta yaparım bişeyleroyy ben yerım onu allah bagıslasın canım rabbım bızlerede nasıp eylesın böyle tatlılardan.bu arada bu yabancı dili nasıl öğretiyorsunuz.hani şimdi saçma olucakta evde diyelim Türkçemi konuşuluyor cogunlukla yoksa yabancı dilmi:26:
2 dili nasıl aynı anda öğretiyorsunuzbende isterim temelden İngilizce kelimeler cümle kuramyorum gerçi ama kolay şeyleri ,şarkıları sayıları öğrenmesini isterimdillere bak ya böyle dilli çocuklara bayılıryorum maşallah yavruna
bılıyorum o motıflılerı .ama benimkide örneği çok skıcı tüm örülüyor bölünmeden.ördükçe kolların kopuyorbirde bi ilmğe 12 kere ip dolayıp sonra 13.yü içinden çıkaryosun böyle düğüm gibi top top kalıyoranlatamadım ama değişik işte dur gündüz gözüyle resmini çekeri bakarsın oldumu kızçem.bakalım beğenicekmısınızinşallah sende bıtırırsın yetıstırırsın dogumuna

tuhaf bı hesaplama olmuş devlette:44::44:beni doktor hesaplayıncada 6.aya yenı gecmıs sayıyor cunku :26:mesela ben 20 .haftamdayım bana 22.haftada tam 5 aylık olucaksın demıstı şu ay işinde aklım karsıyor yahu.ben kısaca 6*4 24 diye hesaplıyorum 6.aya yenı gecmıs sayıyorum kendımı

bende hiç parmaklanmadım suana kadar.gercı hanı sancılandığım zamanlardada doktora gıtmedım oda ayrı ama tehlıkelı evet açılmaya sebep oluyor cunku:26:genelde doğuma gırerken bakar doktorlçar açılma varmı yokmu dıye

canım bana mide bulantısı yapıyordu ama ben normalde hap içmeyi sevmeyen bı ınsanım:26:bırde zaten ılk zamnalarda bunları yasaman cok doğal.bılındık gebelik belırtılerındede vardı ve ılk 3 ay cekersın daha uzun ve kısasıda olabılır tabısenınde cabuk geçer ınsallah. benım 16.haftama kadar surmustu uyku ve bulantılarım

Tebrik ederim nunum56! İnşallah kucağınıza sağlıkla alırısnız minikinizi... : nazar: sağlık sıhhat diliyorum ...

amin çook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için hepimiz saglıklı sıhhatli alalım minişler kucağımıza inşallah

hayalot ben yurtdisinda yasiyorum buranin anadili ingilizce evde esim ve buyuk cocuklar bazen ingilizce bazen turkce arasira arapca konusuyorlar ben cogunlukla turkce konusuyorum nadir ingilizce konusurum kucuk hem onlardan hemde ingilizlerin kresine gidiyor tam bir ingilizden ogreniyor ingilizceyi birtane ingiliz ogretmeni var anam kizim asik bayana ya o kizimin boynunun altini bile icine ceke ceke opuyor cok asiklar birbirlerine kiskaniyorum bazen bende cocuklara ekstradan arapca okuluna yolluyorum ben ve esim arapca bilmiyoruz evde bazen konusurlarken pat kut birbirlerine girisiyorlar ben soruncada digeri o sunu dedi oburu ablam bunu dedi bende anlamadigimdan arapca kim suclu kim sucsuz cozemiyorum gecen hafta 2.bir emire kadar evde arapca konusmayacaksiniz dedim tamam komutanim dediler arasira konusuyorlar ben tip tip bakinca aninda turkceye yada ingilizceye cevriliyor konusmalartatlim bebek dogunca internetten ingilizce cizgifilmler cocuk sarkilari ac aninda kapar pitircik onlarin beyinleri bizimki gibi degil sahsen ben tum gecmisimi aninda en ayrintisina kadar ozetlerimde ogretmenin gecen donem verdigi cocuk sarkisini koca yil ezberleyemedim gittidemet akalin sarkisini bile ezberlemek 10 dk aliyor ama ingilizcede tik yok bende cesit olsun diye kisa sarkilar ezberledim arasira soyleyip cildirtiyorum cocuklari okulda bide i like jumping i like bangle i like diye diye heryerlerini soyleyip oynatiyorum cozdum ben bu isi gunleri aylari herseyi sarkiya doktum hepsini ezberlediler aslinda bayan oldugumuzdan ozenmemeliyiz ama tutamiyoruz kendimizi benimde arkadas grubumdaki bayanlarin hemen hemen hepsi tig gibi cocuk dogurduklarina sahit lazim birgun bana geldi arkadaslar kocalariyla esimle konusurken ay o kadar millet sigarmi ki dedim esimde niye sigmasin hepsi kus kadar birseyler zaten dedi heee dedim bende hepsi dogurmus ama hep normal dogum ondan zayiflar benim gibi sezeryan olsalardi gorurdum ben onlari ne alaka fesatlik iste guya esime kendimi ballandircam aklimca halbusem arkadasim 2 sezeryan yapmis acayip zayif cocuk reyonundan giyiniyormus ben ablasi gibi duruyorum yaninda ustelik ayni yastayiz

Son düzenleme:
moirai uzulme canim bende ilk bebekde 45 kiloyla kaldim hamile simdi yazmayim moreliniz bozulmasin acayip zayifladim kusmakdan dr serum verdi evde takildi 3 ay serumlarla beslendim allah var bebek dusmesin diyede ozel ilac yaptirdi dr herkese verilmiyormus 8;5 aylik dogdu bebek dogurana kadar kesilmedi kusmam ufacik birsey yesem kusardim hep aglardim ama derdimki karsimizda bi abla otururdu heryil cocugu olurdu ustelik 6 tane vardi bu hamilelik bu kadar kotu olsa bu dogurmaz sera sen abartiyorsun onunla teselli olurdumama o kadar seye ragmen inatci kecim tam 3 kilo dogdu halen citi piti bir kiz manken gibi bide kilolu kimseyi begenmez keci heee gecen dedim kilomu aldim ben he kizim aninda sak diye soyledi afedersin mum ama sen ne zaman zayiftinki ben seni bildim bileli gobuslusun azicik fit olsana bak ben yiyormuyum hamur isleri sonra ahanda boyle gobuslu gezersin ortalikda yani sastim kaldim bu cocuk hangi ara diyetisyen oldu oglum diger kizim hep kusmali gecti ama tosuncuk gibi dogdular 4 kilo ikiside dogdu bana en iyi gelen sey sokak simidiydi aninda alirdim midemin ogurtusunu dene sende istersen belki iyi gelir sanadaoksuruk icinde ucak yolculugu yaptim orda herseyi buz gibi veriyorlar bende hamile oldugumu bilmeden ictimde ictim 3.numarada dr hicbirseyde vermedi hamileyim diye icim cikardi soylemesi ayip azicikda kacirirdim oksururken kayinpeder zencefille bal karistirip usenmeden yedirdi hersabah 1 seker kasigi birde aksam oda cok iyi geldi

ayyy sera sabah sabah çatlıycam şimdi gülmekten
doğru sizde artık yabancı dil Türkçe oluyor ama dediğin gibi şarkılardan falan kelımelerı bıraz öğretebilirim bende belkiçocumun anası Türkçeyi zor konuşuyor bırde ıngılızce konuşmayı öğretecekkkbende bir alemmim yaçocukların arapça konuşmasında bayıldım çok komıkler yaşimdi biz evde eşimle 2 kişiyiz bu ilk bebemiz olcak inşbirde kedimiz var kızımız ilk göz ağrımızboyle çocuklu evler nekadar eglencelı degılmıbız ınanırmısın 6 yıl boyunca ot gıbı yasamısız dıyorum tek eglencemız kedı idi gel kızım gıt kızım hayvanla konuşup durduk onca yıl.inşallah bızlerede nasıp olur böyle güzel bı aile.boyle dialoglarbu zayıflık meselesine gelınce 3 çocuk dogurmusun canım benımbosver sen sağlıklı olda.ben daha 6 .ayıma yenı gırdım 11 kılo aldım bırde benı dusun kımbılır doğumdan sonra ne hale gelıcemmmbu yabancılarda hep böyle arkadaş.bu yaz tatıle gıttık 4 aylık hamıleydım ozaman almışım 8 kıloyabancı bı kadın görsen kürdan mübarektaş gibi derler ya o cinstenyanında 2 çocuk önlerine bı gectım kadın 3.ye hamıle belkı son ayları ama karnı benım kadareşime dedim bunlarda böyleyse ben hıc hamıleyım demıyeyım dedimvallahi kendimden utandım oracaıkta herıfıme dedım tut benı bayılcam sımdıbiz türkler balık etli oluyoruz çoğunluk olarak gerçi ben hariç ben biraz balina etine kaçıyorum gibi

hiç bukadar kötü olmamıstım panık yapmadıgım halde cok acı cekıyorum sağ kasıgımın altı bacagımın arasına dogru acı var ve sancı ayaga kalkıyım dedım kasıgıma yaıyılıyo sancı kalkamadım cok canım yanıyo öyle böyle değil

canım stres olma, sabah ben de sağ kasımdan bacağıma vuran br sancı ile uyandım..amanın doğum mu yoksa derken apandisit sandım..saatlerdir çekiyorum..üniversiteye kbb'ye gidecektim ama hafiflemedi bir türlü..hani kıvranırsın ya o sancılardan..bir lokma peynir attım ağzıma gaviskonla banyo yaptırdm midemi ..( üzülme normal eshacım..mutlaka bebek ya dönüyordur karnının içinde; organlarını çeviriyordur..o çok pis sancı yapıyor çünkü..

ıyyyyyyyyyyyyy bögggggggggggg öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
çok fena oldum daha şimdiden

yahu artık her alet var şu devirde neden alttan parmak filan anlamadım inşallah benim başıma gelmez zaten hassas bir durumda alt taraf birde öle olurmu hiç.benim zaten ilk gecemde berbattı aman aman :) benim görüntüde dış hatlar geniş maşallah ama iç hatlar dar

canım kocişinle aranın bu duruma gelmesine çooook kocaman sevindim aman bozulmasın kıymet bilsinler ecikkkk

sabah sabah öyle güldümki ALLAH iyiliğini versin senin yaa. o ufaklığı bir görsem yerim heryerini kimseye bırakmam bana bakın kızlar kilo aldığınıza sakın üzülmeyin biz türk kadınları o dünyaaaaaa çırpısı kadınlardan daha iyiyiz alımlıyız salımlıyız ohhhhh şanlısın bebeişelerin birçok dil öğreniyor konuşuyor.

seracım tam anlattığın gb, aynen benim de böyle geçiyor şimdi..bir lokma atıyorum midem bulanıyor..oysa önce çok açım canım neler yemek istiyor ama sonra biraz yiyince karnım çatlayacak gb oluyor, gögsüm sıkışıyor ve midem bulanıyor..çıkarmazsam öksürük oluyor..bana da sanırım serum verecek..ama bu serum herhalde besleyen serum diye düşünüyorum bebeişi de mi? aman yavru kuşlarımıza bir şey olmasın..zor zaptettim zaten onu 31'e kadar ( 34. hafta 8.5 aylık oluyor..inşallah o zamana kadar dayanır sera..ben de 1.5 kilo olarak 7.5 aylık doğmuşum..bir de nasıl olmuş anlamadım emiyorum ve nefes alıorum diye küveze koymamışlar..Allah Allah :44: şimdi öyle doğdu mu hemen yallah küveze bebiş..çünkü akciğer gelişimi 35'te tamamlanıyormuş diyorlar..bir de geçen bir profa gittik burada..sorduk şimdi doğsa yaşar mı diye..bize demez mi yüzde elli yaşama şansı var..hadi canım oradan 33 sene önce ben yaşamazdım küveze girmeden diyecektim ama demek ki 7.5 aylık bebişlerin de burada garantisi yok

senin kız ne güzel kiloda doğmuş hem de seruma rağme nmaaşallah ona bir de koca kız olmuş da seni beğenmiyor.. ya biz de yapardık annemize aynsını..anne yok popon anne yok göbeğin..sanki annem manken olmak zorunda idi..o da üç kız doğurdu hani br yaş ara ile

ben de sağlıklı hamilelik geçirenlere nasıl imreniyorum Allah'ım..kardeşim öğretmendir..ayakta 37. haftasının sonuna kadar ders anlattı..eve geldi evini viledaladı , süpürdü..ben aslında deli bir temizlik hastasıyımdır ama şimdi yerde uçuşan pisliklere bakarak koltuğumda ayaklarımı uzatıp oturuyorum

valla bana da ilk bakmaya kalkan acilde bir erkek doktordu..21. haftada aniden bir sabah su geldi..eşimle perperişan koştura koştura acile gittik..pazar günü olduğu için biizm dr çok uzakta idi , önce çağrımak istemediler..adam .bildiğin koca elini sokmaya çalıştı, üstelik de acil dru..ben daha girmeden hemen müdahale ettim, içime bir korku düştü, bu böyle olmamalı dedim..çünkü ultrasonsuz kaba bir yöntemdi bu..iyi ki de o gğn yaptırmadım belki o yüzden acılma olacaktı..

sonra 28. haftamda da bir gece acile böbrek için gidince kadın doğumda uykusundan yeni uyanan dr bayan hemen alttan bir usg ile bakalım dedi..ve zaten o alet biraz ucundan giriyor o kadar hiç acıtmıyor bile..sen çatalı ekranda kapalı ya da açık görüyorsun..benimkini kapalı gördüğü halde ve üstelik 28. hafta gb erken bir haftada olmama rağmen 2 parmağını eldivenle bir daldırdı dibine..hemen çıkarttırdım tabii. sonra da bana ne halin varsa gör der gb sinirle odayı terk edip çıktı dışarı..

aman canım sakın sen katalulleye falan gelme, insanı bir anda oyuyorlar..Allah muhafaza..daha takvimimiz erken nişanımızı çıkarıcaklar yerdinden..

canım kocişinle aranın bu duruma gelmesine çooook kocaman sevindim aman bozulmasın kıymet bilsinler ecikkkk

sağ ol hbaksoycummm, canım benim biraz insafa geldi ben acı çekerken Allah razı olsun..dünden beri çok iyi..kahvaltı hazırlıyor, geliyor öpüyor vs..sefkat gösteriyor..

ben de valla çok imreniyorum birkaç dil konuşan insanları..hele minik minik kuzuları...sahi ben de yabancı dil öğretmeniyim ama en az bir dil daha bilmek isterdim..mesela ispanyolca

canım korka telaş yapma hemen.bunlar olucak şeyler hem.soğuk kanlı olmalıyız kızçemçabuk geçer inş

moiram sen yabancı dil öğretmenimisinnnyakaladım seniii
bizim fındığa bişeyler öğretmek istediğim sen bize yardımcı olursun değilmi teyzesiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…