çok fena yaaa millet gerdek gecesinden korkuyor ya boşuna yani bunu bir yaşasınlar acının ne olduğunu anlarlar, sezaryen için sonda taktırdım iğne yapılıyormuş gibi birşeydi ama o parmaklar ilk yapıldığında kıyameti koparmıştım çığlık çığlığa olmuştumm ııyy
sıcak su torbası çok iyi geliyor canım ya..gerçekten..istersen bir dene..bu arada biz herhalde o kramer'i alacaz..her şeyi var..yatak da veriyor..düşün zaten o kadar alıncak zımbırtı var ki daha sonra ben hiç büyük okyanuslara girmeyeceğim senin gb..en kısa ve pratik şeylerle çözmek istiyorum durumu..zaten bugün hastaneye tekrar yatarsam diye bir korku başladı bende..kocam diyor ki şimdiden sana bir valiz yapalım..ben yarından tezi yok hastane çantamı hazırlayacağım ..bir buçuk ay kaldı ama her gün yiyp bitiriyorum artık kendimi..
Tatlım hem üzüldüm hem sevindim
eşinin sana destek olmaya başlamasına sevindim
bazen tam odun olabiliyorlar ve anlayamıyorlar maalesef bizi
tatlım çok iyi anlıyorum yaaa aç gezmek çok kötü
ben iki gündür yiyemiyor ve kusuyorum, sen nasıl dayanıyorsun bunca zamandır inanamıyorum valla
git bence yarın damardan beslen ki bebişe bişey olmasın
30 a gelecem miiii, hiç sanmıyorum valla
sıcak su torbası çok iyi geliyor canım ya..gerçekten..istersen bir dene..bu arada biz herhalde o kramer'i alacaz..her şeyi var..yatak da veriyor..düşün zaten o kadar alıncak zımbırtı var ki daha sonra ben hiç büyük okyanuslara girmeyeceğim senin gb..en kısa ve pratik şeylerle çözmek istiyorum durumu..zaten bugün hastaneye tekrar yatarsam diye bir korku başladı bende..kocam diyor ki şimdiden sana bir valiz yapalım..ben yarından tezi yok hastane çantamı hazırlayacağım ..bir buçuk ay kaldı ama her gün yiyp bitiriyorum artık kendimi..
çok berbat bir şey..hani eski dönemlerde olursun da usg olmaz anlarım..ama salak kadın yukarıdan bakmışsın..nst'de sancı yoki sonra da alltan vajinal usg ile bakmışsın..niye elle daldın..hem de iki parmakla..geberiyorum sandım valla..dışarıda kocam var sesimi duymuş bağırınca..
Bugün okulda bir öğretmen arkadaşına da sormuş o da gebeliğini benim gb geçirmiş..son bir buçuk ay 8 kilo vermiş aniden kustuğu için..bu nedenle hastanede yatmış hep ..81 adat serum vermişler besleyici..
eskiden az yiyordum sadece 3 kilo almıştım diyetle..ama şimdi hiç yemiyorum ya bu nasıl durum? evet yarın gideceğim acile ama salaklar beni gene görünce kadın doğuma gönderip nst'ye bağlatıp alttan yoklatacaklar..çok bıktım bundan of offfff
Canım kadın doğumcuna gitsen yeniden o bakmaz mı
serum falan vermez mi
illa acile mi gitmen gerek?
inşallah yaparım ozamancanim beklemeye ne hacet simdi yapmiyorsa lohusa olunca yapi vertatlim 1.numarada bende anlamadim esimide hak veriyorum 3.numaramiz cok tatli teyzesi anasi bol bol tatli yedi ondanmidir nedir bal kaymak sabah erkenden uyanir ilk isi babasini opmek sonra beni sonra abisinin odasina kosar abisinin koynunda azicik keyif yapar ordan cikar ablasina yapar tekrar babasina geri doner daddddyyy sut ver der esim anne versin askim birazdan ise gidecem azicik daha uyuyayim no no daddyy mum icak yapiyo utu der esimde kabarmis horoz gibi salina salina gornde buyuk odul kazanmis zanneder gider yapar al askim der nispetli nispetli bana bakarak benimde canima minnet 3.numaramiz boyle tatli cilveli birsey ya balkondan her gecene ingilizce gunaydin cok para kazanin gelin der elin yabancilarini bile kendine hayran birakiyor o derece bide anasi konusamiyor diye buralarda dert yanar bide konusa bu cocuk neler yapacak heee
bılıyorum o motıflılerı .ama benimkide örneği çok skıcı tüm örülüyor bölünmeden.ördükçe kolların kopuyorCanım benim battaniye motif motif örülüyor
bir motif hızlı örersen 2 günde ancak bitiyor, ömrümden ömür götürdü yahuu
örülmüşü güzel ama örmesi çok sıkıcı, 40 büyük 16 yarım motiften oluşuyor sanırım
etrafına da başka renkte bişey daha örüyosun
yani bitmez gibi duruyo
tuhaf bı hesaplama olmuş devlette:44::44:beni doktor hesaplayıncada 6.aya yenı gecmıs sayıyor cunku :26:mesela ben 20 .haftamdayım bana 22.haftada tam 5 aylık olucaksın demıstıCanım devletin gözünde 24. haftanın bittiği gün 7. ayın başlıyor
zaten hamilelik 9 ay 10 gün olarak hesaplanıyor ay hesabı yaparsan
ben 24. haftayı bitirdiğim için şu an 6 bitti 7 başladı kabul ediyorlar
normalde tabiki 15 hafta 6 günüm var doğuma
bende hiç parmaklanmadım suana kadar.gercı hanı sancılandığım zamanlardada doktora gıtmedım oda ayrıbenim doğumumdan 2 hafta önce 6 7 saat sancım oldu o zaman parmakla kontrol ettiler ondan önce öyle birşey başıma gelmedi çok tehlikeli olduğunu biliyorum gerekisizce parmaklamanın acile gittiğimde kanaman var mı dediler yok dedim ellemediler 6 aylık hamileyken
kızlar bılıyorum bu sorular sıze cok sıkıcı gelıyordur ama ben folbiol kullanıyorum folık asıt olarak.ve geberıyorum hem uykudan hem sıskınlıkten hem mıde bulantısından.. bu folık asıt yapıomu boyle seyler.? hıcbısey yemıyorum hersey agzıma gelıyor ama yıne de kılom hıc degısmıyor ve kollarım ve bacaklarım asırı siştiler!
2.ay bıtmek uzere..normalmi bunlar?inecekmi bu şişler?(( azcıkta sancım var..bişeyleri yanlış mı yapıyorum diye korkmaya başladım..
Tebrik ederim nunum56! İnşallah kucağınıza sağlıkla alırısnız minikinizi...: nazar: sağlık sıhhat diliyorum ...
moirai uzulme canim bende ilk bebekde 45 kiloyla kaldim hamile simdi yazmayim moreliniz bozulmasin acayip zayifladim kusmakdan dr serum verdi evde takildi 3 ay serumlarla beslendim allah var bebek dusmesin diyede ozel ilac yaptirdi dr herkese verilmiyormus 8;5 aylik dogdu bebek dogurana kadar kesilmedi kusmam ufacik birsey yesem kusardim hep aglardim ama derdimki karsimizda bi abla otururdu heryil cocugu olurdu ustelik 6 tane vardi bu hamilelik bu kadar kotu olsa bu dogurmaz sera sen abartiyorsun onunla teselli olurdumcanım daha yazdıklarını yeni okuyorum, başladım alttan okumaya ve cevap vermeye.
bugün çok felaket geçti..durmadan kustum ve öksürdüm..bir lokma yiyemedim..nasıl açım nasıl açım , koca bir öküzü bile yiyebilirim ama midem sıkışmış,kalbim tıkanıyor daralıyor fenalaşıyor yediklerimi kabul etmiyor...
ağladım durdum..kocam da geldi..ilk def konuştu, sarıldı bana yatakta..ddim bana hiç destek olmuyor ve yalnız bırakıyorsun..bunlara çok içerlenip kırılıyorum..bunları unutmayacağım, unutamayacağım doğumdan sonra..anladı..çok üzüldü..özür felan diledi..neyse.biraz destek görmek yine beni mutlu etti..
ama gene yemek yiyemedim..yaw bu çocuk ne yapacak? nasıl beslenecek..? canım çok sıkılıyor buna...
yahu yemek yiyememe 3.te bitecekti hani kardeşim 8. ayda bu nedir?? :2:
bu arada ne kadar kaldı ki be canım benim senin de 30'a ..bak gör nasıl geçecek zamanlar..
hayalot ben yurtdisinda yasiyorum buranin anadili ingilizce evde esim ve buyuk cocuklar bazen ingilizce bazen turkce arasira arapca konusuyorlarben cogunlukla turkce konusuyorum nadir ingilizce konusurum kucuk hem onlardan hemde ingilizlerin kresine gidiyor tam bir ingilizden ogreniyor ingilizceyi birtane ingiliz ogretmeni var anam kizim asik bayana ya o kizimin boynunun altini bile icine ceke ceke opuyor cok asiklar birbirlerine kiskaniyorum bazen bende cocuklara ekstradan arapca okuluna yolluyorum ben ve esim arapca bilmiyoruz evde bazen konusurlarken pat kut birbirlerine girisiyorlar ben soruncada digeri o sunu dedi oburu ablam bunu dedi bende anlamadigimdan arapca kim suclu kim sucsuz cozemiyorum gecen hafta 2.bir emire kadar evde arapca konusmayacaksiniz dedim tamam komutanim dediler arasira konusuyorlar ben tip tip bakinca aninda turkceye yada ingilizceye cevriliyor konusmalar tatlim bebek dogunca internetten ingilizce cizgifilmler cocuk sarkilari ac aninda kapar pitircik onlarin beyinleri bizimki gibi degil sahsen ben tum gecmisimi aninda en ayrintisina kadar ozetlerimde ogretmenin gecen donem verdigi cocuk sarkisini koca yil ezberleyemedim gitti demet akalin sarkisini bile ezberlemek 10 dk aliyor ama ingilizcede tik yok bende cesit olsun diye kisa sarkilar ezberledim arasira soyleyip cildirtiyorum cocuklari okulda bide i like jumping i like bangle i like diye diye heryerlerini soyleyip oynatiyorum cozdum ben bu isi gunleri aylari herseyi sarkiya doktum hepsini ezberlediler aslinda bayan oldugumuzdan ozenmemeliyiz ama tutamiyoruz kendimizi benimde arkadas grubumdaki bayanlarin hemen hemen hepsi tig gibi cocuk dogurduklarina sahit lazim birgun bana geldi arkadaslar kocalariyla esimle konusurken ay o kadar millet sigarmi ki dedim esimde niye sigmasin hepsi kus kadar birseyler zaten dedi heee dedim bende hepsi dogurmus ama hep normal dogum ondan zayiflar benim gibi sezeryan olsalardi gorurdum ben onlari ne alaka fesatlik iste guya esime kendimi ballandircam aklimca halbusem arkadasim 2 sezeryan yapmis acayip zayif cocuk reyonundan giyiniyormus ben ablasi gibi duruyorum yaninda ustelik ayni yastayiz
hiç bukadar kötü olmamıstım panık yapmadıgım halde cok acı cekıyorum sağ kasıgımın altı bacagımın arasına dogru acı var ve sancı ayaga kalkıyım dedım kasıgıma yaıyılıyo sancı kalkamadım cok canım yanıyo öyle böyle değil
ıyyyyyyyyyyyyy bögggggggggggg öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
çok fena oldum daha şimdiden
canım daha yazdıklarını yeni okuyorum, başladım alttan okumaya ve cevap vermeye.
bugün çok felaket geçti..durmadan kustum ve öksürdüm..bir lokma yiyemedim..nasıl açım nasıl açım , koca bir öküzü bile yiyebilirim ama midem sıkışmış,kalbim tıkanıyor daralıyor fenalaşıyor yediklerimi kabul etmiyor...
ağladım durdum..kocam da geldi..ilk def konuştu, sarıldı bana yatakta..ddim bana hiç destek olmuyor ve yalnız bırakıyorsun..bunlara çok içerlenip kırılıyorum..bunları unutmayacağım, unutamayacağım doğumdan sonra..anladı..çok üzüldü..özür felan diledi..neyse.biraz destek görmek yine beni mutlu etti..
ama gene yemek yiyemedim..yaw bu çocuk ne yapacak? nasıl beslenecek..? canım çok sıkılıyor buna...
yahu yemek yiyememe 3.te bitecekti hani kardeşim 8. ayda bu nedir?? :2:
bu arada ne kadar kaldı ki be canım benim senin de 30'a ..bak gör nasıl geçecek zamanlar..
hayalot ben yurtdisinda yasiyorum buranin anadili ingilizce evde esim ve buyuk cocuklar bazen ingilizce bazen turkce arasira arapca konusuyorlarben cogunlukla turkce konusuyorum nadir ingilizce konusurum kucuk hem onlardan hemde ingilizlerin kresine gidiyor tam bir ingilizden ogreniyor ingilizceyi birtane ingiliz ogretmeni var anam kizim asik bayana ya o kizimin boynunun altini bile icine ceke ceke opuyor cok asiklar birbirlerine kiskaniyorum bazen bende cocuklara ekstradan arapca okuluna yolluyorum ben ve esim arapca bilmiyoruz evde bazen konusurlarken pat kut birbirlerine girisiyorlar ben soruncada digeri o sunu dedi oburu ablam bunu dedi bende anlamadigimdan arapca kim suclu kim sucsuz cozemiyorum gecen hafta 2.bir emire kadar evde arapca konusmayacaksiniz dedim tamam komutanim dediler arasira konusuyorlar ben tip tip bakinca aninda turkceye yada ingilizceye cevriliyor konusmalar tatlim bebek dogunca internetten ingilizce cizgifilmler cocuk sarkilari ac aninda kapar pitircik onlarin beyinleri bizimki gibi degil sahsen ben tum gecmisimi aninda en ayrintisina kadar ozetlerimde ogretmenin gecen donem verdigi cocuk sarkisini koca yil ezberleyemedim gitti demet akalin sarkisini bile ezberlemek 10 dk aliyor ama ingilizcede tik yok bende cesit olsun diye kisa sarkilar ezberledim arasira soyleyip cildirtiyorum cocuklari okulda bide i like jumping i like bangle i like diye diye heryerlerini soyleyip oynatiyorum cozdum ben bu isi gunleri aylari herseyi sarkiya doktum hepsini ezberlediler aslinda bayan oldugumuzdan ozenmemeliyiz ama tutamiyoruz kendimizi benimde arkadas grubumdaki bayanlarin hemen hemen hepsi tig gibi cocuk dogurduklarina sahit lazim birgun bana geldi arkadaslar kocalariyla esimle konusurken ay o kadar millet sigarmi ki dedim esimde niye sigmasin hepsi kus kadar birseyler zaten dedi heee dedim bende hepsi dogurmus ama hep normal dogum ondan zayiflar benim gibi sezeryan olsalardi gorurdum ben onlari ne alaka fesatlik iste guya esime kendimi ballandircam aklimca halbusem arkadasim 2 sezeryan yapmis acayip zayif cocuk reyonundan giyiniyormus ben ablasi gibi duruyorum yaninda ustelik ayni yastayiz
moirai uzulme canim bende ilk bebekde 45 kiloyla kaldim hamile simdi yazmayim moreliniz bozulmasin acayip zayifladim kusmakdan dr serum verdi evde takildi 3 ay serumlarla beslendim allah var bebek dusmesin diyede ozel ilac yaptirdi dr herkese verilmiyormus 8;5 aylik dogdu bebek dogurana kadar kesilmedi kusmam ufacik birsey yesem kusardim hep aglardim ama derdimki karsimizda bi abla otururdu heryil cocugu olurdu ustelik 6 tane vardi bu hamilelik bu kadar kotu olsa bu dogurmaz sera sen abartiyorsun onunla teselli olurdumama o kadar seye ragmen inatci kecim tam 3 kilo dogdu halen citi piti bir kiz manken gibi bide kilolu kimseyi begenmez keci heee gecen dedim kilomu aldim ben he kizim aninda sak diye soyledi afedersin mum ama sen ne zaman zayiftinki ben seni bildim bileli gobuslusun azicik fit olsana bak ben yiyormuyum hamur isleri sonra ahanda boyle gobuslu gezersin ortalikda yani sastim kaldim bu cocuk hangi ara diyetisyen oldu oglum diger kizim hep kusmali gecti ama tosuncuk gibi dogdular 4 kilo ikiside dogdu bana en iyi gelen sey sokak simidiydi aninda alirdim midemin ogurtusunu dene sende istersen belki iyi gelir sanada oksuruk icinde ucak yolculugu yaptim orda herseyi buz gibi veriyorlar bende hamile oldugumu bilmeden ictimde ictim 3.numarada dr hicbirseyde vermedi hamileyim diye icim cikardi soylemesi ayip azicikda kacirirdim oksururken kayinpeder zencefille bal karistirip usenmeden yedirdi her sabah 1 seker kasigi bir de aksam oda cok iyi geldi
yahu artık her alet var şu devirde neden alttan parmak filan anlamadım inşallah benim başıma gelmez zaten hassas bir durumda alt taraf birde öle olurmu hiç.benim zaten ilk gecemde berbattı aman aman :) benim görüntüde dış hatlar geniş maşallah ama iç hatlar dar
canım kocişinle aranın bu duruma gelmesine çooook kocaman sevindim aman bozulmasın kıymet bilsinler ecikkkk
sabah sabah öyle güldümki ALLAH iyiliğini versin senin yaa. o ufaklığı bir görsem yerim heryerini kimseye bırakmambana bakın kızlar kilo aldığınıza sakın üzülmeyin biz türk kadınları o dünyaaaaaa çırpısı kadınlardan daha iyiyiz alımlıyız salımlıyız ohhhhh şanlısın bebeişelerin birçok dil öğreniyor konuşuyor.
hiç bukadar kötü olmamıstım panık yapmadıgım halde cok acı cekıyorum sağ kasıgımın altı bacagımın arasına dogru acı var ve sancı ayaga kalkıyım dedım kasıgıma yaıyılıyo sancı kalkamadım cok canım yanıyo öyle böyle değil
valla bana da ilk bakmaya kalkan acilde bir erkek doktordu..21. haftada aniden bir sabah su geldi..eşimle perperişan koştura koştura acile gittik..pazar günü olduğu için biizm dr çok uzakta idi , önce çağrımak istemediler..adam .bildiğin koca elini sokmaya çalıştı, üstelik de acil dru..ben daha girmeden hemen müdahale ettim, içime bir korku düştü, bu böyle olmamalı dedim..çünkü ultrasonsuz kaba bir yöntemdi bu..iyi ki de o gğn yaptırmadım belki o yüzden acılma olacaktı..
sonra 28. haftamda da bir gece acile böbrek için gidince kadın doğumda uykusundan yeni uyanan dr bayan hemen alttan bir usg ile bakalım dedi..ve zaten o alet biraz ucundan giriyor o kadar hiç acıtmıyor bile..sen çatalı ekranda kapalı ya da açık görüyorsun..benimkini kapalı gördüğü halde ve üstelik 28. hafta gb erken bir haftada olmama rağmen 2 parmağını eldivenle bir daldırdı dibine..hemen çıkarttırdım tabii. sonra da bana ne halin varsa gör der gb sinirle odayı terk edip çıktı dışarı..
aman canım sakın sen katalulleye falan gelme, insanı bir anda oyuyorlar..Allah muhafaza..daha takvimimiz erken nişanımızı çıkarıcaklar yerdinden..
sağ ol hbaksoycummm, canım benim biraz insafa geldi ben acı çekerken Allah razı olsun..dünden beri çok iyi..kahvaltı hazırlıyor, geliyor öpüyor vs..sefkat gösteriyor..
ben de valla çok imreniyorum birkaç dil konuşan insanları..hele minik minik kuzuları...sahi ben de yabancı dil öğretmeniyim ama en az bir dil daha bilmek isterdim..mesela ispanyolca
canım korka telaş yapma hemen.bunlar olucak şeyler hem.soğuk kanlı olmalıyız kızçemçabuk geçer inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?