Çok önemli bir problem değil ama sırf içimi dökmek için yazıyorum. Özür dilerim. Lütfen eleştirmeyin insanların ne dertleri var falan diye biliyorum çok büyük bir şey değil sırf yazmak iyi gelir diye yazıyorum. Sınava hazırlanıyorum birkaç ayım kaldı ve bu zamana kadar boş geçirdiğim zamanlar için çok kötü hissediyorum. Bir taraftan az zaman kaldığı için anormal bir stres içindeyim. Sürekli anksiyete atakları geçiriyorum. Aynı zamanda bipolarım o da zora sokuyor, ilaçlarımı alıyorum ama stresli olunca o da tetikleniyor. Uyku düzenim de sınava çalıştığım için bozuk o yüzden ataklarım tetikleniyor. Uyuyamıyorum uyuyunca vicdan azabı çekiyorum. Çok geç yatıyorum ertesi gün kamyon çarpmış gibi oluyorum. Çok uykusuzum, yine de ısrarla geç yatıyorum çalışmak için, ayık kalmak için sürekli kafein alıyorum ama artık ona rağmen uykum geliyor vücut dayanamıyor. Kafam hiçbir şey almıyor, resmen aptallaştım. Çalışmakta çok zorlanıyorum zorlandıkça iyice üzülüyorum. Yorgunluktan ölmek üzereyim, her yerim ağrıyor, sarhoş gibiyim konuşmakta bile zorlanıyorum. Gözlerim şişti. Psikolojim berbat durumda, bütün gün defalarca ağladım kendimi durduramadım, bir de ağladıktan sonra salak saçma gülmeye başlıyorum kahkahalar atıyorum çok dengesizim. Genelde böyleyim bir ağlayıp bir gülüyorum ve asla engel olamıyorum. Çok kötü çarpıntım var boğuluyorum resmen. Ellerimi çimdikliyorum kendimi durdurmak saçma sapan bir şey yapmamak için. Sınavı kazanamayacağım muhtemelen çünkü geç kaldım, istediğim gibi olmayacak bunu düşündükçe çıldırıyorum. Kendime kızıyorum neden şimdiye kadar yeterli çalışmadım diye. Bir de rahatsızlık ilk başladığı zaman hastaneye yattım, kendimi toparlamam uzun sürdü, o yüzden yeni baştan çalışmaya başlamak o kadar zor oldu ki. Hastalanmasam belki de çok rahat kazanacaktım ben eskiden çok iyi bir öğrenciydim. Şu anda çok kötü değil ama yetmiyor. Hastalanmasam daha başarılı olabilirdim, böyle olduğum için kendime çok kızıyorum o yüzden. Her şey daha güzel olacaktı. Kafamın içi patlayacak gibi. Ne yapacağım ben?
Son düzenleme: