- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
İnsanlardan nefret eder oldum, herkes sokaklarda fink atıyor yazınca kızdığınızı düşündüm ben pardon.Ya Allahını zı seversiniz Bi deyin nerede herkes geziyor yazmışım. Hastaneye ziyarete gelenlere sitem ettim Bi de sabah evde otup 5bren sonra marketleri dolduranlara. Kızdığım mesajı bulup alıntılayabilirmisşniz kaçırdım belki de
fikrinize saygı duyuyorum,kendi açınızdan haklı olabilirsiniz ancak kaçırdığınız bir nokta var bence:Bence yok artık çünkü o süreci geçtik. Kızmanız gereken kişiler keyfi çıkanlar değil artık. Dünya üzerinde 1,5 sene boyunca böyle bir kapanmaya uyacak zihniyet hiçbir yerde yok. Bunun olacağı öngörülebilirdi yani sürpriz değil ki.
Evden çalışıyorum mesaim bitince de alıyorum sandalyemi kahvemi deniz kenarına iniyorum. Çünkü başkalarından ziyade kendi akıl sağlığımı düşündüğüm sürece girdim artık. Avmye eşe dosta ev ziyaretine gidenleri halen ben de anlamıyorum ama kızamıyorum da. Aksini yapacak takat kimsede kalmadı çünkü.
Fink atıyor cümlesini sırf yermek için yorum yapan şahsa yaptım. Sağlıkçıysan ne yapalım dedi. Siz Fink atarken biz çalışıyoruz dedim. İnsanlardan nefret eder oldum cümlesinin çok açıklaması var. Mesela biri de darlandım pşskolijim bozuldu diye destek istemek için açtığım konu da taşlanmam. Bende bu saatten sonra kendim için yaşıyacağım. Ve fikir verin ne yapayım diye idi konuİnsanlardan nefret eder oldum, herkes sokaklarda fink atıyor yazınca kızdığınızı düşündüm ben pardon.
Hafta içi dışarıda işim vardı. Sıcak bulmadım yalnızdım. Tüp bebek tedavisine başladım evrak hazırlıyordum. Bi tek Cafe ler kapalı idi. Dışarısı bayram yeri. Ben de terası olan bir yer varmı diye baktım zaten yokmuşSizi anlıyorum ama çay içilecek yer aradım bulamadım demişsiniz e zaten bu çok riskli şu zamanda ve her yer kapalı içmediğiniz sizn için iyi olmuş
Ben en son en zaman disarda oturup yedim ictim hatırlamıyorum
Mekanlar açıldıktan sonra bile gitmedik korkudan.
Bir de anneniz neden hastaneye gitmiyor kontrolü varsa gidecek mecbur ben her hafta hastanelerdeyim. İhmal etmesi kendi zararına olur. Önlemini aldıktan sonra bir sorun olmaz insallah.
Bizlerde doktorla birebir temas halindeyiz kapıda da bir ton bekleyen insanla ama maske sayesinde bulasmiyor. Markete de mağazaya da ne zaman fırsat olsa o zaman gidiyoruz.
Herkes bunaldı daraldı bende kendim ve bebegim için endişeliyim ama bununla yaşamayı öğrendik devam ediyoruz mecbur.
sekreter gibi yani simdi onun da kadrosunu bilmiyorum diye linc yemeyeyim ama.Sağlıkçısınız, branşınız nedir ? ben sizi başka bir meslek diye biliyordum ? Hastanedeki göreviniz nedir ?
sağlıkçıyım diyor kovidli hasta öyküsü anlatıyor dr gibi ? Şimdi ben meclisde çalışsam mvekili mi oluyorum ?sekreter gibi yani simdi onun da kadrosunu bilmiyorum diye linc yemeyeyim ama.
ben onu soylemeye calistim. tam adini bilmiyordum mesleginin saglik memuru dedim ama onun saglikci olmadigini biliyordum yani. milleti en hassas yerden gaza getirmeye calisiyor.sağlıkçıyım diyor kovidli hasta öyküsü anlatıyor dr gibi ? Şimdi ben meslicte çalışsam mvekili mi oluyorum ?
Eski konularından aşiyanımben onu soylemeye calistim. tam adini bilmiyordum mesleginin saglik memuru dedim ama onun saglikci olmadigini biliyordum yani. milleti en hassas yerden gaza getirmeye calisiyor.
E diyecek tabii adamın işi bu.Canım sassy gerçekten öyle değil, en azından bulunduğum şehirde değil.
mesai çıkışı eşyalarımı yan koltuğa koymuştum stetoskop vb, durdurdu polis, mesaiden çıktım dedim, sağlık çalışanıyım, izin belgeni göster dedi...
öyle diyeyim sana ...
Aşı olun dediğimizde sen aşı faşistisin olmam da olmam diyenleri ne yapacaz pekiHayır edemezdik. Halen ülkeyi aşılayamayanlara kızın onlar utansın. 1, 5 sene koca bi halkın evde oturmasını beklemek deli saçması.
Dur su an sedat peker serisi izliyoruz ülkecek sonra düşünürüz onlariBiz Turkiyede birbirimizi yiyelim, birbirimizin gozunu oyalim millet disarda diye herkes birbirini taslasin yurtdisindaki arkadaslar ne guzel yazmislar amac bu milleti birbirine dusurup hesap sorulmasini onlemek. Asi nerde? Hastaligin asisi bulundu millet normale dondu konserler basladi biz sokaktaki 5 kisiyi konusuyoruz neden hesap sormuyoruz asi nerde diye?hakkimizi neden dogru kanaldan aramiyoruz? Emekliye zam mujdesi gibi 2 gune bir kac milyon doz asi geliyo guya!! Bosverin disardakileri millet bikti parasiz issiz o kadardan bisey olmaz bu sirada asi yok ona odaklanalim salla yani bimi a101 i
Annenize gösterdiğiniz hassasiyeti diğer insanlara göstermeniz doğru olan. İster sağlık çalışanı olun ister ev hanımı siz de kurallara herkes kadar uymak zorundasınız. Darlandım da darlandım, bi siz mi bu durumdasınız.İnşaAllah. Aylar var anneme gidemiyorum. Çok korkuyorum buşaştırırım diye. İleri de İnşaAllah pişman olmam vakit geçirmedim diye
ironi mi yaptınız yoksa cidden bana mı kızdınız anlayamadım?E diyecek tabii adamın işi bu.
Stetoskop bizim evde de var ne malum doktor olduğum
İşi yapanlara da atarlanmayın artık bir zahmet ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?