- 3 Eylül 2014
- 276
- 162
- 23
- Konu Sahibi valar morghulis
Merhaba arkadaslar gecenin bu saati delieecek gibi oldum saclarim o kadar cok dokuluyor ki doktora gittim kan degerlerimde bisey yokmus strestenmis ilac gbi sanirim eczane urunu kozmetiklerden verdi ama hepsi 256 lira tutuyodu alamadim
nasi vereyim o kadar parayi biotin yazmis onu aldim bi tek. Ama saclarim banyoya giriyorum tikiyo gideri saclari almazsam su gitmiyo ordan bi de yuzum bi tuhaf gunlerdir ilk defa boyle oldu normalde saglikli guzel bi cildim var cok sukur ama kuruluklar basladi 2 gundur ve sanirsiniz kutupta yasiyorum da yuzum soyuk soyuk oluyo onun icin de bebak aci badem sutu aldim ama bi tuhaf sanki emmiyo suratim bi ise yaramicak gbi bi de ben evlenicem yakin zamanda evlenene kadar sac kalmicak kapali da degilim.bi de annem kina yakmisti 8 ay once sacima simdi diplerim gelmis yarim parmak kadar.kina da gitsin istiyorum bi an once dogal resgim o kadar guzel ki bununla da birlikte dun gittim saclarimi kip kisa keatiedim ay agladim kuaforde bi suru adam acidi halime bugun yine yikadim sacimi ama iste hala ayni badem yagi cam terabentin biberiye yagi aldim ben de kullanicam acaba ise yarar mi bi de bir yil sonra evlenicem yazin da nisanim var aptal gini gittim sacimi keatirdim nisanda kucucuk sacla off 
eve geldim dun kimse begenmedi saclarimi cok cirkin olmussun dediler suratta kipkirmizi kuruluktan sanki ilkokul bebesi gbiyim gorseniz. Bu yuzden uye oldum canim ablalarim kardeslerim siz cok bakimlisiniz ben simdiye kadar bakmadim kendime ondan mi oldu?