Su ama ne suyu 🙄

Bana da doktorum boyle dedi yani kendi kendime uydurmuyorum.

Doktor size hamileliğin başı için söylemiş ben sonundayim. Direk yasak demenizi yadirgadi insanlar. Her halükarda yasak diye bişey yok. Kişiye ve duruma göre değişiyor.

Demek ki sizin riskli gebelikmiş. Veya doktorunuz kafadan yasak diyip geçmiş. Çünkü böyle bir şey yok. Yani risksiz bir gebelikte ilişki yasağı yoktur. Ayrıca siz gebeliğin başında söylenen bir şeyi doğum suyundan şüphelenen birine söylüyorsunuz, mantıklı mı bu? Söylediğiniz yanlış ama hala ısrarla doğru olduğunuzu iddia ediyorsunuz, çok saçma

Dogru oldugunu iddia etmiyorum ben yanlis biliyormusum tamam kardesim oldu mu ya :) dalga gecer gibi bir suru yorum... yok hangi hastanede calisiyosun filan. Ben iliskiye girmeye bile korkuyorum boyle ikilemlerde kalmayayim diye ayrica gebeligim riskli filan degil. 35 haftalik hamile olcam sivi gelecek burda vakit kaybedecegime kosarim doktora. Riske atilacak bir durum mu bu burada yok sivi sicak miydi degil miydi konusulan konuya bak :)) sivi mi geldi korktun mu git doktoruna. Her duruma karsi korktun dimi riske atilacak sey mi. Yok carsaf vatti yok soyle yok boyle..

O kadar komiksiniz ki gerçekten sizene milletin ilişkisinden ister hiç girmez, isterse her gün girer bu kimsenin karışabileceği bişey değil. Hanımefendi gayet normal olarak bir soru cevap platformunda derdini anlatıp bilgili, tecrübeli olanlardan fikir almış. Ondan çok mu düşünüyorsunuz bebeğini?

komigim napalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…