Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İnsanlara güvenme isteğime, zaafıma, güvenimin boşa çıkmaması umuduna yeniliyorum.

Gün içinde şükürler olsun ki yoğunum, yoksa seni düşünmekten ne olurdum bilmiyorum.
Bişey yapmıyor olabilirsin, üzecek de bişey yapma lütfen. Hayat yeterince yoğun, agır ve belirsiz.
Şey bi de seni çok özledim.

Annem bir pasta olsa, ben de onu yesem.
Balım, hayatımın aşkııı <3

Rahatça, düşünmeden güvenmek samimiyet kurmak istiyorum insanlarla. İnsanlara değer veriyorum. İnsan olduğu için. Şans veriyorum.
Güven vermek niye bu kadar zor. Şimdiki, insanların tepkilerine göre şekillenip iyiyi düşünmeden davranan insanlara da benzemek istemiyorum.
Düşünmek istemiyorum onun bunun niyeti nedir diye, negatif yükleniyorum, yoruluyorum. Gerçekten çok yorucu benim için.
Ve sanırım zarar görünce de madem rahat olamıyorum ben de sizden kaçar uzaklaşırım diyorum... Ya hep ya hiç gibi.
Ah hayat...

eve gidince ders çalışmalıyım ama boyama da yapmam lazım bir yandan kitabımı da okumak istiyorum

Niye bu kadar komplike görünüyorum ki insanlara?
Çok ilginç gerçekten. Ben böyle düşünmezken anlaşılmamak garip.

ders çalışmalıyım. ama uykum da var sanırım uykuya yenik düşeceğim

Merkür retrosunda doğmak da ayrı bir şans

Canım acıyor, mutlu olma çabam olmamasına rağmen mutsuzum, zavallı hissediyorum. Uyuyup uyanınca da geçmiyor, geçmiyor.

Berbat geçiyor yine günlerim. Neyi tutsam elimde kalıyor sanki. Ne düşünüyorum? Ne istiyorum? Bilmiyorum. Dua ediyorum.. dualarım kabul olacak kadar temiz miyim bilmiyorum...

Nasıl beceriyorum beni yoran insanları kendime çekmeyi bilmiyorum.

Tatlı tatlı tesadüfler olunca kendimi özel, seçilmiş gibi hissediyorum, sonra geçiyor.

Bu rüya kötü.. Yorumunu hissediyorum.
Allah'ım yardım et, doğrudan ayırma, yanlışa yönelmeme izin verme.
Lütfen...

Bu belirsizlik beni kahrediyor..

Varsa bi duanız alırım arkadaşlar be..

Her yerde bir başkası olmak mı doğru olan?
Niye kendimiz olmak bize zarar veriyor bu kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…