Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Artik haykirmak istiyorum yeter diye. Biz el ele bu kadar guclu durdukca darbeler dahada sert. Yikilmayalim hic bi zaman. Rabbim bize guc ver derman ver

Evime gitsem anneme sarılıp ağlasam o beni avutsa güzel şeyler söyleseniçimi rahatlatsa ah anam canım anam

Tramisu tarifini araştırırken 'beni yukarı çek' manasını taşıdığını öğrenmek

Oh be kapim açıktı onların da açıktı telefonda konuşurken içimdekileri söyledim .Oh be

Ciddi anlamda bir psikologa ihtiyacim var. Cok yoruldum icimi dokmem lazim, anlasilmaya ihtiyacim var. Kolay anlasilamamam ve bunu ciddi anlamda takmam kendimi anlatmak icin cabalamam konusunda ozellikle yardim almaliyim. Bende karsidakinin bana karsi gelmesini saglayan irrite edici bir sey var galiba anlamasam da hic... Ben ustunluk diretmiyorum.. Benle hem fikir olmasina da gerek yok anlasilmak bu kadar zor olamaz.. Ayni seyden bahsetsek bile diretiyor karsimdaki anlamiyorum.. Ben daha cok gormusum duymusum yasamisim diretiyor.. Olabilir demek yok. Senin bakis acinla bakmak zorunda miyim

Şu baş ağrısı geçse karın ağrısına alışkınım şu nağletigrene alışamadım gitti

Azalsa da git gide, hep bu istek ve isyanla yaşayacağım.
Verebileceğim büyük bir sevgim ve güven var ama verebilecek insan yok... Yokkk...
Ah niye bu kadar zor ki!!!

her şey çok güzel olacak bu inançla yürüyeceğim

Keşke o bir dilim borekle bir dilim pastayı yemeseydim
Hani kilo verecektim diyetisyene kontrolum var salı günü ama gidemeyecegim

Çok acıktım
Gerçekten çok acıktım.
Bıktım bu gece acıkmalarından.
Eyyyy mide sen kimsin ya? Sen kimsin durduk yere ben bunu istemiyorum diye kusuyon?

Allahımm inşallah gönlüme göre bir ev bulabilirim içime sindiği gibi eşyalarla döşerim bir an önce halletsem artık çok sıkılmaya başladım

Yaşamayı beceremiyorum, basit hayat kodlarını bile çözemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…