Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ben inanıp güveniyorsam ben iyi niyetli düşünüyorsam ben takıyorsam siz bana kötülük yapın diye mi, kendimi sokuyorum ben resmen, işin en özünde olması gerekeni yaptığım için benim canım yanıyor, ama ben gidip yalan söylemiyorum, iş çevirmiyorum ne bileyim durduk yere laf sokmuyorum bunu mu istiyorsunuz ?? Öğrenirim heralde bunları da ya, bazı şeylerden köşe bucak kaçarken normal görmeye başladıysam...
Ahh hayat... Seni hiç sevmiyorum da bazen nefret ediyorum alışmak zorunda olduğum için.

Yolunda gitmeyen şeyler var, ruhum tükendi, azalmadı bak tükendi. Sarılsa geçecek, gülse geçecek biliyorum, yemin ederim ki geçecek.

Umursamıyor mu, kırgın mı bunu düşünüyorum.. Muhtemelen o da aynı şeyi düşünüyor.. Umursuyorum, o yüzden de kırgınım..

Senden nefret ediyorum, senle evli oldugum her gunden nefret ediyorum, hayatimin en guzel yillarini caldin ve caliyosun...

Artık seni aklıma getirmek istemiyorum .Eskisi gbi hesabına bakmıyorum mesela .Biraz daha zamana ihtiyacım var .Ama yine de üzülüyorum yine ağlıyorum ,içim acıyor .

Bir yağmur yağsa da hava biraz serinlese ne güzel olurdu.

Ya derdim ne acaba çok yedim.şu bir haftada niye böyle iştahım açıldysa.yavaşşş kızım yavaşşş yemekler bir yere kaçmıyor

başka insanların konulara ne kadar rahat "unut, unutmaya çalış, düşünme" diyebiliyorum.. peki herkese söylediğim bu sözleri ben neden uygulayamıyorum..

Bir köyde olsam kuzulari keçileri otlasam. Şu hayatın curcunasindan bir kurtulsam. Ama olmaz iste

Biktim biktim artık inan bana ne adam inan niye bana inanmıyor sun ben kendimi öldürdükten sonrami inancan yeter artık yeter

Başkalarının sorunlarını dinlemekten yoruldum bıktım anlatmayin dedikçe telefonla arayıp yine anlatiyorsunuz
Bu ne yaaa yeteerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…