Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ölesim var.
Çok mutsuz hissediyorum.
Ve etrafımdaki herkes de bunun farkında sanırım. Saklayabileceğim gibi değil çünkü. Çok acı verici.
Bitse de evime dönsem artık.
Nefes alamıyorum.=(

Kalk git doktora cektir su tırnağını daha kötü olucak.Ama korkuyorum napayim

Teras korkuluğunun arka tarafındaki mermerde oturuyorum , aklımdan ayaklarımın altındaki kiremitlerden kaydığımı ya da rüzgarla birlikle aşağı düştüğümü hayal ediyorum. İntihar için değil de fiziksel bir acı çekmek için. Boktan ruhsal acıyı unutturur diye.

Ohhh kuş gibiyim.yüzümü temizledim yağladım. Saçımı da güzelce yağladım.hele bi de brezilya fön yaptırdım yazlıkta benden rahatı yok.Duştan çıkınca ıslak ıslak sal saçlarını ama kabarmasın.ne güzel birşey bu yaa

Zormus birinin ikinci esi olmak, hic evlenmemis, daha önce ciddi iliski yasamamiz kiz olarak.
Yas farki da zormus
Cicim aylari Cabuk bitiyormus.
Güvenmemek lazim "ben hic böyle duygular yasamadim daha önce, ilk gercek askimsin" laflarina.
Kendine de güvenmemek lazim. "Bosver, hic umursamiyorum önceki evliligini" koca bir yalanmis kendime attigim. Tabiki umursuyorum. Onunla yasadigin tüm ilk hevesler.. herseyin ilki. Gün gectikce daha da koyuyor bana. Annem hakliymis.

ne oldu bize?
sen n'aptın bize böyle?
ne hale soktun sen bizi ?

...

Şu 20 dakika Niye geçmiyor? Eve gitmek İstiyorum.. Bir de düşünmeyi durduracak kadar tıp ilerlemedi değil mi? Düşünmek istemiyorum hiç birşeyi..

Hayatı sevmiyorum yaşamak dahi anlamsız benim için sevgime değmeyecek beni bırakıp giden Ada'mdan Hakkı'mı al Allahım Hakkı'mı helal etmiyorum ona hayatımı mahvetti

düşünmeyi bırakıp harekete geçince hafifliyor insan.
eylem bereket getirir.

Ben yorulduğumu hissediyorum uzun zamandır şu kelimeleri kurmadığımı farkettim "çok yanlızım" "beni kimse anlamıyor" çünkü artık insanlar umrumda değil keyfim ben ve kahyası modum bu

Sana kim ne vakit harciyorsa aciyorum o insanlara..
Cunku bosa bir cirpinislari var o insanlarin..
Yuregin doysa gozun doymuyor, gozun doysa yuregin..
Belkide bu yuzden bu kadar kiskanclik gibi bir hastaliga yakalanmissindir..
Aliskanliklarla ve olur olmadik kiskancliklarinla bir yere varamazsin anca yerinde sayarsin benden soylemesi..

Olmuyor olmuyor hiçbirşey yoluna girmiyor .Ben artık beklemekten sıkıldım yeter artık yeter

Bundan sonra kendim için yaşayacağım.Anneymiş,kocaymış,akrabalarmış ,çocukmuş yeter be.Artık kimsenin benim isteklerimi engellemesine izin vermeyeceğim.Gelen gelir gelmeyen gelmez.Seminerimede gideceğim kamplara da tatillere de yurtdışına da.Ev işleri için yardımcı da tutacağım.Ne kadar çok fedakarlık yaparsan o kadar vefasızlık oluyor .

Bende gitmek istiyorum Hiç kimse umrumda değil gelen gelir. Cehennemin dibine kadar gitmek istiyorum.Yok olmak istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu migrenim geçince evi dip bucak temizleyeceğim. Ama biliyorum ki migrenim geçince yine temizlemeyeceğim. Hakkımda hayırlısı olsun

Tatile geldik esimle ve yakın arkadaşı ve eşiyle ama keyif alamıyorum mutsuzum ece dönmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…